Koinisti ihmistyyppejä lajeittain

KultakuumeNumero_

Koinistiksi lähtevät ihmistyypit voidaan lajitella eli listata. Järjestys ei ole oleellinen, vaan lajityypit sinänsä. Järjestys ei ole suurimmasta ryhmästä pienimpään ,eikä yleensäkään missään järjestyksessä. Myös koinistilajityyppejä voi olla enemmän kuin on tässä esille tuotu.

1) Työssäkäyvä pukumies joka kuulee koinista kaveriltaan. Ei tarkista koinin taustoja koska kaveri kutsui ja kertoo "bitkoinista". Rahaakin on sen verran, että hällä väliä toimiiko UUSI KOINI vai ei. Luottaa kaverin arviointikykyyn. Lyö "sioituksen" sisään ja jättää asian silleensä. (Fiksu kaveri muuten paitsi tässä koini asiassa)

2) Työssäkäyvä perustahvo, jolla pientä ahneutta "pikavoittoihin" koska on kuullut että bitcoinikin on ollut "kova juttu". Lyö "sioituksen" sisään ja katselee iltaisin innolla tietokoneruutua, kuinka koineja kertyy ja "sioitus" menee hurjaa vauhtia eteenpäin. (Voisi olla melkein fiksukin, jos ei antaisi ahneutensa sokaista itseään)

3) Työtön perustahvo (Wespa=?), joka unelmoi. Työtön perustahvo lähtee mukaan rikastuakseen pysyvästi koinin avulla, ja muuttavansa naisten keskelle Thaimaaseen koska tulevaisuudessa rahaa on eikä tarvitse enää olla luukulla.
(Melko tomppeli tyyppi, koska ei ikäänsä mennessä ole vielä tajunnut ettei kokonaan ilmaisia lounaita ole olemassa)
Työtön perustahvo on innokas osallistuja tunkitus iltoihin, vaikka ei ketään omia vieraita edes mukanaan toisi. Pääasia että on menossa ja meiningissä mukana toisten saman henkisten kanssa.

4) Työtön/Työssäkäyvä perustahvo, joka on jääräpäinen. Ei usko vaikka itse tasavallan presidentti kertoisi että koini on huijausta, saati että uskoisi KRPn varoituksia. Kiinnittää talonsa ja ottaa lainaa niin paljon kuin irti lähtee, "sioittaakseen" kaiken koiniin. Ei kuuntele muijaansa ei lapsiaan eikä ketään. Aktiivinen tunkittaja joka tuo tilaisuuksiin tunkitettavia, ja viettää paljon aikaansa tietokoneellaan iltaisin, kun katselee kuinka numerot vilisee ja koineja kertyy. Miljonääreiksi ollaan tulossa vauhdilla.

Nelostyypin koinisti jaksaa myös käydä seurailemassa keskustelupalstojen keskusteluja koinin ympärillä, ja puolustamassa koinin takana toimivien rehellisyyttä ja aitoutta kaikille "epäilijöille"

Yhteistä kaikille koisisteille on se, että kukaan ei käyttänyt aikaa tarkistaakseen ulkomaalaisten koini "yrittäjien" (=huijareiden) taustoja, tai tietoteknisen osaamisen tasoa.

Vaikka tietotekniikan suvereeni ammattilainen Petteri Järvinenkin sanoi heti alussa, että "louhiminen" ei ole mahdollista esitetyllä tavalla, ei kukaan, KUKAAN kuunnellut järjen ääntä hetkeäkään.

Nyt kun rahat ja omaisuudet, vaimot jne meni, voi odotella uutta huijausta, johon taas lähteä silmät kiiluen mukaan.

17

830

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ponzipaponzi

      Coinisti numerolla 5;

      Tietää että Onecoin on huijausta, mutta tunkittaa silti uusia mukaan koska on mieleltään ja luonteeltaan kiero huijari.

      Coinisti numerolla 6;

      Tietää että Onecoin on huijausta, mutta näyttelee tietämätöntä koska häpeää itsekin omaa typeryyttään, ja että tulikin lähdetyksi mukaan koko Onecoiniin.
      Nyt ei auta muu kuin näytellä tietämätöntä ja tunkittaa, koska muuten ihmiset pitäisivät tyhmänä, ja sehän ei tietenkään käy. On vähemmän noloa kun voi levitellä käsiään ja loksautella leukojaan muiden mukana, näytellä hämmästystä että "kuinka se nyt noin sitten olikaan, että Onecoin olikin ihan huijaus." " Ei olisi ikinä uskonut"...

    • jkptymhyijr

      Jos jätetään nimimerkin "Ponzipaponzi" täydennys huomiotta, toimii APn kaava oikeastaan verkostomarkkinointiin kuin verkostomarkkinointiin. Kaikkiin verkostoihin liittyy varmasti jäseniä eri syistä. Kuka agressiivisella tavalla myyvinä myyjinä, kuka unelmoiden. Ehkä joku haluaa vain uusia ihmiskontakteja ja ystäviäkin. Mutta suurin osa luultavasti liittyy vain rikastuakseen.

    • FaktaakinVälillä

      Kaikkiin virtuaali valuutta lupauksiin mukaan lähtevien pioneerihenkisten ihmisten on paras olla kokonaan muuten varattomia. Mieluiten sellaisia joka jo nyt elävät pelkästään yhteiskunnan avustuksilla.

      Miksi näin?

      No siksi, että verolait Suomessa ovat ankaria kaikkia koineja kohtaan.

      En tiedä mikä on Suomen keskiverto tuloveroprosentti, mutta siinä 30% paikkeilla varmaan keskimäärin on.

      Kun olematon koini "splittaillaan" ja muuten eri keinoin näennäisesti tuplaillaan triplaillaan jne.
      Tulee monille koinin haltijoille tyhjästä miljoona tai useampi miljoona koinia.

      Miljoonasta koinista on kuitenkin lakien mukaisesti verot maksettava ajallaan euroissa, olkoonkin ettei koineilla ole mitään todellista arvoa.

      Jos keskiverto omakotitalo maksaa noin 300.000 euroa, on miljoonasta haltuun saadusta koinista maksettava juurikin 30% tuloveron mukaan tuo omakotitalon hinta.

      Jos siis varakas lähtee mukaan minkään valtakunnan koinismiin, on huomioitava, että oikea omaisuus ja eurot lähtevät valtiolle saman tien, kun koini on saatu koinistin hallintaan/vallintaan.
      (Näin suoraan verolaista vero.fi sivustoilta)

      Edellä oleva syy tekee sen, että kaikki koinismi on ainoastaan perseaukisten onnen onkijoiden ja haihattelijoiden päivä uneksintaa.

      Kukaan täysissä järjissä oleva tai sellainen joka on ennestään "varakas" ei lähtisi mihinkään koiniin mukaan.

      • Hupiporukkaälämöi

        Kirjoituksesi on täyttä puppua aina nimimerkkiäsi myöten jonka olet varastanut sinänsä täälä fiksusti kirjoittavalta onecoinilaiselta.

        Tämä verokeskustelu yritetään vain repiä tähän mukaan muka pelotteena kun muuten teidän vastustajien touhu on kertakaikkisen hampaatonta älämölöä ja tuloksetonta.

        Jokainen vastaa veroistaan aina henkilökohtaisesti ja tiedämme onicoinilaiset kyllä kuinka toimitaan, siis emme tarvitse älämölöjen valheellisia neuvoja.

        Huvittaa myöskin ristiriitaisuutenne jota tuskin edes huomaatte, kun väitätte että kolikon arvo on nolla ja tulee aina olemaan, niin mitenkähän nollasta maksetaan veroja tai pyramiidihuijauksesta?;)


      • gjeiohouhoab

        "Kun väitätte että kolikon arvo on nolla ja tulee aina olemaan, niin mitenkähän nollasta maksetaan veroja tai pyramiidihuijauksesta?;)"

        Verottaja katsoo koinin "arvon" saantohetken mukaan ja jos joku "Ruija Mustalainen pääkonttorista" sanoo että koinin arvo olisi vaikkapa 100 euroa, niin verot tulevat sen mukaan.
        (Huolimatta siitä ettei koinilla ole mitään ostovoimaa vapailla markkinoilla tai arvoa ja käytettävyyttä vaihdettavana valuuttana nyt tai koskaan.)

        Koini on täysin arvoton jopa nakkikioskin pitäjälle, koska nakkeja ja sämpylöitä ei voi tukkurilta koineilla ostaa ikinä.


    • päätpusikkoonjaonnea

      Onko miljoona Onecoinia joku yleinen keskiarvo, kuinka paljon keskimääräisellä Onecoinin haltijalla on Onecoineja?

      Mikäli näin on, voi kaikesta ylläolevasta päätellen olettaa, että yksikään Onecoin jäsen ei ole asianmukaisesti omistuksiaan Onecoinin osalta verottajalle ilmoittanut?

      Vai löytyykö naapureista joku joka on 300 tuhattakin euroa veroja Onecoin omistustensa puolesta maksanut?

      Toiminnan katsottiin monissa maissa, paitsi Suomessa, olevan rikollista sekä rikollisten ylläpitämää.

      Verolakien perusteella näyttää nyt siltä, että jokainen Onecoinissa mukana oleva, joka ei ole asianmukaisesti veroilmoitukseensa Onecoinejaan ilmoittanut, alkoi toimintansa kautta myös rikolliseksi veropetoksensa kautta, pimittämällä valtiolta, kunnilta ja seurakunnilta veron alaisia tulojaan.

      KRP ei varmaankaan ole tästä asiasta mitään mieltä ja Onecoin toiminta saa Suomessa jatkua aivan vapaasti.

      Niinpä niin...

    • gjapihorugav

      Uusimmat SIOITUSkohteet ovat Five Winds kaikkine rinnakkais PONZEINEEN...

      • Buahahaha

        Coineissa FUTUROCOIN. Joko Onecoinistit ovat joukkiolla siirtyneet SIOITTAMAAN FUTUROCOINIIN?

        BUAHAHAHAMUAHAHAHAHAMUAHAHAHA


    • 27tytteli

      Haluan sijoittaa. Jos kert kaikki on huonoja, kertokaa sit mikä on hyvä?

      • PonzipaPonzi

        Mikäli sijoittamiseen yhdistyy verkostomarkkinointi, on syytä valpastua tarkaksi, ja selvittää perinpohjaisesti toimijoiden taustat, "white paper" eli se selite miten toimija selittää tuottojen muodostumisen tapahtuvan, ja miten toimija selittää että tuottoja jaetaan, ja miten niitä jaetaan, eli selvitä ne EHDOT mitä pitää täyttyä, jotta olet "oikeutettu" saamaan tuottoja sijoittamallesi summalle, tai tekemällesi työlle.


    • FaktaaVälillä

      Turhaa spekulointia. Onecoin on tulevaisuuden maksuväline ja vain älykkäimmät ymmärtävät mitä sana KYC merkitsee. Bircoinit ja muut rikollisten anonyymit poistuvat estraadilta mutta Onejuna puksuttaa ja lämmittäjä heittää suurempaa pökköä pesään.
      Pian olemme historiallisen tapahtuman todistajina. Kun Q2 koittaa, monen älämölön hymy muuttuu irvistykseksi!
      Tri Rujan nuottien mukaan soitamme, koko läntinen Eurooppa.
      Muistakaa maagiset kirjaimet KYC

      • PonzipaPonzi

        KYC tarkoittaa "Know Your Customer" eli tunne asiakkaasi. Pankit Suomessa keräävät asiakkaistaan niin paljon tietoa kuin niiden on mahdollista yksilöstä saada.

        Ilmeisesti huumeruhtinaat sekä muut Onecoinin ympärillä olevat perustajiin kuuluvat RIKOLLISET keräävät nyt KYC tietoja koinisteilta varstaakseen koinistien identiteettejä, ja toteuttavat IDENTITEETTIVARKAUKSIA!!! samalla kun varastivat myös koinistien "sioittamat" rahat omiin taskuihinsa.

        Mitä siis koinisti haluaa tuoda esille sillä, että pitää tietojenkeruuta niin "maagisena"?


      • nimimerkki trollaa. ponzi on jo kaatunut


    • jfdrydtestete

      Onecoini kaatui mutta Onecoinarit jatkavat Dag -coinin nimissä kunnes se kaatuu. Laita äkkiä kaikki rahat Dag coiniin, ennenkuin sulkevat taas tilit, etkä pääse enää mukaan menettämään rahojasi:)

      Uskotko että Eestiläinen Dag coin on tulevaisuuden maksuvaluutta? No uskon tietenkin kun hyvä tuttavani kummin kaiman serkunpoika näin vakuutteli.

      Bulgariasta ei ollut maksuvaluutan tuojaksi maailmalle, mutta Eestiläiset ne kaiken osaa

      • VaktaaValiin

        Olet taas perusnegatiivinen perseaukinen. Et uskalla sijoittaa , jäät tuleen makaamaan. Kari W antaa meille uutta uskoa tulevaisuuteen.


      • Rutjatov
        VaktaaValiin kirjoitti:

        Olet taas perusnegatiivinen perseaukinen. Et uskalla sijoittaa , jäät tuleen makaamaan. Kari W antaa meille uutta uskoa tulevaisuuteen.

        Sijoittaa verkostomarkkinointiin? Löytyyhän sitä huumoria!


      • Muahahaha

        Mitäköhän tälle "Dag Coinille" tänäpäivänä kuuluu. Muistaakseni oli ruotsalainen Nils Grossberg joka meni Eestin puolelle, jottei tulisi Ruotsissa pidätetyksi.
        Eesti on ilmeisesti svedupettereille jonkinlainen veroparatiisivaltio.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1751
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe