Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Jeesuksen juutalaisuus parasta ja Isästä Jumalasta

Pyhä_Jumalan_lapseus

Jeesuksen juutalaisuus parasta ja Isästä Jumalasta. Jeesus kutsuu monia ihmisiä seuraamaan itseään ja ristinsä kantamaan tässä maailmassa ja on hyvää uuden liiton juutalaisuutta ja rakkautta Jumalaa kohtaan, kun ihmisinä tehdään Jeesuksen opetuksen mukaan ja Pyhässä Hengessä voima ja opetus ja siunaus annetaan tähän kaikkeen ja armolahjat moninaiset ja hyvä hedelmä oleellista ja rakkaus tärkeintä ja samoin uskoa ja toivoa tarvitaan, kuten myös muuta hyvää hengellistä rikkautta ihmisenä Jumalassa.

Voidakseen Jeesuksen seuraajana palvella Jumalaa ihmisen tulee uudestisyntyä vedestä ja Hengestä ja annetaan Jeesuksen nimessä anoville ja ihan jokaiselle, ja tietysti tärkeä kiittää ja kasvaa pyhityksessä ja Jumalan tahdon tuntemisessa Jeesuksen sanojen ja opetuksen kautta ja Pyhä Hengen voitelu on tärkeää ja keskeistä tässä kaikessa. Jumala tahtoo ihmiseltä rehellisyyttä ja myös kestävyyttä tarvitaan ja ymmärrystä Jumalan vastustajan toiminnasta, sillä kaikki koetellaan ja pahaa tulee vastustaa viisaasti.

Suuri palkinto maailman voittajille annetaan Jeesuksessa, sillä ensimmäisessä ylösnousemuksessa voittajat pääsevät Jeesuksen tuhatvuotiseen valtakuntaan olivat sitten kuolleet aiemmin maailmassa tai vielä elossa Jeesuksen tulemuksessa eli Herran päivänä ja lähitulevaisuudessa tätä tapahtuu, ja Ilmestyskirjassa kerrotaan niistä seitsemästä vuodesta ennen tätä suurta päivää ja Jeesuksen kaupungin laskeutumista maan päälle. Tärkeää tuntea Jumalan antamana tieto profetioissa ja hyvin tarkkaan myös annettu lähitulevasta. Tartu kiinni iankaikkiseen elämään Jeesuksessa ja pyhity Jumalassa lupauksen lapseudessa, sillä se on Jumalan tahto myös sinun kohdallesi ja yksiselitteisesti oli tilanteesi mikä tahansa tässä ajassa.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Raamatussa_opetaan

      ´En enää minä vaan Jeesus minussa´ ja tarkoittaa Pyhän Hengen vaikutusta ihmisessä ja hyvän uuden liiton juutalaisuuden opetuslapseutta Jumalassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2053
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe