"Kaikki lajinsa mukaan"

DRHouse

Niin, noinhan se raamattu väittää että eläimet lisääntyvät. Tässä nyt vaan on yksi iso MUTTA. Voimme empiirisin todistein kumota tämän. Esimerkiksi dingo (ei se porilainen bändi) ja susi lisääntyvät koiran kanssa luoden hybridejä ja kissojen hybridi-rotuihin kuuluvat esimerkiksi Bengal ja Savannah kissat. Lisäksi on olemassa esimerkkejä suurkissojen välisitä risteymistä. muuli on aasin (ei siis suomalaisen poliitikon) ja hevosen risteymä jne.

On siis olemassa suoria todisteita että eläimet voivat lisääntyä ja tuottaa lisääntymiskykyisiä jälkeläisiä lajien välillä.

Joten taas vaihteeksi todellisuus on ristiriidassa raamatun kanssa.

8

148

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Jos totuus ja Raamattu ovat ristiriidassa tulee totuuden väistyä. Muutenhan joku voisi väittää ettei kristittyjen Jumala kirjoituttanutkaan Raamattua.

   • DEVILISHBLASPHEMY

    Mistä sä oot tollasen käsityksen saanu et Jumala ite kirjotti Ramatun?!
    Se oli sen SIHTEERI! Jumala vaan saneli!


   • LuinIhanRaamatusta
    DEVILISHBLASPHEMY kirjoitti:

    Mistä sä oot tollasen käsityksen saanu et Jumala ite kirjotti Ramatun?!
    Se oli sen SIHTEERI! Jumala vaan saneli!

    Raamatussa ihmiset kirjoitti ihmisten elämästä jossa he uskoivat Jumalaan ja näin Jumala vaikutti heidän elämäänsä (ilman tätä uskoa ei myöskään ole sitä vaikutusta). Näin kerrotaan monta kertaa Raamatussa. Ihminen siis Raamatumn mukaan on Raamatun ihmisen uskosta Jumalaan kirjoittanut, ei sen enempää Jumala tai mikään sihteeri sanelusta. Uskonnonlukutaidottomien höpö höpö uskomiksia sellaiset Raamatun valossa.


   • DEVILISHBLASPHEMY kirjoitti:

    Mistä sä oot tollasen käsityksen saanu et Jumala ite kirjotti Ramatun?!
    Se oli sen SIHTEERI! Jumala vaan saneli!

    Lukeminen ja lukemisen ymmärtäminen eivät näköjään kuulu sinun ydinosaamisalueesi keskiöön.
    En väittänyt jumalan kirjoittaneen Raamattua vaan KIRJOITUTTANEEN sen. Näin ovat sanoneet lukemattomat kristityt niin tällä palstalla kuin ihan livenäkin. Olivatkohan ne niitä kristittyjä joita kristittyjen mielestä on ylivoimaisesti eniten, nimittäin vääriä kristittyjä.


  • AutuasTulevaisuus

   Ihmisen ja simpanssin risteyttämisestä ei tullut mitään, vaikka sitä yritettiin useita kertoja 1900-luvun aikana. Seuraava askel on ihmisten kloonaamisen ja geneettisen manipulaation laillistaminen. Myös muistojen ja taitojen istuttaminen keinotekoisesti tulee mahdolliseksi siinä missä muistin pyyhkiminen ja taitojen vieminen. Tulevaisuudessa "biohakkerit" murtavat "palomuureja" ja hakkeroituvat niin soluihin kuin ihmisten aivoihin. Tulevaisuus on autoinen, ihmiset elävät pitkään ja terveinä.

  • Epäjumalienkieltäjä

   Oleellista on että kaikki lajiutumisen "välimuodot" ovat havaittavissa luonnossa. Rusakko ja metsäjänis ovat erikoistuneet alunperin erilaisiin ympäristöihin, mutta ne risteytyvät keskenään ja jälkeläiset ovat lisääntymiskykyisiä ainakin rusakon kanssa. Samanlaisia lajipareja on esimerkiksi jääkarhu/ruskeakarhu ja kojootti/susi.

   Sitten on esimerkiksi aasi/seeprat ja tiikeri/leijona risteytymiä joissa jälkeläisistä vähintään puolet on steriilejä eli ne eivät enää voi lisääntyä. Amerikanmajava ja euroopanmajava eivät enää risteydy. Hedelmöitys saadaan tapahtumaan, mutta se ei johda koskaan elävään poikaseen.

   Eli näemme, että lajiutuminen on luonnossa tapahtuva vaiheittainen prosessi.

  • Kirjakääröt

   1Moos.1:21 Biblia (1776). Ja Jumala loi suuret valaskalat...... Valaat (Cetaceo) on vedessä elävien nisäkkäiden lahko.

  • faktaahan.on.että

   "On siis olemassa suoria todisteita että eläimet voivat lisääntyä ja tuottaa lisääntymiskykyisiä jälkeläisiä lajien välillä."

   Totta. Myös uskovaiset ovat tästä hyvä esimerkki. He ovat papukaijan ja aasin pentuja. Näin on luonto muokannut puhuvat aasit, joista Raamatun dokumenttaarisissa historiankirjoissa kerrotaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   1681
  2. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   89
   1225
  3. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   190
   1177
  4. Hyvää iltaa miehelle

   Mukavalle. Jäi eilen kesken tuo keskustelu.:)
   Ikävä
   159
   959
  5. Lapulais poika.

   Onko tämä Lapualais poika jäänyt naisiin, kun hyvin pidellään ei malta lähtiä kotia. Tavataan sanoa. Mitä sitä äiteelle soittelemaan, kun naiset pite
   Lapua
   11
   742
  6. Perheen äidin kohtalo surettaa Iisalmessa

   Kolmekymppinen mies käynnisti auton keskellä yötä kotonaan Iisalmessa keskiviikkona 16. marraskuuta. Kyydissä oli samaan ikäluokkaan kuuluva nainen. M
   Iisalmi
   18
   688
  7. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   50
   644
  8. Haluaisin kertoa sulle

   Kuinka paljon susta tykkään. Oisko se paha tilanne?
   Tunteet
   46
   622
  9. Sofia ei tee enää lomareissuja

   Jostain syystä häntä ei enää kiinnosta Dubain ja Espanjan lomat eikä edes Leville vaivaudu. Mitä lie tapahtunut?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   560
  Aihe