Maa ei ole palloinen, vaan lättäinen!

Nelosys

On eittämättäki selvää se, että emme asu palloisessa maassa. Se vain ei voi olla millään muodoin mahdollista. Varsinkaan, että se pallo vieläpä pyörisi. Pyörinästä olisi hulluna viitteitä ilimassa. Jos hyppäät ilimaan, niin sun täytyis tippua aina hippusen itään päin. Kuumailmapallot lähtis aina viuhakkaasti kohti itää, koska maan kuviteltu pyörimisliike on ihan kamalan nopia. Jotku sannoo, että kyllähän tuon maan pyörimisen näkkee jo auringosta ja tähistä. Nehän pyörii. Ja että tähtitavaasta voisi päätellä, että me asutaan lähellä pohojoisnappaa, koska pohojantähti näkkyy koko ajan tänne ja muut tähet kiertää sitä. Ja että päiväntasajalla tähet taas menee viiva suoraan kaikki ohitte, eikä ne silleen näytä pyörivän.
No minäpä kerron teille, miten asia oikiasti on:

Jumala asetti auringon taivaalle. Se menee aina yöksi mailleen, josta se nousee ylös. Se pyörii ympyräänsä ja on vain yhdessä kohtaa oman aikansa. Aurinko on kuin pieni lämmin lamppu joka kiertää maan piirissä. Tähet pyörii eri tavoin eri kohdissa maata. Jumala on pistäny neki pyörimään ja kulkemaan. Päiväntasajan yllä olevat tähet liikkuu suoraan, koska Jumala on laittanu ne kulkemaan niin. Päiväntasaja on keskellä maanpiiriä itä-länsi suunnasa. Pohjoisella maanpiirillä tähet on pistetty enemmänkin pyörimään. Samoin tähet toimii myös lähellä maan ääreä, eli antakrtista, jossa jäävallit ovat pitämässä veden pois valumisen ja tulemisen äärestä tänne maahan. Sinne ääreen ei pääse, koska magneettiset voimat estävät sen. Siksi kukaan ei ole koskaan käynyt äären reunassa kattomassa. Sinne vain ei pääse, koska Jumalan asettama gravitatiovoima estää. Vastaavastais Jumalan asettama gravitatiovoima estää myös pääsemisen taivaaseen, missä Jeesus ja Jumala ovat. Voimme kyllä ampua raketin lentämään kohti taivasta, mutta se ei koskaan saavuta sitä, koska taivas nyt vain on niin kauhian korkialla. Ja jos raketti alkaisikin saavuttaa taivasta, niin Jumala ottaa ohjat käteen ja ohjaa raketin kääntymään sivusuuntaan. Näin raketti luulee yhä nousevansa ylös, mutta meneekin vaaka-asennossa ja lopulta puttoo maahan takasi ku polttoaine loppuu. On täydellistä kukkupuhetta, että avaruudessa olisi painotointa. Kaikki kuvat, mitä meille on sontaluukun kautta työnnetty, ovat silkkaa lavastetta. Ei ne ihmiset oikiasti niin kellu sielä ilmassa. On vain jollain konstilla ehkä poistettu gravitatio siitä tilasta, tai sitten se on puhasta lavastetta ja elokuvvaa.
Kyllähän nuo taikuritkin näyttävät pystyvän tekemään kaikkea mahdotointakin, mutta ku ne osaa kääntää silmää niin ovelasti. Niillä on aina joku järkevä selitys sille, miten ne onnistuu silmän näkemään niiden temput todellisiksi. Ja ne ei sitä kerro, koska sitten menis taikatemppujen juju siinä. Leijuttavathan taikuritkin ihmisiä uskottavasti ilmassa. Kuitenkaan kukaan ei leiju, vaan ne perustuu ja juontuu puhdasti silmän kääntämiseen. Tekevät silmänkääntämistemppuja vain!

4

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tietenkin.Tuohan

      on sanomattakin selvää. Jos joku vielä epäilee, tutkailkoon totuutta tästä:

      https://litteamaanpiiri.com/

      Ja raamatullisia perusteita löytyy:

      http://www.student.oulu.fi/~ktikkane/U_LITT.html

      Tästä asiasta ei liene syytä enempään keskustella. Puhujainkokouksessakin on hoidettu ne veljet, jotka otaksuivat maan olevan pyöreän. Nyrthän pallonmuotoiseen maahan eivät enää uskone muut kuin yksi heinolalainen ja yksiu kempeleläinen.

    • Miten se painovoima sitten toimii litteässä maassa ketjun aloittajan mielestä? Miksi se ei vedä litteää maata rikki, ja pallon muotoiseksi?

      Olen kyllä miettinyt että aurinkokeskeinen maailmankuva on ehkä eräänlainen tapa miten eliitti yritti saada meistä tiedostamattomia auringonpalvojia. Mitä ihmiset tekee jos ne palvoo jotain? Ne tanssii sen ympäri, eikö vain? Mitä maapallo tekee? Se pyörii auringon ympäri, ja se on kallistunut 66.6 astetta 90 asteesta, niin tavallaan maapalloteorian mukaan me siis kumarretaan 66.6 asteessa samalla kun me palvomme aurinkoa (jos me emme ole tietoisia tästä valheesta).

    • Einsteinin mukaan painottomuus on sama asia kuin vapaa tippuminen. Jos kuvittelet että esimerkiksi tiput hissin sisällä, samaa vauhtia kuin hissi, se tuntuisi kuin olisit painoton.

      Jotkut meinaavat että videot joissa astronautit on painottomassa tilassa on siis tehty esimerkiksi tippuvan lentokoneen sisällä, jonka sisäpuoli on tehty näyttämään avaruusalukselta. Ehkä painottomuutta vois simuloida jollain muullakin tuntemattomalla tavalla.

      • Nelosys

        Uskoisin, että jollain energialla gravitaatio saadaan kumottua. Nyky tekniikalla se ei liene kamalan hankalakaan juttu, sillä onhan keksitty vastamelukuulokkeetkin. Hepposen näköset kuulokkeet voivat tehokkaasti häivyttää kaiken ympärillä kuuluvan äänen vastamelun ansiosta. Eikö olekin aika jännää?
        Taikureiden temput perustuu silmän kääntämiseen... Näämme erityisen omituisina temput ja jos uskoisimme taikuuteen, niin voisimme väittää, että taikuri taikoo oikeesti. Ei, ne käntää vain silmiä.

        Astronauttikuvaukset on todennäköisesti tehty lentokoneessa, joka lentää kaaren muotoisesti. Tietyssä vaiheessa keskipakoisvoima saa ihmiset pysymään ilmassa niin kuin leijuisivat. Nykytekniikalla painovoima pystytään varmasti kumoamaan eritavoin.. lähiaikoina voi olla meidänkin käytettävissä "vastavetovoimakaiuttimia" jotka kumoavat painovoiman siinä, missä vastamelukaiuttimet ympäröivän metelin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      147
      2068
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      116
      1602
    3. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      95
      1407
    4. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      94
      1380
    5. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1302
    6. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      207
      1141
    7. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      49
      1111
    8. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      205
      1096
    9. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      98
      1057
    10. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      241
      899
    Aihe