Punavihreät leikkasi vanhustenhoidosta 2011

PettäisivätTaas

Aloittaneessa hallituksessa. Vanhustenhoidosta leikattiin 500000 euroa. Lisäksi lisättiin asumisen ja elämisen verotusta. Nyt muka Li Andersson ym ovat vanhusten puolella. Älä koskaan äänestä vihervasemmistoa.

24

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niinpäniinjaapajaa

      tosin pääpuolue kokkareiden käskystä, ja sama kokkareiden kurjistamis ja leikkaus kuuri senkun jatkunut. kepulin keuliessa tällä kertaa ykkösenä.

      • PettivätÄänestäjät

        Mutta vasemmistoliitto ja sosiaalidemokraatit menivät vastoin vaalilupauksia hallitukseen tekemään ääriporvarillista politiikkaa. Ei olisi pelit pakko mennä.


      • 00110001111

        Silloin saatiin ensimmäiset korotukset pienempiin eläkkeisiin yli 20 vuoteen. Opintotuki kasvoi, työttömyysturvaa ei leikattu ja ennen kaikkea verotus oli tasa-arvoista. Tuloerot kavenivat selvästi, tämä hallitus sitten otti toisen linjan. Rikkaat rikastuu ja köyhät ei saa mitään..


      • PohjoisKoreaan

        Työttömyyskorvaus nousi 50 euroa mutta muualta leikattiin joten ei ollut mitään hyötyä. Punavihreät hommasivat Kokoomuksen Jyrkille eu viran joka maksoi suomalaisille veronmaksajille miljardin. Verikoiria nuo punavihreät.


      • 0010101111111

        Miten se maksoi miljardin? Millä laskentakaavalla päädyit tuohon tulokseen?


      • Eeeivasureille

        No kun Suomi osallistui tukipaketteihin. Ilman takinkääntöpuolueita ei kokoomus olisi saanut tahtoaan läpi. Suomen vakuudet Kreikkaan ovat jo miljardin. Kreikka ei asiantuntijoiden mukaan koskaan maksa mitään takaisin vaan lasku lankeaa suomalaisten veronmaksajien maksettavaksi. Muistakaa että erikoisesti vasemmistoliitto eduskuntavaalikampanjoi 2011 jotta kun äänestät meitä niin ei enää yhtään tukipakettia lähde Suomesta. Keskustahallitus oli lainannut miljardin. Vasemmistoliitto ajoi silloin kovasti euroeroa. Myös Sdp kampanjoi hyvin eu kriittisesti. Mutta takki kääntyi kun tuli tilaisuus päästä hallitukseen ministeriksi. Niin, Suomi palkittiin hyvänä rahansyytäjänä ja palkkion sai Jyrki Katainen. Jos vasemmistopuolueet olisivat pitäneet vaalilupauksensa, olisi Suomi vähemmän velkainen ja vauraampi kuin nyt.


      • 001100101010101010

        Tukipaketit taisi aloittaa keskustalainen pääministeri, sitä jatkoi kokoomuslainen ja taas kepuli.Ei noita oikein yhden ihmisin niskoille saa. Persut oli eniten meuhkannut Kreikka vastuista ja kuinka kävikään. Muutaman kuukauden oltuaan hallituksessa, persut yksimielisesti hyväksyi Kreikka lainan.
        Toisaalta jos Kreikka olisi päästetty konkurssiin kukaan ei tiedä mitä se olisi maksanut ja sen seurauksista. Eli ei tuo sinun matematiikkasi oikein säväytä..


    • PunainenMoskeija

      Meillä on varaa elättää ikuiseti kehitysmaamuslimi laumaa suomessa mutta ei rahaa omien vanhusten ja lasten hoitoon. Niihin menee jo yli miljardi vuodessa ja tulee lisääntymään toisen sukupolven myötä rajust koska suomalaisten veronmaksajien pitää kustantaa niiden holtiton lisääntyminen.

      • 110011000

        Hyvä persut!!!


    • politiikko1

      Paavohan se oli ensimmäisenä hyväksymässä näitä leikkauksia, ei paavo ja muut ole koskaan ollut vähäosaisten puolella olen jopa kuullut paavon sanovan ei kuuluu hänen ministeriölle nuo asiat, silloin aikoinaan.

      • 000110111

        Ja persut on kun leikkaavat veteraaneilta, eläkeläisiltä, lapsilta ja duunareilta, hheh..


      • 1111122222

        Persut eivät leikkaa keneltäkään koska eivät ole hallituksessa, voiko vittu noin yksinkertainen asia mennä perille soin1nveli??? Ei tunnu oikein menevän. SOINI EI OLE PERUSSUOMALAINEN POLITIIKKO JA NÄMÄ SINISET JA PERUSSUOMALAISET OVAT KAKSI ERI ASIAA. ETKÖ VIELÄKÄÄN OLE OPINUT LUKEMAAN??. MORKKAAT MUITA TÄÄLLÄ LAHOPÄIKSI MUTTA JOS TÄÄLLÄ JOKU LAHOPÄÄ NIIN SE OLET SINÄ. kUVITTELETKO OLEVASI VIKSUKIN "IHMINEN" KUN TUOT TUON OMAN LATVALAHOSI JULKI TÄÄLLÄ??. TUO PELLEILEY JA TURHA APINOINTI EI KUULE MNE LÄPI, SOITAT SUUTASI TÄÄLLÄ, KUN JOKU VASTAA HUUTOOSI NIIN PÄÄSE MUILLE ANARKISTISILLE RASISTEILLE KEHUU KUINKA TAAS YKSI "RASISTI" UHOSI JA PISTIN SE "OJENNUKSEEN". HEI MINULLAKIN ON MUUTAMA TAKKUTUKKA KAVERINA, JOTEN TUO SINUN PASKASI EI MENE OIKEIN NOISSA OMISSA PIIREISSÄSIKÄÄN LÄPI ENÄÄ.


      • 00110100100

        Mikä puolue siunasi yksimielisesti tämän hallituksen leikkauspolitiikan?
        Kepulit, kokkareet...ei siniset...vaan...


    • eileikatalisää

      Nyt tollo ne leikkaukset voinut purkaa?

    • Onihanaasia

      Hyvä kun vasemmistoliiton ja vihreiden kannatus laski Hs gallupissa.

      • 11001100111

        Molemmilla tosin selvää kasvua edellisistä vaaleista. Toisin kuin kepuleilla ja persuilla...


    • LueKuule

      Suomen Uutiset

      • Miksivalehtelet

        Vihervasureiden kannatus tosin romahti Persujen kannatus nousi .


      • 0000000111

        Eikö persut ole menettäneet edellisten vaalien kannatuksesta lähes puolet? Sellaista nousua...sitä parempaa, hheh


    • persuilu_on_mielisairaus

      Persuilla on näköjään jo täysi hätä käsissään, koska pitää ruveta kaivamaan historiaa, jotta edes joku asia olisi ollut vasemmiston "vika". Typerimmät persut menevät jopa 1917 asti, jotta löytäisivät jotain "kommunistien pahoja tekoja". Ja silloinkin ampuvat vaan omaan jalkaansa, sillä punakaartilaisten torpparien jälkeläisiähän hekin tavallaan ovat.
      Typeryys näyttää olevan persujen oleellinen luonteenpiirre.

      • 0001010110010101

        Persuus edellyttää ahdasta mieltä ja typeryyt..


      • 0010101111111

        Typeryyttä......


    • Työnorjarsorron

      Teissä punikeissakin on eu ja euro kriittisyyttä, oli Johtaja Arhinmäelläkin 2011 eduskuntavaalikampanjassa, luvattiin erota eurosta ja eusta. Mutta kun Tuli tilaisuus päästä hallitukseen ministeriksi jakelemaan tukipaketeita suomalaisten veronmaksajien kustannuksella niin takki kääntyi ja vasureista tai johdosta tuli eu myönteisiä. Kyllä tavallisen kommunistin kannattaa äänestää parasta eli Perussuomalaisten Laura Huhtasaarta presidentinvaaleissa. Laura on suomalaisten ja Suomen puolella.

      • persuilu_on_mielisairaus

        Kommunistien houkuttelu persujen riveihin voi onnistuakkin, koska persuthan haluavat kansallissosialismia, joka on sosialismin eräs haara. Onnea vaan yritykselle.... hehehe heheheh


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe