Länsi-Savon moderointilinja

TeraTuhvel

Onko kommenteissani mielestäni jotain epäasiallista, miksi niitä ei julkaista? Taas iski sensuuri. Linkkejä painamalla näet kuvakaappaukset kommenteistani.

Kommenttini verkkosivujen uudistuksesta: https://i.imgur.com/pvlbNda.jpg
Kommenttini Rendelistä kertovaan juttuun: https://i.imgur.com/DG8Zwie.jpg

Mikä ihme tuo Länsi-Savon sensuurilinja on?
Onko sinulla jäänyt kommentti (millainen?) julkaisematta?

En taida jaksaa enää yrittää kokeilla, mikä menee läpi :-)

27

348

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Niinpäsetaitaaolla

      Kirjoita parempia kommentteja. Olet ehkä jo aiemmin syyllistynyt alatyyliin kirjoituksiin. Nyt rapsahti rangaistus...

    • Toivonmukaansyöpä

      Älä välitä... Länsi-Savossa työskentelee monta maanpetturia, jotka eivät ymmärrä omaa parastaan. Risti sormesi ja rukoile heille syöpää tms.

    • TodellaOutoToimitus

      Niin se vaan muuttuu lehtitalokin "suvaitsevaisten" käsittelyssä ihme vammailuksi. Länsi-Savo on hyvä esimerkki suvakkien saastaisuudesta. Vitun suvakit!

      • Tavataansiellä

        Valmet Automotive on käynnistänyt historiansa suurimman rekrytointikampanjan, jolla haetaan yli 1000 uutta autonrakentajaa Uudenkaupungin autotehtaalle....
        Haussa on työntekijöitä hitsaamon, maalaamon, kokoonpanon sekä sisäisen logistiikan tehtäviin.
        Kampanjaa tukee Suomi-kiertue, jonka myötä Valmet Automotive vierailee kahdeksassa kaupungissa eri puolilla Suomea 2017 - 2020 aikana...


    • ledner

      No nythän Rendelistä oli Länsi-Savossa ihan positiivinen juttu, jossa kerrottiin muun muassa, että "Kun kysymys kääntyy Bradeyyn, Haaja ilmoittaa, että raja julkisen ja yksityisen välillä kulkee tässä."
      Toimittajahan olisi voinut jatkaa, että eikö tuo raja ole kuitenkin ollut melko häilyvä jos kyseessä on elokuvan mainostaminen tai julkisuuden hakeminen. Ainakin keväällä tuo raja näytti olevan muualla: http://www.apu.fi/artikkeli/rendel-ohjaaja-jesse-haaja-ja-nayttelija-bianca-bradley-rakastuivat.

    • punavihreätlasit

      Länkkäri kirjoittaa, kuinka vihreiden ja punaisten presidenttiehdokkaat tuomitsevat Espanjan poliisin väkivaltaisuudet, mutta erään muunkin puolueen presidenttiehdokas on tuominnut saman asian, mutta kyseinen ehdokas ei ole ilmeisemmin tarpeeksi punainen tai vihreä. Tämän kyseisen puolueen asioita ja jäsenien kommentteja ei käsitellä länkkärissä oikeastaan muuten, kun jos sattuu olemaan jotain negatiivista sanottavaa ja mitään negatiivista ei tahdo tietenkään löytyä muiden puolueiden sanomisista tai teoista...

    • ilmankossuapännii
    • vivoiressukoita

      Enää ei länsi-savon lukeminen kiinnosta kun ei ole kommenttejakaan. Peperilehti muuttui jo aikoja sitten vitsiksi ja nyt on saatu nettiversiokin typistettyä kiinnostamattomaksi. Ensin häviäävät lehdeltä lukijat ja sitten loppuvat mainostulot. Sitten onkin enää muisto jäljellä koko lehdykästä.

    • manipuloija

      Kyllä! Samaa todettu! Länkkäri sensuroi kommentit jos ovat heidän manipuloivia artikkeleja vastaan! Ja tämä vast'ikään koettu!

    • mälehdenluin

      Eipä tuossa ole järjen hiventä koko Länsi-Savon moderointilinjassa. Lehdessä oli ollut hiljan eräs lukijan mielipide. Osa siitä kuului seuraavasti:

      "Juttu (LS 27.9.) Mikkelin Jukurien uudesta kannattajaryhmästä sai minut omalla nimellä varoittamaan savolaisia urheilufaneja, vuosikymmenten kokemuksellani, näistä Helsingin seudulla arkipäivää olevista lieveilmiöistä ja ääriryhmien urheilufoorumeiden valtausyrityksistä. Kirjoitukseni teilattiin nimimerkin suojissa. Yritin vastata kohteliaasti tähän herjaavaan kommenttiin, mutta sitä ei julkaistu."

      Itse asia on tässä tapauksessa toisarvoinen, mutta Länsi-Savon sensurointilinja on käsittämätön: Joku kirjoittaa omalla nimellään laadukkaan kommentin, joku toinen haukkuu alatyylisesti kommentin kirjoittajan, tämä yrittää vastata, mutta vastausta ei julkaista!

      Näyttää kuitenkin siltä että Länsi-Savon sensuurijuhlat on juhlittu. Ajattelin tarkastaa että mitä kuuluu lansi-savo.fi -sivuston suosiolle. Jostain syystä viime viikon lukuja vaan ei oltu julkaistu! Sivustolla oli vain seuraavat huomautukset:
      Huomautuksia
      3) Itä-Savo ei julkaista vko 39
      4) Länsi-Savo ei julkaista vko 39

      Julkaisemattomuuden syy saattaa olla edellisen viikon numeroissa. Viikkotavoittavuusluvun muutos oli Länsi-Savolla -57,5% ja Itä-Savolla -56,7%! Saattaahan se julkaisemattomuuden syy tietysti olla joku muukin. Mutta...

      Katselin sitten vertailun vuoksi että mitä viikkotavoittavuusluvut olivat olleet viime vuonna:
      Länsi-Savo 2016/38 58000 ja 2017/38 20900
      Itä-Savo 2016/38 29600 ja 2017/38 20800

      Jos olisin Länsi-Savon tilaaja, mitä en ole kohta kahteen vuoteen ollut, harkitsisin kyllä vakavasti että uskaltaako maksaa esimerkiksi vuoden tilausmaksun etukäteen.

      lähde: http://tnsmetrix.tns-gallup.fi/public/

      • concurssi

        Hurjalta näyttää! Joko kohta luetaan Kauppalehden sivuilta?


      • mikäonsyy

        Itä-Savo ei julkaista vko 40
        Länsi-Savo ei julkaista vko 40

        Mielenkiintoista...


      • sitäsaamitätilaaa

        YT:tä pukkaa jälleen. Eikös siellä juuri ollut edelliset? Saatiinko niitä edes vietyä loppuun kun uudet alkaa? Nettilehdessä näistä ei ollut mutta paperilehdessä oli kuulemma lukenut että väkeä pistetään taas pihalle. Eipä tuo ihme ole että lukijat vähenee kun uutisista kerrotaan vaan ne jotka sopii omaan agendaan.


      • mikäonsyy

        Huomautuksia
        1) Itä-Savo ei julkaista vko 41
        2) Länsi-Savo ei julkaista vko 41

        Huomautuksia
        1) Itä-Savo ei julkaista vko 42
        2) Länsi-Savo ei julkaista vko 42

        Todella mielenkiintoista...


      • mikäonsyy

        Jaahas, Länsi-Savon YT:t voidaan sitten peruuttaa. Kuukauden tauon jälkeen viikkotavoittavuuslukuja taas julkaistaan. Ja mikäpä niitä on julkaistessa, kasvu on niin kovaa että varmaan Guinnessin ennätystenkirjakin on kiinnostunut.

        Länsi-Savo 2017/38 20900 -> 2017/43 49100 kasvua 244%
        Itä-Savo 2017/38 20800 -> 2017/43 35800 kasvua 172%

        Kasvu on niiin rajua että se vasta on mielenkiintoista...


    • nfhjg

      Kansalaiskeskustelun ennakkosensurointi kommentoinnin estämisen muodossa tulee tuottamaan täysin päinvastaiset vaikutukset kuin mitä narsistinen toimittelijakunta luulee sen tuottavan. Erittäin haitallista totalitarismiä.

    • Päätöstenaika

      Olen ollut nettilehden tilaaja mutta en aio enää uusia. Jo aiemminkin lehti sensuroi jo kirjoittamiani julkaistuja totuuksia mutta nyt lehti on ihan valtaa tms pitävien talutusnuorassa.

      • gfhfhfd

        Lähinnä kepun, kokoomuksen ja vapaamuurareiden hallussa ja heidän asiallaan. Unohtamatta tietenkään vihervasemmiston hyökkäystä länsimaalaisia arvoja vastaan. Siinä onkin jännä sotku, olla yhtaikaa kaikkien mainittujen agendaa ajamassa.


    • EnKerroLoppuun

      Länsi-Savon "suvaitsevaiset" pitäisi...

      • hffmvm

        .........irtisanoa töistään jota eivät hoida ammattietiikkansa mukaisesti. Välittömästi.
        Journalisti joka on puolueellinen ei ole oikea journalisti. Puolueellinen journalisti on moraaliton olento.


      • entinentilaaja

        Totta.

        Sanomalehteensä on voitava luottaa. Jos lehti maksaa halvimmillaankin yli 320€ vuodessa ja jostain puskaradiosta lukee ja itse näkee asioita joista lehti ei kerro mitään niin onhan silloin joku pielessä. Itse olen sitä sukupolvea että olen tottunut luottamaan lehtiin ja uutisiin. Ensin oli vaikea tajuta Länsi-Savon ja reaalimaailman eroa. Meni varmaan vuosi ennen kuin ymmärsin että on Länsi-Savoon maailma, ja sitten on se maailma jossa ihmiset elävät. Viime syksynä oli tilaus katkolla ja mietin että mistä minä oikein maksan. Loppupäätelmä käy ilmi nimimerkistäni.


      • EnKerroVieläkäänLoppua
        hffmvm kirjoitti:

        .........irtisanoa töistään jota eivät hoida ammattietiikkansa mukaisesti. Välittömästi.
        Journalisti joka on puolueellinen ei ole oikea journalisti. Puolueellinen journalisti on moraaliton olento.

        Lauseeni lopun arvauksesi meni valitettavasti pieleen.

        Viiden pisteen vihje: Erottaminen on aika kesyä.


    • ilmankossuapännii

      Sen verran täytyy oikea, että nyt alkaa viestit menemään läpi, siis Itä-Savossa.
      Jos viime viikolla hylkyprosentti ole 50, niin nyt se on enää 25...

      Jos on kirjautunut systeemiin, niin omat viestit voi tarkastaa, kun klikkaa avatarta ja siihen oik.reunaan avautuu uusi ikkuna, mistä voi katsoa mitä vietseille on tapahtunut.

      Esimerkki poistetusta viestistä:
      "Vai että oikein kirkkoherra! ! !
      Veinaakos Itä-Savo soutaa vanhoilla mainingeilla ja uutta vastaan..."

    • 18590

      Itukan puolella joku laittanut levikkitietoja. Länsi-Savolla kehitys on ollut ihan yhtä huono. Seitsemän prosentin vuotuista pudotusta näyttää täälläkin. Paljonko pitää pudotuksen olla ennen kuin toimitus ymmärtää että heidän asenteensa ja linjansa ei olekaan se ainoa ja oikea?

      2010 25018
      2011 24532
      2012 23319
      2013 22160
      2014 20994
      2015 19913
      2016 18590

      • KarateMauri

        2017 17468
        2018 16212
        2019 15078
        2020 13937
        2021 12796
        2022 11550
        2023 10327
        2024 9148
        2025 7824
        2026 6679
        2027 5335
        2028 4190
        2029 2846
        2030 1802
        2031 797
        2032 0


    • sensuuriruusnes

      Sensuuri iski minullekin.

      Antti Häkkäsen kolumnissa Ylivelkaantuneiden työllistymistä helpotetaan (https://lansi-savo.fi/mielipide/kolumnit/7f10717d-cef7-4cdd-b73b-bca1ced1f288) Häkkänen kirjoittaa: "Tilastokeskuksen mukaan vuoden 2016 lopussa noin 214 000 ulosottovelallisesta noin 44 000 luokiteltiin työttömiksi".

      Vastasin juttuun, että Valtakunnanvoutia (https://oikeus.fi/fi/index/ajankohtaista/tiedotteet/2017/03/ulosottovelallistenmaarakasvoiedelleen.html) jos on uskominen, on ulosottovelallisia hieman eri määrä kuin Häkkäsen mainitsema 214t, eli mitähän Häkkänen tuolla mainitsemalla määrällään siis tarkoittaa. Mainitsin loppuun, että lakiehdotus itsessään onkyllä hyvä ja tarpeellinen!

      Ei julkaistu ei!

    • TodellaOutoToimitus

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1575
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      172
      1253
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1080
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1017
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      86
      920
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      851
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      848
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      764
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      753
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe