Vaimon perjantai

Hekah

Meillä vaimo ottaa perjantaisin vahvasti koskenkorvaa ja kuuntelee stereoista Erkki Junkkarisen kasettia. Pari kertaa kuunneltuaan alkaa mouruamaan vierasta munaa ja kertoo menevänsä tupakalle. Samalla taksi kaartaa pihaan ja vaimo juoksee siihen. Aamuyöstä vaimo könyää kotiin puliremmi mukanaan ja taas laitetaan Erkki Junkkarisen kasetti soimaan vaimon tarjoillessa puliukoille koskenkorvaa. Osa sammuu tai oksentaa kukkapurkkiin, tolpillaan pysyvät vaimoni tuo sänkyymme ja jakaa rantojen miehille pilluaan. Itse yritän nukkua mutta onhan se vaikeaa kun sänky heiluu kuin merihädässä, makkarissa leijuu pesemättömien miesten haju jotka örisevät käsittämättömästi. Aamulla vaimoni jahtaa harjanvarrella pultsarit ulos ja on kuin mitään ei olisi tapahtunut. Itsekään en viitsi nostaa asiasta numeroa kun muina iltoina saan nukkua rauhassa.

35

9744

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eräänyrityksenesimies

      Meillä vaimo on työttömänä ja alkoholin alaisena joka päivä. Aina kun tulen töistä niin vaimoa nai joku rappioalkoholisti sohvalla. Siirtyvät makuuhuoneeseen kun uutiset alkavat ja saan katsoa ne rauhassa. Monesti molemmat sammuvat sänkyyn ja joudun nukkumaan uloisteen tahrimalla sohvalla.

    • No-jo-on

      On teillä fantasiat!

      • Voi se olla tottakin.


      • Olette-vain-mentalisteja
        virtasenposti kirjoitti:

        Voi se olla tottakin.

        Ei vois. Ehkä muilla mutta teillä ei voi koskaan toteutua.


      • Haaveissaaani
        Olette-vain-mentalisteja kirjoitti:

        Ei vois. Ehkä muilla mutta teillä ei voi koskaan toteutua.

        Olisi ihanaa nähdä kun joku puliukko nussisi vaimoa lattialla ja saisi runkata käteen vieressä. Lentäisi varmaa heti mällit kun näkisi semmosta


      • Matkatyö

        meillä vaimo kotona päivät ja alkanut käydä päivisin lähipubissa, ei vielä mitään änkyrötä vedä , mutta miehiä sieltä tuo aika-ajoin, jäänyt kiinni parikertaa kun tulen töistä/työmatkalta aiemmin. Eka kerralla sain raivarit , mutta en jaksa enää suuttua, enempi alkanut kiihottaa nähdä kun vieras nai vaimoa


      • Kunnon-meininkiä
        Matkatyö kirjoitti:

        meillä vaimo kotona päivät ja alkanut käydä päivisin lähipubissa, ei vielä mitään änkyrötä vedä , mutta miehiä sieltä tuo aika-ajoin, jäänyt kiinni parikertaa kun tulen töistä/työmatkalta aiemmin. Eka kerralla sain raivarit , mutta en jaksa enää suuttua, enempi alkanut kiihottaa nähdä kun vieras nai vaimoa

        Noinko mentiin?
        78.media.tumblr.com/ce2868ea771fd1ff620643cd1e54348e/tumblr_mzml3yC6Dm1splp04o1_r2_1280.jpg


    • Ei alkoholisteja mutta pakolaisia.
      Mä kysyin vaimolta. Se on vapaaehtoistyössä pakolaiskeskuksessa. Jos se uskoisi että jakamalla pillua niille miehille (myös naiset joita kiinnostaa) se auttaisi niitä sopeutumaan länsimaiseen yhteiskuntaan niin rupeisiko se niiden kimppakivaksi.
      Se mietti hetken. Jos joku saisi sen vakuuttumaan asiasta niin kyllä se rupeaisi.

    • Vaimonsamies

      Vaimoni on korkeasti koulutettu ja esimiesasemassa. Hänellä on tapana kerran kuussa tuoda kotiimme 4-6 miestä jotka esitellään minulle vaimoni työkavereina. Miehet ovat karmean näköisiä ja haisevat oksettavalle. Vaimoni istuu heidän kanssa keittiössä iltaa ja nauttii väkijuomia. Osalla miehistä on omat juomat mukanaan esim. Lasolia ja muita korvikealkoholeja. Jossain vaiheessa porukka lähtee vaimoni kanssa saunaan ja ovi lukitaan. Saunasta kuuluu ähinää ja puhinaa. Aikansa saunottuaan vaimoni saattelee miehet ulko-ovelle ja pyytää minua nuolemaan sukupuolielintään. Nuolen vaikka emättimestä valuu ällöttävää litkua. Vaimoni väittää sitä valkovuodoksi ja painaa päätäni lujemmin vulvaansa vasten. Sitten hän menee sänkyyn ja käskee minun siivota saunan. Siivottuani tulen vaimoni viereen ja hän kuorsaa haltioituneena.

    • Uskovaisenaviomies

      Vaimoni on uskovainen nainen ja käy tapaamassa alkoholisteja yömajoissa ja muissa ukkojentaloissa saarnaten pelastusta. Olin kerran työmatkalla jolta saavuin päivää aikaisemmin. Avasin kotioven ja heti löi naamalle ns. pultarinlemu eli pesemätön kusinen iho. Aviovuoteessamme makasi vaimoni ilman rihman kiertämää ja huojuva puliukko tuli minua vastaan kylpytakissani suuren erektoituneen peniksen pilkistäessä takin välistä. Vaimoni kertoi heillä alkavan palvonnan johon en olisi jumalan kieltäjänä tervetullut. Makkarin ovi suljettiin edestäni ja sieltä alkoi raikaamaan vaimoni "voi hyvä Jumala voi Jeesus Jeesus voi rakas Jumala aaaah" huudot joita ryyditti pultsarin örinä. Aikansa palvottuaan juoppo pakeni rappukäytävään kylpytakissani ja vaimoni jäi rukoilemaan yksinään sänkyymme.

    • Pyöriimielessä

      Mistä löytyisi hesasta kunnon pultsareita naimaan 27 vuotiasta vaimoani monessa asennossa paljaalla? Niin että ainakin kolme samaa aikaan ja kaikkiin reikiin rasvat mulkuista. Tämmöstä ollaan vaimon kanssa haaveiltu mutta ei tahdo löytyä kykeneviä juoppoja naimaan. Huonosti seisoo ja ei jotain kadulla asujaa näytä enään pillu kiinnostavan. Onkohan homoutta kun joutuvat keskenään hoitamaan seksit. Mutta mistä siis löytyisi? Mieluiten ihan kunnon denoja että on hajut ja puhe epäselvää. Laittakaa tietoa

      • Hurstinjonosta

        Me ollaan haettu Hurstin jonosta puliukkoja vaimoa naimaan viinapalkalla. Viime kerralla tuli joku juoppo velhon näköinen nainenkin joka lesbas vaimoa samalla kun miehet nai. Ukot nussi pilluun ja perseeseen ja velho lipoi kielellään vaimoni tissejä. Kuvasin makkarin ovelta kaiken.


    • Normisettiä

      Meillä käy pari vakiojuoppoa naimassa vaimoa. Torilla kävin jututtamassa pultsarin näköisiä joista otin kuvat ja vaimo valitsi mieleisimmät. Yleensä vaimo strippaa ja levittelee juopon edessä pillua ja imee kusisen mulkun pystyyn ennen kuin siirtyvät makuuhuoneeseen. Nussittuaan tarjoamme juopolle viinaa ja rakastelen vaimon valmiiksi spermaista pillua. Kun laukean vaimoni menee kontilleen ja nuolen pillusta molemmat mällit.

      • sissylissu-

        Olin 19 ikäinen ja innostunut kaikessa hiljaisuudessa nauttimaan pukeutumisesta naisen sukkiin, korkkareihin ja meikkaamaan pojankasvoistanu riettaan kauniit ja lutkamaiset. Nautin tuijottaa hehkeitä huoran punaisella huulipunalla maalattuja huuliani ja tumnina tekoripseissä vilkuttavia silmäni, ennn kuin aloitin nautinnollisen kanssa riettaan yksityisen eiikkini.

        Asetuin selälleni sängylle miin että hörsyävä läpikuultava mekon helma valahti ylös pajastean pitkät hyvä muotoiet sääreniohuissa saumasukissaan, joiden pitsireuna kiinnittyi somalla sukkanauhalla reidestäni pitsisiin liiveihi vyötärölläni. Ja ahh... silloin nostin raukeasti korot kohti kattoa niin että kivikovanabseisova kyrpäni lätkyi paljasta vatsaani vasten tahdissa, kun runkkasin dildollatrimmattua liukasta oeräpimppaani!

        Kun siinä voihkin ja nautin dildon upotesse tyveä myöten perseni pehmoisiin uumeniin yhä uudelleen, en huomannut appiukkoa, joka seisou siinä ovensuussa kuin patsas.
        - Mitä täällä on menossa poika, hän huusi- Masturboitko sinä täällä mummon sauvalla itseäsi, ja riettaasti vielä naisten vaatteissa!!

        Ukko oli punainen naamaltaan ja piti käsiään minua kohti ojennettuina, kuin painottaakseen pahennutaan. En ollut tottunut tulemaan yllätetyksi ja minulla ei ollut peräytymissuunnitelmaa sen varalle, että vaimoni isä tulee kotiin tyttären ollessa yhä kaupungilla shoppailemassa ja hän yllättäisi vävypoikana naisen asussa masrtuboimassa ja voihkimassa, dildoa peräaukkoonsa upottaen.

        Niinpä aivan vaistonvaraisesti nousin sängylrä hitaasti, olkatopin nauha käsivarrelleni valahtaneena ja astelin ukon eteen pitäen meikatun katseeni lujasti appiukon silmissä. Hän oli yllättynyt lähestymisestäni ja ilme hänen kasvoillaan kertoi kuin avoin kirja, että hän kokee samaa kihelmöivän epävarmaa ujoutta ja srkaa kiihkoa edessään ryhdikkännä korkokengissään seisovaa julkeamunaista poikaa kohtaan, kuin joskus nuoruudessaan ensimmäistä salaa ihailemaansa tyttöä kohtaa, joka teki aloittee ja iski appiukkoni (teini-ikäinen minihameinen anoppini, jolla ei tuolloin ollut mekon alla lainkaan pöksyjä.)

        Toimin vaistonvaraisten geenieni ohjaamana ja astuin ison appiukkoni eteen, kiedoin käsivarteni hänen karkean kaulansa ympärille ja painois märät punahuuleni hänen suutaan vasten ja aloi suudella ja nuolla ukon suuta niin hartaasti ja hellästi kuin kykenin.

        - Mmhh.. oouumh.. Suutele...oummh, ihana.... Slupss! Appiukko seisoi aluksi jäykkänä kuin halki kieleni soudellessa hänen suussaan ja kuekussasn, mutta -mikä yllätys, hänen leukansa alkoivat liikkua, kuin suupalaa haukkoe hänen alkaessa vastata odottamattomiin ja kiihkeisiin suudelmiini!

        - Sinähän pidät minua (huoh!)... kuin tyttö... Olet aivan kuin jookoo narttu tai... lutka! Appiukko huohotti siinä vävypojalleen, mutta nyt enää ihan turhaan, sillä valtavakokoinen stondis pullotti hänen housunetumuksessasn ja paljasti hänen tosi halunsa.! Niinpä keikistelin korkokengissäni hänen edessään ja työnsin samalla muitta mutkitta kätöseni ukon housun kauluksesta sisään ja tavoitin suuren, turvonneen ja liukasta kosteutta tihkuvan uroskalun paljaisiin hyppysiini.

        Pitäen ukon paljasta kyrpää kädessäni painauduin nytt kiihkeämmin häntä vasten ja työnsin julkeasti kieleni hänen kurkkuuna! Ukko alkoi puuskuttaa ja puhista imiessään nyt kiimassa kieltöni ja suutani kuin aikoisi syödä ja niellä minut siinä paikasssa.
        - Nyt jos muori, tai vaimosi tulee... oohh... mmhh... me nussitaan ja naidaa vaan ja sitten nussitaan niitä... ei! ukolla välähti: Minä näin sinua lutkatyttönä ja vaimosi saa nuolla muorin pilkua ja katsella... Aarrgh... gh.. gh.. ghh!

        Nyt polvistuin appiukkoni eteen, vetäisin prässihousut nilkkoihin ja pikkuhousut polviin, jotta saisin ohjata tuon hänen sykkivän, mehukkaan ison miehen kyrpänsä kurkkuuni.

        Vedin appeani kyrvästä sänkyä kohti, jossa otin ukon paisuneen ja maukkaasti valuvan, kuuman siitoselimen selälläni, ketarat kattoa kohti sojottaen syvälle suuhuni.

        Kus sienneste syöksyi suuhuni ja naamalleni, ryntäsi juuri tuolla hetkellä sisään anoppi ja vaimoni.


      • Vanhaajuoppoavaimolle

        Oliko appiukko pultsari?


    • Launtaillealkoholistia

      Nyt vaimolle pari alkoholistia ensi lauantaiksi.pääkaupunki seudulla asutaan ja vaimoa kiinnostaisi saada oikein kunnolla alkoholistia. Ei haittaa vaikka olisi ihan täysi alkoholisti kunhan vaan pystyy naimaan. Laittakaa tietojanne niin vaimoni valitsee ne jotka pääsee naimaan

      • Juoppooon

        Vieläkö olisi tarvetta juopolle??oon juoppo


      • RepeJaEki

        Täältä löytyis pari.ollaan kaverukset ja otetaan toisinaan kunnon putket.päästäiskö naimaa?


      • Kutsu-tulossa
        RepeJaEki kirjoitti:

        Täältä löytyis pari.ollaan kaverukset ja otetaan toisinaan kunnon putket.päästäiskö naimaa?

        Laitoimme teille kutsun sähköpostiinne.


    • Anonyymi

      Tääläkin olisi tuurijuoppo. NYT JUST PUTKI PÄÄLÄ SSAKO PILLLUUU?????,,

      • Anonyymi

        Tunge se kossu pullo perseesees puliukko


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tunge se kossu pullo perseesees puliukko

        Uuuuh! Ai että se tekee eetvarttia. Saisivat juomuttaa sen pinnan.


    • Anonyymi

      Oon kotiton juappo saanko pilluu

      • Anonyymi

        Kelpaikso homoilu.oon homo


    • Anonyymi

      Täälyä löytys pultsari mistä saa pilluu

    • Anonyymi

      Kohta alan dokaa...saako illalla joltain vieraalta rouvalta fjoosaa?

    • Anonyymi

      Tuohan on kuin suoraan ryhmäseksi bileistä Williklubilla tai muualla;D

      • Anonyymi

        Sielläkö on nykyään Hurstin yömaja?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sielläkö on nykyään Hurstin yömaja?

        Sinnekö sun pitäis päästä.


    Ketjusta on poistettu 47 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe