Timo Ekmanin (Seinäjoki) hyvä kirjoitus kepusta!

kepunkujanjuoksu

19

165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tämä on ollut tiedossa jo pitkään. Erityisen kipeää kehitys tekee juuri niille, joilla on kiinteää omaisuutta syrjäseuduilla. Omakotitalojen arvot mitaan todellakin sen perustella, miten hyvit talot sopivat takkapuiksi. Tiilitalojen arvo siten negatiivinen eli purkukustannuksen joutuu maksamaan.

      Syypäänä on pelkästään Kepu. Se on luonut ihmisten mieliin valheellista toivoa, jonka perusteella on sitten uskallettu ottaa riski ja rakentaa. Kaupunkehin muuttaneet perheiden lapset kiroavat vanhempiensa tyhmyyttä, kun perinnöt raukeavat tyhjiin.

      Kepulle on ollut vaikea löytää markkinarakoa kapungeista. Kaupungien lähiöissä tosiaan sellainen rako vielä oli jokin aika sitte olemassa, mutta sen täyttivät persut. Nyrkkipoliitikko Toni Halme villitsi silloin esim. stadin lähiöpubilaisia persujen kannattajiksi. Eivät nämä mitään jyväjemmariporukkaa ole, vaan heillä on pienessä myötäisessä omia ja omalaatuisia ajatuksia siitä, miten sossurahoista kisaavat ulkit pitäisi pysyttää poissa apajilta.

      Kepu on auringonlaskun puolue. Se voi saada syvällä maaseudulla vielä jonkun aikaa sen verran kannatusta, että sinnittelee keskisuurena puolueena. 10 prosentin rajapaalu kuitenkin jo lähenee koko ajan.

      • Miten se kipeää tekee, jos aikoo jatkaa asumistaan syrjäseudulla? Mitään ei häviä silloinkaan, kun tuoni lopulta korjaa, sillä tuonpuoleiseen ei saa vietyä kaupunkiasuntoaankaan. Kaupunkeihin muuttaneet lapset voivat käyttää lapsuudenkotiaan kesäasuntona. Juuri siitä syystä maaseudulla onkin paljon näennäisesti asumattomia taloja, että niillä on kesäkäyttöä tai vaikka käyttö olisi vähäistäkin, tunnesyistä lapsuudenkotia ei raaskita panna myyntiin.

        Kepua on kutsuttu auringonlaskun puolueeksi jo 50 vuotta. Nykyisin sen kannatus on suurempi kuin vielä 1970-luvulla. Kepun kannatus on vaihdellut sen mukaan, onko puolue hallituksessa vain oppositiossa. Näin se varmasti jatkossakin menee ja epäilemättä vielä korostuneemmin, koska nykyihmisillä ei ole enää vakituisia "puoluekoteja". Muuttoliike on puoluetasolla paljon vauhdikkaampaa kuin fyysisillä asuinpaikoilla.


      • SDP näyttää olevan pidemmällä auringonlaskussa. Vaalitappioita jo parikymmentä vuotta Lipposen 1. hallituksesta lähtien, Nyt näyttäisi tulevan toisen kerran tappio oppositiossa ollessa. Periteiset duunariammatit vaan loppuvat eikä nuoret samaistu sosialismiin edes kevytversiona.

        Vihreät vievät demujen paikan kaupungeissa. Jos demut ja kepu kuihtuu niin mielenkiintoista kuka maata hallitsee. Kuten Pysty kirjoitti niin 50 vuotta sosialistit ovat odottaneet kepun kuihtumista , jospa jaksavat vielä seuraavatkin 50 vuotta seurata oman kannatuksen huvetessa kun tuoni korjaa jäsenet


      • pyhäjoensontavoima

        Mikä vitun kaupunki muka Seinäjoki on. Kuntaliitoksilla kasattu löyhkäävä kepuelätti.


      • Se on Tolliskomaan pääkaupunki. Sen oikea nimi on Seinähullujenjoki.
        Tolliskomaa on varsinainen syöttiläsmaakunta. Siellä ei ole mitään itseään kannattavaa teollisuutta, vain typerää tolliskojen mitätöntä puuhastelua, jonka etelän kaupungit maksavat.
        Esimerkki tolliskojen typeryydestä on Lapuan Patruunatehtaan räjäyttäminen. Siellä ei
        eivät typerät, mutta käsittämättömän tyhmät tolliskot noudattaneet TURVALLISUUSOHJEITA. Se ole ihme kenellekään joka -tuntee nämä TOLLISKOT: "Ku Mää, Ku MÄÄÄ, TOTTA`JULALAUT KU MÄÄ. Näin nämä mitättömät tolliskot uhoavat ja järkipuhe on heille aivan mahdotota edes kuunnella.
        Uusi itsenäisyyspäivä ja marakatin osalla Rupla - Urho Kekkosen hovissa ollut Heimo Huusitalo, anteeksi Eino Uusitalo ja Oikeus- ja totuustollisko Anneli Jääteenmäen valehtelut ovat upeimpia lukuja tämän mitättömän Tolliskomaan historiassa.


    • Faktaapukkaa_

      Tulis vielä joku lestaelätti tänne julistamaan, että talouden nousu on hallituksen ansiota, niin saataisiin nauraa.

      • Tai körttiläinen, joka julistaa, että talouden lasku on hallituksen syytä. Naurattaisi yhä, vaikka vanha vitsi onkin.


    • Ay-Riku.Aalto

      Ei kai niin, mutta VVO:n vuokralaisten ahdinko on meikäläisten aiheuttamaa. Olemme ay-demareiden porukalla varastaneet heidän rahoja kymmeniä miljoonia.

      • kylläjämptionii

        Kerää sinä lantasaapas isännöitsijänä niitä Seinäjoen keskusta vuokrakasarmien rästejä.


      • Etkö sinä hullujen huoneen poika voisi kirjoittaa maaliman suurimman rikollisjärjestön, Suomen Keskustan upeista rikoksista esimerkiksi Kehittyvien maakuntien Suomi ry:n tai Nuorisosäätiön rikosvyyhdestä? Puheenjohtaja Matti Vanhanen ja puoluesihteeri Jarmo Korhonen suunnittelivat "Rahantekokoneen", kuten he sitä itse kutsuivat. Tämä rikosvyyhti on yksi Suomen suurimmista.
        Eikö sinne hullujen huoneelle tule muita kuin paskanaamakepulien lehtiä?>
        Tiedättekö siellä HH:lla että Syöttiläspuolueen presidenttiehdokas on syytesuojan saanut emärosvo Matti Vanhanen?


      • Outoa.avautumista

        VVO on ainoa keino, jolla kalstaisesi matalaotsaiset ja itseriittoiset ylevät persaukiset voivat kaupungissa asustella, vaikkakin sekin yhteiskunnan piikkiin. Älä siis syleksi hyväntekijäsi päälle.


    • 2233221

      Onko Seinäjoellekin pesiytynyt noita Halla Aholaisia törkyporukkaa, Kaduille kustksijoita maleksimaan. Ei ole sinun pääsärkysi mitä keskusta tekee, katso vöähän sitä omaa porukkaasi mitä se tekee.

    • pisteetEkmanille

      Ekman asuu keskustan ydin alueella ja siten tuo hänen kirjoitus perustuu faktoihin ja kokemukseen, harvinaisen rehellistä arviointia ja oikeaan osuvaa. Toivottavasti ihmisten silmät aukeaisi ajoissa ja tämän keskustan loputon status quo "koko maan asuttamisesta ja meillä on nato-optio" pelleily tulisi loppuunsa. Moni menettää todellakin asuntonsa arvon täydellisesti, toisaalta sekin on valinta kysymys.

    • rotatvaltiolaivassa

      Valitettavaa on että kepulaisuuden juuriminen Suomesta on kuin rottien hävittämiseksi käytävä taisto.
      Välillä kantaa onnistutaan pienentämään mutta hetken päästä populaatio taas paisuu...

      • kepurotat

        Kyllä ne kepurotat vähenee, kun nuorempi väki kaupunkilaistuu ja jättävät junttilla jäähyväiset ja siirtyvät elämään paremmin.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      142
      1825
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      114
      1437
    3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1242
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      88
      1237
    5. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      89
      1115
    6. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      194
      1017
    7. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      97
      953
    8. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      40
      860
    9. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      195
      854
    10. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      76
      828
    Aihe