terroristien mainokamppanjat

Sattuma5

Isis toteuttaa terroristiteot ja media hoitaa tehokkaan mainostamisen ja pohjan seuraaville terroristiteolle.

9

1516

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eiolemoraalia

      Media siis hyväksyy terrori-iskut?

    • KylmäTaikkapaVaris

      https://yle.fi/uutiset/3-9996280 Eilen räjähti Pietarissa pommi.
      Tutkintakomitean mukaan räjähdys oli kahden tai useamman henkilön murhayritys.
      Räjähdyspaikan tutkintaa hoitaa kuitenkin tässä vaiheessa Venäjän kansallinen terrorisminvastainen komitea. Terroristista motiivia ei ole suljettu pois, kertoo.
      Perekestrokin omistava kauppaketju ilmoitti, että se lisää valvontaa liikkeissään. Etenkin sitä, mitä asiakkaat jättävät säilytyslokeroihin, valvotaan tarkemmin.

      Tuo eilinen Pietarin säilöntälokero isku ei saa sisäministeriämme lotkauttamaan korviaan. Miten muuten tollaista lokeroa valvotaan muutoin kuin ulkoapäin, mutta kuka jaksaa seistä monitorin takana 24/7 ja katsella mitä ihmiset lokeroihin littaa ja jos pommi on vaikka repussa niin mites voit mennä sanomaan mitä reppu sisältää. https://www.youtube.com/watch?v=DzZ2nKS0GLU

      Sisäministeri Risikko Tukholman iskusta: Kunpa voisinkin sanoa, että tällaista ei voi tapahtua Suomessa

      Suojelupoliisi on valmis lähettämään oman yhdysmiehensä Tukholmaan, jos Ruotsi pyytää apua. Sisäministerin mukaan terrori-isku voi olla mahdollista myös Suomessa.

      Sisäministeri Paula Risikko (kok.) kertoo, että Suomen viranomaiset ovat pitäneet yön aikana yhteyttä Ruotsin viranomaisiin.

      – Mikään ei viittaa tämänhetkisten tietojen mukaan siihen, että iskulla olisi yhteyttä Suomeen. Selkeää tietoa motiivista tai siitä, toimiko tekijä yksin vai ryhmässä, ei vielä ole. Uskon, että olemme seuraavan vuorokauden aikana viisaampia. Tieto liikkuu koko ajan suojelupolisiin sekä meidän ja Ruotsin viranomaisten välillä, Risikko kertoo Yle Uutisille.

      Suojelupoliisi on valmis lähettämään oman yhteyshenkilönsä Tukholmaan heti, jos Ruotsi tällaista pyytää.

      – Me saisimme tietoa suoraan paikan päältä ja se helpottaisi myös Ruotsin viranomaisten työtä, koska yhdyshenkilö raportoisi heidän puolestaan Suomeen. Tämä parantaisi meidän tiedonsaantiamme tapahtumista, etenkin kun kyseessä on näin läheinen maa.

      Pietariin tämänviikkoisen metroiskun seurauksena tällaista yhdyshenkilöä ei ole lähetetty, koska Venäjä ei ole apua pyytänyt.

      Suomen rajavartiolaitos lisäsi valvontaa jo eilisiltana muun muassa Helsinki-Vantaan lentokentällä sekä Helsingin, Turun ja Maarianhaminan satamissa. Myös Ruotsi on kiristänyt rajavartiointiaan.

      Ruotsin poliisi tiedottaa, että rajatarkastuksia voidaan tehdä myös Ruotsin ja muiden Pohjoismaiden rajoilla ja kehottaa ottamaan aina matkalle passin tai henkilöllisyystodistuksen.

      Myös Suomen ulkoministeriö suosittelee, että Suomen kansalainen ottaa Ruotsiin matkustaessaan aina mukaan virallisen matkustusasiakirjan eli passin tai henkilökortin. Käytännössä henkilöllisyyden on voinut todistaa myös ajokortilla tai Kela-kortilla, eikä käytäntö ole ulkoministeriön tietojen mukaan muuttumassa suomalaisten osalta nytkään.

      – Ruotsiin matkustavien kannattaa ennakoida ja varata matkantekoon hieman enemmän aikaa, sisäministeri Risikko huomauttaa.
      Vastaava isku on mahdollinen myös Suomessa

      Risikon mukaan vastaavanlainen terrori-isku on mahdollista myös Suomessa.

      – Kunpa voisinkin sanoa, että tällaista ei voi tapahtua Suomessa, mutta tällainen voi tapahtua Suomessa, Risikko sanoi.

      – Tällaisilla terroristisilla teoilla pyritään vaikuttamaan hyvinvointiyhteiskunnan rakenteisiin ja päätöksentekokykyyn, pyritään halvaannuttamaan yhteiskunta. Nyt meidän pitää nimenomaan tuomita väkivalta kaikissa muodoissa ja tehdä sen eteen työtä yhteiskunnassa.

      Risikon mukaan esimerkiksi Nizzan iskun jälkeen suomalaiset viranomaiset kävivät läpi suomalaiset turvallisuuskäytännöt ja poliisin varautumisen erilaisiin iskuihin.

      https://piraattipuolue.fi/2017/06/21/moniongelmainen-siviilitiedustelulaki/
      Länsimaissa elää ja on elänyt runsaasti islamisteja. Myös Suomessa. Heidän annetaan oleskella melko vapaasti ja paikoin heidän toimintaansa jopa tuetaan. Lepsuilu islamistien kanssa on kuitenkin hengenvaarallista peliä. Yksittäinen terroristi saattaa olla “syrjäytynyt” tai “mielisairas”, mutta islamistien terroritekojen takana vaikuttaa myös ideologia: islamistit haluavat hallita maailmaa [ – – ] asettamalla kalifaatin mahdollisimman moneen maahan. Tämä ideologia ei rajoitu ainoastaan Isisiin, Al-Qaidaan tai muun selkeästi terroristisen järjestön aktiiveihin, vaan se saa tukea sadoilta tuhansilta normaalisti yhteiskunnassa toimivilta ihmisiltä kaikkialla maailmassa. Tämä tekee ideologiasta vaarallisen ja länsimaalaisten arvojen suuren vihollisen. Mitä ovat ne muut selkeästi terroristiset järjestöt.

      • Merkkareijo

        Olipa sekava viesti.


    • HaamuKeskikalja

      Persepoliista on löytynyt vahvoja todisteita siitä, että zarathustralaisuus oli valtionuskonto Suur-Persian kuninkaan Kyyros II Suuren hallitsijakautena. Uskonnon vaikutus ulottui kuitenkin myöhempäänkin aikaan. Uskonto tunnetaan nykyään myös nimellä parsilaisuus.

      Zarathustralaisuus on uskonto ja filosofia, jonka perusti profeetta Zarathustra. Mazdalaisuus on uskonto, jonka perusajatuksena on yhden jumalan, Ahura Mazdan, palvominen. Nämä kaksi termiä ovat lähes synonyymejä. Zarathustralaisuus syntyi Persiassa vuoden 600 eaa. tienoilla, kun uskonnollinen filosofi Zarathustra yksinkertaisti varhaisten iranilaisjumalien luetteloa jakaen luettelon kahteen vastakkaiseen voimaan: hyvään Ahura Mazdaan ja pahaan Angra Mainyuhun. Zarathustran ajatuksien pohjalta syntyi virallinen uskonto zarathustralaisuus. Tosin jotkut tutkijat pitävät Zarathustraa kokonaan myyttisenä hahmona. Lukekaa NÄIN PUHUI ZARAT-HUSTRU.

      Mä ostin just vanhan Mazdan ja sanon että hyvin on pelannu. Oisko se pyhä auto.
      Ei kaikki uskonnot ole Persiasta. Juutalaisuus ja kristin usko on Juudeasta ja budhalaisuus Intiasta, Islam Arabiasta, mutta Mazda on tehty Japanissa ja hyvin pelaa.

    • HondaToyota

      Zarathustralaisuudessa on voimakkaita dualistisia piirteitä. Dualismista huolimatta uskonto ei aseta vastakkain henkeä ja ainetta. Zarathustralaisuus korostaa sekä ihmisen henkistä kehitystä että ruumiin, terveyden ja luonnon merkitystä.

      Useat tutkijat ovat sitä mieltä, että zarathustralaisuus vaikutti merkittävästi juutalaisuuteen ja manikealaisuuteen ja sitä kautta kristinuskoon ja islamiin. Islaminuskoiset laskevat zarathustralaisuuden "kirjan uskontoihin", joihin kuuluvat myös juutalaisuus ja kristinusko.

      Ahura Mazda (Ahura Mazdā) on zarathustralaisten tärkein jumala. Uskonto vaikutti muinaisessa Suur-Persiassa erityisesti Akemenidien hallitsijasuvun valtakaudella. Sana ahura tarkoittaa jumalallisuutta sekä herruutta, sana mazda merkitsee viisautta. Uskonnon perustajan profeetta Zarathustran mukaan kaikki hyvä on jumalallisen viisauden luomaa.

      Zarathustralaisen uskonnon mukaan Ahura Mazda on maailman luojajumala. Uskonnon edustajien mukaan Ahura Mazdalla on vastustaja, paha Angra Mainju (toisinaan myös Ahriman), jota vastaan luojajumala taistelee.

    • KivaVaris

      Terrorismi on juuri tuota taistelutoiminnan ulkopuolista toimintaa. Nyt kun taistelutoimet ovat loppumassa tai ovat jo loppuneet Irakissa ja Syyriassa niin tämän jälkeen taphtuvat terroriteot ovat vielä tuomittavampia kuin ne jotka tapahtuivat sodan aikana. Suomessa valkoiset harrastivat erittäin laajaa terrorismia mikä heijastuu vieläkin ainakin asenteissa joidenkin äärioikeistolaiseksi julistautuneiden tyyppien mielissä. terrorismi on aina terrorismia oli se minkä kokoista tahansa. Laitan tuon Nanjingin linkin vielä tähän kun se ei aukene tuolla ylhäällä. Ken vanhoja muistelee saa mitalin.
      https://en.wikipedia.org/wiki/Nanking_Massacre ota kieli suomi jos toi tossa alla ei aukene
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Nanjingin_verilöyly

      Historiasta löytää paljon vihan kohteita. Käsittämätöntä että me suomalaiset olemme tapelleet verisesti toisiamme vastaan joskus aikoinaan. Toivottavasti jotain olemme oppineet historiasta.

      Valkoisella terrorilla tarkoitetaan vuoden 1918 Suomen sisällissodassa valkoisten joukkojen harjoittamaa, taistelutoiminnan ulkopuolista poliittista väkivaltaa ja siihen liittyneitä rankaisu- ja kostotoimenpiteitä punaisia ja heitä tukeneita venäläisiä kohtaan. Näistä merkittävimpiä olivat välittömästi taisteluiden päätyttyä toimeenpannut teloitukset ja valkoisten paikallisten kenttäoikeuksien langettamat kuolemantuomiot. Lisäksi terroriin sisältyivät sodan aikana ja sen päätyttyä punavankileireillä ilman oikeudenkäyntiä sekä leireillä toimineiden kenttäoikeuksien päätöksillä toteutetut teloitukset.

    • HullVares

      Isis ottaa vastuun Pietarin pommi-iskusta

      Lauantai 30.12.2017 klo 00.28

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201712292200636557_ul.shtml
      Äärijärjestö Isis väittää olevansa vastuussa Pietarissa supermarketissa tehdystä pommi-iskusta. Äärijärjestö Isis tiedotti perjantaina olevansa vastuussa Pietarissa keskiviikkona tehdystä pommi-iskusta.
      Isis tiedotti asiasta perjantaina propagandakanavansa Amaqin kautta, kertoo uutistoimisto AFP.

      Keskiviikko-iltana Pietarin koillisosassa sijaitsevassa Perekrestok-supermarketissa räjähtänyt kotitekoinen pommi haavoitti neljäätoista ihmistä, viranomaiset ovat vahvistaneet.
      Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoi torstaina iskun olleen terroriteko. Hän on vaatinut turvallisuuspalveluilta kovempia otteita terrorismin kitkemiseksi.

      STT: Pietarin pommi-iskusta epäilty mies on tunnustanut

      Sunnuntai 31.12.2017 klo 20.12

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201712312200637815_ul.shtml
      Pietarin pommi-iskusta epäilty on tunnustanut iskun, kertoo STT.
      Useita ihmisiä loukkaantui keskiviikkoiltana tapahtuneessa supermarketin räjähdyksessä Pietarissa. Mies on tunnustanut sekä suunnitelleensa ja toteuttaneensa iskun. STT pohjaa tietonsa venäläiseen uutistoimisto Ria Novostiin.
      -  Hänen (epäillyn) mukaansa teon motiivina oli viha, jota hän tunsi psykologikeskuksia kohtaan, joissa hän on käynyt, kertoi Venäjän tutkintakomitea lausunnossaan.
      Tutkijoiden mukaan mies on ollut kirjoilla psykiatrisella klinikalla 19-vuotiaasta lähtien.
      Eihän siviilitiedustelulakia hullujen takia kannata perustaa. Suomessa kylläkin Tero terroristit on loppu mutta voishan salakuuntelun ja seurannan laillistaa niin eivät joudu mistään vastuuseen.

      https://www.youtube.com/watch?v=uJ5JnoW6kOQ

      Vuonna 2003 samaisessa McDonald's ravintolassa mellakoi сумашедшая ворона д
      (sumasshedshaya vorona D > Mad Crow D)-niminen skinhead-ryhmä.
      20.02.2007 08:07
      STT
      Ulkomaat
      Matvijenko: Pietarin pommi-isku huliganismia
      Pietarin kuvernööri Valentina Matvijenko on tuominnut sunnuntaisen pommihyökkäyksen pikaruokalaan huliganismina.
      - Kyseessä on todennäköisesti häiriintyneen ihmisen teko. Viiden miljoonan ihmisen kaupungissa ei kaikkia psyykkisesti sairaita ole mahdollista eristää, sanoi Matvijenko maanantaina.
      Päivän aikana esitettiin useita teorioita pommin mahdollisista asettajista. Koska räjähdys sattui McDonald's-ravintolassa, arveltiin kyseessä voivan olla globalismin vastustajien isku amerikkalaista elämäntyyliä vastaan. Vuonna 2003 samaisessa ravintolassa mellakoi Mad Crowd -niminen skinhead-ryhmä.
      Pietarin kaupunkiduuman puheenjohtaja Vadim Tjulpanov taas arveli, että pommi-isku saattaisi liittyä 11. maaliskuuta järjestettäviin kaupunkiduuman vaaleihin. Kaupunkiduuman vaaleja pidetään merkittävänä ennakkotapauksena ennen valtakunnan duuman vaaleja vuoden lopussa, ja vaalitaistelu näkyy kaikkialla katukuvassa.

      Pietarin keskustassa sijaitsevassa hampurilaisravintolassa tapahtuneessa räjähdyksessä haavoittui kuusi henkilöä. Miliisin arvion mukaan räjähdyksen voimakkuus vastasi 200-300 gramman trotyylipanosta. Helmikuun aikana Pietarissa on tehty jo kolme pienehköä pommi-iskua. (STT)
      Tässä ei pitäisi olla mitään piiloviestintää. Ihmettelen vain kun tuo Isis ottaa vastuun kaikista hullujen tempauksista ja sitten kun selviää että kelijä onkin paikallinen kylähullu niin se hylkää miehen. Tottakai hylkää mutta miksi menee ottamaan sen ensin riveihinsä. Isis on mennyttä kamaa.

      https://www.hameensanomat.fi/uutiset/uutiset/342516-kielentutkija-heikkinen-niiniston-uudenvuodenpuhe-vilisee-piiloviesteja
      Presidentti Sauli Niinistön uudenvuodenpuhe vihjailee neuvoja ja varoituksia ja siitä on tulkittavissa monenlaisia piiloviestejä, sanoo suomen kielen dosentti ja erityisasiantuntija Vesa Heikkinen Kotimaisten kielten keskuksesta.

    • MukavinHarakka

      Onko Risikko ja Suomi sulkenut jo pois terroristisen motiivin Turun puukotuksessa. Eihän me saada siviilitiedustelulakia millään Suomeen jos se suljetaan pois. Ei jumalauta. Ei saatanan saatana. Täytyyhän puukotuksella olla terroristinen motiivi. Eihän kukaan jaksa alkaa puukottamaan ellei ole terroristista motiivia. Myyrmannin ostoskeskuksen pläjäyksessä ei ollut terroristista motiivia eikä Imatran ampumisessa, jossa kolme naista ammuttiin kadulle.

      Valkoisella terrorilla tarkoitetaan vuoden 1918 Suomen sisällissodassa valkoisten joukkojen harjoittamaa, taistelutoiminnan ulkopuolista poliittista väkivaltaa ja siihen liittyneitä rankaisu- ja kostotoimenpiteitä punaisia ja heitä tukeneita venäläisiä kohtaan. Näistä merkittävimpiä olivat välittömästi taisteluiden päätyttyä toimeenpannut teloitukset ja valkoisten paikallisten kenttäoikeuksien langettamat kuolemantuomiot. Lisäksi terroriin sisältyivät sodan aikana ja sen päätyttyä punavankileireillä ilman oikeudenkäyntiä sekä leireillä toimineiden kenttäoikeuksien päätöksillä toteutetut teloitukset. Arvakkaa paljonko porvari tappo oman maan kansalaisia tuolloin. Ja nyt pitäs alkaa kaveeraamaan tollasten mulkkujen kanssa. Ei jumalauta. Ei saatanan saatana. Nyt nämä valkoset haluais siviilitiedustelun voimaan, että sais kyttäillä ja tirkistellä kun poliittisesti aktiiviset naiset käy vessassa vaihtamassa tappooneitaan ja ajelemassa pillun karvojaan. Ei jumalauta! Ei saatanan saatana.

    Ketjusta on poistettu 38 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1419
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe