Rasittavat humalaiset naiset

JuominenOnTyperyksille

Omituista miten paljon juoppoja naisia on. Alkoholismi kätketään viinien maisteluun ja tekosyihin ottaa aina muutama.

Mikään ei ole rumempaa kuin känninen ämmä, joka vielä luulee olevansa viehättävä. Valitettavasti fiksuja naisia ei tule oikein missään enää vastaan ja juominen jättää jäljet.

30

204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Puhupukille

      Väitätkö sinä tosissasi että naisten juominen olisi jotenkin eri asia, erilaista, rumempaa ja inhottavampaa kuin miesten? Ja että mieähistä tulee fiksuja juotuaan eivätkä jäljet heistä näy?

      • OtaRyyppy

        Puli-Annikki hajosi. Juo tänäänkin itsesi sammuksiin.


      • Revisiitä-jososaat

        Mitä horiset? En ole absolutisti mutta en "juo" humaltuakseni, en sammu koskaan enkä kärsi kankkusesta ikinä.


      • HaeApuaAjoissa
        Revisiitä-jososaat kirjoitti:

        Mitä horiset? En ole absolutisti mutta en "juo" humaltuakseni, en sammu koskaan enkä kärsi kankkusesta ikinä.

        Tyypillistä alkoholistin kiertelyä. En juo humaltuaksieni on perusvalhe, kun alkoholismi on jo pitkälle edennyt.


      • Hah-hah-haaa

        Mitäpä jos hakisit itse.


    • PaksutJuoppoAkat

      Humalainen läski tanssii, on kauhea näky.

    • En.luuloja.kauneudesta

      Täältä löytyy juoppo fiksu nainen. En örvellä missään, en kiehnaa miehiä, tanssin kyllä naisporukassa ringissä kun hyvä bändi soittaa mukaansatempaavaa musiikkia. Mutta usean paukun nappaan ja lopetan sopivassa tilanteessa. En ymmärrä ketä se haittaa. En ole ruma enkä kaunis. Olen terveet elämäntavat omaava (siis tätä kännäämistä lukuun ottamatta) ja liikun paljon. En teeskentele juomistani minkään varjolla, kaikki alkoholi on pahan makuista ja sen tekee vielä hurjemmaksi kun se lantrataan sokeriliemeen. Juon vain humaltuakseni sopivassa määrin, se on mukava ja rentouttava olotila tässä velvollisuuksien täyttämässä arjessa.

      • Terveysvaikutukset

        Jos kerran "kaikki alkoholi on pahan makuista" niin miksi et siirtyisi sellaiseen viiniin, jossa ei ole edes jälkisokeria. "Kännääminen" ei lisäisi niiin hirrrveästi kiloja.


      • JuopotSätkiiRingissä

        Tanssit naisporukassa ringissä, hyi helvetti!


      • Hyititsellesi

        Meitsikin on 'tanssannut' moniaita kertoja ringeissä, niin nais- kuin mies- kuin sekasellaisissakin. Enkä ole juoppo, teen sen(kin) selvin päin, kuin eivät ne muutkaan jotka ovat olleet pienessä maistissa - ehkä.


    • En.luuloja.kauneudesta

      Hei Terveysvaikutukset, myös viini on pahaa, siis alkoholi on kaiken kaikkiaan pahan makuista vaikka sen lantraisi mihin. Jos viina maistuis piimältä, maidolta tai hedelmämehulta, niin vot, olisipa varsinaista ilolientä. Kännäämiseni ei lisää kiloja, olen normaalipainoinen.
      Hei JuopotSätkiiRingissä, 70-luvulla laitettiin käsilaukut tanssilattialle kasaan ja sitten tanssittiin ympärillä. Jotain vanhaa hauskaa perinnettä on mukava kuljettaa mukanaan. Jos toisen mieltymyksen säilyttäisin, en koskaan luopuisi minihameesta (ei kuitenkaan roiskeläppä), minusta ne olivat nättejä, mutta olen siirtynyt polvipituuteen.

      • Punainenterveysjuoma

        Olen erimielinen viinin mausta mutta sisuksissani ei hiiva juhlikaan.


      • OtaviiniäJuoppo
        Punainenterveysjuoma kirjoitti:

        Olen erimielinen viinin mausta mutta sisuksissani ei hiiva juhlikaan.

        Moro juoppo.


      • Osaansenkinhomman

        Tutki vain omia ongelmiasi sillä minä en ole "juoppo".


      • MeneParantolaan
        Osaansenkinhomman kirjoitti:

        Tutki vain omia ongelmiasi sillä minä en ole "juoppo".

        Kaikki alkoholistit kieltävät ennen hoitoa.


      • Revisiitä

        Mutku en ole alkkiskaan niin etsi sää vain ihtelles ihan oma parantola.


    • Tenunekku

      Rasittavat terveysintoilija nipottaja äijät, yök.

    • EstottomuuttaJuomalla

      Onko se siis sallitumpaa jotenkin miehille enempi?
      Ite tässä en ole viiniä juonut piiii-iiitkään aikaan, mutta käsittääkseni kyseessä on hyvinkin laadukas osa välimeren ravintokulttuuria. Siitä ei tiedä SuomiJuoppo mihtään.
      Eräs tuttu käytti viiniä nukahtamiseen, joka päivä ennen nukkumaan menoa lasillinen punaviiniä.
      Sisältää hyviä hivenaineita sen alkoholin lisäksi ja rauhottaa.
      Hyväksi sen saa laimentamalla viiniä vaikka mustaviinimarjamehuun, lämmitä vesi jne.
      Herkkua. :P Toiset syöpöttellee toiset juopottellee ja jotkut jopa molempia.
      Viinien kanssa on mukavaa myös ruokailla joten voit yhdistää harrastuksen ja päiväruuan yhteen, sillä jokaisella välimerenmaissa elävälle kotiviini on ehdoton ruokajuoma, siinä kuin täällä vesi tai maito. Jos viini on epäterveellistä, siihen voi vaikuttaa ympäristömyrkyt, hyönteismyrkyt, joten kannattaa valita parhaista valikoimista tai valmistaa viini itse parhaista raaka-aineista.

      • piiioookuuulöööpää

        Omatekoinen viini on kamalaa ja ei pidä sotkea mitään mehuja laadukkaan viinin joukkoon. Luomuviiniä saa alkosta aika edellisesti. En kyllä suosittele joka päivä ottamaan lasillista. Eikä se paranna unen laatua. Ehkä nukahtaminen helpottuu, mutta laatu kärsii. Nautitaan viinistä, mutta ei joka päivä.


      • AlkoholismiOnSairaus

        Huh, huh, siinä oli vahvasti alkoholisoituneen juopon akan vuodatus. Ja vielä estottomuutta juomalla. Toisin sanoen, läski alkkis tanssii ja raakkuu.


    • Eiyhtäänomituista

      Juottoloissa en käy ollenkaan mutta päiväsaikaan kaupungilla ja busseissa törmään eniten haiseviin päihteissä oleviin syrjäytyneisiin miehiin jotka häiriköivät.

      Mille vuosisadalle olet jämähtänyt jos nainen ei saa alkoholia käyttää mutta miehelle se on hyväksyttävää.

      • Niin, minunkin koulukavereita, siis miehiä on kuollut alkoholi vuoksi ainakin kymmenen. Naisista en tiedä yhtään alkoholin vuoksi kuolleen, yhden huumeisiin.
        Paljon suurempi ongelma alkoholi on miesten puolella.
        Alkoholin hinta on liian halpa. Ja suhtautuminen miesten alkoholinkäyttöön on sallivampaa.


    • kaikki on sairasta---- Niinistö oli apina ja pelastui!!!

    • piiipooopiiipaa

      Pidän punaviinistä ruoan kanssa. En pidä humaltumisesta. Se muuttaa persoonallisuuttani ja haluan olla lopun elämääni juuri oma itseni. En tarvitse enää alkoholin tuomaa rohkaisua ja suojakilpeä. Lisäksi uni menee sekaisin moneksi vuorokaudeksi.

      • VaiRuoanKanssa

        Sepä mukavaa. Kukaan ei halua olla katsomassa, kun syöt yhden perunan kertakäyttölautaselta ja juot halpaa pahvilaatikkoviiniä pari tonkkaa.


    • Mitäkä.mies

      Johan tässä ihan herkistyy kun itselle juoma maistuu.. Kokeneena alkoholin käyttäjänä huomaan että viina muuttaa käyttäytymistä radikaalisti ja toiset muuttuvat enemmän ja toiset vähemmän. Mitä hiljaisempi ja sulkeutuneempi yksilö niin sitä suurempi muutos, eikä välttämättä aina huonompaan suuntaan.
      Tunnen muutamia ihmisiä joilla on alkoholi ongelma ja heistä on pari naistakin. On tutkittu että nainen alkoholisoituu helpommin kuin mies.. En ihan usko tuohon tutkimukseen ja otannaksi jos katson ystäväpiiriäni niin valtaosa on miehiä.
      En näe mitään pahaa jos nainen vetää kännit ja kait kaikilla on oikeus paeta todellisuutta joskus, ikäänkuin ottaa lomaa ja olla samalla aaltopituudella juoppokavereidensa kanssa.
      Tuo tanssia ringissä.. Jaa,a.. En mää sitä koskaan ole oikein sisäistänyt, siis sitä että miksi tanssitaan ringissä. Siksikö ettei osata tanssia, vai siksi kun ollaan fyysisesti heikompi osapuoli, ainakin valtaosin.
      Tai liittyneeköhän rinkitanssi joukkopuolustautumiseen?Rinkiin yrittäneenä tiedän että sinne ei pääse.. Ei millään, vaikka ringissä olisi kuinka viehättäviä naisia. Katsele siinä vaan sitten kun pyllyt pyörii.
      Kauan sitten kuvittelin että tuo mystinen rinkitanssi on ikäänkuin soidinmenot, mutta jo silloin sain todeta vain laukut pääsevät ringin keskelle. Ringistä irtautuneen pystyi viemään tanssimaan ja jopa pidemmällekkin. Pidemmällä tarkoitin ryypylle ja joskus majapaikkaan.
      Saattaa olla että minullakin on alkoholi ongelma,koska en inhoa naisia edes humalaisia ja onhan hyväksi että nainenkin puhuu edes kännissä, mitä oikeasti ajattelee.
      Mukavaa perstaita vaan kaikille ja tiedoksi että noin 12tunnin kuluttua nousee viina päähän ja ryyppään itseni komiaksi"

    • En.luuloja.kauneudesta

      Voi hyvä Mitäkä.mies, meidän rinkiin mahtuisit. Ei ole mitään mystistä soidinmenoa, eikä mitään muutakaan outoa. Ollaan vain ryhmä sormuksilla varustettuja harvoin kapakassa käyviä naisia, ei meitä kukaan mies katsele eikä hae ja liikkumaan halutaan, ei jaksa koko iltaa istua. Jos haet, niin osamme kyllä tanssia ja mielellämme. Siis liikuntaa ihan vain kun alkoholi vähän riehaannuttaa.

      • Kiiittooos

        Iiihana kommentti; realistinen ja maanläheinen.


      • Mitäkä.mies

        Kyllä, kitooos! Minä en sormuksia katsele ja jos kerran lupaudut niin haen varmasti parketille. Valinnan vaikeus onkin ainoa hidaste, mutta ei este.. Kaikkikun eivät tahdo että haetaan.
        Olisi helpompi valita kerralla oikein, eikä ottaa enempää rukkasia naulakkoon.
        No, höh.. Kyllä näin vanha kettu näkee jo sadan metrin päästä sen ketä tanssittaa.
        Ja kaikille pitää suoda oikeus nauttia jokunen drinkkikin jotta lanteet on letkeet ja jännitys tipo tiessään. Mukavata alkavaa viikkoa kaikille mussukoille, ja ihan vähän kaikille..


    • SatalasissaNN

      Olen lähes kuuskymppinen nainen. Juhlin silloin kun siltä tuntuu, puolison tai isomman porukan kanssa, kyläilemässä tai meillä illanistujaisissa tai siten ravintoloissa tai viinibaareissa. Joskus otan enemmän joskus vähemmän. Joskus humallun, joskus en. Yleensä aina on ollut erittäin hauskaa ja mukava ilta kavereiden kanssa antaa virtaa moneksi viikoksi.

      Minua saa kauhistella ja moralisoida, aion jatkaa valitsemallani tiellä. Elämästäni ei ole koskaan puuttunut hauskan pito tai illanistujaiset, eikä puutu tulevaisuudessakaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2152
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      174
      1691
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1567
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1368
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1352
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      290
      1207
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1079
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1043
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1042
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      902
    Aihe