Sträppäriseksiä

sträppärinautintoa

Nyt sen tein: tilasin harnessin, 15 cm pitkän dildon ja anaaliliukkaria. Aion antaa miehelleni peppuseksiä.
Onko hyviä vinkkejä ekaan kertaan?
Ja miten esitän asian? Odotanko "kyrpä" tanassa häntä kotona vai kysynkö ensin, että mitä mieltä olisi? Tosin tuo "kyrpä" tanassa sängyllä maaten seksikkäissä hepenissä vois olla hyvä ice breaker, eikä tarvitsis käydä mitään kiusallisia keskusteluita. Kaipaan miesten ja naisten kokemuksia, miten aloite tulisi tehdä ja mikä sinua miehenä kiihottais?
Taustaa: miehelläni on dildoja, joita käyttää itseensä, joten kokematon perseen rassauksessa ei ole. Nyt haluisin päästä osaksi hänen leikkejä ja osoittaa, että hyväksyn asian. Monta vuotta oltu yhdessä, joten tällainen uusi "aluavaltaus" vois olla piristävää.

20

2024

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mäkihaluun

      oon kateellinen sun miehelles! mutta siis jos miehellä on jo dildoista kokemusta niin tuskin sträppäri häntä häiritsee. ilmotat että tällänen löytyy että otetaanko toistepäi varvit :D

      • sträppärinautintoa

        löylykauha ei varmaan tuntuis kivalle! :D älä kadehdi, vaan kysy naikkoseltas. hetki pitää kyllä antaa sulatella asiaa. minäkään en alkuun hyväksynyt näitä perseleikkejä, mutta pidempään mietittyäni haluan osalliseksi, kun se ilmeisesti aika mahtavalta tuntuu. olis kiva saada mies vikisemään samoin ku mä vikisin hänen hoidossa. ;)
        jotenki vaan mietityttää, että menenkö liian henkilökohtaisuuksiin ehdottaessani tätä. jos hän haluaakin pitää takaluukkuleikit vaan omana hupinaan ja loukkaantuu, että haluan mukaan..


    • Ihana vaimo olet... kateeksi käy miestäsi. Eiköhän innostu kun käsket pyllistämään ja hierot liukkaria pyllyyn...oooohhh.

    • unelmissakusais

      Oletpa ihana nainen. Mies varmaan tykkää. Mäkin tykkäisin, mutta meiän seksielämä on niin rajottunutta, et vaimolle ei tällaista todellakaan voi ehdottaa. :(

    • nhntg

      Käsket miestäsi laittamaan hepenet päälleen, sanot että tänään saat olla tyttönä ja vaikka vielä meikkaatkin miehesi.

      • sträppärinautintoa

        kyllä mä haluan mieheni ihan miehenä, ei mitään tyttöilyshittii. :D


      • jtyjytjc
        sträppärinautintoa kirjoitti:

        kyllä mä haluan mieheni ihan miehenä, ei mitään tyttöilyshittii. :D

        No tyttöily on makuasia. Moni alistuva mies pitää siitä. Mutta eikö susta tunnu että miehesi on homo tai bisse kun hän tyydyttää itseään dildoilla? Mussa on sen verran bisseä että kiihotun homopornosta mutta ei se niin pitkälle riitä että haluaisin lähteä miehen kanssa vaikka ulos syömään. Joku sanoikin ettei kannata miettiä haluaako seksiä miehen kanssa vaan miettiä haluaisiko tehdä miehen kanssa muutakin.


      • appp

        alkuun mietin tottakai, ja pitkään. mutta asioista on puhuttu niin miljoona kertaa, että ei ole kiinnostusta toisiin miehiin. itse mies sanoi, että ei ole bi, kun suoraan kysyin. :) luulen, että tietäisin, jos hänellä olisi tyttöilyintressejä.


    • Kerro täällä miten meni.

      • appp

        juu, tulen sitten joskus kertomaan, jos ja kun toteutuu.


      • appp kirjoitti:

        juu, tulen sitten joskus kertomaan, jos ja kun toteutuu.

        Hienoa, odotan innolla.


    • straponsaaja

      Minulla on ollut vuosia tarve viikottaiseen strapon panoon ja olen lajitellut ne kahteen ryhmään. Pienemmällä semmoisella yleisen miehen peniksen kokoisella (lähempänä anaalitappia) straponilla kykenen nauttimaan koska se ei tuo juurikaan kipua. Silloin saa nauttia kun tuntee että minua pannaan. Toinen on isommalla about tuollaisella 15cm panot joka jättää perseen kipeäksi ja kivussa on omat kiksit joita joskus haluaa.

      Kun jotain kokemusta on niin eihän siinä mitään ihmeellisempää pitäisi olla. Se on miehelle paljon kiihoittavampaa kuin dildon.

    • yjlyl

      Joku bottom homo kirjoitti että on pepun kautta tyydytettävä. Ymmärrän kyllä mitä tuolla tarkoitetaan mutta ei ole tosiaan helppoa olla heteromies jos nauttii tyydytyksen saamisesta kun nussitaan peppuun. Se kyllä saa miehen nöyräksi kun voihkii sträppi perseessä.

      • straponsaaja

        Minä pidän ainakin siitä. En kuitenkaan nauti jos mies panee minua peppuun vain kun se on nainen. Enemmän pidän pillun lämmöstä ja tunteesta. Pidän siitä että seksi on rajoittamatonta ja voi kokea asioita joita perinteisessä jyystämisessä muna pilluun ja ulos ei pääse kokemaan. Mitä vaikeuksia tämä tuo heteronaolemiseen?


    • ruskeatritarit

      No sit miehes ei kyllä ole hetero. Säälittävää touhua.

      • nnvxnc

        Säälittävää on se että ollaan kuin kiihkouskovaiset kun miehen peppuun työnnetään jotain hänet julistetaan homoksi. Millä entisajan vuosisadalla oikein elämme????


      • muva-uskontoa
        nnvxnc kirjoitti:

        Säälittävää on se että ollaan kuin kiihkouskovaiset kun miehen peppuun työnnetään jotain hänet julistetaan homoksi. Millä entisajan vuosisadalla oikein elämme????

        Itse asiassa suomessa on muututtu mustavalkoisiksi, sama porukka ei salli miesten vaatteisakaan kuin mustaa ja valkoista, no ehkä harmaata...


    • Female_to_male

      Avaaja ei ole palannut kertomaan miten saaga eteni. Mies voi saada paljon nautintoa pepustaan ja eturauhasestaan siihen sopivien lelujen kanssa.

      Mutta joillekin voi olla kynnystä siihen, että nainen alkaisi häntä strapilä panna, sillä se riskeeraisi olla vahava kokemus ja roolienkin vaihto samalla.

      Sitten taasen osa suorastaan haaveilee ja on kuuman aajatuksesta, että saisi naisensa estottomasti leikkiin mukkaan ja aktiiviseksi. Lisäksi naisen otteet riskeeraisivat olla mielyttävän maltillisa.

      Aikas hot asetelma nainen vaikka mustissa stay-upeisa ja sukkanauhaliiveissä ym. upeassa todella naisekkaassa, mutta stäppi lanteillaan.

      Pariskunnan kemioista ja mieltymyksistä riippune tuohon stäppikivaan voi liittää erilaisia roolileikkejä.

      Kiinostaisi tietää miltä naisista tuntuu henkis-seksuaalisella tasolla naiskennella miehensä peppuun, eli antaako se edes jollakin tasolla roolinvaihdollisia miesfiiliksiä tai muuta vastaavaa? Mitä nainen ajattelee pepustaan nauttivasta miehestään?

      Wikissä kiinostava kokonaisuus peppuseksiin liittyen:

      - https://en.wikipedia.org/wiki/Anal_sex#Female_to_male

      Ps. Myös 'pelkkä' eturauhasen osaava hieronta voi olla miehelle kuin kuu taivaalta.

      • kello-käy

        Ihan vain pieni ystävällinen kysymys. Onko psykologisi jo saanut määriteltyä ja luokiteltua tuon sairaaloisen patologisuutesi?

        Kaikilla meillä on vain yksi lyhyt elämä ja sinä käytät sen lölykauhasyndroomaasi keskittyen 24/7 ... hautaasi odotellessa.

        Sarjassa surullisia elämänkohtaloita.


    • Strappiasaava

      Oletko koskaan saanut käytellä dildoa miehen peppuun? Pyydä vaan mieheltäsi ohimennen lupaa naida häntä. Esim. joskus sängyssä kun hyväilet hänen peppuaan....

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2824
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      526
      2671
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1855
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1787
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1733
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1679
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1282
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      87
      1116
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      58
      1099
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1092
    Aihe