Naturalisti

xxxw

jotkut perustelee karvojen ajelua muka hygieenisyydellä,minun mielestäni karvojen ajelu on luonnotonta,sillä luonyo on tarkottanu ihmisen karvasuuden, ihokarvat ja häpykarvat ja muutkin karvat, että niillä on luonnon tarkoittama tietty tarkoitus.Maailma on täynnä nykyaikana erilaisia kemikaaleja ja pesuaineita joilla voidaan pitää tarvittavaa hygieniaa yllä.Karvojen poisto on mielestäni maailman turhinta hommaa ja pilaa esim:aikuisviihteen jotka sitä tekee. (mielestäni posliininuket kuuluu lähinnä lasten leikkeihin aikä aikuisten,sitäpaitsi posliininuket näyttää mielestäni kolmella adjektiivillä kuvattuna luonnottomilta,persoonattomilta ja rumilta) mielestäni ihminen näyttää parhaimmalta sellaisena kuin se luonnostaan näyttää.ite en oo koskaan poistanu iteltäni karvan karvaa mistään,koska tykkään olla semmonen ku luonnostani oon,sitä paitsi ku ikää tulee ni niitä lähtee luonnostaanki,oon aika aktiivinen mm:aikuisviihteen kuluttaja enkä voi ku ihmetellä tätä nykyajan menoo missä ihmiset näyttää kaikki posliininukeita.

5

1579

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kottariope

      Näitä villityksiä tulee ja menee. Nyt ei saa olla karvan karvaa muualla kuin hiukset. Tatuointeja pitää olla kaikilla ja paljon. Hampaat valkaistaan luonnottoman valkoisiksi. Silmäripsien pitää olla ylisuuret karvatupsut. Naisilla pitää olla isot, kovat jalkapallon kokoiset silikonirinnat. Korvissa pitää olla killuttimia ja metallia kuin rautakaupan hyllyllä plus muut lävistykset ympäri kehoa. Kynnet pitää olla pitkät kuin kotkalla ja koreen väriset. Mulle kans kun muillakin on!!!!!
      Ihmisparat on NIIIIIIN laumasieluja, menevät kaikenmaailman hörhötyksiin mukaan.

      Gynekologit yrittää valistaa naisia sheivauksen huonoista puolista, mutta sanat kaikuu kuuroille korville, kun paljas on niin musta ja in. Ja vain siksi kun muillakin on paljaat värkit. Itsekeskeiset ihmiset palvoo kehoaan ja menevät massan mukana. Itse kokeilin posliinia - ei oo mun juttu. Viihdyn luomuna paremmin. Tatskoja ja silareita en ota ja rispet hyvät ilman lisiä ja hampaat ok. Työni on sellainen, että pitkiä kynsiä ei sallita.

      Minulla on työ ja niin paljon ihanaa tekemistä ja päivissä sisältöä, että ulkoiset ulkonäköseikat on yks hailee. Puhdas, huoliteltu, raikas ja iloinen habitus, kuljen pystyssä päin ilman noita ohimeneviä tämän ajan vouhotuksia. Jos joku tahtoo pilata ulkonäkönsä ja käyttää aikaa alapään palvomiseen, siinä tehköön.

    • meitä-on-moneksi-

      Jos kukaan ei ajelisi mitään karvoja, niin minkälainen maailma olisi. Kyllä niitä ajellaan juuri siksi, koska halutaan näyttää siisteiltä, ja miellyttää itseä. Minua esim. kutittaa pitkät karvat, kasvoiva ne missä tahansa. Vaikka korvassa kasvaa karva, niin se alkaa kutittamaan jossakin vaiheessa.

      • kokemuksia

        niinpä on - minä mies 60 v pidän karvoituksen lyhyenä, koska karvat menevät helposti esinahan väliin ja repii ilkeästi sitten. Aivan kaljuksi, posliiniksi en suosittele, koska karvoilla on hyötynsä. Kun munapussin päällä on karvoja , niin pussi pysyvät paremmin erossa reisilihaksista tai siis haaroista. Jos on ajeltu, tarttuu ihoon todella herkästi ja on ikävää. Karvat ajaa myös sen asian, että mikäli hikoaa, niin hiki ohjautuu ohi genitaalialueen. Tämä on myös naisten kohdalla ihan hyödyllinen ilmiö. Ei valu hiki emättimeen. Mutta toki jokainen voi tehdä niin kuin itse tahtoo. Kandee vain välillä miettiä ite.


    • SelitysLöytyy

      Olisiko karvat tallella siksi että niihin tarttuu helposti hajut jotka kiinnostavat vastakkaista sukupuolta.

      Evoluution kannalta sivistyksen aika on hyvin lyhyt, eikä suuria muutoksia ole ehtinyt tapahtua. Nykyään pidämme noita hajuja kuitenkin epämiellyttävinä.

    • Kerroppas

      Onko parranajo ja hiustenleikkuu luonnotonta?

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1303
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe