Taksari lähti raivoisaan takaa-ajoon asiakas...

Taxxari

kyydissä.

”Helsinkiläisnaisen leppoisa taksimatka sai omituisen käänteen: Taksikuski lähti jahtaamaan päihtyneenä ajanutta ”puupäätä” pitkin Helsinkiä asiakas kyydissään”

Semmonen otsikko hesarissa!

8

472

  Vastaukset

  • Miksi provoilet? Missä mainitaan raivoisa taka-ajo? Tässä oikea uutinen kokonaisuudessaan. Ammatimies toimi oikein. Turhaan yritit provoilla.

   Helsinkiläisnaisen leppoisa taksimatka sai omituisen käänteen: Taksikuski lähti jahtaamaan päihtyneenä ajanutta ”puupäätä” pitkin Helsinkiä asiakas kyydissään
   Taksikuski seurasi toista autoa kunnes sai välitettyä hätäkeskukseen tarkat tuntomerkit myöhään keskiviikkoiltana Helsingissä.

   Maija Aalto HS

   Julkaistu: 5.10. 14:55 , Päivitetty: 5.10. 14:57

   Helsinkiläisnaisen taksimatka kotiin muuttui myöhään keskiviikkoiltana yllättäen takaa-ajoksi.

   Taksikuski nimittäin lähti seuraamaan sekavasti käyttäytynyttä toista autoilijaa ja auttoi näin poliisia.

   Tilanne alkoi yhdentoista maissa illalla lähellä Käpylän asemaa. Sekä asiakas että kuljettaja huomasivat ensin, että risteyksessä henkilöauto ajoi hätävilkut päällä ja heittelehti oudosti.

   ”Näki, että kyse ei ollut mistään pienestä huolimattomuudesta. Kyllä hän varmaankin huumeiden tai alkoholin vaikutuksen alaisena oli”, kuvailee taksia ajanut Göran Kurki.

   Hän soitti heti hätäkeskukseen ja sanoi asiakkaalle, että sopiiko jos autetaan vähän poliisia. Se sopi.

   Kurki seurasi henkilöautoa matkan päästä jonkin aikaa. Linja hätäkeskukseen oli koko ajan avoinna. Auto edellä ajeli välillä pitkin jalkakäytäviä ja päin punaisia. Kurki seurasi, kunnes hän sai annettua hätäkeskukseen tarkat tuntomerkit ja rekisterinumeron.

   ”Ajattelin, että vaikka aika oli myöhäinen, liikkeellä on varmaan vielä nuoria ihmisiä ja vanhuksia ulkoiluttamassa koiriaan. Että millaista vahinkoa tuollainen puupää voi saada aikaan ajamalla noin”, Kurki kuvailee.

   Pakilan lähellä toinen auto hävisi hänen näkyvistään.

   ”Jos rosvo pitää ottaa kiinni, pitää tietysti ajaa lujaa. Mutta enhän minä ole poliisi enkä asiakas kyydissä varsinkaan voi tehdä niin. Niin että karkuun hän pääsi.”

   Poliisipartio ajoi vielä myöhemmin illalla Kurjen ajamaa taksia vastaan ja oudosti käyttäytynyttä autoilijaa ei ainakaan silloin ollut vielä tavoitettu uudelleen.

   Kurki on silti tyytyväinen siitä, että hän sai ainakin annettua ajajasta hyvät tuntomerkit. Tämä ei ole ensimmäinen kerta hänelle. Hän nimittäin kertoo ilmoittaneensa jo useammasta rattijuoposta hätäkeskukseen.

   ”Sehän on jokaisen velvollisuus. Kyllä nämä ihmiset pitää saada kiinni, heidän aiheuttamansa vaara on niin suuri.”

   • Mitähän tämä "puupää" oli varastanut kun rosvoksi sanot


  • Aloittajalta erittäin huono provo. Raivoisaan taka-ajoon. Luetun ymmärtäminen on toisille kovin vaikeaa.

   Toisaalta ei pitäisi provosoitua kun provosoidaan, kuten edesmennyt presidenttimme Mauno Koivisto on viisaasti todennut. Aloittaja ei ollut syntynytkään kun Mauno oli pressana.

   • Kyllä tämä taksari oli silloin Koiviston aikoihin syntynyt jo.on eläkkeelle jäänyt henkilö yli 61v ei ihan aloittelija ole.


  • Jöran on huolissaan koiran paskattaja höppänöistä, taxin ratissa?

   • Oletko tyhmä? Olet.


   • Tostahan nyt pystyy päättelemään älykkyys osamäärän.Hänhän on pankkirosvojakin takaa ajanut.


  • Asiakas mukana en lähtisi takaa-ajoon. Kerran olen poliisille soittanut, kun vanhempi auto tuli stop-merkin takaa suoraan eteen, eikä ajoneuvo näyttänyt olevan hallinnassa. Rekisterinumeron sain ylös, aluksi välimatka venähti pitkäksi, mutta näköyhteys säilyi. 10-15 minuuttia kului soitosta poliisin tuloon. Toinenkin auto alkoi seuraamaan epäilyttävästi ajanutta autoa, mutta ajoi mielestäni liian lähellä, joka johti uuteen spurttiin. Terävämpi rattijuoppo olisi ehkä päässyt karkuun, tämä oli helpompi, kulutti aikaa minuutin pari liikenteenjakajan ympäri kääntymiseen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleisuus onkin kääntynyt päinvastoin laskuun korona kriisissä

   Kokonaiskuolleisuus kääntyikin koronan vuoksi kovaan laskuun USA:ssa USA:n kokonaiskuolleisuuteen koronaviruksella on sen sijaan ollut päinvastainen
   Pandemiat
   149
   12690
  2. Pitääkö yhteiskunnan elättää 5 lapsinen perhe?

   Kouluttamaton pariskunta, jossa mies käy töissä ja tienaa 2000 euroa kuussa, tekee putkeen 5 lasta ja perheen äiti sitten on kotiäitinä 20 vuotta. O
   Köyhyys
   181
   8187
  3. Stockmann konkurssiin ?

   Korona vei asiakkaat. Ensin kuitenkin hakeudutaan yrityssaneeraukseen. Viimeinen sammuttaa valot.
   Maailman menoa
   202
   6051
  4. Kiuruvesi 12 koronatartuntaa!

   Määrä kasvaa. Kuinka tehokkaasti testaavat?
   Kiuruvesi
   37
   873
  5. Järkyttävä koronakylä

   21 jo. Enemmän kuin esim porissa !. Eikö hygieniasta ole kukaan kuullut vai onko lehmänhaju ainoa hygieniahaju. Semmoista kun käsidesiä saa kaupoista.
   Kiuruvesi
   29
   680