Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Jeesus, profeetta vai Messias?

Kerronkohtamiksi

Hei!

Haluaisin kuulla mielipiteitänne asiasta? Mitä mieltä olette?

18

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Raamatussa_kerrotaan

      Jeesuksesta ja luomisesta ja Jumalan Valtakunnasta ja ihmisistä Aadamin jälkeen ja paljon on muutakin hyvää ja mielenkiintoista tietoa, mutta ihmisenä kannattaa pyhittyä totuudessa ja uudistua Jumalan lapseudessa ja Jeesuksen seuraajana, jos ja kun tahtoo päästä tuhatvuotiseen valtakuntaan ja alkaa Jeesuksen palatessa.

    • uittuvalittaa

      Jeesus taas väärällä palstalla

    • eimitäänq

      Jesse ei toteuttanut messiaan tehtäviä vaan ne jäivät pahasti kesken. Toinen tulemus toteuttaa messiaan tehtävät?? sitä odotellessa.
      Profeetta voi olla ja siitä mainitaankin UT ssa.Hän ennusti tuhosta ja sodasta.

      • Ennusti tuhosta ja sodasta....


        Sekö yksinkertainen maalaismies joka tuli juhlan aikana temppeliin huutamaan : " Ääni kuuluu iädstä ja ääni kuuluu lännestä, ääni neljältä ilmansuunnalta, ääni Jerusalemia ja temppeliä vastaan. "
        Kaduilla hän huusi samaa yötä päivää. Kansa hermostui ja kovisteli miestä, mutta hän ei lopettanut. Sitten hänet vietiin Rooman prokuraattorin eteen ja siellä hänet ruoskittiin. Hän ei syyttänyt ketään, huokaisi vain; 'Voi sinua Jerusalem.'

        Osan mielestä hän oli mieleltään häiriintynyt ja toisen osan mielestä, häntä ajoi jokin yliluonnollinen voima.

        Tätä miestä ei ristiinnaulittu.


    • bskdsjdhgdfd

      Ei juutalaisuuden/judaismin näkökannalta kumpaakaan, eikä muuten edelleenkään kuulu tälle uskontopalstalle. Häiriköintinne jatkuu, mutta omaksi vahingoksenne.

    • JeesusJumalanPoika

      Jeesus ei ole mielipide. Hän on se joka hän on, uskomme me hänestä mitä tahansa.

      Meidän uskomme ei tee hänestä esim. Messiasta, vaan hän on sitä, uskomme me sen, tai emme.

      Itselläni on kristinuskon tunnustusten mukaisesti vakaa usko, että Jeesus oli ja On Yhden Pyhän Kolmiyhteisen Jumalamme Poika-persoonan inkarnaatio: Jumala, Jumalan Poika ja Ihminen.
      .

      • Jos lapsella syntyessään on kartta jalkapohjissa ja nilkat kilisee kun hän oppii juoksemaan, niin hän Krisna inkarnaatio.


    • Juutalainen_mies

      Juutalainen mies nimeltään Jeesus ja Nasaretilaiseksi kutsuttiin kotipaikkansa mukaan. Jeesus Nasaretilaisesta kerrotaan Raamatussa ja toi uuden liiton juutalaisuuden omalle kansalleen ja monet juutalaiset hänet vastaanottivat ja kaksitoista juutalaista apostolia Jeesus valitsi ja lisäksi juutalaisen Paavalin pakanakansojen apostoliksi. Jeesus on luomisesta lähtien ollut Jumalan Valtakunnan Herra ja Kuningas ja Mooseksen kautta annettu jumalanpalvelustemppelikäytäntö on taivaallisen valtakunnan maanpäällistä versiota ja Mooses kehotti Israelin kansaa uskomaan Jeesukseen, kun nousisi Israelin kansasta tuomaan uuden liiton juutalaisuuden ja tapahtui Jeesus Nasaretilaisen kautta ja valtakuntansa vielä tähänkin päivään asti taivaassa eikä vielä Uusi Jerusalem eli Jumalan Valtakunta ole laskeutunut alas maan päälle. Seitsemänneksi vuosituhanneksi laskeutuu Uusi Jerusalem maan päälle ja Jeesus samoin Jerusalemiin Öljyvuorelle ja alkaa tuhatvuotinen hyvä Jumalan sapatinaikakausi maan päällä.

    • Jeesus_todellisuudessa

      Jeesus todellisuudessa ollut Jumalan Valtakunnan Herra ja Kuningas jo noin kuusi vuosituhatta ja seitsemänneksi vuosituhanneksi Jumalan Valtakunnan kaupunki laskeutuu alas maan päälle, kun Jeesus palaa takaisin Jerusalemiin. Tärkeä ja hyvä tuntea Jeesus ja Raamatun pyhät kirjoitukset että voi viisaana päästä Jeesuksen tuhatvuotiseen valtakuntaan, sillä tämä on ihmisten elämän tarkoitus ja täyttymys, kun usko ja toivo ja rakkaus Pyhässä Hengessä vaikuttaa ihmisessä sen hyvän Jumalan lapseuden ja nimensä on Jumalan elämänkirjaan kirjoitettu ja pysyy myös siinä Herran päivään asti ja sen jälkeen myös. Jumala on hyvä Jeesuksessa jokaista ihmistä kohtaan ja evankeliumi tarkoittaa tätä ja ilman Jeesusta ei kukaan ihminen voi kokea elämän merkityksen täyteyttä.

      • Onhan tänne nyt laskeutunut Yksi ' isä Abba' - sidikalifaatti


    • adolfsika

      Jeesus varoitti sodista ja temppelin tuhosta, näin ainakin uskon..Muuten koko tarina on niin monimutkainen ja epäselvä kaikkine myöhempine lisäyksineen ja ristiriitaisuuksineen ,että se ei voi olla uskottava. Jumalaksi hänen tekee vain myöhempi uusi uskonto , kristinusko.
      UT n tarinaan sekoittuu aikansa juutalaiskapinat ja roomalaisten miehitys tavalla joka antaa asialle oikeat mittasuhteet. Jostakin syystä Jeesuksen ryhmällä oli hämmästyttävän paljon yhtenäisyyttä esselaisten kanssa.
      Paavalin kirjeet ovat sitten jo uutta uskontoa,haavekuvaa.

    • Juutalaisella raamatulla on muuten tehty aika paljon rahaa tässä maailmassa, mutta onko siitä mennyt mitään tekijänoikeuskorvauksia jälkeläisille ?

      Huomasin tuossa juuri, että myös minullekin raamattu on myyty kaupallisessa tarkoituksessa, ei hengellisessä.

      • Joskus aikoinaan on ollut jopa velvoite, että jokaisessa kodissa pitää olla raamattu kirjahyllyssä. Kuka vei rahat ?


      • adolfsika
        fari.g kirjoitti:

        Joskus aikoinaan on ollut jopa velvoite, että jokaisessa kodissa pitää olla raamattu kirjahyllyssä. Kuka vei rahat ?

        Rahat vei investointipankkiiri!
        VT suomeksi on ihan hyvä asia jokaiselle ja tuossa tapauksessa voi jopa tarkistaa Jeesuksen jumaluuden harhaopiksi. Kirjoitukset eivät tue kristinopin väitteitä.


      • fari.g

        ' Kirjoitukset eivät tue kristinopin väitteitä.'

        Olen samaa mieltä.


    • Ainakaan Jeesus ei ollut tavallinen ihminen, eikä profeetta.

      • Ei.Ihan.Perusjätkä

        Ei varmaankaan. Edes / etenkään Jumala ihmisen hahmossa ei kovin pitkään kykene hiippaamaan lainahöyhenissään, niin ettei joku fariseus jo ala kohta epäiilä hämäräpeliä. Ja sellainen jumalanpilkkahan ei vetele synagoogissa!

        Jumalalla on paikkansa Taivaissa, - ylistetty olkoon Herra Elohim! - muttei maanpäällä, etenkään juutalaisten bisneksiä sotkemassa!
        .


      • adolfsika
        Ei.Ihan.Perusjätkä kirjoitti:

        Ei varmaankaan. Edes / etenkään Jumala ihmisen hahmossa ei kovin pitkään kykene hiippaamaan lainahöyhenissään, niin ettei joku fariseus jo ala kohta epäiilä hämäräpeliä. Ja sellainen jumalanpilkkahan ei vetele synagoogissa!

        Jumalalla on paikkansa Taivaissa, - ylistetty olkoon Herra Elohim! - muttei maanpäällä, etenkään juutalaisten bisneksiä sotkemassa!
        .

        Jeesukselle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Silti näyttää siltä kuinka maailma on pahan vallassa, miten sitten taivas?
        Jeesus sanoo maailman olevan pahan vallassa(kuinkas nyt näin?) Toisessa osiossa lopun aikoina Jeesus luovuttaa vallan takaisinJumalalle joten valta ei enää olekaan ikuinen??? Oikeasti Jumalan valtaa ei ole luovutettu kenellekään kuin vain kristinuskon opeissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2013
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 50
      1215
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe