Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kontiolahden päättäjien aatteellisuus?

tiirustaja

Mitenhän jakaantuu esim. tuossa ah-stadionin kannatuksessa kontiolahden kunnan päättäjien puoluekannat? Eli erottuuko joku puolue yli muiden ampumahiihdon tukipönkkänä?

Ihmettelin kontiolahtelaisten kunnallispäättäjien ja paikallisten kansanedustajien aatteistaan lipeämistä silloin kun varuskuntaa oltiin lopettamassa.
Silloisten vihreiden- ja demarinaiskansanedustajiemme julkisuudessa esittämät hyväksyvät kommentit varuskunnan lakkauttamisesta nyt eivät olleet mikään yllätys, en ole heitä ennenkään missään arvossa pitänyt.

Mutta että kokoomusjohtoisen hallituksen, kokoomuslaisen puolustusministerin alulle panema ja raukkamaisesti RKP:n harteille kippaaman varuskunnan ja paikallisen maanpuolustushengen lahtaamisen hyväksyivät mukisematta myös isänmaallisuudellaan rummuttaneet kokoomuksen kunnallispolitiikot! Se oli jotakin uskomatonta, enkä ole moista aatteensa myyntiä konsaan nähnyt! En ole kokoomuslaisiksi tietämilleni sen jälkeen päivää sanonut, heitä ei ole minulle kertakaikkiaan olemassakaan!

Onkos stadionin suhteen aatteita myyty ja takkia käännetty kontiolahden valtuustossa ja minkä puolueiden toimesta?

8

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aikanyhjäke

      Ehkä noiden kunnallispolitiikkojen ääni ei taivaaseen (=päämin.Katainen ja puol.min. joku RKP) kuulunut. Varapuhemies Ravin ääni olisi varmaan mutta ukkeli vetäytyi asiasta pois. Oli kuulemma liian korkeassa virassa hoitamaan tällaisia paikallisia pikkujuttuja).
      Saikin sitten Penttilän rantaan patsaan. Sen jossa miehen jalat näkyvät hurstin alta.

      • sahatyömies.evp

        Ai se onkin Ravin patsas?! No minä jo aattelinkin että jotakin häpeemistä tuolla ukolla mahtaa olla tuolla huppunsa alla!


      • sahara-ristilahti

        Niin että kunnallispolitiikot ovat hiljaa kiltisti kun puolue käskee? Minä hölmö äänestäjä kun luulin että nämä ajavat meidän äänestysalueella elävien etuja, mutta nämähän ajavatkin vain puolueen etuja jotka hesasta sanellaan. Kantsis vaihtaa toiseen tuollainen paskahomma, eihän sitä täällä kukaan arvosta!


    • Et-tämmöistä

      Ainakin kepun, demarien, kokoomuksen ja vihreiden ryhmien johto on tiukasti ampumahiihdon kannalla. Tähän voi lisätä korkeimman virkamiesjohdon.

      Tämä epäpyhä, yhdistetty ampumahiihtopuolue pitää ryhmien rivijäsenet kurissa ja herran nuhteessa. Aisan yli ei potkita, kuten on vuosien varrella havaittu.

    • yhteenhileen

      Eli yksimielisesti, eihän siellä valtuustossa muita puolueita olekaan. Kommunismi on Kontiolahdesta hävitetty jo aikoja sitten, ihan hyvä niin.

    • kepukommarikokkare

      Mie vuan sitä jotta kaikki aatteethan ovat aina myytävissä oman edun nimissä... Kiitos ja anteeksi...

    • e.vp

      Höh, näiden aatteellisuus nyt riippuu tuulensuunnasta! Kaikki eläkkeelle päässeet kapiaiset eivät kokeneet enää varuskuntaa puolustamisen arvoiseksi, enempää kuin heidän päättäjinä olevat puolisonsakaan... Monille oli varuskunta elämäntyö mutta se paskanneltiin ja lisättiin työttömyyttä, alkoholismia, itsemurhia... Mutta hyvin menee, SUOMI 100 vuotta!
      Kaikki mitä kontiorannassa tehtiin vuosikymmenien aikana, oli yhtä turhaa paskaa!

    • äärimmäinen.tyhmyys

      Kontiorannan tuho oli kokoomushallituksen aikaansaannos. Jos päättäjämme olisivat yhteistuumin halunneet sen säilyttää niin varuskuntahan toimisi edellleen. Mutta kun ei kiinnostanut...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2404
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      65
      2151
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      1983
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1692
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1612
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1410
    Aihe