Omat koirat purevat parhaiten?

11

513

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pyyhe kehään trollitehtaalla?

      Karjala taidetaan saada pian tyhjänä takaisin, koska kaikki Pietarin Trollitehtaan kirjoittajat ovat nyt heittäneet pyyhkeen kehään. Vaikka kuinka herkullisia aloituksia palstalle laittaa, niin trollitehtaan väki ei ollenkaan asioita komentoi.

      Onkohan Staputler antanut määräyksen, että Karjalan palauttamista ei saa enää vastustaa. Jos näin on, niin sittenhän pitää heti ottaa kunnon ryyppy Karjalan palauttamiseen myötämielisesti suhtautuvan Staputlerin kunniaksi.

      • Kohta Venäjällä rysähtää

        Omat koirat ovat alkaneet purra entistä ärhäkkäämmin Staputleria. Kohta venäjällä todella rysähtää, ja sen seurauksena saamme Karjalan tyhjänä takaisin. Pitääkin tästä heti lähteä viinakauppaan.

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201710222200478610_ul.shtml


      • SeAravakasteinen

        Eihä tuo ny mittää, karjalankarhukoirat ovat olleet jo pitkään lähdössä apuun. Gospodin Karhu, Medved, on jo yrittänyt hankkia viisumia Turkkiin. Ei onnistu, Turkki hyväksyy vain türk malit. Pikku Volodjalla, Putinillakin, puntti jo tutisee. Za vaše zdorovje, EvakkoPoika!


    • SeAvarakatseinen

      "Omia koiria" on vähän! Kirjailija "Laps` Suomen", Taisto Huuskonen kirjassa kertoo, miten maassa koiria kohdellaan. Vert. "Viipurin koirat"

      http://www.viipurinkoirat.fi/

      Todellista ja sitä EI kuvitteellista (komm.satua) Neuvostoliiton ja Venäjän historiaa voi NYT lukea lisää Kalle Kniivilän kirjasta "TANJAN KATU; Elämä Pietarissa 1917 -2017"

      Onhan siellä isossa maassa paljon sellaisiakin, jotka tietävät, mistä todella oli / on kysymys! Sellainen "oma koira" ....
      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005464084.html

      "Täytyy ymmärtää, että puolet venäläisistä on itse asiassa suomalaisia ja suomalais-ugrilaisia."
      Siis se toinen puolisko on tietenkin sekarotuista seurakuntaa, aivovammaista porukkaa, pahin tapaus gruusialainen Js. STALIN!
      Kuten tiedetään, suomensukuiset ovat "maan hiljaisia", ja nämä muut, kutsuttakoon heitä yhteis-nimityksellä R Y S S I K S I , ovat esim. duumassa hoitelemassa "omistamansa" valtion/maan asioita suuna/päänä, päin --- P...tä! Suomen kannalta hyvä niin!
      Koskahan lie lohkeaa seuraavat osat pois Roistovaltiosta? (Karjalan palautus)

      Voisiko joku Pietarin trollikirjoittaja "oikaista" ...
      He hee... Missä kohtaa tositarina "Tanjan kadusta", kertoo Neuvostohistoriasta "virheellisesti"?

      Luulen, että on tekemätön paikka! Tai sitten menee tavanomaiseen tapaan: R Y S S I M I S E K S I!

    • erojaonpaljon

      Ukrainan ja Suomen tilanne ei ole sillä tavalla vertailukelpoinen ettei Ukrainan kautta valmistele mikään maa maailmansotaa jolla vallata koko Venäjän maa. Eikä Ukraina ole minkään sellaisen maan liittolainen. Eikä Ukrainassa fasismi saa sillä tavalla kannatusta kuin sai Suomessa eikä venäläiset hauku heitä fasistisioiksi kuten meitä Hitlerin liittolaisina.

      • Hitlerin liittolainen?

        En oikein ymmärrä viestin sisältöä. Eihän Suomen kautta ole koskaan haluttu vallata koko Venäjää, eikä fasismi ole koskaan saanut kannatusta Suomessa. Kirjoittajalta on tainnut unohtua se tosiasia, että ennen Talvisotaa Stalin oli suurimman fasistisian eli Hitlerin liittolainen. Talvisotahan alkoikin juuri siksi, että fasistisika Hitler luovutti Molotov-Ribbentrop-sopimuksella elokuussa 1939 Baltian maat ja Suomen Neuvostoliiton etupiiriin. Koska Stalin oli saanut liittolaiseltaan Hitleriltä luvan laajentaa etupiiriään, niin sen perusteella Neuvostoliitto hyökkäsikin Suomeen 30.11.1939 tunnetuin seurauksin.


      • historianhavinaa

        Kaikki Saksan tekemät sopimukset tähtäsivät vain siihen ettei Venäjä epäilisi sen valmistelevan hyökkäystä eikä maa olisi valmis siihen kun hyökkäys aloitettaisiin. Saksalla oli vakaa aikomus käyttää Suomea kauttakulkumaana Venäjälle sekä tehdä siitä yksi hyökkäyssuunta. Sen suuntaisia valmisteluja tehtiin jo ennen talvisotaa.

        Ja kaikki nämä Saksan suunnitelmat onnistuivat täydellisesti, sekä silloinen Venäjä meni vipuun sekä Suomesta tuli osa Saksan maailmanvalloitus suunnitelmaa. Laskelmia ei vain oltu tehty aivan loppuun asti. Venäjä oli suurempi maa sekä sen sietokyky suurempi kuin Hitler oletti sekä Japanilaiset ärsyttämällä USA:n liittymään sotaan yhdyttivät Saksan voittamattoman sotakoneiston.

        Meidän kitinämme ei muuta maailmanhistorian kulkua eikä sitä että me olimme vain pelinappula isojen leikeissä, eikä meillä ollut niin suurta roolia siinä kuin mitä itse ehkä kuvittelemme tai että olisimme muka oikeasti laittaneet kellekään kampoihin tai voittaneet sotaa käymällä yhtään mitään. Lyödessään Saksalaiset sekä käyttäytymällä todella prutaalisti, näytti Venäjän sotakoneisto mahtinsa silloin kun on tosi kysymyksessä eikä jokin motitussodankäynti.


    • alustaastijotain

      Venäjän historia on täynnä kaikenlaisia juonitteluja eikä ne lopu valittiin presidentiksi kuka tahansa. Hän vain joutuu astumaan tuon kaiken keskelle ja luovimaan siinä parhaansa mukaan. Hyvää nykyjärjestelmässä Venäjällä se, että nyt kuria pitää valtiovalta eikä Mafia kuten alussa Neuvostoliiton romahtaessa. Kaikki kuitenkin kaikesta huolimatta inhimillisempää näin sekä kansalla kunnioitus toisella tavalla lakeja kohtaan kun heitä ministereitä myöten pidetään otteessa.

      • Elämää venäläismetsissä?

        Venäläiset ovat vuosisatoja eläneet ankarissa talviolosuhteissa, joten he ovat opetelleet vähän erikoisia tapoja selvitäkseen ankarissa pakkasissa. Länsimaisista ihmisistä venäläisten tavat tuntuvat vähän oudoilta, mutta Venäjällä asiaa ei lainkaan ihmetellä. Täytyyhän kaikki asiat saada hoitumaan, vaikka onkin lunta ja pakkasta.

        Mikäli touhu jatkuu pitkään tällaisena, niin silloin saamme Karjalan tyhjänä takaisin. Pitääkin sen kunniaksi ottaa oikein ryypyt.


        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005519788.html

        https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005519847.html


      • EvakkoPoika kirjoitti:

        Elämää venäläismetsissä?

        Venäläiset ovat vuosisatoja eläneet ankarissa talviolosuhteissa, joten he ovat opetelleet vähän erikoisia tapoja selvitäkseen ankarissa pakkasissa. Länsimaisista ihmisistä venäläisten tavat tuntuvat vähän oudoilta, mutta Venäjällä asiaa ei lainkaan ihmetellä. Täytyyhän kaikki asiat saada hoitumaan, vaikka onkin lunta ja pakkasta.

        Mikäli touhu jatkuu pitkään tällaisena, niin silloin saamme Karjalan tyhjänä takaisin. Pitääkin sen kunniaksi ottaa oikein ryypyt.


        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005519788.html

        https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005519847.html

        Opiskelu ei kiinnosta Venäjällä?

        Kaikkia venäläislapsia ei kiinnosta kouluissa tarjottava äärinationalistinen opetus, vaan aktiivisimmat oppilaat uskaltavat myös tuoda selkeästi julki oman eriävän mielipiteensä opetuksen laadusta. Mikäli useammat oppilaat alkavat käyttäytyä samalla tavalla, niin sen jälkeen saamme Karjalan tyhjänä takaisin. Pitääkin heti ottaa ryypyt asian kunniaksi.

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201801192200681107_ul.shtml


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2062
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      167
      1599
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1537
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1348
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1280
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      277
      1137
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      132
      1041
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1022
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1003
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      53
      857
    Aihe