Kontiolahden päättäjien aatteellisuus?

tiirustaja

Mitenhän jakaantuu esim. tuossa ah-stadionin kannatuksessa kontiolahden kunnan päättäjien puoluekannat? Eli erottuuko joku puolue yli muiden ampumahiihdon tukipönkkänä?

Ihmettelin kontiolahtelaisten kunnallispäättäjien ja paikallisten kansanedustajien aatteistaan lipeämistä silloin kun varuskuntaa oltiin lopettamassa.
Silloisten vihreiden- ja demarinaiskansanedustajiemme julkisuudessa esittämät hyväksyvät kommentit varuskunnan lakkauttamisesta nyt eivät olleet mikään yllätys, en ole heitä ennenkään missään arvossa pitänyt.

Mutta että kokoomusjohtoisen hallituksen, kokoomuslaisen puolustusministerin alulle panema ja raukkamaisesti RKP:n harteille kippaaman varuskunnan ja paikallisen maanpuolustushengen lahtaamisen hyväksyivät mukisematta myös isänmaallisuudellaan rummuttaneet kokoomuksen kunnallispolitiikot! Se oli jotakin uskomatonta, enkä ole moista aatteensa myyntiä konsaan nähnyt! En ole kokoomuslaisiksi tietämilleni sen jälkeen päivää sanonut, heitä ei ole minulle kertakaikkiaan olemassakaan!

Onkos stadionin suhteen aatteita myyty ja takkia käännetty kontiolahden valtuustossa ja minkä puolueiden toimesta?

8

101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aikanyhjäke

      Ehkä noiden kunnallispolitiikkojen ääni ei taivaaseen (=päämin.Katainen ja puol.min. joku RKP) kuulunut. Varapuhemies Ravin ääni olisi varmaan mutta ukkeli vetäytyi asiasta pois. Oli kuulemma liian korkeassa virassa hoitamaan tällaisia paikallisia pikkujuttuja).
      Saikin sitten Penttilän rantaan patsaan. Sen jossa miehen jalat näkyvät hurstin alta.

      • sahatyömies.evp

        Ai se onkin Ravin patsas?! No minä jo aattelinkin että jotakin häpeemistä tuolla ukolla mahtaa olla tuolla huppunsa alla!


      • sahara-ristilahti

        Niin että kunnallispolitiikot ovat hiljaa kiltisti kun puolue käskee? Minä hölmö äänestäjä kun luulin että nämä ajavat meidän äänestysalueella elävien etuja, mutta nämähän ajavatkin vain puolueen etuja jotka hesasta sanellaan. Kantsis vaihtaa toiseen tuollainen paskahomma, eihän sitä täällä kukaan arvosta!


    • Et-tämmöistä

      Ainakin kepun, demarien, kokoomuksen ja vihreiden ryhmien johto on tiukasti ampumahiihdon kannalla. Tähän voi lisätä korkeimman virkamiesjohdon.

      Tämä epäpyhä, yhdistetty ampumahiihtopuolue pitää ryhmien rivijäsenet kurissa ja herran nuhteessa. Aisan yli ei potkita, kuten on vuosien varrella havaittu.

    • yhteenhileen

      Eli yksimielisesti, eihän siellä valtuustossa muita puolueita olekaan. Kommunismi on Kontiolahdesta hävitetty jo aikoja sitten, ihan hyvä niin.

    • kepukommarikokkare

      Mie vuan sitä jotta kaikki aatteethan ovat aina myytävissä oman edun nimissä... Kiitos ja anteeksi...

    • e.vp

      Höh, näiden aatteellisuus nyt riippuu tuulensuunnasta! Kaikki eläkkeelle päässeet kapiaiset eivät kokeneet enää varuskuntaa puolustamisen arvoiseksi, enempää kuin heidän päättäjinä olevat puolisonsakaan... Monille oli varuskunta elämäntyö mutta se paskanneltiin ja lisättiin työttömyyttä, alkoholismia, itsemurhia... Mutta hyvin menee, SUOMI 100 vuotta!
      Kaikki mitä kontiorannassa tehtiin vuosikymmenien aikana, oli yhtä turhaa paskaa!

    • äärimmäinen.tyhmyys

      Kontiorannan tuho oli kokoomushallituksen aikaansaannos. Jos päättäjämme olisivat yhteistuumin halunneet sen säilyttää niin varuskuntahan toimisi edellleen. Mutta kun ei kiinnostanut...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      450
      4839
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1722
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1468
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1359
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      22
      1326
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1218
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1075
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1000
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      885
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      859
    Aihe