Kerjääjä raiskasi

RaiskausTaas

61

736

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Satueläin

      Oisko sama mies. Häntä on etsitty vuos tolkulla. Jospa on jo harmaantunut. Rohkeasti vaan soittelemaan poliisille. https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435
      En tiedä miten tuollainen mies voi jäädä kiinni pelkästään kuvaillulla ulkonäköllä. Ainoastaan jos mies palaa rikospaikalle ja esiintyy samalla lailla eikä tiedä olevansa etsintäkuulutettu. Tuo esimerkin kuva poiki 13000 yhteyden ottoa, mutta kukaan ei ollut hän. Tuon kuvan otosta on kulunut yli 30 vuotta joten kuvitelkaa hänelle sen verran vuosia lisää. Älkää kuitenkaan nyt soitelko tuon miehen näköisistä ihmisistä poliisille, sillä se oli vitsi.
      Eikö valvonta kamerat auta tällaisessa tapauksessa kun niitä nyt on joka paikassa. Onko poliisi niin laiska ettei viitsi kelata noita kameroita. Vai eikö poliisilla ole resursseja. Vai onko meille kaikille yks paskan hailee mitä meille täällä tehdään. Jos mies on ulkomaalainen niin kuin on epäiltävä kun tuo puhui englantia niin älkää nyt kaikkia ulkomaalaisia sen takia tuomitko.
      Poliisin mukaan epäilty liikkui Leppävaaran juna-asemalla laiturilla 4 lapun kanssa. Poliisin mukaan mies kerjäsi ilmeisesti lapun avulla rahaa ohikulkijoilta. Onko tällaisen viestin takana suunnata vihaa matuja kohtaan. Laittaa se tänne Suomi 24 on tietenkin ideana Ok, mutta tuo kommentti on asiaton.

      Matuelukat

      29.9.2017 11:02
      Uusi
      Matueläin jälleen.

      Matueläin onkin uusi ilmaisu maahan muuttajille.

    • Satueläin

      Poliisi etsii raiskauksesta epäiltyä.
      Nuori 19-vuotias nainen raiskattiin metsässä Leppävaaran aseman lähellä Perkkaan puolella keskiviikkona aamuyhdeksän jälkeen. Rikoksesta epäilty oli naiselle entuudestaan tuntematon mies, kertoo Länsi-Uudenmaan poliisi.

      Poliisin mukaan epäilty liikkui Leppävaaran juna-asemalla laiturilla 4 lapun kanssa. Poliisin mukaan mies kerjäsi ilmeisesti lapun avulla rahaa ohikulkijoilta.

      Rikoksesta epäillyn tuntomerkit:

      Harmahtavat lyhyet hiukset.
      Normaalivartaloinen.
      Päällä tumma takki, jonka alla harmaa huppari, jalassa siniset farkut.
      Puhui hyvää englantia.

      Asiasta jotain tietäviä tai mahdollisesti tapahtumien nähneitä henkilöitä pyydetään olemaan yhteydessä poliisiin p. 0295 413 031 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

      Vankikarkuri piileskeli poliisia yli 3 vuotta – Hämeen poliisi: teki rikoksia pakomatkan aikana
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005387806.html
      Auttaisiko siviilitiedustelulaki näihin rikoksiin. Paljonko poliisin resursseista tulisikaan kulumaan ihmisten salaa kyttäämisiin. Se mitä lailla yritetään laillistaa olisi se tuollainen tutka, jolla voidaan seurata ihmisten liikkeitä heidän tietämättään, vaikka mukanaan kantamasta kännykästä. Se toimisi vähän niin kuin se siru, mitä foliohattu hörhöt pelkäävät ihmisiin asennettavan. Nyt seurantaa tehdään laittomasti. Tulee vain mieleen etteikö raiskaus ole hirvittävä rikos. Pitäisi kysyä naisilta " hohhoijaa! tehdään niin kuin rosvot määräilee, hohhoijaa!" Tuo on mielenkiintoinen tapaus tuo raiskaustapaus ja miehestä annetut tuntomerkit. Kuka ne antoi, sillä muisti on aika ovela värkki. Antoiko ne raiskattu nainen sillä hänhän näki miehen lähikontaktissa. Jos mies raiskasi naisen metsässä niin tuskin hän tuolle lappuja näytti ja pummasi rahaa. Aika mitään sanomaton etsintäkuulutus. Noh, toivottavasti poliisilla on paremmat tiedot kuin mitä antaa julkisuuteen. Se taas jos tuon rikoksen yhteydessä aletaan salakuunnella kaikkia 'matueläimiä' niin silloin se loukkaa yksityisyyttä.

    • kammo.eri

      Helsinkihän noita hyysää, antaa rahaa ja hoitaa raiskaajan sukupuolitaudit. Sieltä se löytyy vihreiden demareiden ja vassareiden järkkäämästä majoituksesta.

    • ihanaa_multikultia

      Mitenkähän kerjurikarjun vehkeen hygienian laita on? Onko pesty kunnolla? Onko sellaista juustomaista köhnää nahkassa ja tippuri tai kuppa mukana? Voi naisuhri-parkaa!

      Tuo sälli pitäisi ripustaa torille tankoon palleistaan kiinni ja jättää siihen näytille.

    • Aarteitajoo

      Kyllä suomessa on paljon näitä ulkomaalaisia haitoillaan, aivan suhteettomasti riesaa taloudellisesti ja tuollaisin rikoksin.

      Ei hellvetti että me suomalaiset maksamme haittamaahanmuutosta tolkuttomasti ja valtamediat vaan jauhaa vihapuheesta ja rasismista suomalaisia vastaan päälle vielä.

      Onpa kumma kun syntyy vohapuhetta. Nyt sitten vielä vihapuhepoliiseihkn panostettu kymmeniä miljoonia euroja !

      Sairasta paskaaa tuo politiikka !

    • satueläin

      Nyt te ymmärrätte mitä tarkoittaa rautalanka. Ei musiikki vaan sellainen värkki mistä väännetään malli jotta tuhmempikin tajuaa missä mennään. Tämä kuva Palmen murhaajasta herätti vihaa tummatukkaisiin ulkomaalaisiin Ruotsissa. https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435
      Sitten eräs chileläinen meni kertomaan poliisille että oli nähnyt päivää ennen murhaa erään miehen seuranneen Palmea ja antoi miehen tuntomerkit tahallaan vääristellen niitä siten että mies saatiin näyttämään enemmän skandinaavilta. Sitten vuosien päästä tuo kertoi huijanneensa poliisi siirtolaispoliittisista syistä, kun tuo ensimmäinen kuva aiheutti sen että murhaajaksi epäiltiin etelämaalaista miestä. Nyt poliisi myöntää että tuokin kuva on jos ei huijausta niin se ei ainakaan ole murhaajan kuva. Näette varmaan tämänkin viestiketjun kommenteista millainen viha tummempia ulkomaalaisia kohtaan kohdistuu. Mies puhui hyvää englantia. Jospa se olikin jenkki ja kerjäsi vain turpaansa.

      • huulivalkio

        CIA kosti kun täällä pilkataan jenkkejä. Se kosti tuollaisella false flag iskulla, jotta muut Supot, Säpot ja Kapot voivat assosioida teon motiivit ja CIA-. siat nauravat rikollisiin partoihinsa.
        http://www.mirror.co.uk/news/world-news/first-picture-gunman-stephen-paddock-11274144
        Pukki mikä pukki valkoylähuuliparta harmaatukka. Käyppä tänne emme pelkää. Kohta Suomessa saadaan siviilitiedustelulaki läpi kun joku alkaa leikisti ampumaan.


    • Satueläin

      Eipä nuo ruotsalaiset kovin vihaisilta näytä kun heiltä kysytään oliko tuo hän. Är det han? Niiku kansa tietäisi oliko se hän. Sitten he arvuuttelevat minkä maalainen tuo oli. Voitte katsoa koko videon alusta alkaen mutta tässä on tuo kohta. Är det han? Kelatkaa vähän taaksepäin. '
      https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0Y2PVXybp6Y#t=1658s

      Siirtolaispolitiikka on nyt tullut Suomeenkin. Muistakaa että on myös sellaisia, jotka eivät ole tulleet jäädäkseen, joten turha heitä on kotiuttaa. He eivät ole kiinnostuneita esim. oppimaan kieltä tai maan tapoja. Mutta hyvät käytöstavat pitäisi olla luonnollisestikin jokaisen hallussa maan tavoista riippumatta. Se tietenkin pistää vihaksi jos joku tahallaan ärsyttää käytöksellään ja vielä tietää ärsyttävänsä, niin kuin tuo Turun puukottaja, joka tosin on terroristi ja pitää itsestään selvänä, että noin saa tehdä, kun se kuuluu agendaan. Nyt minä ärsytin jotakuta. Ei o uusia puukottajia eikä suukottajia näkynyt. Olikohan koko show vain että saataisiin aikaan hämminki että tuo siviili tiedustelulaki menisi kiireellisenä läpi eduskunnassa. Mitä laki pitää sisällään ei ole kerrottu.

      Raiskauksia tapahtuu. Mikä on prosenttiluku kantaväestön ja muualta tulleiden välillä on se mitä se on. Raiskaukset ja murhat pitäisi saada kaikki loppumaan, joten erottelu kantaväestön ja muualta tulleiden välillä ei ainakaan ratkaise ongelmaa, mutta tilastoidaanhan ne muutenkin.
      Oliko Palmen murhalla jotain tekoa siirtolaispolitiikan kanssa kun Palmehan niitä hyysäsi, mutta kuvan mieshän on syytön ja ulkopuolinen , joka on jostain syystä (minä tiedän syyn) tempaistu mukaan kuvioihin. Mutta siitä sitten kun te tulette samalle viivalle.

      • Satueläin

        Det är bara Aftonbladet som har kommit. Vain Aftonbladet on ilmestynyt. Miksei Expressen ei ilmestynyt silloin kun "murhaajan" kuva tuli julkisuuteen. "Murhaaja" on lainausmerkeissä.

        Erityisesti on varottava käyttämästä lainausmerkkejä korostuskeinona, sillä tämä luultavasti synnyttää lukijassa aivan toisenlaisen mielikuvan, kuin on tarkoitettu. Tämä on Googlesta. ' Myytävänä ”tuoretta” kalaa.
        (Tässä esimerkissä vaikutelma on lähinnä ivallinen: kala taitaa olla kaikkea muuta kuin tuoretta.)

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Yrsa_Stenius
        Yrsa Carola Stenius, född 7 januari 1945 i Helsingfors i Finland, är en finlandssvensk journalist, författare och krönikör. Hon har varit chefredaktör för Arbetarbladet och Aftonbladet samt Allmänhetens pressombudsman. Hän oli siis päätoimittajana 1982-1987 Aftonbladetissa.

        Hon har sedan 1978 bott i Sverige, där hon varit verksam på Aftonbladet sedan 1979. På Aftonbladet var hon även chefredaktör 1982–1987. (Katsokaa video vielä kerran kohdasta 28:14)
        https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0Y2PVXybp6Y#t=1658s

        Det är bara Aftonbladet som har kommit. Yrsan lesta on varmaan ainoa päätoimittaja joka on sanonut Palmelle puhelimessa että "haist vittu > kyss fittan". Tarina on sellainen että Palme oli soittanut aamuvarhaisella ja sanonut että Olof Palme täällä, Yrsa oli sulkenut unenpöppörössä puhelimen ajatellen että joku pilailee. Puhelin soi uudestaan ja nyt Yrsa kiukkusena tokaissut vain että 'kyss fittan' ja sulkenut taas puhelimen. Sitten Palme soitti vielä kerran ja sai esiteltyä itsensä uskottavasti.
        Yrsan lesta on kirjoittanut kirjan Totuudesta ja valheesta (Kirjapaja, 2005) joka kertoo valheesta ja sen eri muodoista. Tämä on tuttu teema Steniukselle, joka jo Speer-teoksessaan käsitteli Hitlerin luotetun suhtautumista totuuteen ja elämään suurena valheena. Hitlerhän on muka sanonut: "Mitä suuremoi valhe; sitä uskottavampi se on." Sanon 'muka' sillä en usko että hän olisi ollut niin viisas.
        On totta että kun valhe on tarpeeksi suuri niin kukaan ei uskalla uskoa sitä valheeksi. En anna mitään esimerkkejä sillä minäkin uskon joihinkin valheisiin kun ne on niin suuria.
        Hans Holmérilta kysyttiin onko kuvan mies murhaaja. Hän ei ihan suoraa vastausta antanut mutta antoi ymmärtää että näin on tai oli. Ei vieläkään ole ihan suoraan sanottu, että tuo kuva oli tahallaan tehtyä täyttä puppua.
        Tuolla on asiasta vähän lisää vaikka se rönsyileekin vähän sinne sun tänne. https://keskustelu.suomi24.fi/t/14957806/ei-nain-saa-tehda


      • suukkorunttari

        Se tietenkin pistää vihaksi jos joku tahallaan ärsyttää käytöksellään ja vielä tietää ärsyttävänsä, niin kuin tuo Turun puukottaja, joka tosin on terroristi ja pitää itsestään selvänä, että noin saa tehdä, kun se kuuluu agendaan. Nyt minä ärsytin jotakuta. Ei o uusia puukottajia eikä suukottajia näkynyt. Olikohan koko show vain että saataisiin aikaan hämminki että tuo siviili tiedustelulaki menisi kiireellisenä läpi eduskunnassa. Mitä laki pitää sisällään ei ole kerrottu.. En ole koskaan ennustanut mutta harmaatukka saattaa iskeä siten, että Suomeen saadaan siviilitiedustelullaki läpi kiireellisenä, kun kukaan ei sen jälkeen uskalla vastustaa sitä. Ilman että kyselisivät miten tuo laki estää harmaatukkaa. http://www.mirror.co.uk/news/world-news/first-picture-gunman-stephen-paddock-11274144
        Jos kerron että tuo "suukko runkkari" kyss fittan tuli minua vastaa öisellä kadulla Helsingissä silloin ja silloin niin pitäisitte minua päästään viallisena. Niin kuin te pidätte ilman tätäkin.


      • antiharmis

        Harmaatukan veli ei ymmärrä mitä tapahtui. Harmis kuului kuulema Isisiin. Tapahtuuko tuo radikalisoituminen noin radikaalisti että pää sekoo noin lyhyessä ajassa. Vertaa Turun puukottajaan. Onko se jotain mind controllia? Ei se voi olla, sillä jos se on false flag eikä oikeasti ammuta, niin silloin se ei voi olla mind controllia. Mutta jos ammunta on todellisuudessa tapahtunut, niin silloin se voi olla mind controllia, johon taas kukaan ei usko, vaan uskotaan mieluimmin, että mies vain radikalisoitui, sillä islam on paha ja aiheuttaa itsessään radikalisoitumista vähän niin kuin Marxin ja Leninin opit. Siksi kannattaa olla vain normaali uskontojen harrastaja ja politiikassa nojautua vain valtapuolueiden sanomaan. Valtapuolueet eivät aiheuta radikalisoitumista. Kataloonit ovat nyt koko kansa radikalisoitunut. Mihin tämä maailma menee.
        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201710022200432610_ul.shtml


    • wekjdgdx

      Muistan kun Helsinkiin alkoi tulla Romanian ja Bulgarian rompsukerjäläisiä noin 15 vuotta sitten niin ulkomaanromaniäijä raiskasi törkeästi Helsingin Taivallahden rannassa viikonloppuaamuna lenkillä olleen naisen. Tapaus uutisoitiin törkeänä raikauksena koska äijä oli nylkyttänyt uhriaan eri asennoissa piittaamatta naisen avunhuudoista. Myöhemmin paljastui että raiskaajaukon vaimo oli mukana Suomessa viimeisillään raskaan.

      • Ehehehehehehehehehe

        Aika humoristisia nimiä oot keksinnä. Suukko runkkari ja Harmis (harmaaparta) Ehehehehehe


    • Yäk

      Niillä on vaikka mitä tautejakin.

      • dkshdf

        Sukupuolitautien koko kirjo ja lisäksi satiaiset. Kirput ja täit vaatteissa. Tuberkuloosi keuhkoissa.


      • onkoalibi
        dkshdf kirjoitti:

        Sukupuolitautien koko kirjo ja lisäksi satiaiset. Kirput ja täit vaatteissa. Tuberkuloosi keuhkoissa.

        Sinäkö se olit, kun noin hyvin tiedät? Missä olet oppinut puhumaan hyvää englantia?


      • xcölhxdc
        onkoalibi kirjoitti:

        Sinäkö se olit, kun noin hyvin tiedät? Missä olet oppinut puhumaan hyvää englantia?

        Älä trollaa kokoomuslainen.


      • cdkhsxd
        onkoalibi kirjoitti:

        Sinäkö se olit, kun noin hyvin tiedät? Missä olet oppinut puhumaan hyvää englantia?

        KokoomusVAJUKKI taas viissatelemassa tapansa mukaan.


    • fggfgfdfcv

      Mitä tähän lisäämään, kulttuurin rikastusta ihan selvästi. "Ei mulla muuta" -Stubb

    • Kerjäsijotain

      Kerjäsi seksiä?

      • Vitunkerjääjä

        Minäkin jouduin kerjäämään ex muijaltani seksiä mutta
        jouduin tyytymään lämpimään käteen (omaan).


      • wedjfhvg
        Vitunkerjääjä kirjoitti:

        Minäkin jouduin kerjäämään ex muijaltani seksiä mutta
        jouduin tyytymään lämpimään käteen (omaan).

        Olte LAPANEN miehenä joten vaimosi dissaa sinua.


    • hitsipahus

      Todennäköisesti raiskaaja oli kerjäläiseksi naamioitunut kantasuomalainen rasisti.

    • RaRasMus

      Meillä on unelma.
      Meillä on unelma sitä, että tänne Suomeen saa tulla kuka vain ja mistä vain.
      Ja me maksamme heille mitä vain. Ja ruokimme heitä juuri sillä ruoalla, jota he haluavat.
      Ja annamme heidän tehdä mitä haluavat. Meillä on tieto siitä, että Suomessa on enemmän naisia, kuin miehiä. Siksi on hyvä saada näitä vahvistuksia ulkomailta.
      Meillä on unelma siitä, että sukupuolitaudit leviävät jokaiselle suomalaiselle.

      • pysytään.asiassa

        Ja millähän tavalla vuodatuksesi liittyy aiheeseen?


    • mrlogodd

      Mitä yllättävää tuossa?

      Kerjääjä kerjää pimppaa, kun ei ala irrota, ottaa väkisin .. :)

    • derdfvgjh

      Helsingissä Romanian ja Bulgarian romaneilla jotka istuvat kadunkulmissa on päällysmies joka käy hakemassa "tienestit" omaan pussiinsa tasaisin väliajoin päivän kuluessa. FAKTA.

      • OhikulkijaX

        Porukan päällysmiehet kokoontuvat myös istuskelemaan Kampin terminaalin penkeille, jonne jalkatyötä tekevät kiikuttavat pullonkeruulla ja kerjäämisellä saadut varat.

        Ennen olivat vallanneet Otaniemen lähtölaiturin penkit. Nykyisin vakiopaikka on 2. kerroksen kahvilan edessä käytävällä olevat isot nahkanojatuolit. Isomahaisia pahannäköisiä äijiä.


      • wemrnt
        OhikulkijaX kirjoitti:

        Porukan päällysmiehet kokoontuvat myös istuskelemaan Kampin terminaalin penkeille, jonne jalkatyötä tekevät kiikuttavat pullonkeruulla ja kerjäämisellä saadut varat.

        Ennen olivat vallanneet Otaniemen lähtölaiturin penkit. Nykyisin vakiopaikka on 2. kerroksen kahvilan edessä käytävällä olevat isot nahkanojatuolit. Isomahaisia pahannäköisiä äijiä.

        Näin se menee.


    • ÖykkärisuvakkiX

      Miksei viherpiipertäjäsuvakki mennyt ja antanut kerjäläiselle pillua niin ei olisi tarvinnnut raiskata??

      • edes.säälistä

        Rasisteille ei ole tapana antaa.


      • xkwn

        TROLLI.


      • KaljuKul_i
        edes.säälistä kirjoitti:

        Rasisteille ei ole tapana antaa.

        Suvakit vain homostelee keskenään.


    • sxkshxdf

      Helsingin kaupunginhallituksen vihreät tykkäävät Romanian ja Bulgarian kerjäläisistä mutta eivät tokikaan ota niitä omiin koteihinsa vaan sysäävät kerjäläisistä tulevat menot kaupungin veronmaksajien kontolle.

      • jkhbijrnv

        Millä tavalla Romanian ja Bulgarian kerjäläiset liittyvät aiheeseen? Vinkki: raiskaaja puhui _hyvää_ englantia.


      • dkhxc
        jkhbijrnv kirjoitti:

        Millä tavalla Romanian ja Bulgarian kerjäläiset liittyvät aiheeseen? Vinkki: raiskaaja puhui _hyvää_ englantia.

        Romanian ja Bulgarian kerjäläisetkin voivat puhua englantia raikaustilanteissa koska ovat pyörineeet pitkin EU:ta jo melkein 20 vuotta.


      • ddfbdsgbs
        dkhxc kirjoitti:

        Romanian ja Bulgarian kerjäläisetkin voivat puhua englantia raikaustilanteissa koska ovat pyörineeet pitkin EU:ta jo melkein 20 vuotta.

        Suomalainen kerjäläiseksi naamioitunut henkilö puhuu todennäköisemmin sujuvaa englantia kuin kouluttamattomat turistikerjäläiset.

        Kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Hybridisodankäynnissä kaikki on sallittua.


      • fghdfhgf
        ddfbdsgbs kirjoitti:

        Suomalainen kerjäläiseksi naamioitunut henkilö puhuu todennäköisemmin sujuvaa englantia kuin kouluttamattomat turistikerjäläiset.

        Kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Hybridisodankäynnissä kaikki on sallittua.

        Trollisi ovat sekä typeriä että vahingollisia. Vetäisit itsesi vessasta alas samaan tapaan kuin mitä haluaisit vetää suomen pöntöstä alas.


      • linkkejätietoihin
        fghdfhgf kirjoitti:

        Trollisi ovat sekä typeriä että vahingollisia. Vetäisit itsesi vessasta alas samaan tapaan kuin mitä haluaisit vetää suomen pöntöstä alas.

        Todista temppu ulkomaalaisen tekemäksi, tai lopeta tyhjänlässytys.


      • fdgthfgdhghf
        linkkejätietoihin kirjoitti:

        Todista temppu ulkomaalaisen tekemäksi, tai lopeta tyhjänlässytys.

        Eipä sinulla tosiaan ole paljoakaan varaa heittää mitään tuollaista spekulaatioittesi jälkeen - siis oikeasti: "Suomalainen kerjäläiseksi naamioitunut henkilö" tai "Hybridisodankäynnissä kaikki on sallittua".

        Kuinka sekaisin saa ihminen olla jos tuo ei ole trollailua?


    • voimaa.löytyy

      kulttuuri rikastui kun näitä perkeleitä tulee! Vittu kun tietäs etukäteen kuka on tuommonen perkele niin antasin sille oikeutta niin että rukoilisi ettei koskaan ois suomeen tullu.

    • Leimatut-metsät

      Ihmettelin jo päivällä, että missä hitsin kohdassa tuossa mahtuu metsää olemaan, niinkuin lehdissä ja poliisin tiedotteessa täsmällisesti tuota paikkaa kuvattiin. Oikeastihan kyse on pusikosta, on muutamia koivuja ja pajupuskia.
      https://goo.gl/maps/Q9hdTV4Xq1x

      Tietenkin kun ei tekijän kansallisuutta tai ihonväriäkään voida poliisin etsintäkuulutuksissa enää sanoa. Niin kai sitten pitää samalla peittelylinjalla nimittää pajupuskatkin "metsiksi".

      Ettei ne pajupuskat vaan tunne tulleensa rasistisesti kohdelluiksi, tai leimatuiksi.

    • Tuppitrullintrolli

      Puukotus se oli tämäkin. Nyt vain puukko oli nahkainen tuppi. Missä se siviili tiedustelulaki viipyy että päästään seuraamaan vihapuhujia.

    • Tuppitrullintrolli

      Rikoksesta epäillyn tuntomerkit:

      Harmahtavat lyhyet hiukset.
      Normaalivartaloinen.
      Päällä tumma takki, jonka alla harmaa huppari, jalassa siniset farkut.
      Puhui hyvää englantia.

      Tais tuo Palmen murhaajaksi tituleerattu huijaus kuva sotkea teidän päänne kun aloitte epäilemään Romanian mustalaisia raiskaajaksi. Tai kyllähän tumma tukkakin harmaantuu. Jos näin niin mies on aika iäkäs. Puhui hyvää englantia on hämäävä. Kuka sen sanoi että puhui. Raiskattu nainenko.? En tiedä mitä raiskatessa ihmiset keskustelevat, mutta minusta tuntuu, että lappuja jakanut kerjääjä on se, joka on puhunut. Nyt täytyy sitten yhdistää hänet rikospaikalle. Mitä todisteita siitä on. Sekava juttu, kun poliisi ei tuon enempää tiedota ja silti haluaisi yleisövihjeitä.

      • voi.sekopäätä

        Meinaatko ettei poliisilla olisi kuvia, kun joka lähijunassa on kamerat samoin asemalla? Ainahan ne pyytää todistajia ihan oikeudellisistakin syistä. Tää idiootti vetää jotain palmen epäillyn kuvia, oletko sä sairas jollain tavalla. Palmen murhasta epäiltiin kurdeja


    • Vitunrohaelirotunviha

      Kaikki tänne kirjoittajat ovat idiootteja, paitsi voista tehty sekopää, joka on sata varma että... Hmmm tai ei hän sitä sano, että Palmen murhasi kurdit (monikossa) vaan heitä epäiltiin. Minä olen sairas jollain tavalla. Hyvä ettei komentanut minua hakeutumaan hoitoon.

      Joka lähijunassa on kamerat Kameroita ja valvontaa. Estääkö se ketään kun näitä tapahtuu.
      "Ainahan ne pyytää todistajia ihan oikeudellisistakin syistä." Onko itse raiskaukselle todistajia tai sille että harmaatukka oltaisiin nähty seuraavan uhriaan tai niin... miksi nainen oli metsässä. Raahasiko harmaatukka hänet sinne ja näkikö kukaan. Eikö sellaiseen pitäisi hakea todistajia?

      Kuka noita kameran kuvia jaksaa katsella kun kysehän on vaan jostain 19-vuotiaasta tytön tylleröstä. Jos vaikka Paula Risikko oltaisiin raiskattu niin poliisit juoksentelisivat sinne tänne eestaas ja taasees. Mutta kun noita poliitikkoja ei kukaan jostain syystä halua edes raiskata niin ne tappaa. Jollei mies osaa muuta niin se puukottaa; puukottaa; ei osaa muutakaan. Onneksi nyt ei ketään puukotettu. https://www.youtube.com/watch?v=KeLEmwUu1pg
      Koska minä olen tulehen tuijottaja jolle tulee niin tukalasti trauma. Koska alkaa buumi taas?
      https://www.youtube.com/watch?v=OSojyujf4rg Ilmeisesti mies oli hullu. Voi sekopäätä.

      Tuollahan tuo jota haukuit voisekopääksi kirjoitti " Tämä kuva Palmen murhaajasta herätti vihaa (epäilyjä) tummatukkaisiin ulkomaalaisiin Ruotsissa. https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435 (kuva oli bluffia)
      Sitten eräs chileläinen meni kertomaan poliisille, että oli nähnyt päivää ennen murhaa erään miehen seuranneen Palmea ja antoi miehen tuntomerkit tahallaan vääristellen niitä siten että mies saatiin näyttämään enemmän skandinaavilta. Tuo chileläisen kuvaa nimitettiin Skuggganiksi. Muistatko?

      Nyt täällä ollaan melko varmoja että raiskaaja harmaasta tukasta ja englannin kielestä huolimatta on Romanian tai Bulgarian romaani. Mistä moinen idea teille tuli. Voi sekopäitä. Onko päässä täitä kun siellä ei muuta ole. Tämä Suomi 24 on latautunut rotuvihalla.

    • Varjoentisestä

      Skuggan oli saman näköinen kun töi fantommannen

      • vyöruusperiruusperi

      • ruusunnimix

      • Ruusunalusta

        Yrsa on kirjoittanut kirjan Totuudesta ja valheesta (Kirjapaja, 2005) joka kertoo valheesta ja sen eri muodoista. Tämä on tuttu teema Steniukselle, joka jo Speer-teoksessaan käsitteli Hitlerin luotetun suhtautumista totuuteen ja elämään suurena valheena. Hitlerhän on sanonut: "Mitä suurempi valhe; sitä uskottavampi se on.
        Kerroin että "suukko runkkari" kyss fittan tuli minua vastaa öisellä kadulla Helsingissä silloin ja silloin niin piditte minua vähintäänkin sellaisena jonka inkkarit ja muumit ovat karanneet kanootilla muumilaaksosta.

        En valehtele vaan tosiaankin Palme tuli minua vastaan iltä myöhällä melkein keskiyöllä kun olin palaamassa kotiin työstä. Hänellä oli ihmeellinen virne suupielessä. Kävelin vain ohi enkä edes kääntynyt katsomaan sen perään. Olin väsynyt enkä varmaan uskonut silmiäni ja en varmaan oikein tajunnutkaan koko hommaa. Silloin kuitenkin aloin epäilemään koko murhan todenperäisyyttä. Minulla on sellainen luonne etten tartu asioihin heti äsiksi vaan ne jäävät jopa vuosiksi muhimaan tuonne päänuppiin johonkin kolkkaan. Sieltä ne sitten putkahtelevat esiin milloin milloinkin.

        On totta että kun valhe on tarpeeksi suuri niin kukaan ei uskalla uskoa sitä valheeksi. En anna mitään esimerkkejä sillä minäkin uskon joihinkin valheisiin, kun ne on niin suuria.
        Hans Holmérilta kysyttiin onko kuvan mies murhaaja. Hän ei ihan suoraa vastausta antanut mutta antoi ymmärtää että näin on tai oli. Ei vieläkään ole ihan suoraan sanottu, että tuo kuva oli tahallaan tehtyä täyttä puppua.

        Ehehehehehehehehehe 2.10.2017 21:29 Aika humoristisia nimiä oot keksinnä. Suukko runkkari ja Harmis (harmaaparta) Ehehehehehe
        Harmaaparran alias Harmiksen kansallisuutta ei poliiisi kerro. Jos Harmis olisi jenkki, niin kuin nyt on tämä Paddock, niin suomalaiset painaisivat asian villasella.
        Kauanko Haamumiestä pidettiin Palmen murhaajana ennen kuin kerrottiin, että kuva oli bluffia. Kun Ölvebro tuli kuvioihin vuonna 1987 niin siitä kerrottiin pienellä otsikolla lehdissä ja kuitenkin samaa kuvaa senkin jälkeen levitettiin mediassa rinnan milloin Petterssonin kuvan kanssa ja milloin lasermiehen ja kenen kulloinkin ja vaikkei miestä murhaajaksi väitettykään, niin häntä verrattiin aina niihin kuka milloinkin oli pidätettynä ja epäiltynä. Haluttiin verrata samannäköisyyttä. Kieroa kaksinaamaisuutta Ruotsin medialta. Kansalle jäi tietenkin siitä mielikuva että Haamumies olisi murhaaja, kun kaikki kuitenkaan eivät olleet nähneet sitä artikkelia, missä kerrottiin ettei kyseisellä miehellä ole mitään tekoa murhan kanssa. Mutta jos murha on bluffia, niin kuin minä väitän, niin silloin tuon miehen alibi on motiivi tuohon bluffiin. Se alibi on sellainen, että miestä vakoiltiin ja hänelle kerrottiin siitä television ja muunkin median kautta, jota tuo luki omalla tavallaan saaden salat sanoista ja kuvista irti niin kuin Elias Lönnroth sai runoista Kalevalaa tehdessään. Ehe ehe uskotteko? Ehe ehe ehe eh!


    • fdghgfdhgfhgf

      Tähän on tultu.

      "Joka kolmas raiskauksesta tuomittu on ulkomaalainen, kertoo keskiviikon Aamulehti. Vuosina 2006-2009 34 prosenttia raiskauksesta tuomittuja oli ulkomaalaistaustaisia.

      Lehti kertoo rikosten keskittyvän tiettyihin ulkomaalaisryhmiin. Tilastokeskuksen mukaan etenkin Lähi-idästä kotoisin olevat nuoret miehet syyllistyvät raiskauksiin. Synkimmät tilastot löytyvät irakilaisten kohdalta: viime vuonna irakilaisia epäiltiin 31 raiskauksesta, mikä on 5 prosenttia kaikista raiskauksista. Suomen väestöstä irakilaisia on noin 0,1 prosenttia."

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012042515496592_uu.shtml

      "Suomessa arviolta joka kolmannen raiskatun voi epäillä olevan ulkomaalaisen uhri, ja lähes joka toisessa ahdistelutapauksessa epäilyksenalaisena on ulkomaan kansalainen. Tämä käy ilmi tuoreesta rikostilastosta."

      https://www.suomenuutiset.fi/kolmas-raiskattu-ulkomaalaisen-uhri/

    • urosleijonansaalis

      Töhön on tiltu

      Luulisi harmahtava hiuksisen palaavan rikospaikalle. Katselen sivusilmällä telkkarista Avaraa luontoa. Aika hassuja nuo eläimet ihan ulkonäöltäkin. Mooseksen laki antaa kuoleman tuomion eläimiin sekaantumisesta. Koskeeko se myös raiskaustapauksia meinaan uhrin kohdalla jos eläin käy parittelumielessä kimppuun. Onhan koirat usein nylkyttämässa jalkaa vasten kun sille päälle sattuu. On se monelle yksinäiselle ulkomaanelävä koiraalle kova paikka olla ilman kun kiima yllättää. Mutta ei sitä raiskaamaan tartte alkaa.

    • voivoi.en.muuta.sano

      nyt on taas suvakit tämmöisten uutisten jälkeen 2 päivää hiljaa ennenkuin alkaa taas varovaiset äärioikeisto uhka väitteet ja mäkätykset.

    • kannatusyhdistys

      Siviili tiedustelulaki pitäis laatia raiskaajia varten. Suomessa raiskataan miljoona kertaa enempi kuin puukotetaan. Raiskaaja ei tarvitse mitään välineitä paitsi "sen" ja vielä että se toimii. Kun nyt kotrolloidaan asekauppaa, ainakin kansalaisten osalta, ja puukoillekin on varmaan tulossa jokin rekisteri ja leipäveitsille ja auton vuokraajille ja ajokorteille, vaikka ei sitä kortilla ajeta, niin milläs kontrolloit raiskaajaa ellei jo ekasta yrityksestä oteta munia pois valtiolle. Kannatetaan!

    • sivustaseuraajaakko

      Supo ei ollut lainkaan valmis estämään Turun puukottajaa. Nyt se vaatii siviili tiedustelua estämään terrori-iskuja, mutta raiskaajat saavat jäädä rauhaan vai tuleeko laki koskemaan myös heitä ja myös suomalaisia raiskaajia, joita on aika paljon.

      Suomessa ei ole jouduttu vielä kertaakaan tilanteeseen, jossa konkreettista, toteutuksen tasolle saakka edennyttä terrori-iskua olisi jouduttu estämään, sanoo Suojelupoliisin päällikkö Antti Pelttari. - Totta kai pyrimme tällaiseen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa puuttumaa, hän sanoo.

      Suojelupoliisin tiedossa on, että Suomessa kuitenkin on henkilöitä, joilla kyky ja tausta tällaiseen tekoon on. Yksittäisten radikaali-islamististen väkivallantekojen uhka Suomessa on kohonnut. Suojelupoliisin loppuvuodesta 2015 antama terrorismin uhka-arvio on kuitenkin edelleen voimassa.

      - Toiminta ja tekotavat eivät edellytä useissa tapauksissa kovin pitkää valmistelua, mikä vaikeuttaa viranomaisten työtä, Pelttari sanoo ja viittaa muualla maailmassa tehtyihin terrori-iskuihin.

      Pelttari ei kerro, missä päin Suomea terrori-iskuihin kykenevät henkilöt fyysisesti ovat.

      - Suojelupoliisi toimii valtakunnallisesti. Pyrimme tunnistamaan tällaisia henkilöitä siitä riippumatta, missä päin he ovat.

      Suojelupoliisi julkisti keskiviikkona vuoden 2016 vuosikirjan.

      Vuonna 2014 Suomesta karkotettiin tiettävästi ensimmäinen ihminen sen takia, että hänellä oli kytköksiä ääri-islamistisiin radikaalijärjestöihin.

      - Täysin samanlaista tapausta ei ole sen jälkeen ollut, Pelttari sanoo.

      • kusesollaa

        ttps://www.youtube.com/watch?v=veL3LAvapAs

        terry Oconnell kirjoitti tuon videon mielipide osastoon.
        Have you noticed that none of these "terrorist's" actually attack the so called important people in power, they just attack the poor old public. Something smells fishy to me!
        Oletko huomannut, että mitkään näistä "terroristeistä" ei todellisuudessa hyökkää ns. tärkeitä ihmisiä vastaan, vaan he hyökkäävät köyhien vanhojen ihmisten kimppuun.Jotain tässä on mätää!
        Niin mikähän se mätä tässä on. Espanjassa poliisilla hienot vaatteet ja varusteet ja poliisi hyökkää äänestämässä kävijöitä vastaan tuolla tavalla. Eikö heitäkin voida pitää terroristeina. Mistä kukakin tietää kuka tuollaisen vaatetuksen alla on. Mitä sadisteja siellä on, jotka saavat tyydytyksen ihmisten hakkaamisesta. Katsokaa tässä terooristin vaatetusta ja mies puhuu englantia hyvin (harmaatukka) https://www.youtube.com/watch?v=ZYd_GQh-eRw Suomeenkin hamutaan siviili poliiseja kansaa vastaan. Olemme kusessa.


    • RrytkönenIlmari

      http://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/leppavaaran_raiskauksesta_epailty_mies_otettu_kiinni_64107
      Leppävaaran raiskauksesta epäilty mies otettu kiinni 29.09.2017Länsi-Uusimaa
      Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tiedotti aiemmin tänään Leppävaarassa 27.9.2017 tapahtuneesta raiskauksesta.
      Poliisi on ottanut rikoksesta epäillyn miehen kiinni tänään klo 16.20 aikaan Leppävaarassa. Epäilty otettiin kiinni ulkopuolisen tekemän ilmoituksen perusteella. Poliisi kiittää saamistaan asiaan liittyvistä vihjeistä.
      Jos poliisi kertoisi minkä maalainen mies oli niin se lisäisi lynkkaus mentaliteettiä sen maan kansalaisia kohtaan.

      • Seitsemän7Nimeä

        Raiskaajan nimeä ja maata selvitetään kuumeisesti.
        Vielä on 7 eri nimeä selvitettävä.
        Siis noin 7.
        Voi olla myös Saksan tai Ruotsin "pakolaisia", koska näitäkin kieliä hän puhuu sujuvasti....
        .
        Etelä-Ranskassa Marseillessa sunnuntaina kaksi naista veitsellä tappaneen miehen henkilöllisyyttä selvitetään kuumeisesti.
        Hyökkääjä on käyttänyt yhteensä seitsemää eri henkilöllisyyttä, kertoi syyttäjä Francois Molins maanantaina. Molinsin mukaan tekijä oli joutunut useita kertoja tekemisiin poliisin kanssa


    • sikavalas
    • tilitukkutyttö

      Kerjäläinen pääsi talveksi suojaan ja lämpimään. Keväällä taas voi jatkaa kepposteluja yksittäistapauksina.

    • herääkymysys

      Keväällä taas voi jatkaa kepposteluja yksittäistapauksina. Kansa haluaa että kerjäläiset saadaan kuriin etteivät nuo raiskaa naisiamme. Kansa haluaa että puukottajat saadaan valvonnan alle ettei ne puukota naisiamme. Pommin tekijät valvonnan alle ja ampujat. Autolla ihmisten päälle ajajat halutaan kansan toimesta kontrollin alle. Kansa haluaa nuo valvonnan alle, sillä heidän tekonsa kohdistuu kansaan. Eivät nuo kerjäläiset, puukottajat, kotitekopommimiehet, ampujat ja päälle ajajat aja silmäätekevien päälle. Ameriikassa ihmiset kirjoittavat (eikä niitä poisteta) yleisönosastoihin tällaista, jonka suomensin tuolla ylempänä, vaikka kyllähän te englantia osaatte siinä missä harmaatukkakin. Have you noticed that none of these "terrorist's" actually attack the so called important people in power, they just attack the poor old public. Something smells fishy to me!
      Tähän on tultu. Tai kyllähän aikoinaan kun Gladio organisaatio lavasti noita terrori-iskuja Euroopassa, niin kohteena oli tavalliset ihmiset. Kommunistit joutuivat syytteeseen. Tyhmiä kommunisteja jos kansaa tappaa, kun niidenhän pitäisi olla kansan puolella. Miksi Isis tappaa tavallisia ihmisiä. Miksi miksi miksi. Samalla saa aikaan sen, että heitä aletaan seuraamaan entistä tarkemmin. Onko tässä mitään logiikkaa. Ovatko he jotain sellaisia mitä normaali järki ei tavoita kun nuo radikalisoituvat. Näköjään radikalisoituneena voi ajaa jopa lentokonetta ja vielä niin mihin ei edes kouliintuneet ammatti lentäjät pysty. Ajoivat päin WTC-torneja ja saivat aikaan sen, että jenkit hyökkäsivät Irakiin ja Afganistaniin ja saivat tuhoa aikaan. Oliko se Isisin agenda. Saada oma kansa tapetuksi. Herää kymysys keitä ovat nuo Isisikset?

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1109
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe