maajussille morsian

lellikki

Maajussi Sanna ei etsi näköjään elämänkumppania vaan orjia tekemään likaisimmat työt arvosteli jo miehet ennakkoon .Ja laittoi miehet nukkumaan linja autoon.Typeryyden HUIPPU koko nainen.Miksi edes tulee kyseiseen ohjelmaan.Täysi TYperys YÄK. nim.En tykkää

34

3009

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gjkklk

      Olen samaa mieltä... miehet ovat kuin karjaa, joista sopivin.... ehkä.... valitaan... niin kuin kaikki. Mutta tämän naisen asenteessa on jotain liian laskelmoivaa.... onko edes tunteita yhtään mukana. Välittyy vaikutelma, että pitää saada kunnon työjuhta.... kun miehet näkevät tuon työmäärän ja ennen kaikkea heidän tulevan roolinsa.... voipi olla, että kaikki miehet lähtevät ihan vapaaehtoisesti.. minä lähtisin..

    • huviapitääolla

      ois lähteneet ryyppäämään, nämä miehet, olis edes jotain huvia.

    • asenneeikohdallaan

      Ei Sanna mitään miestä halua, ei edes työtekijäksi.
      Hänen ohjelmaan ilmoittautuminen ihmetyttää ja vaikka joku muu ois ilmoittanut hänet niin miksi suostui kun ilmiselvästi mukana olo vastentahtoista. Esittäisi edes kohteliaisuuden vuoksi.

    • Ihaniahevosiahällä

      Olen tavannut ko. henkilön, kun hän aloitti samaan aikaan opinnot kanssani ja minusta hän vaikutti itsekkäältä ja omahyväiseltä.

    • äitykkä

      Aikamoinen mimmi on tämä nainen.Olisivat valinneet hänen tilalleen jonkun lempeämmän.

    • lepakkotäti

      Minä arvelen että kyseinen leidi pitää enemmän naisista. Käytös viittaa siihen suuntaan ja tuskin on itse ohjelmaan ilmoittautunut. Näitä kaapittajia on ollut ennenkin, kuten se joku mökkipoika joka vältteli naisia eikä tehnyt muuta kuin juoksi.

    • näinhänsemennee

      Tää nainen taitaa olla näitä "mua katsoo kaikki tällä paikkakunnalla" -tyyppejä, joita ahdistaa isommalla paikkakunnalla huomion vähyys.

    • dnncnb

      Tämä Sanna näyttää olevan täynnä omaa erinomaisuuttaan. Ei hän noista tavallisista miehistä itselleen kumppania löydä. Jos joku miesparka sattuisikin rakastumaan niin kyllä hänet maanpinnalle pudotetaan äkkiä.

    • varokaaaaa

      Vaikeuksia tulisi mies pololle tuon naisen alaisuudessa, hyvin kylmän ja itsekkään oloinen kummajainen.

    • Volvoa_ajanut

      Merkille pantavaa on Sannan tapa ilmoittaa etukäteen, mistä asioista hermot kärvähtää. Osaako siinä mieliksi ollakaan.

    • onkohan_kovinkaan_vahva

      Tämä nainen on jotenkin varuillaan oleva ja hyvin äkkipikainen tuiskahtelija.
      Ihan kuin hän olisi koko ajan puolustukannalla, että kyllä minä pärjään omin voimin, en tarvitse tähän ketään sanomaan mitä teen tai en tee, ei tarvitse auttaa eikä olla kaveria.
      Jotenkin vaikuttaa siltä, että hänellä on muille näyttämisen pakkoa ja myös tarvetta olla aina oikeassa.

      Ilmeisesti tämä Sanna ei ole vieläkääntajunnut, että elämänkumppani on nimenomaan se kaveri, rakastettu, joka vetää hänen kanssaan köyttä samaan suuntaan, eikä ole vastustaja, eikä kapula Sannan rattaissa.
      Olisiko lapsuuden traumoja tai paha epäonnistuminen jossain taustalla kun tuntuu siltä, että Sanna esittää kovempaa kuin mitä onkaan.

      • Jorkki12

        Hoksatkaa ihmiset edellämainittu kommentti. Kenelläkään ei tarvitse, eikä kukaan saa olla erimieltä tästä asiasta. Onko selvä? Edellämainittu kommentti kiteyttää kaiken


    • Tyttönen222

      Mitä vikaa siinä on jos tietää mitä haluaa ja mitä odotuksia on kumppanista? Ainakin sanoo suoraan niin ei vuoden päästä tarvii herätä ruususen unesta että ei tämä kumppani ollutkaa sitä mitä LUULIN....Sanna on realisti, ei mikään turhanitkijä. Herkkyyttä ei jokaiselle ventovieraalle mielestäni edes tarvii näyttää.

    • en_yöpyisi_sikolätissä

      Ei tietenkään tarvitse olla tyhmä eikä näyttää kaikkia herkkyyksiään.
      Kuitenkin odottaisi naiselta sen verran sivistystä ja kohteliaisuutta niitä sulhasehdokkaita kohtaan, kun kerran tuollaiseen ohjelmaan on mukaan kerran lähtenyt, että asuttaisi kaverit kunnollisesti. Onhan hänellä ollut tiedossa jo kuukausia etukäteen, että ne 3 kundia tulee sinne maatilalle viikoksi, niin luulisi isossa talossa olevan sen verran tilaa, että vieraat mahtuvat.
      Tuntui siltä, että hän pelkäsi miehiä, luuliko tulevansa raiskatuksi tai jotain, kun sanoi, että voi nukkua yksikseen kun laittaa oven lukkoon ettei miehet pääse yöllä sisälle. Oli jotenkin outo kommentti.

      Ja entäs se takkutukka. Olisi ollut kohteliasta siivota minimissään edes ne likaiset vaatteet pois huoneiden lattioilta. Mutta ilmeisesti kyseiseltä herra on kasvanut sikolätissä ilman vanhempia. Pitäisi aikuisella ihmisellä olla edes sen verran kunnioitusta ja käytöstapoja, että siivoaisi. Näytti siltä kuin olisi tahallaan viskonut vaatteet kaapeista lattialle. Tuollainen koti on loukkaus sinne kutsuttuja ihmisiä kohtaan. Jos minä olisin ollut yksi noista naisista, olisin kääntynyt kannoillani ja sanonut, että tulen takaisin sitten kun olet siivonnut.

    • näin.on.mämmit

      Voi voi, ei tajua miehet mihin ovat ryhtymässä jos maajussi-Sannan torppaan muuttavat, tulee olemaan naru tiukalla koko ajan, on sen verran tiukkis oloinen tuo muija. Aivan kuin kukaan muu ei osaisi mitään mutta hän itse tietää ja osaa kaiken. Muuten kyllä sievä ja ulkomuoto hyvä mutta hieman saisi pehmeämpi luonne olla ihmisiä kohtaan. Jos joku noista kolmesta tulee valituksi niin ei kauan tontilla viihdy ja varsinkin Kauhavan mies, ei tule onnistumaan tiukkis-Savolaisen ja suorasukaisen Etelä-Pohojalaasen yhteiselo.

    • Thes

      Sanna vaikuttaa itsekkäältä ja tunnekylmältä ihmiseltä.Itsellään varmaan hankalinta. Psykoterapiaan..

    • Ihmettelijä1234

      Missä muuten on ne loput maajussit? Niitähän oli alussa enemmän

    • Leikaten

      Surkuhupaisaa, miten leikkaamalla saa ihmisistä ihan eri kuvan. Tunnen Sannan ja hän on äärimmäisen mukava ja avoin ihminen. Hän kyllä tietää mitä haluaa ja uskaltaa sanoa mielipiteensä ääneen. En tiedä ja ihan sama-tyypit ei kylläkään ole varmaankaan Sannaa varten.

      Hänen kanssaan käynyt monta keskustelua myös syvällisiä eikä minulla ole ikinä ollut hänen kanssaan hankala olla. Näin niitä ennakkoluuloja luodaan.

      • miekkonenmies

        Olet varmasti nainen? Jolloin ei tule sitä mies-nainen asetelmaa jossa sanna kylmä ja ylimielinen.Miksi hän nainen naiselle jutellessa ois kylmä?mutta kun joku mies yrittää lepposasti tutustua niin sannalla heti muuri vedetty eteen.


      • kaketsunen

        Vaikka tunnetkin Sannan niin tuo oli kyllä törkeistä törkein pistää äijät linja-autoon asumaan. Kun ei halua miestä taloon työmiehet ja rengit laitetaan "ulos" nukkumaan. Olisi vaan rehellinen itselleen ja olisi laittanut etsintään maajussutar. Sonkajärvellä on mukavia ihmisiä mutta Sanna ei kuulu niihin.


    • UIMABOOLI

      Ihan ok muija, voi vaikuttaa äkkiseltään vaikealta, mutta totuus voi olla toista.
      On paha sanoa mitään Sannasta, kun emme kuitenkaan tunne häntä KOKONAAN.
      Tarkalta vaikuttaa, mutta se voi olla myös ihan hyvä tapa olla tarkkana valitessaan puolisoa/miestä.
      Hän näköhään haluaa itselleen aikalailla täysin samanlaisen persoonan kuin hän itse.
      Semmosen vaikutelman saa.
      En lähtis tuomitsemislinjalle.
      Toivon hänelle kaikkea hyvää.
      Jos ei onnistu parisuhde, niin antaa mennä vaan soolona /sinkkuna.
      Kyllä toi nainen pärjää näköjään työrintamalla.

    • Ttyyaa66

      Komea nainen. Siinä olisi haastetta kesyttää hänet, ei ole mikään joo joo tyyppi.
      Hänen täytyy näyttää että osaa itsekin, mutta kyllä sieltä kuoriutuisi kultainen ja lutuinen nainen jolla on sopivasti piikkejä.

    • ParempiMaajussi

      Niin turha ohjelma kun olla voi. Katsokaapa Teemalta Tanskalainen maajussi, siinä kunnon ohjelma maajussista ja elämästään perheensä kanssa. On taitava mies ja ohjelmassa mielenkiintoista tietoa toimistaan viljelysten, rakentamisen ja eläinten hoidosta. Ohjelma sopii myös lapsille on tavallaan opettavainenkin.
      Maajussille morsian kiinnostaa joitakin, mutta eipä siinä mitään asiatietoa maajussin hommista ole, itse en ole katsonut enää vuosiin.

      • Phuuhfft

        Tanskalainen maajussi on hauska ja nykymittapuun mukaan taitava puuhastelija, mutta noilla tekemisillä perhettä ei elätetä. Kuvauspalkkioilla kylläkin.


    • böndeläinen

      Oikeassa olet, Tanskalainen maajussi on erittäin hyvä sarja.
      Suomen maajusseista ehkä tämä Heikki on hieman samanlainen, ainakin ensimmäisessä jaksossa kertoi remontoineensa ja sisustaneensa itse talonsa, eli käden taitoja löytyy, mutta eihän Heikki maanviljelijä ole.

    • KivojaKumpikin

      Tanskalaisella maajussilla onkin jo puoliso eli ei näitä ohjelmia voi keskenään verrata. Kummatkin hyviä ja mielenkiintoisia omalla tavallaan.
      Kuinkahan sille Tuusulan herneviljelijälle kävi, joka sai valtavan määrän kirjeitä, että löytyiköhän kumppania?

    • ei_huolta

      sillä kaverilla oli omaisuutta sen verran, että naisia löytyy taatusti vaikka joka sormelle ja joka illalle uusi.

    • MiksiLähtiMukaan

      Niin, kysymys oli lähinnä se, että löysikö oikeasti elämänkumppania - naisia varmasti noin komealla pojalla riittää. Eli siksi vähän ihmettelen, että miksi lähti edes mukaan?

    • Palkokasvi

      Naisia......

    • toinenSanna

      Sannalla näytti olevan selvät sävelet , minkälaista miestä hakee. Jos pohjalainen mies sattuu toteamaan, että hevosille on rakennettu hieno aitaus ...(kesää ja lämmintä sellaista odotellessa ,) niin Sanna tuntui loukkaantuvan siitä ajatuksesta. Sannan mielestä Ari-Matti kehui itseään ja
      hän ( Sanna)itse tuntui osaavansa kaikesta kaiken.

    • fjfkjfjkf

      Vaikealta ihmiseltä vaikuttaa. Ei ihme että on yksin.

    • Kaikilleonjoku

      Rakastunut kyllä. Itseensä. Ja se näkyy.

      • jaska231312

        Toi Heikki on aika perseestä. En tykännyt tavasta, jossa selkeästi osoitti tunteitaan molemmille naisille ja suukotti vielä perään. Jätkällä on varmasti jo valinta kutakuinkin selvillä, joten ihan turhaan "ei valitun" tunteita nosti suukotteluilla, jotta pettymys olisi sitten mahdollisimman suuri. Ei herrasmiestä nähnytkään. Itse en missään nimessä tahallani ketään satuttaisi ja musta toi Heikin toiminta on juuri sitä. Nosti turhaan "ei valitun" tytön tunteet taivaisiin.


    • veikkasinoikein

      Arvasin kaikki parit oikein.
      Ehkä Heikki ja Neija näistä onnistuvat, muiden suhteisiin en usko.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3913
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      92
      2039
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      306
      1241
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe