Mietteitä Kyläkaupasta

Olen asioinut Kyläkaupassa jo vuosikymmeniä mutta nyt tuntuu siltä, että voisi alkaa asioimaan muuallakin. Se muutos mikä Kyläkaupassa on tapahtunut, vaikkapa parin viime vuoden aikana, on järisyttävä. Joskus muutos on hyvästä ja joskus taas pahasta, Kyläkaupan kohdalla muutos näyttää olevan tuo viimeksi mainittu. Aloiteenpa vaikka "uuden ruokapuolen" hyllyjen asettelusta. Olisi ollut järkevää asettaa hyllyt siten, että hyllyjen välistä olisi suora yhteys kassoille, nyt hyllyrivistöjä poikittain joiden sijoittelussa ei ole mitään järkeä. Kun uusi yhdyskäytävä avattiin niin mainostettiin kovalla höyryllä, että yhdellä pysäköinnillä käyt molemmissa kaupoissa. No niinpä.... muutaman kuukauden ajan kuitenkin piti edelliset ostokset kantaa autoon ennen kuin meni toiseen kauppaan. Olihan siellä kyllä tavaransäilytys kaapit mutta niistä puuttui ovet!! Sitten kun tavaransäilytys kaappeihin tuli ovet, niin huh heijaa.... kukaan ei niitä käytä, kunihmisten mielestä niitä on niin helv*tin vaikea käyttää!! Johan tässä on jo tullut jotain kirjoitettuakin, mutta ajattelin vielä jatkaa. Hinnat on nykyään aivan pilvissä.... poislukien ne naurettavat Lauantaimakkara tarjoukset! Kassoilla järkyttävät jonot vaikka asikkaat ovat vähentyneet silmissä, kannattais ehkä ottaa se toinen ja kolmaskin kassa käyttöön. Se ei varmaan sataantonniin pysähdy mitä meidänkin perhe on Kyläkauppaan kantanut, mutta jatkossa ajattelin asioida muualla.

ps. tämä on vaan minun mielipide
Ilmianna
Jaa

96 VastaustaMinulla on vain positiivista sanottavaa kyläkaupasta. Ainut negatiivinen asia on pitkä matka Lapualta.
Ilmianna
Jaa
Kyläkaupalla sais olla PERINTEINEN GRILLI ! höyrymakkaraa, Lihapiirakkaa, Porilaista..jne. Ja Grillin pitäisi olla suomalainen. Ei mikään matujen kebab/pitsa paikka. Niitä on muutenin aivan liikaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Onhan siellä se hodarikioskin milloin missäkin, mutta se on turhan kallis ja valikoima aika suppea. Löytyyhän sieltä se Tuurin Grilli, mutta sillähän ei ole Keskisen kanssa mitään tekemistä. Eväät tässä Tuurin Grillissä on mitä mainioimmat! (ei ole mainos)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Sinä päivänä kun asiakkaat huomaavat että heitä on petetty, kaupassa ei ole mitään halpaa kuin muutaman kappaleen sisäänvetotuote ja kaikki lopettavat kerralla käymisen, minä nostan lipun salkoon ja korkkaan kuohuviinin kun se v*tun narsisti menee konkkaan ja hakee tavarapuodista yksinaruisen keinun.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Tuleva Joulu näyttää suunnan, pari edellistä on olleet kuta kuinkin rauhallisia. Venäläisiä ei ole näkynyt pariin talveen, mutta enpä ole niitä kaivannutkaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Nysse meinas palaa se Kyläkauppa. Paffirässi ruvennu savuuttamahan. Olis menny monen kersan Joulu pilalle, josse olis kärvähtäny, vaikka tuskinpa vain . Onhan sielä ankarat sprinkleri systeemit.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Sitä saat odottaa. Jatka vain karehtimista
1
Ilmianna
Jaa
Sen sanon vesalle, että ÄLÄ laajenna enään. Menee jo oikeesti yli. Pysy tässä, ja panosta mainontaan.
Ilmianna
Jaa
Ka hinnat ovat suomen kalleimmat,ruoka ja tavara puolella
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Missä kyläkaupassa olet nähnyt halpaa ruokaa? Rahti keskelle ei mitään maksaa vielä enemmän.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Samaa mieltä aloittajan kanssa. Itse moitin suunnattomasti varsinkin ruokapuolen kassojen vähyyttä. Olen tykännyt Keskisen ruokapuolella sen takia asioida, että siellä on ollut monta kassaa käytössä. Nyt usein VAIN kaksi! Muutenkin ruokapuolen uudistus meni pieleen, entinen oli niin tilava ja helppokulkuinen. Eli nykyään teen ruokaostoksia myös muualla, lähinnä Keskisen kassojen vähyyden/jonojen vuoksi. Tavarapuolella ei niinkään tarvitse jonottaa, mutta se kun taas on niin suuri, niin ei aivan muutamaa tavaraa jaksa sieltä lähteä enää hakemaan, vaan haen lähikaupasta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Eileen ainaki kassoja oli ihan riittävästi ja ruokapuoli on aivan sopivan kokoonen, mutta valikoimaa on tänne kekskelle eimitää- paikkaan liikaa. Tuloo tilan ahtautta, kun on hyllykaupalla tavaraa, mitä en ikää osta. Mutta kai joku tarttoo...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olipa taas pakina.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Asiakas on aina oikeassa!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
HyväPakina kirjoitti:
Asiakas on aina oikeassa!
Jos yks asiakas on yhtämieltä ja joku toinen toista mieltä kyläkaupsta esim., niin kai jompi kumpi on oikias tai enemmän vääräs kuin joku kolomas.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Onkohan kyläkaupan alueella myynnissä,äkeitä ja auroja ostaisin heti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Sun pitää eherottaa Vesalle notta se järjesstää vaikka Miljoona-aura tapahtuman.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Tuolla minun tarhallani niitä on aivan joutilaana. Saisko noista rahaakin?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ruokatavarapuolen hyllyjen sijoittelu aivan kamala. Mistä idea on saatu? Tympeä joka tapauksessa. Ennen kävin kerran viikossa elintarvikeostoksilla, ajomatkaa yht 60 km, ja olin tyytyväinen. Nyt käynnit hidastuneet 1-2 käyntiin kuukaudessa, ja tulevat vähenemään edelleen. Valitettavasti pieleen mennyt "uudistus".
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Meitä on todella paljon jotka jakavat tuon mielipiteesi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kyläkaupan huippu on ohitettu, mutta ei se lopu eikä mene konkurssiin. Seuraa pitkä kuihtumisen kausi. Kilpailuasema on huono, kun pitää koko ajan houkutella asiakkaita esim. erikoisilla tapahtumilla ja rakennuksilla, kun luonnollista tarvetta näin isolle tavaratalolle ei ole seudulla. Toivottavasti olen täysin väärässä. Tämän vuoden liikevaihtoluvut tulevat kertomaan paljon. Muutaman vuoden liikevaihto on laskenut, nyt pitäisi reilusti nousta. Kyläkauppias ansaitsee kaiken arvostuksen, ideoita ja rohkeutta on riittänyt ja on saanut rakennetuksi toimivan organisaation.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Kyllä se kaatuu kerralla rojahtaen kun rahat loppuu jumalattomaan laajentamiseen eivätkä ihmiset osta paljon, niin kate jää miinukselle.
Itse olen muutaman kerran käynyt vain syömässä ja lähtenyt pois ostamatta yhtään mitään. Akka pakottaa lähtemään, en minä muuten siellä kävisi. Onneksi sekään ei osta ikinä paljon mitään.
Toivottavasti saan kohta lopettaa kokonaan siellä ravaamisen. Ei sieltä mitään tarpeellista ikinä löydy, ei ainakaan halvalla. Jotain turhakkeita siellä vain on. Niitä ei varmaan mikään muu kauppa huoli, niin Keskinen saa ne halvalla.
Kerran meinasin ostaa tv:n, mutta onneksi tulin katsoneeksi Expertin hinnan, oli halvempi. En ostanut sitäkään, koska oli poistuva malli ja uuden paremman sai halvemmalla.
Sellaisia tuon ahneen paskiaisen tarjoukset ovat.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
tekisi mieli sanoa että tuurin kyläkauppa on kasvanut jo liian isoksi. On 2 ongelmaa. Pitkät kassajonot. Ihmisiä tulee bussilla aikaa ei ole kuin jokunen tunti. Kallista aikaa menee kassalla jonottaessa. Kuin myös jos haluaa syödä niin on pitkät ruokajonot. Asiakkaita näyttää kyllä piisaavan mutta pelkona on että kuihtuminen voi alkaa milloin vain merkkejä taitaa jo olla

Mitä voisi tehdä ?

Lisätä kassoja reippaasti ja parantaa ruokailupuolen palvelua eli nopeuttaa. Olisi ehkä syytä kiinnittää hintoihin huomiota. Ei taida enää olla niin halpaa kuin ihmiset toivovat ? Olisiko syytä tehostaa toimintaa ja ostaa vieläkin isoimmissa erissä jolloin hinnatkin laskisi
kiitostakin löytyy eli tavara on todella monipuolista
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Suosittelisin pihaan myyntiin vanhoja maatalouskoneita,esim äkeitä ja auroja jne.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kyllä ehdottomasti!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Muistan kuinka vielä jopa 2000-luvun alkupuolilla, Keskisellä tuli käytyä paljon täältä Seinäjoelta, koska siellä teki aina jotain löytöjä mitä ei ollut muualla. Välillä tuli vastaan aivan ihmeellisiä merkkejä, joita ei ollut nähnyt koskaan missään muualla. Jossain koreissa oli jotain halpiaiskrääsää, tyyliin sopuraha, josta tuli ostettua kourakaupalla kaikenlaisia yllätyslahjoja sukulaislapsille.

Nykyään kuitenkin Keskinen on mennyt siihen samaan kaupalliseen suuntaan, mitä Prisma. Enää ei tee Keskiseltä löytöjä, vaan samat tuotteet löytää kuitenkin Prismasta, ja yleensä vielä jopa halvemmalla. Oikein ärsytti, kun näin Pislan tuotehyllykön Keskisellä, rupesi oikein oksettamaan. Tuli olo, että missä kaikki vanhat hyvät ja erikoiset ripustimet yms. Pislan tuotehylly on kuitenkin Tokmannilla, Prismassa, Minimanissa, yms. En todellakaan aio suunnata Keskiselle, todetakseni että sinne on rakennettu Tokmannin ja Prisman yhdistelmä.

Keskiselle mentiin aikoinaan hakemaan "keskistavaraa", jota ei saanut muualta. Nykyään sinne ei huvita mennä, koska Prisma ja Tokmanni löytyy jo läheltä. Minkä munauksen Keskinen onkaan tehnyt, kun on Prismoittanut itsensä. Olisi vain kannattanut pysyä Keskisenä.
Ilmianna
Jaa
Hinnat alkaa olemaan Stockmannin tasolla, jonka seurauksena se vanha "Kylakauppamaisuus" on tipotiessään.
Ilmianna
Jaa
Muutama risu kyläkaupalle:

1. Ruokapuolen pullonpalautusautomaatti räkkyää aina, niin se vanha kuin nyt tämä uusikin! Aaaargh! Että ottaa hermoon!

2. Ruokapuolen koko uudistus on mennyt mönkään, kassajonoista ISO miinus! Ennen oli paremmin.

3. Liian suuri kompleksi.

Ruusuja kyläkaupalle:

1. Kaunis miljöö!

2. Ihana se talvinen juttu siellä keskustorilla aina joulun aikaan.

3. Tapahtumat.
Ilmianna
Jaa
Voisiko joku tuoda äkeitä ja vanhoja rattoreita myyntihin ostaasin sellaasen🚜❌
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tarviikko rullaäestä vai joustopiikkiäestä? Entä minkälaasta rattoria?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Paa joutua numeroa jos on äkeistä tarvis,myyn myös rattorin.
Ilmianna
Jaa
Kun on keskellä arkipäivää liian vähän kassoja kannattaa kotiin tullessa laittaa netin palautuskanavan kautta noottia siitä. Yleensä vastauksena on se että nyt juuri tuli yksi linja-autollinen ihmisiä. Tai sitten soittaa suoraan jonosta kassatoimistoon. Ehkä se paranee kun tarpeeksi monet huomauttavat asiasta.
Ilmianna
Jaa
tasan samaa kamaa kuin muuallakin, Keskisen Hönö-Petteri ei ole siirtynyt nykyaikaan kun väki koko ajan enemmän tilaa netistä eikä lähde tarpoon kilometrikaupalla sekavia kaupan käytäviä. Muutaman vuoden päästä käytäväsokkelot kumisee tyhjyyttään. Ei ole oikea kaubamies tämä Hönö-Petteri.
Ilmianna
Jaa
Tavarapuoli on liian iso ja tavarat vaihtaa viikottain paikkaa. Ei viitsi enää kiertää koko romu -puolta. Hinnat osittain kalliimpaa kuin esim. Seinäjoella ja kodinkoneista melkeinpä kaikki kakkoslaatua. Elektro-Luxin imurin hintakin 200-400 euroa kalliimpi kuin muualla ja aivan kakkoslaadun tuote. Vallilan tuotteissa on halvempia osa, mutta matotkin sitten kuosiltaan kaikkein ruminpia mallistoltaan. Ruokapuoli tosi sekava ja huomattavasti pienempi. Ei mitään hyviä tarjouksia nykyään ole. Kukahan nämä tarjoukset sinnekin laatii, koska joka ainut kerta jauhomössömakkarat on tarjouksessa! Helppo tehdä tarjoussivun kun aina samat tuotteet tarjouksessa. Eipä Alavudelta ole pitkä Seinäjoelle, joten siellä on valinnanvaraa mistä ostaa ja tarjoukset hyviä. Toisaalta , Alavuden K-Supermarket vasta kaikkein kallein on ja S-Market peesaa perässä, joten jos Alavudella asioi, ni Keskinen näistä kaupoista silti edullisin.
Ilmianna
Jaa
Seinäjoelta lähden keskiselle vain jonkun erityisen edullisen tarjouksen perässä.
Useamman telkkarin olen ostanut, koska on ollut äsjoelta loppu.Hinnatkin olleet noin 50 euroa halvemmat.Saa siinä hakupalkan koska menee vain 7 euron diiselit.
Ruokapuolelta oon ostanu kaikki tarjoukset samalla reissulla.Joulukinkkuja,tapolan mustaa makkaraa, joka on puolet halvempaa kun ässjoen kaupoissa.
Vilenin tuotteet myös hyviä.Niitäkään ei enää paljoo ääsjoen kaupoista löydä.
Tavarapuolella on kyllä hinnat nousseet reilusti .Toista se oli vuonna 1977 kun ostelin pikkukeskiseltä työkaluja sekä autoon lisävarusteita,Silloin oli hinta-laatu kohdillaan,ei ole enää.
Ilmianna
Jaa
Koskahan sinne saadaan kunnon hedelmä- ja vihannesosasto? Suurinpiirtein kaikki puolimäränneitä. Jos ostaa tomaatteja ja kurkkuja, ne ovat seuraavana päivänä jo pilalla! Pitää vaihtaa tuottajaa jos ei saa kunnollisia. Samoin banaanit, luumut, viinirypäleitä ym.t puolipilaantuneita jo hyllyssä. Missä siis vika? Esim. Minimanissa on hyvät ja tuoreet tuotteet noilla osastoilla ja säilyvät kotonakin pilaantumatta monta päivää! Samoin Keskisen kilon tarjousjauheliha useimmiten pilalla seuraavana päivänä vaikka säilytys oikeassa jääkaappilämpötilassa ja kotiinkuljetus kylmälaukussa. Joten noitten tuotteitten vastaavat voisivat ottaa nämä asiat huomioon ja korjata tilanne. Leipäosasto on kattava, pullaosastokin melko hyvä, samoin leikkelevalikoima. Uudistus kyllä meni pilalle ruokapuolen muutoksen osalta ja romupuoli suuruudenhulluudesta. Ennen tuli käytyä viikottain ja nykyisin korkeintaan parinkuukauden välein. Kesäisin auki oleva puutarhapuolikin kokenut melkoisen huonontumisen ja niitä ulkomaisia kukka-amppeleita on turha tänne tuottaa, kun kotimaisiin huipputuotteita on saatavilla? Onkohan kaikki nämä miinukset johtuneet siitä , koska työntekijöitä on paljon vähennetty ja palvelu on sen myötä huonontunut?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Vihannespuolen mollaus kyllä ihan höpyä, kotim. tomaattiakin pitää orottaa monta päivää, että on kypsä ja pehmenny hieman , että viitti suuhunsa laittaa. Sulla on varmahan jääkaappi hajalla?
Banaanit tuodaan maahan ihan raakoina, kypsyyvät matkalla kauppaan ja on kaupassakin usein ihan vihreitä vielä. Ostan usein banaania kahta kypsyys astetta; heti syötäviä ja sitte vähä vihreitä parin päivän päästä syötäviä.
Usein ostan n.s. pilkullisia tuotteita ja ikää ei ole vielä mitään häikkää ollu, mutta kotoväki värkkää nuotten päiväysten kans, kyllä ottaa joskus päähän.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hinnat nousseet selvästi. Täytyyhän ne laajennukset jollai maksaa, se näkyy hinnoissa.Ihme
hehtaarihalliks menny. Asiakkaat vähentyneet.
Ilmianna
Jaa
Vesan ykköset lehti kun ei enää tipahda postilaatikkon voimme keitellä hautajaiskaffeet.Kaupan laajennukseen menneet rahat olisi pitänyt satsata kylpylän rakentamiseen hotellin yhteyteen.Ainoa vaihtoehto millä saadaan maksavaa porukkaa kauppaan ja ennenkaikkea hotelliin.
Ilmianna
Jaa
Ompas taas pakinat meneillään.
Ilmianna
Jaa
Nykyään Kyläkaupassa on vaikeaan juuri saada minkäänlaista palvelua. En tiedä onko henkilökuntaa vähennetty mutta tuntuu, että myyjien tai henkilökunnan löytyminen on usein kiven takana. Plussaa on annettava siitä että lapsille löytyy leikkipaikat.
Ilmianna
Jaa
Ennen täältä Seinäjoelta ainakin hypättiin keskisellä, monta kertaa vuodessa. Uudistus on "prismoittanut" keskisen kaupan, mitään ihmeellistä sälää sieltä ei enää löydä. Onneksi on sopuraha, siellä voi jollain tapaa löytää kaikenlaista himmeliä, ja edes jollain tapaa pääsee siihen tunnelmaan mitä keskisellä oli ennen.

Löysinpä Seinäjoen sopurahasta eurolla (siis eurolla) perinteisen kiikkihanan. Sellaisen minkä sai iskettyä pihasaunan vesikorveen alaosaan, tyhjennyshanaksi. Ei löytynyt prismoista, ei tokmanneilta, eikä keskiseltä. Rautakaupoista kyselin, ja eioota sanoivat. Putkiliikkeestä olisi saanut tilaamalla, hintaan 30 euroa kpl, ovh yli 40, ja hieman turhan muotoiltuja sekä hankalan muotoisia. Mutta sopurahasta sai eurolla, muovisen kiikkihanan, jota ei ole turhaan muotoiltu eikä kruusailtu, toimii vaatimattomassa tehtävässään oikein hyvin. Ostin pari hanaa varalle, jos joskus tarttee, ei oo vielä tarttenu.
Ilmianna
Jaa
No mutta onhan siinä Keskisen ympärillä näitä "penkojaispaikkojakin" --> Mikko Keskinen ja nyt uutena Tuurinportti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tuurinportti on ollut positiivinen yllätys ja asiakkaitakin näyttää olevan ihan kivasti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tuurinportissa touhaavat Vesan kiusaksi isä Matti Keskinen.Vesan velipoika ja pari entistä Keskisen Vesan johtajaa.MM entinen tavaran sisäänostaja ja oliskohan joku entinen markkinointipäällikkö vai tavaratalon johtaja.
Ilmianna
Jaa
Ja aivan p. . . . . kaa tavaraa! Semmosta mitä Keskisellä myytiin 40 vuotta sitten Mistähän indokiinasta vetäävät kaikenmoiset koristeromut ja vaatteet? Puhumattakaan romusta mitä koruiksi ja kelloiksi kutsuvat! Luulisi Matinkin ymmärtävän paremempien tuotteitten ostopaikat? Siellä kuulemma häärii ne jotka Keskisellä luulivat olevansa jotain omistajia? Kymmenet ovat sanoneet kerran käyneensä ja toista kertaa ei, ja saman totesin minäkin. Vaikka ennemmin Sopurahaan Seinäjoelle jos krääsää tekee mieli.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kannattaisi sinunkin käydä Tuurinportissa ihan oikeasti, eikä perustaa käsityksiään pelkkiin mielikuviin/juttuihin/huhuihin! : ))
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tottakai tuurinporttiin ja Mikko Keskiselle,Vesa vaan nyt ei tajuu,,,,,
Ilmianna
Jaa
Onko Lidl kopioinut Keskisen tarjoushaukan? Lidlin mainoksissa kun komeilee nykyään hintahaukka, joka on yhtäkkiä jopa vähän samannäköinen tarjoushaukan naamavärkin kanssa.
Ilmianna
Jaa
Kyllä tosiaan mieluummin Mikon kauppaan kuin Tuurinporttiin jos asion Tuurissa. Olihan se hyvä että tuli tuolla Tuurinportin romukaupassa kerran käytyä vaikka tosin monet sanoivat ettei kannata mennä. Näkipähän et aivan mitätön pellihalli tehtiin, koska olishan sitä toivonut jotain laadukkaampaa kauppakeskusta senkin tilalle jonkun oikean kauppiaan toimesta. Ostinhan minä sieltä kakkipaperiakin joka tosin oli kalliimpaa kuin Vesan kaupassa:). Nimimerkki KylläKiitosJaKiitos voi asioida siellä romu-ja krääsäkaupassa munkin puolesta vaikka joka päivä :). Onneksi on Seinäjoki noinkin lähellä jossa on valinnanvaraa jokaiselle ja edulliset hinnat.
Ilmianna
Jaa
Sopuraha Seinäjoki.Virrat sieltä ostetaan mistä halvimmalla saadaan,siis sopurahasta.
Ilmianna
Jaa
Laajennuksen myötä ei meinaa löytää tiettyä tavaraa kuin etsimällä ja hermot menettämällä, useasti olen antanut ostosten olla kun ei huvita kävellä metritolkulla etsien. Ennen vanhaan esim. t-paidankin löysi helposti, nyt ne on siroteltu sinne sun tänne, ne mielenkiintoiset romulaarit on pois kun sai halvalla. Ruokapuoli sama juttu,esim. säilykkeitä ei ole laitettu samalle käytävälle vaan siroteltu nekin minne sattuu ja kun tiettyä etsit niin saat etsiä jonkun aikaa. Ja hinnat on nousseet. Ostan t-paitani nykyisin S-marketista, siellä on sentäs selkeä vaateosasto sopuhintaan ja t-paidat löytyi helposti. Käyn Keskisellä vain ostamassa vessa ja talouspaperia. Siinä kaikki.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Olen samaa mieltä kanssasi ja niin on moni muukin. Ruokapuoli on kaikkien floppien äiti!! Pakko vielä mainita erikseen ne säilytyslokerot/-kaapit, ihmiset seisoskelevat silmät pyöreinä niiden edessä ja miettivät miten helvetissä niitä käytetään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Joka kerta jää joku perustavara, kuten vaikkapa huulirasva, ostamatta kun sitä ei löydä/jaksa etsiä (myyjiä ei missään!). Haen sen sitten juurikin vaikka S-Marketista josta se löytyy oitis!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Keskinen on nykyisin kuin maksuteevee.Katso sm-liigan jääkiekko.Sm-liigan potkupallo-Pesäpallo jokojokopallo.vormulat ym ym..Eka erä cmoresta.tokaerä ruutu.fi ja kolmas erä viasatilta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Uusi Keskinen on loistava kokonaisuus.
Mutta miksi Vesa on niin itsepäinen, ettei hyväksy mitään opasteita ja viitoitusta
valtavassa rakennuksessa.
Ihmiset poukkoilevat sinne tänne kuin Jukolan viestissä.
Myös tieyhteydet Seinäjoelta ja Jyväskylästä
ovat puutteeliset.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kaukana loistavasta.. Merkki tavaran / vaatteiden hinnat huomattavasti kalliimpia kuin esim. seinäjoella.. Kiinasälä tokieullista ,mutta sitäkin saa jo nykyään joka kaupasta samaan hintaan..Isot puitteet ja isot on menotkin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
OpasteitaViitoituksia kirjoitti:
Uusi Keskinen on loistava kokonaisuus.
Mutta miksi Vesa on niin itsepäinen, ettei hyväksy mitään opasteita ja viitoitusta
valtavassa rakennuksessa.
Ihmiset poukkoilevat sinne tänne kuin Jukolan viestissä.
Myös tieyhteydet Seinäjoelta ja Jyväskylästä
ovat puutteeliset.
Ehdottomasti on parannettava tieyhteyksiä, että Seinäjoen ja Jyväskylän kauppojen ääreltä päästään Kyläkauppaan. Ja kaikkien muidenkin kauppojen ympäriltä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Onnenkiven ruoka on sitten surkeaa pakasteruokaa. Kyllä Vesan kannattaisi palkata oikea kokki tekemään kunnon kotiruokaa tuoreista aineksista.
Ilmianna
Jaa
Keskisen kyläkauppa on nykyisin tosi kallis ja sekava.Sieltä ostetaan mistä kalleimmalla saa on uusi mainos. Nolla pulju.
Ilmianna
Jaa
Samaa mieltä!
Ilmianna
Jaa
Joku tuolla nykyisessä Kyläkaupassa mättää, paljon kuulee negatiivista puhetta kun juttelee tuttujen kanssa. Iloisuus ja sellainen yleinen hyväntuulisuus jota henkilökunnalla oli vielä menneinä vuosina on poissa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Samaa mieltä täälläkin. Huomannut saman asian jo aikoja sitten. Keskisellä HARVOIN henkilökunta tervehtii. En nyt halua mainostaa Ässää mutta totuus ei pala tulessakaan. Halvempi ja henkilökunta ainakin minulle ollut tosi ystävällistä ja tervehtii joka kerta hymyillen. Yksi poikkeus lukuunottamatta. K-kaupassa palvelu on..noh, voidaan tervehtiä mutta jokin puuttuu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kroisos Pennonen Sukari kun saa pykättyä ideaparkin ääsjoelle niin
Keskisen Roopeankalle koittaa konkurssi.Kolmasosa ostajista nostaa kytkintä ja sehän ei hyvää tiedä.Muutenkin hinnat jo piikissä ja kauppa sekaisin,
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Tämä on tosi, Alkaa asiakasvirrat siirtyä kun Ideapark tulee Seinäjoelle..Ei enää Kiinatelkkarit ja vatkaimet ,joka ykköslehdessä samat huipputarjoukset kiinnosta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Mennyttäon kirjoitti:
Tämä on tosi, Alkaa asiakasvirrat siirtyä kun Ideapark tulee Seinäjoelle..Ei enää Kiinatelkkarit ja vatkaimet ,joka ykköslehdessä samat huipputarjoukset kiinnosta.
Ei Keskisellä ole ollut pitkään aikaan "huipputarjouksia", se että Oltermannia myydään supertarjouksena sunnuntaista keskiviikkoon 4€ kilohinnalla ei pitkälle kanna. Lopun alkua sanon minä. Henkilökuntaa ei löydä mistään jos palvelua haluaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Milloin Keskisen uuden sisäänkäynnin yläpuolelle, sinne katolle, tulee se Onnenenkeli? Ei kai Vesa ole muuttanut mieltään?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Keskinen menee konkurssiin, nii ei tarvi mitään monumentteja laittaa enää.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Oltermannia saa maakunnan ääsmarketeistakin 4.90 euroa kilo.Eikä lopu kesken.
Ilmianna
Jaa
Kaatuis nyt perkele tuo Viskibassoporoporvari oikein kunnolla, niin saisi kunnon naurut!
Ilmianna
Jaa
Kyläkaupan verotettava tulo oli viime vuonna kolme miljoonaa kolme sataa tuhatta sata neljäkymmnentä yhdeksän euroa. Ei konkurssi ihan heti ole tulossa, voittoa on tullut ihan mukavasti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Jonkin verran taisi tulla myös poistoja laajennuksista. 🤑
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Surkea tulos kun liikevaihto melkein 200 miljoonaa euroa.
Ilmianna
Jaa
Joko Keskisellä on myynnis vanhoja äkeitä ja auroja?
Ilmianna
Jaa
Ensi kesänä turistit ryntäävät Ähtäriin ja Tuuriin. Pandat ja Kyläkauppa ovat turistinähtävyyksiä myös Power Park hyötyy
Ähtärin pandoista. Pohjanmaan turismi saa melkoisen piristysruiskeen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mitä sen jälkeen, kun ne turistit on lähteneet pois?? Tyhjää liike tilaa tarjolla tuhansia neliöitä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ei se 6 viikkoa loma-aikana vielä kesää tee.Vuosi on piiiittkkääää..
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Uusi Keskinen on loistava.
Lisää opasteita sisälle ja ulos, etti olla kuin Jukolan viestissä suunnistamassa.
Ja Valtimotie 18 kuntoon Sydänmaalla, Kourassa ja Tuhkiossa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kauppaa tehdään hiljaisina kuukausina tappiollakin, mutta kesäkuukaudet hurjalla voitolla
Vuoden tulos on hyvä
Monet yritykset tekevävuoden tuloksen parissa kolmessa kuukaudessa.
Ilmianna
Jaa
Mutta kun ne kulut juoksevat koko vuoden.Juuri viime viikolla lauantaina kierrin tavarapuolen.Olin peräti 5 tuntia.Tein muutaman edullisen ostoksen, mutta kyllä yleinen hintataso oli kovempi mitä on Seinäjoen liikkeissä.Ostokseni maksoivat 40 euroa.Ruokapuolellakin kiersin kaikki hyllyt,Tarjoukset oli tosi hyviä kuten valikoimakin.Lopuksi kävin vielä alkossa,Siellä oli sama hintataso kuin Seinäjoen alkoissakin on.Ei maksa vaivaa lähteä keskiselle ainakaan jos meinaa säästää.
Pari kertaa vuodessa voi käydä.Joulukuussa ja heinäkuussa,Ei ole keskinen kuin ennen valitettavasti.PS.Ottakaa opaskoira mukaan,
Ilmianna
Jaa
OnnenKiven ruoka on aivan surkeaa. Pakasteita lämmittävät ja paistavat. Miksi eivät tee kunnon ruokaa tuoreista aineksista?
Ilmianna
Jaa
HYVÄ VESA OLET LUONUT TUURIIN JOTAIN TOSI USKOMATONTA!TYÖTÄ SADOILLE IHMISILLE JAHAUSKAA KAIKILLE? KIITOS.
Ilmianna
Jaa
Ovet käy.... porukkaa irtisanotaan.... ruokakaupan puolelta irtisanottiin nyt kahdeksan. Romupuolelta irtisanottiin porukkaa jo aikaisemmin.... ei hyvältä näyttä. Kulissit on kyllä hienot mutta niin... kulissit on kulisseja. Uskon että tulevaisuudessa kyseinen paikka tulee toimimaan karting hallina.
Ilmianna
Jaa
Tein saman huomion kun kävin viimmeviikon lauantaina.Ennen oli osastoilla henkilökuntaa,Nyt ainoastaan vaatepouoli oli niin kuin ennenkin,muualla suuri henkilökunta vajaus.Eipä näytä hyvältä ei.
Ilmianna
Jaa
Taitaa olla henkilökunnan siivousoperaatio. Suuri remontti ja henkilökunnan päänmenoksi. Nyt ne kulissit kaatuu ja siihen ei auta Vesa ees Koskenkorva!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Ville Pusaa ja Jore Marjarantaa lainaten: "Ingen vinner...." "Haaveet kaatuu...."
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Laittakaapa itse monien mahtava rakennus pystyyn.
Työllistäkääpä itse 200 työntekijää.
Työllistäkääpä itse 300 kesätyöntekijää.
Jätä tänään sohvasi ja lähde virkistäytymään ja syömää Tuuriin.
Jätä synkkä mielesi kotiisi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
10-11 euron tuntipalkka.Ei sitä voi oikein palkaksi sanoa kun käteen jää 65 euroa päivässä.
Ilmianna
Jaa
Eikös se ole hyvä merkki kun henkilökuntaa vähennetään. Osoittaa, että talous pidetään kurissa ja toiminta voi jatkua. Toki on ihan mahdotonta, että Keskinen koko ajan vain kasvaisi ja nyt se tosiaankin alkaa olla ihan kuin muutkin tavaratalot. Mikä on siis kilpailuvaltti? Minä käyn siellä, koska se on lähellä., mutta lähellä on liian vähän väkeä. Lapuallekin tuli Tokmanni, lapualaaset käyvät varmaan vähemmän kuin ennen.
Ilmianna
Jaa
Asiakasvirtaa Keskiselle ei pysäytä mikään, se on turistinähtävyys. Pandat Ähtärissä lisää turismia Etelä-Pohjanmaalla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Minä en pandoihin usko! Kiinas käydessäni näin sellaisen kyyhöttävän häkin nurkas...en suostu maksamaan siitä näystä montaa kymppiä. Mutta langattomat kuulokkeet Vesamyi 10 euroa halvemmalla ku Powerin hintarobotti. Ruokapuolelle en jaksanu enää mennä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Äsmummo kirjoitti:
Minä en pandoihin usko! Kiinas käydessäni näin sellaisen kyyhöttävän häkin nurkas...en suostu maksamaan siitä näystä montaa kymppiä. Mutta langattomat kuulokkeet Vesamyi 10 euroa halvemmalla ku Powerin hintarobotti. Ruokapuolelle en jaksanu enää mennä.
Pandat tuovat kansanvaelluksen Suomenselälle.
Uumajan laivat ja rikkaita venäläisiä tulee tuhansia.
Pandat, Keskinen, Powerpark, Tropiklandia Vaasassa ja
Seinäjoen uusi kylpylä uimahallin päädyssä,
ovat kuin magneetti turisteille.
Parasta Suomessa.
Logistiikka Valtatie 18 tulee tulpaksi kehitykselle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kongi on kumahtanut ja irtisanomislappuja on jaettu. Kulissit kaatuu ja totuus paljastuu. Ulkopäin kauppa on kuin satulinna mutta sisältä päin se on kuin mätä omena.
Ilmianna
Jaa
et ol tuo alotus.niin et en tiä.mee muualle.parasta palvelua kyläkauppiialta.tuo ostokset jos en jaksa kantaa autoon.kyläkaupat saa säilyä.käyttäkää hyvätihmiset niitä.meidänkyläl lähti ensi koulu sit kauppa.sitäkö haluatta.KUOLLUTKYLÄ.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Keskisellä ja perinteisellä kyläkaupalla ei ole mitään yhteistä. Aika hankala sieltä on mitään kantoapua löytää, kun ei siellä ole enään henkilökuntaa muualla kun niillä kahdella kassalla jotka ovat käytössä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Mietteitä Kyläkaupasta

Olen asioinut Kyläkaupassa jo vuosikymmeniä mutta nyt tuntuu siltä, että voisi alkaa asioimaan muuallakin. Se muutos mikä Kyläkaupassa on tapahtunut, vaikkapa parin viime vuoden aikana, on järisyttävä. Joskus muutos on hyvästä ja joskus taas pahasta, Kyläkaupan kohdalla muutos näyttää olevan tuo viimeksi mainittu. Aloiteenpa vaikka "uuden ruokapuolen" hyllyjen asettelusta. Olisi ollut järkevää asettaa hyllyt siten, että hyllyjen välistä olisi suora yhteys kassoille, nyt hyllyrivistöjä poikittain joiden sijoittelussa ei ole mitään järkeä. Kun uusi yhdyskäytävä avattiin niin mainostettiin kovalla höyryllä, että yhdellä pysäköinnillä käyt molemmissa kaupoissa. No niinpä.... muutaman kuukauden ajan kuitenkin piti edelliset ostokset kantaa autoon ennen kuin meni toiseen kauppaan. Olihan siellä kyllä tavaransäilytys kaapit mutta niistä puuttui ovet!! Sitten kun tavaransäilytys kaappeihin tuli ovet, niin huh heijaa.... kukaan ei niitä käytä, kunihmisten mielestä niitä on niin helv*tin vaikea käyttää!! Johan tässä on jo tullut jotain kirjoitettuakin, mutta ajattelin vielä jatkaa. Hinnat on nykyään aivan pilvissä.... poislukien ne naurettavat Lauantaimakkara tarjoukset! Kassoilla järkyttävät jonot vaikka asikkaat ovat vähentyneet silmissä, kannattais ehkä ottaa se toinen ja kolmaskin kassa käyttöön. Se ei varmaan sataantonniin pysähdy mitä meidänkin perhe on Kyläkauppaan kantanut, mutta jatkossa ajattelin asioida muualla.

ps. tämä on vaan minun mielipide

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta