Saako feministi-suvakki-yhteiskunta olla heikko?

KremppaJaHoito

Feministi-suvakki-ym. nykyajan yhteiskunta lataa odotuksia meihin. Sitten yritetään. Juna puskuttaa eteenpäin.

Aina toisinaan joku sortuu elontaistossa. Hänen tiellään tulee eteen paha kiusaus, terveys kremppaa, psyyke ei kestä tai ihan mitä vaan. Kaikki ovat kuitenkin lopputuloksena elämistä heikentäviä ja voivat olla hankaluuksia kaikille osapuolille. Mistä kyse, kun elämä ei mene kovinkaan hyvin?

7

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • StressiLaukaiseeItkun

      Olen itse välillä eri tavoilla oireileva, enkä tajua, miten tuokin nyt tuli esille, ei ollut tapahtunut erityisempiä aiheuttavia asioita.

      Tein haun:"Mother's loving talk arouses a depressed adult crying", "äidin rakastava puhuminen herättää masentuneen aikuisen itkemään".

      Huomautus ja varoitus tarkasa google-hausta, ei kannata tänne linkittää. [Googlettakaa itse, siinä on ip-tunnareita liikaa, saattaa vetää sivuille google karttoja itsestä olen huomannut, älkää laittako niitä tänne, pelkkä haku riittää.]

      https://duckduckgo.com/?q=Mother's loving talk arouses a depressed adult crying&t=ffsb&ia=web

      wikiHow: Miten käsitellä masentunutta vanhempaa
      https://www.wikihow.com/Deal-With-a-Depressed-Parent

      Miten käsitellä masentuneita vanhempia?
      https://www.wikihow.com/Deal-With-a-Depressed-Parent

      Stepphen Fry oli ennen Mr. Jeeves tms. koomikko näyttelijä ja työparina oli Laurie, hyviä koomikkoja. Fry on kääntynyt homo-uskoon, kai se oli syvällä. Aviopari on mies. Aika mielenkiintoinen näyttelijä, nyt ollut Miesten terveys -ohjelmassa.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Stephen_Fry
      Vanha komedia-sarja:
      https://en.wikipedia.org/wiki/A_Bit_of_Fry_&_Laurie
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Älynväläyttäjät

      Stephen Fry avaa ikkunan masennukseen - meidän on annettava pojat itkemään
      Ally Fogg
      https://www.theguardian.com/commentisfree/2013/jun/11/stephen-fry-male-depression-boys-cry

      ENGL.

      Stephen Fry opens a window on to male depression – we must let boys cry
      Ally Fogg
      https://www.theguardian.com/commentisfree/2013/jun/11/stephen-fry-male-depression-boys-cry

      https://en.wikipedia.org/wiki/A_Bit_of_Fry_&_Laurie
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Älynväläyttäjät

      Masennus> Mielenterveys Britanniassa:
      Miehet itkevät: yhden miehen kokemus masennuksesta
      https://www.theguardian.com/society/2015/feb/22/men-do-cry-depression-matt-haig-reasons-to-stay-alive

      "Se on yksi tappavimmista taudeista planeetalla, usein vielä verhottu
      häpeään. Ja alle 35-vuotiaille, masennuksen jälkeen itsemurha on nyt johtava kuolinsyy.
      Novelist Matt Haig kertoo omasta kokemuksestaan itsemurha-ajatuksista ja pitkästä polusta elpymiseen "

      • thUnJnb

        Riippuvuusongelmasista on suurin osa ennen tuota riippuvuutta jo herkkä masennukselle tai heillä voi olla mieleneterveysongelma. Löysin yhden jutun siitä, mutta se on niin vakavaa asiaa, että en laita lääketieteen linkkiä tähän nyt. Siis fakta tuo mt-ongelma ennen alkoholismia, ymv. niistä haetaan itselle helopotusta, vaikak tulisi tapakin, kuten tulee. Niitä ei saa hoitaa noilla aineilla, vaan terapialla ja sairaanhoidon lääkkeillä. Jos on aika kovakin mt-häiriö, hoidettu potllas voi olla oireeton jo 10 vuoden sisällä tai oiresta suuri osa on saatu vaimentumaan. Hoito tulee halvemmaksi kuin hoitamatta jättäminen, se on henkilökohtainen tragedia ellei usko mihinkään ja jatkaa vaan entistä menoa. Kaikki muutos ulos riippuvuudesta on etu, vaikka ensin ei aina tunnukaan siltä.

        Mieheni - huumeiden käyttäjä?
        https://www.paihdelinkki.fi/keskustelu/viewtopic.php?f=86&t=26095

        "Hei Pääsky,
        Minulla pitkän kokemuksen kautta on kolme neuvoa sinulle, jonka suhde on alussa ja mies nuori:

        1. Huolehdi siitä, että miehesi saa kunnollista terapiaa. Tuo itsehoito on useimpien narkomaanien selitys huumeiden käytölle. Piti paikkansa tai ei hän tarvitsee muutakin kuin lääkitystä.
        2. Pidä huolta itsestäsi. Kuten Dalia sanoi, kissa-hiirileikki alkaa nopeasti. Sinusta tulee kyttäävä vaimo ja huolehtiva äiti. Sitä et varmaan suhteelta halua?
        3. Seuraa tilannetta, mutta älä vuosia. Jos muutosta ei tapahdu, ei sitä tapahdu, vaikka sinä mitä tekisit. Miehesi on tehtävä itse päätös muutoksesta. Sitä sinä et voi tehdä hänen puolestaan."

        Tsemppiä ja purapa mieltäsi täällä. Kuuntelemme myös positiivisia uutisia mielellämme, eikä huonot ole meille yllätys :)

        Suhdeklinikka
        https://www.city.fi/blogit/suhdeklinikka/sivu-4


    • IloPitkästäItkusta

      Mistä kyse, kun tunteelliset muistot, vanhempien hyväksyvä ja rakastava puhe alkavat vaikka itkettää syksyllä? Syksyllä alakvireinen aurinko on yksi syy minulla, mutta silti päivänvalo auttaa, unohtuu ulkona kaikki masennus. Myös vanhat valokuvat, kuolleiden sukulaisten vanhat muistelut, mitä hän tässä sanoi tai teki ja tulee kyllä murhe, ettei ole enää tässä sanomassa. Kuitenkin kaikesta pääsee yli oja ohi. Paikan vaihdos, takki päälle, kengät jalkaan ja ulos kävelemään.

      Joskus oikein kovan stressin alla tulla opiskelussa tai työssä suoritustehtävän päätteksi jopa itku, jos on ollut kiirettä ja paineita sen kanssa. Sitten ihmettelee, miksi ihmeessä aloin itkeä tämän vuoksi?

      Lisäksi käy välillä hassu hupsuttelu. Voi olla aika masentunut ja menee käymään veskissä peilin edessä, harjaa hampaita ja puolihuolimattomasti avaa hymyn, katsoo vahingossa peilistä, se alkaa oikeasti naurattaa, kun näkee oman nauravan ilmeen, vaikka tarkoitus oli vain katsoa hampaita. Siinä alkaa oikeasti naurattaa ja saa siten aidon naurun itselle peilin edessä aikaiseksi, koska nauru tuntuu naurulta silmissä. Se on ihmeellistä.

      Sitten sängyssä mahallaan makaaminen voi vaihteeksi auttaa, jos selällään makaaminen tekee kurjaa oloa nukkuessa. Sitä on vähän niin kuin appelsiinimehutetra, jossa on sakka pohjalla, Kehonsa "sakat" pitää "ravistella" tasaisesti, että mehu maistuu hyvältä. Ihmisen aineiden kierto on väärässä osassa kehoa, selällään makuu nukkuessa on aika selvästi sitäkin. Siitä on vahvat näytöt.

      Millaista on elää masentuneen puolison kanssa?
      Oma elämä Rakkaus & suhteet Mieli & hyvä elämä
      http://www.lily.fi/blogit/toimitus/millaista-elaa-masentuneen-puolison-kanssa

      Nauru on vakava asia
      http://www.ystavyydenmajatalo.fi/kirjoitukset/nauru-on-vakava-asia.html

      "Naurun monet kasvot
      Ensimmäinen nauru
      "Maapallon surullisin eläinlaji keksi naurun." Friedrich Nietzsche."

      19 vuotta masennuslääkkeitä ja sitten tuli vapaus
      http://jennygingerrostain.puheenvuoro.uusisuomi.fi/191829-19-vuotta-masennuslaakkeita-ja-sitten-tuli-vapaus

    • OutoJärjestys

      "Sitten ihmettelee, miksi ihmeessä aloin itkeä tämän vuoksi? "

      Miksi itku tulee vasta sitten kun kaikki on lopulta saatu valmiiksi ja asiat ovat hyvin vähän aikaa ainakin? Selitäpäs se. Syy on masennusta.

      Sitä on omista tunteistaan niin vieraantunut, että suorittaa ja yrittää ainakin suorittaa. Ei itke tässä vaiheessa, ei kerro tuskaa muille, ei kerro, muut eivät osaa helpottaa sanoilla. Sekin auttisi, että tietäisi näin käyvän, jos on pantannut tunteitaan ja suorittanut. Homma ei ole tietoista, vaan se tulee mallista, jonka oppii kotoa ja ehkä tästä evankelisluterilaisesta vahvojen naissuorittajien yhteiskunnasta? Miina Sillsnpäät ovat poliitikkojen ihanteita, voi kuvitella, että mm. EU-valtapäätökset on tehty ilman tunteita, pelkällä järjellä. En ala heitä osoittamaan, mutta voi helposti kuvitella, mikä on homman nimi.

    • LaitaTänneJoku6

      Eikös tähän aiheeseen sopisi nyt ne miespsykologit, kuten Tommy Hellsten?
      Hakukoneelle selkosuomea: "terapia mies psykologit Tommy Hellsten"

      Tulee vaikka mitä, tässä yksi.
      https://kotilaakari.fi/terveystarinat/omin-voimin-irti-traumasta/

      Etsitään tänne muitakin terpeutteja kuin T.Hellsten, koska hän asuu saaristossa eikä ole jatkuva vastaanotto, kirjoittaa kirjoja ja kouluttaakin.

      Haku:"tommy hellsten terapia". Kunpa ihmiset kertoisivat onnistumisista tänne. Nyt on tarvetta lisäterapeuteistakin.

    • CopyPastePiloille

      Pettäjät ovat pahimpia päihdeänkyröitä, jotka eivät suostu hoitamaan itseää, pakenevat tunteitaan, mielenterveysonglemiaan, selittävät tätä kaikkea itsepetoksella, muka vaihtelua, se on vaan "juoppohuolluutta", Känni on känni, vaikka se on laajempi asia kuin viinasten aiheuttama känni , järki on kadonnut ja tyhmyys kukoistaa.

      Pettäjä luullee, että lähimpiä voi käyttä hyväkseen olemalla anonyymi. Kyllä se pää menettää järjen, mt-ongelmasta tulee pahin mahdollinen, jos tämä lapsenasteinen känni-ajattelu-valehtelun annetaan jatkua eikä itse välittät. Sitä ei kahlitse sitten eneää lääkkeetkään, kun ei usko yhtään mitään neuvoja eikä hoida omasta tahdostaan itseään irti riippuvuudesta. Viikon päästä taas itseinho ja -tuhoisuus ajatuksia.

      Päihderiippuvainen on aika ajoin itkevä, heikko kuin spitaali, joka tuli anomaan armoa Jeekuskseslta. Loppuu ihmisten myötätunto, kun aikansa petturoi ja kuvittelee voivansa peitellä asiat.

    • NarstinenAIkakausi

      Mustasukkainen homo on kamalaa, koska hän voi olla aivan kiikissä tuollaiseen sairaaseen känniääliöön.

      Se teatteri, minkä homo jäjrerää on hirveää hurskastelua. Eikö nyt jumalauta naisen keho auta saamaan miehen, eikä tuo teatteri, jota toiset joutuvat sietämään. Inhoreailismi on osa kuviota tai sen täydellinen unohtaminen.

      Toiselle sekolle sitten vastaava versio on se, että teatteri on hirveää seksiobjektin tai pikkunaisen tai minkä tahansa vähänjärkisen touhua palstallla, muuta elämä ei ole. JOs sillä on oikeasti pari suhde se tuhoaa sen känniääliö-mt-sekoilullaan.

      Ainut mahdollisuus järjen tielle kummallakin on:
      1) muuttuminen fyysesti naiseksi, että se on havaittavissa selvästi ulkonäöstä
      2) selvittää päänsä, ettei ole kyse seksistä, sukupuolen valinnastakaan vältämttä, vaan huumeiden ja stressin ja heikon mielen laukaisemsta mielenterveysongelmsta, jota ei voi hoitaa syrjähypyillä, kännllä, itsepetoksella, valehtelulla. Hakee psykopaattien historiaa ja itsetuhoisuutta, jos emuuten ymmärrä.

      Jättäkää seksituki näiltä höhliltä pois muut ihmiset. Kyse on tunnepuolesta, seksi on tarpeissa sen jälkeen, ei ennen sitä. Asiat pitää hoitaa eri järjestyksessä, koska sosiaalinen suhde ei pysy toisiin ihmisiin valehtelijoilla.

      Joka tukee näitä ylkien sekoiluja on itse luuseri.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2603
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2400
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2071
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1727
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      14
      1470
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      16
      1423
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe