Kissanmetsästäjä ylessä

kerranylessä_aina_ylessä

Perhe järkyttyi Hyrre-kissan kohtalosta – koirat jahtasivat, naapuri ampui ja kehuskeli teolla somessa

"Mies paljasti itse kahden kissan ampumisen omassa päivityksessään.

– Mies kertoi Facebookissa, että koirat ovat nyt oppineet. Emme ole nähneet kuin kuvan, jossa koirat istuvat kissojen vieressä. "

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/perhe-jarkyttyi-hyrre-kissan-kohtalosta-koirat-jahtasivat-naapuri-ampui-ja-kehuskeli-teolla-somessa/6599276#gs.pPPU910

Ylen äänimies leuhkii kissojen tappamisella?

"Ville väittää profiilissaan olevansa ylen ääniteknikko. Profiili vaikuttaa aidolta ja sisältää paljon kuvia ylen studioista ja tapahtumista.

Myös Linked In palvelu tuntee saman nimisen miehen ylen äänimieheksi. Samainen ville näyttää myös olleen SDP:n listoilla vuonna 2012. "

http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/09/27/ylen-aanimies-leuhkii-kissojen-tappamisella/

http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/09/29/kissantappajalle-vaaditaan-potkuja-nettiadressilla-lue-ylen-kommentit-asiaan/

.

25

175

Vastaukset

 • Tässähän eniten kärsii itse työnantaja YLEn maine elänrääkkääjää suojelevana firmana kunnes itse pääpukari astuu julkisuuteen häpeämään omia hirmutekojaan.

  • Onk's Villee näkyny? Ei oo...


  • r.o.botti kirjoitti:

   Onk's Villee näkyny? Ei oo...

   Miksi Yle vaikenee kokonaan - kuka enää luottaa ko. laitokseen tiedonvälittäjänä?


 • Äijälle on tullut hätä, kun aseet ja kantoluvat ovat menossa. Valehtelee kuin sika, että en minä niitä kissoja tappanut! Tuota vain ei usko yksikään joka on vähänkään perillä miehen tekosista, on retostellut kissojen tappamisilla kakarasta lähtien ja somessa niin kauan kuin on siellä ollut.

  https://www.ilkka.fi/uutiset/maakunta/kuolleilla-kissoilla-retostellut-metsästysseuran-puheenjohtaja-erosi-tehtävästään-kertoi-mikä-kissat-tappoi-1.2415131

  Tässä esimerkki vuodelta 2010 ja scrollaamalla lisää... http://aijaa.com/oBIEL5

 • No huhhu! Palautetta ylelle kaikilta! Tästä ei edes uutisoida iltapäivälehdissä!

 • Kerran hullu ylessä aina ylessä

 • Ei se ole mitään tehnyt... https://www.iltalehti.fi/kotimaa/b918495b-a211-4cec-bd3e-9a52bbf1a8f3_u0.shtml

  • Näin joulun lähestyessä pitää muistuttaa että kuka on ollut tuhma eikä ansaitse lahjoja. Ei tällä taida olla ketään joka mitään ostaisi, mutta palautetaan mieliin ihan vaan varmuuden vuoksi.


 • Saako kissaa pitää irti taajamassa? - Poliisi ja eläinsuojeluneuvoja vastaavat
  Sekä virkavalta että eläinsuojelijat toivovat, että kissat eivät kulkisi irrallaan taajamissa. MIKÄÄN LAKI EI SITÄ KUITENKAAN KIELLÄ.

  Villiintyneeksi tai villiksi kissa luokitellaan vasta siinä vaiheessa, kun se käyttää ravinnokseen pelkästään itse pyydystämäänsä ruokaa. Villiintyneiden kissojen loukuttamisesta huolehtivat kuntien ja kaupunkien valvontaeläinlääkärit.

  https://lansi-savo.fi/uutiset/lahella/f0c300df-72bb-44f7-8fd3-3573e7bb6f84

  • Kissat oli LAITTOMASTI HEITTEILLÄ monen kilometrin päässä lähimmästä talosta, poissa valvonnasta eli ne sai metsästyslain 85§ mukaan tappaa.
   Ainoa rikos oli ettei kissojen omistajia rankaistu HEITTEILLE jättämisestä!


  • Valehtelet! Koirat ovat ajaneet ramman kissan omasta pihastaan kauemmas ammuttavaksi. Raadot piti hävittää ettei niistä löydetä haulia. Kuvasta näkee selvästi ettei kissoja ollut koirat raadelleet hengiltä. Puusta tuo pipipää ne on ampunut.

   Lue täältä asiallista keskustelua aiheesta. Moni lupaa mennä kylään, jos vain saa tietää nimen. Se lienee jo aika hyvin jaossa ja kun tarpeeksi moni lupaa mennä kakkukahville, niin joku sen myös tekee.
   https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=20&t=24295&fbclid=IwAR1r6m0Lyx-HJkzHqL17qXXVMeoKwbiDL87CGcx_pR2j8GjmBRNGx0QSiv0


 • Hirveää väkeä Ylellä

  • Nokkiiko korppi toisen korpin silmiä? Ei noki.


  • grogiotta kirjoitti:

   Nokkiiko korppi toisen korpin silmiä? Ei noki.

   Sokea korppi hukkasi todisteet työpöydälleen.


 • Miten on, onko tuo vielä ylen palkkalistoilla?

 • Taas paukkui linnaa 'metsästäjille'...
  Huvikseen eläimiä ampuneet miehet tuomittiin ehdolliseen vankeuteen, metsästyskieltoon ja tuhansien eurojen korvauksiin.
  Pohjanmaan käräjäoikeus tuomitsi kolme miestä ehdolliseen vankeuteen ja viiden vuoden metsästyskieltoon salametsästyksestä, joka tapahtui vuosina 2016 ja 2017 Pietarsaaressa.
  Kaksi päätekijää, 20- ja 24-vuotiaat miehet, tuomittiin 6 ja 9 kuukauden ehdollisiin vankeusrangaistuksiin. 29-vuotias mies sai 4 kuukautta ehdollista vankeutta.

  Pohjanmaan kissantappaja luikerteli vastuusta piilottamalla raadot ja vierittämällä teon koiriensa syyksi. Niin tai näin, mies on lopun ikäänsä kuuluisuus, vaikka poliisi ei saanut/halunnut häntä nalkkiin.
  Heh heh...

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hieman säälittää suomalaisen duunarin sinisilmäisyys

  Ennen vanhaan ei käynyt pienessä mielessäkään, että tehtäisiin töitä ilman liittoon kuulumista. Se oli itsestäänselvyys. Suomen taloudella meni todell
  Maailman menoa
  159
  4346
 2. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  143
  4137
 3. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  106
  3912
 4. Coronavirus-hysteria

  Mihinkähän mittakaavoihin tuo hysteria pääsee? Luuletteko, että kohta vaikkapa bussilastillinen tyhjenee jonkun yskäistyä seuraavassa etapissa? Entä m
  Maailman menoa
  101
  2894
 5. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  1200