Nettikirppis vahankaytetty.fi Kokemuksia?

Kirputon

Hei, onko jollain kokemuksia tästä nettikirppiksestä? Myyjänä tai ostajana, miten nopeasti tuotteet liikkuvat, ja onko siellä saanut tuotteita kaupaksi? Vaikuttaa aika hyvältä, että keräävät tuotteet sinne varastolle ja tarkastavat ne ennen myyntiä. Mutta onko tuotteet vastannut kuvausta?

https://vahankaytetty.fi/?ref=cVA0NlFxTS9vWFU9

21

6851

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ostanmä

      Hyviä kokemuksia tähän mennessä ostajana, noin kolmessa päivässä tavarat tulleet perille, en ole koskaan palauttanut. Hyvin toimii, aina ennen ostoksia vakiona katsoa ensin vähänkäytetty.fi ennenkuin muualta tilaa mitään :D monet eurot on säästynyt. Myynnistä ei kokemuksia.

    • Pirjo1000

      Myyjänä erittäin positiivinen kokemus.Toisaalta lähetän myyntiin vain erittäin siistejä tuotteita ja myyn edulliseen hintaan.Suosittelen että esim mittaat tuotteet huolellisesti ja mitä enemmän tietoa sitä paremmin myy.Kuvaa niin että tuote tulee hyvin esille.Ole rehellinen, esim ilmoita kaikki pienetkin jäljet,repeämät yms.Alkuaikoina tilasin itse vaalean laukun yhden kuvan perusteella ja petyin,se oli laikukas ja rähjäinen joten palautin heti.

    • Kirputon
    • LauraM85

      Oon ollu hyvin tyytyväinen tähän saakka. Lähetin just toisen myyntisatsin viime viikolla, ekan kerran myin joskus vuosi sitten ja välissä oon ostanut vähän juttuja. Ongelmissa toi niiden asiakaspalv. on tosi hyvä. Monissa muissa paikoissa on kiinni lähinnä myyjän hyväntahtosuudesta, saako tavaran palauttaa, mut vähänkäytetyssä saa.

    • Vompatti_90

      Emmy store on kyllä aikamoista huijausta. Mainostavat mm. että jopa 80% myyntituotoista myyjälle. No todellisuus on jotain aivan muuta. Lisäksi ilmeisesti napsivat parhaat päältä ja sitten väittävät, että tuotteessa ollut jotain vikaa. Kuvasin omat tuotteeni ennen lähetystä ja siitä huolimatta valehtelivat ihan päin naamaa, vaikka kuvista näki, ettei tuotteessa ollut mitään vikaa. Sinne ei ainakaan kannata lähettää mitään. Paras paikka myydä on joko FB-kirpputori tai Tori.fi.

    • GreettaK

      Emmyä en olekaan koskaan käyttänyt, mutta olen kuullut juuri vastaavanlaisia kokemuksia. :( Tosi ikävää.

      Vähänkäytetyssä olen myynyt ja myös ostanut. Tavara liikkuu mielestäni melko nopeaa. Toki osa on pidempään myynnissä, mutta onhan myyntiaikakin sen 24 vkoa niin siinä ajassa on kyllä ainakin se 70% mennyt kaupaksi. Itse myyn vähänkäytetyssä sen vuoksi, koska on hyvät myyntituotot ja kulut pienet. Sit vaiva on tosi vähäinen kun tarvii vaan laittaa ne tuotteet myyntiin ja lähettää menemään niin sit ei enää tarvi ku seurailla. Sekin on minusta hyvä, että voi vaatteiden lisäksi laittaa kodin tekstiilejä ja tavaroita myyntiin kun niitäkin tahtoo aina kertyä nurkkiin liikaa.

      Ostokokemus on ollut myös positiivinen. Olen varmaan kerran joutunut palauttamaan kun tuote oli liian pieni. Muuten hyviä löytöjä olen tehnyt.

      • Anonyymi

        Oletko sinä joku vähänkäytetyn edustaja?


    • Jokuvaaaaan

      Myyjänä hyvä kokemus. Lähinnä kausivaatteet siellä nyt menee kuumille kiville. Kaikki toppavaatteet ja muutamat kengät meni ekan viikon aikana kaikki (lasten). Sisävaatteet liikkuu nyt hitaammin, mutta niitäkin on jo mennyt. Myyn vain hyväkuntoista vaatetta siellä.

    • Anonyymi

      Ei siellä kyllä paljon kostu, H&m vaatteita ei muka myy ja laittavat hyväntekeväisyyteen. Nuhjuisista vaatteista pyytää saman verran kuin käyttämättömistä. Mainitsee että myy elloksen vaatteita mutta kun toimitat tuotteet päättyvät nekin hyväntekeväisyyteen. 40e kengistä saat 8e😆 myyn mieluummin itse vaatteet

      • Anonyymi

        Hyvä. Kannustan.


    • Anonyymi

      Emmy on surkeista surkein. Kalliita vaatteita, joista myyjä ei saa muuta kuin pienen prosentin ja sitäkin joutuu odottamaan kuukausitolkulla. En suosittele. Mielummin vaikka hyväntekeväisyyteen vaatteet. T. Jussi

    • Anonyymi

      Vähänkäytetystä tuskin enää kukaan jaksaa mitään etsiäkään kun ruudulle tulee vaan 504 Gateway Time-out tai 502 Bad Gateway virheilmoituksia. Lie loppunsa edellä koko pulju kun eivät saa noita kuntoon?
      Olisiko jopa aiheellista maksaa korvauksia myyjille, kun ostajat ovat kaikonneet huonosti toimivalta sivustolta?

    • Anonyymi

      Kokeilin palvelua ja hylkäsivät kaikki vaatteet mitkä lähetin. Joukossa oli osa vaatteita mitä arvelin, että eivät hyväksy, mutta myös täysin uusia mitkä eivät koon puolesta sopinut päälle. Uusistakin vaatteista oli vain tieto, että pinta nukkaantunut. Hylätty. En suosittele palvelua, ellei yritä myydä jotain kalliimpia vaatteita.

    • Anonyymi

      Myyjänä kokemuksia ja ostajana. Myyntiin laitettavista hylättiin n. 2%. (syy ei aina ihan valjennut). En saanut juuri mitään myydyksi, kun vasta sitten kun hinta oli laskenut ihan muutamaan euroon. Ostanut olen myös ja taso on vaihteleva. Osa osatamistani tavaroista ihan ok, mutta sitten on ihan rikkinäistä ja surkeaakin tavaraa. En viitisinyt palauttaa, koska sitten taas joku toinen joutuu niistä kärsimään. Korjasin ja käytin rikkinäiset paikkamateriaaliksi ja käsitöihin. Tälläistä kokemusta vähänkäytetystä. Olisi kiva jos myyjät mainitsisivat että tuotteessa on reikiä tai että vetoketju ei toimi. Rehellisyyttä kaipaisin myyjiltä.

    • Anonyymi

      Päivittäneet konseptia ”myy itse”-myyjille sopivasti kesken myyntiprojektiani. Tein 15 tunnin työn lähettääksesi omat ja muksun ylimääräiset vaatteet myyntiin ja siitä sain melkein 100 euron negatiivisen saldon (logistiikkamaksu noin 1 euro per tuote), joka on eka tienattava ennen kuin pääsee maksamaan 2,90 per tuote lisäkulua putiikille. Onpa kallista puuhaa nyt! Olisin päässyt helpommalla lahjoittamalla kamat UFF:lle. Paskaa!

      • Anonyymi

        Juurikin näin! Muutos tehty todella salassa ja tiedottamatta vaikka heidän omilla sivuillaan lukee että käyttöehtojen muutoksista on tiedotettava kuluttajalle. Tein itse valituksen kuluttaja-asiamiehelle ja kuluttajariitalautakuntaan. Suosittelen samaa - mitä useampia valituksia, sitä todennäköisemmin saadaan muutoksia aikaan. Kohtuutonta!


    • Anonyymi

      Myyjänä.Ei ole luotettava.sain 3,75 itse.useista merkkivaatteista ja kengistä( Peter kaiser) Aivan humpuukia.varoitan!!

    • Anonyymi

      Hei, ja terveisiä myyjille! Viimeisin kokemukseni Emmystä ostajana: Emmyllä oli myynnissä Marimekon paitamekko 100% silkkiä. Tuotteen alkuperäinen hinta oli 161, 90 €. Mekkoa myytiin -40% alennuksella eli hintaan 97,20 €, jonka olin valmis maksamaan. Kyselin kuitenkin su 12.2 vielä sähköpostilla lisätietoja info@emmy:stä. Ja kuinka hassusti sitten sattuikaan. Maanantaina 13.2 eli seuraavana päivänä s-postistani, satuin juuri olemaan Emmyn verkkosivuilla tuota kyseistä mekkoa katselemassa. Mekkoon tuli alennukseksi -60% eli hinnaksi 64,76€. Klikkasin mekon heti ostoskoriin, mutta voi että, juuri kun olin maksamaisillani tuli ilmoitus, että mekko on myyty! Sähköpostiini ei vastattu, mutta mekko meni pika pikaa meikein kuin tiskin alta ja 32,44 € halvemmalla mitä olisin ollut siitä valmis maksamaan. Terveisin, Katri. PS. Tänään tiistaina 14.2 tilasin ystävänpäivän hintaan silkkimekon Booztlet-verkkokaupasta.

      • Anonyymi

        No, ehkä niitä hyviä tuotteita kärkkyy muutkin kuin sinä.


    • Anonyymi

      Emmy täyttä kusetusta, laatikollinen merkkivaatteita, kolme hylättiin (olisin itse niistä saanut 200e, taisi mennä työntekijöiden omaan vaatekaappiin). Loput meni kaupaksi, joista emmy sai reilut 250e ja itselle jäi noin 80e. No tätä 80e ei ikinä maksettu ja nyt hirveä vääntö, että saan edes tuon summan ulos näiltä kusettajilta.

      • Anonyymi

        Emmystä on itselläni kun outoja kokemuksia myyjänä. Onko siellä epärehellisyyttä vai lukeeko jossakin, että pidättävät oikeuden käyttää vaatteita kuten tahtovat? Eli vaikka omaan käyttöön?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe