Venäjä on NL:n jatke

VenäjäonNL

Mikä Venäjällä on nykyään toisin kuin NL aikoina ? Mielestäni ei mikään.
Diktatuurissa elävää roistovaltiota johtaa edelleen diktaattori, joka ei kykene palauttamaan edes Karjalaa takaisin omistajilleen, mikäli menestyvän valtion perusasioista pitäisi lähteä liikkeelle, omistamisen ja totuuden kunnioittamisesta.
Tärkeää olisi tunnustaa valtiona tehdyt rikokset ensin, jolloin kansakin tulisi tietoiseksi, että varkaalla ei ole tulevaisuutta.
Toinen perusasia Venäjällä olisi tiedostaa, että natsisaksalle tuli loppu, mutta Venäjälle jäi heidän perintönsä; nationalistinen uho ja natsismin henkinen kaksoisveli~stalinismi. Se näyttää olevan edelleen voimissaan ja näkyy Stalinin, suuren megarikollisen ihailuna.
Sotakin tuli voitettua amerikkalaisten tuella, silti omat sotarikolliset ja -rikokset ovat vieläkin tuomitsematta.

16

160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rikosjavalheyhdessä

      Venäjällä tuskin onkaan varaa tunnistaa ja tunnustaa oman historiansa vahvaa pimeää puolta, joka on vähintään natsisaksan tasoa.
      Silloinhan jouduttaisiin tunnustamaan tosiasiat ja valheilla luotu kansallinen itsetunto ja antimoraali olisivat tuhoon tuomittuja.
      Se olisi kuitenkin ainoa keino saada aikaan jotain todellista hyvää omalle kansalle tulevaisuudessakin.

      Parempi ilmeisesti onkin kulkea laput silmillä, uhoten rikollista menneisyyttään ja juhlia vuodesta toiseen stalinismilla hankittuja voittoja.
      Siltikään Venäjällä ei haluta juhlia tämän rikollisen, natsismiakin pahemman ideologian syntymäpäivää 1917, jolla nämä ns. voitot on saavutettu.
      Sen valtion rikoksilla on hankittu toisten valtioiden omaisuutta.
      Kukapa totuuden omalle kansalle kertoisi, joka ei sitä halua kuunnella, jossa valtio ortodoksisen kirkon tuella vahvistaa tätä petosta omien etujensa vuoksi.
      Yhteinen rikollinen harha ei moraalia kaipaa eikä totuutta tunne. Siinäpä sitä juhlimisen ja nationalistisen uhon aihetta onkin, sillä vaihtoehtoja roistovaltion identiteetille ei ole.

      • Hyvä dokumentti tuli TV:stä

        Keskiviikkona tuli TV:stä erittäin hyvä ohjelma Venäjän nykytilasta, ja se kannattaa ehdottomasti katsoa. Venäläiset haluavat Staputlerin johdolla elää edelleen Stalinin oppien mukaisesti, ja sehän johtaa satavarmasti Venäjän tuhoon.

        Kirous viipyy Venäjän kansakunnan yllä niin kauan, kunnes Venäjän johtomiehet uskaltavat viimein tunnustaa totuuden ja pyytävät epärehellistä ja törkeää käytöstään anteeksi sivistyneemmiltä kansakunnilta ja palauttavat samalla Karjalan tyhjänä takaisin. Tähän ei Staputlerilla ja hänen rikostovereillaan riitä vielä rohkeus, vaan he vain yrittävän edelleen kiillottaa vainoharhaisen ja hullun Stalinin kilpeä. Toisinajattelijoita teloittamalla (ihan Stalinin oppien mukaisesti) tavallinen kansa saadaan pysymään vielä hetken kuuliaisena.

        https://areena.yle.fi/1-4123399


      • marssilla.käyny

        Korreloi Suomen itsenäisyyspäiväparaateja tasokkaalla tavalla, eller hur?

        Natoonko?


    • valtionsairausstalinismi

      Yksilöiden sairauksia voidaan parantaa lääketieteen avulla, vaikka kysymyksessä olisi henkinen sairaus.
      Valtion mielisairauteen ei ole nykyään olemassa oikein mitään kunnon lääkkeitä, vaikka kysymyksessä olisi potilas Venäjä, joka kansainvälisten diagnoosien mukaan on kärsinyt koko 300-vuotisen historiansa ajan loppuaan kohden kiihtyvästä kleptomaniasta, jolle ominaista on ollut valheiden avulla tehdyt väkivaltaiset naapurikansojen ryöstöt.

      Vuoden 1917 paikkeilla sairaus muuttui todella vakavaksi, kun kleptomanian aiheuttamat oireet aiheuttivat pahetessaan uuden valtiollisen sairauden; paranoidisen skitsofrenian(vainoharhaisuus), jonka oireet ovat näkyneet hyvin varsinkin johtajissa Stalinista alkaen ja stalinismin voittoja puolustavissa kansalaisissa. He eivät ole valmiita vastaanottamaan edes terapiaa muista lääkkeistä(mm. varastetun omaisuuden palauttaminen) puhumattakaan.

      Harhojen maailmassa on varmasti mukavaa elää tukevasti, kun siinä on mukana suurin osa kansasta, valtio ja kirkko.
      Tämän lisäksi sairauden harhaiseen kuvaan kuuluu , että rikoksia ei muka tarvitse sovittaa enää eikä varastettua omaisuutta palauttaa.
      Jatkuvasti joutuu tosin elämään pelossa, että tässä käy vielä huonosti, joten syy kaikkiin muihinkin ongelmiin täytyy löytää ulkopuolelta, ettei totuus vaan paljastuisi kenellekään. Kaiken saa näennäisesti pysymään kasassa uhoamalla ulospäin ja vaatimalla kansalaisilta isänmaallisuutta yhteisen tavoitteen hyväksi, stalinismilla rosvottujen alueiden ja omaisuuksien hallussapidon turvaamiseksi ja historian tulkitseminen valtion sairautta tukevalla tavalla, sairaudentunteen pitämiseksi poissa.

      • Erittäin hyvä kirjoitus

        Olipa niin hyvä kirjoitus, että Pietarin Trollitehtaan kirjoittajat eivät pysty sitä kommentoimaan. Ystävämme Bror-Erik yrittää tietysti laittaa ketjuun jonkin täysin taitamattoman tuherruksen, mutta ei hän sillä pysty tosiasioita toiseksi muuttamaan.

        Tällaisia kirjoituksia pitää saada palstalle enemmän, jotta saisimme Karjalan pian tyhjänä takaisin. Pelkkien valheiden varaan rakennettu Venäjä tulee lopulta luhistumaan, sillä valehteluun perustuvaa politiikkaa ei voi jatkaa loputtomiin. Nyt ollaan jo hyvin lähellä sakkauspistettä, joten kohta ryminä alkaa. Sotahullu Staputler saa ensimmäisenä kenkää.


    • Bror-Erik1974odin

      Onpa tuossa edellä oikein pullein poskin puhallettua tuohitorven törinää sieltä peräkamma-
      rin pimeästä nurkasta. Ikävä kyllä se substanssiltaan jääkin perin epämääräiseksi turahteluksi
      mutta puhaltaja itse on varmaan haltioissaan viisauksistaan joilla ei ole mitään yhteyttä itse
      keskustelun kontekstiin. - Eiks jeh?

      • Helppo ennustaa?

        Vanha ystävämme Bror-Erik1974odin todisti taitamattomalla viestillään taas kerran, että Pietarin Trollitehtaan toimenpiteet on hyvin helppo ennustaa. Kovasti heikoissa käsissä on Karjalan palauttamisen vastustaminen, koska ainoastaan Bror-Erik1974odin viihtyy enää työpaikallaan Trollitehtaalla. Muut kirjoittajat ovat todenneet ponnistelunsa turhiksi ja ovat häippässeet muihin maisemiin. Karjala on siis kohta meidän, joten se on taasen ryypyn paikka.


    • ulica.rentgena

      Ero NL:n ja Venäjän välillä on ainakin se, että Stalinin jälkeiset johtajat eivät olleet yhtä hulluja kuin Putin.

      • Täydellinen arvio

        Esitit ihan täydellisen arvion Venäjän nykyisestä hallitsijasta. Siksi minä käytänkin Putinista nimitystä Sta-put-ler, sillä jo nimityksestä heti näkee sen, että Putin on täydellisesti pystynyt KGB-koulussa omaksumaan vainoharhaisen Stalinin, itsensä ja sotahullun Hitlerin kaikki pahimmat luonteenpiirteet. Hän sopii siis täydellisesti hirmuvaltiaaksi läpeensä korruptoituneelle mafia-Venäjälle.


    • stalinismihallitseemaata

      Venäjällä kuvio toimii siten, että valtio tuottaa valheellista propagandaa, jota kansalaiset mielellään tukevat ja hengellisesti rappeutunut ryssänkirkko myötäilee, aivan samoin kuin stalinismin aikoinakin.

      Stalinismi on edelleen voimissaan.
      Kaikki saavat tukensa yhteiskunnan eri tahoilta ja toisiltaan. Koska rikokset ovat yhteisiä, on puolustuksenkin oltava yhteinen. Siihen todella tarvitaan isänmaallisuudella uhoamista, voittojen muistelua ja yhteiskunnan vikojen ulkoistamista muutostarpeen nollaamiseksi.

      Voiko rikollisen menneisyyden valtioperillinen muuta tehdäkään, voidakseen pitää rikoshyödyt itsellään, kuin jatkaa historiallista itsepetostaan. Kaikki muu on tappion tunnustamista ja luopumista rikollisesta menneisyydestä.

      • Loistava teksti

        Olipa taas aivan loistava tiivistelmä Neuvosto-Venäjän nykyisestä tilanteesta. Teksti on todella hyvää luettavaa Pietarin trollitehtaan kansalliskiihkoisille kirjoittajille. Tehtaankadun ureamiestenkin kannattaa lukea kirjoitus oikein ajatuksen kanssa, niin muutamat perusasiat saattaisivat ehkä kirkastua tai sitten ei. Stalinia palvova paatunut homo sovjeticus kun ei kovin vähällä muuta mielipiteitään, vaan valmistautuu äärimmäisen kansalliskiihkon vallassa uuteen sotaan olematonta vihollista vastaan.


    • Ei_sama_valtio

      Ei Venäjä suinkaan ole sama kuin Neuvostoliitto. Ei lainkaan. Päätöksenteko, talous, infra ja kaikki muu.
      Ei taida olla juuri yhteneväisyyksiä? No, sentäs kulttuuri on osin samantapaista.

    • valtioilmanyksilöitä

      Isossa kuvassa Venäjä on edelleen sama karhunkarvainen NL, jossa yksilön oikeudet ovat valtion hallinnassa ja aina harkinnanvaraisia..
      Valtiolla on myös yksinoikeus tiedon tuottamiseen, välittämiseen ja tulkintaan, joten kaikenlainen valehtelu on aina sallittua ja sitä voidaan käyttää yksilöitä ja muita valtioita vastaan valikoivasti kohdentaen tarpeen mukaan, aivan kuten stalinismissa kuuluukin tehdä.

    • EvakonPoikima

      Neuvostoliiton Venäjän federatiivinen sosialistinen neuvostotasavalta oli isona esimerkkinä muillekin neukkutasavalloille. Kaikki yhden puolesta, suuren Neuvostoliiton. Ypa, ypa, ypa!!!
      Nykyinen Venäjä on kuin vanha Neuvostoliitto: kaikilla oli töitä, ruokaa, asunto sekä hyvä toimeentulo. Länsi on tästä edelleenkin jäljessä ja koko ajan ero kasvaa.

    • isänmaallistarosvousta

      Johtopäätös on oikea. NL kaikilla oli asiat hyvin, kun ei ollut mahdollista tietää kuinka huonosti ne olivat.
      Venäjällä tilanne on nykyään sama sillä erotuksella, että juuri kukaan ei edes halua tietää kuinka asiat ovat, koska se on maalle hyväksi ja isänmaallista, huijauksesta välittämättä.

      Juhlitaan siis voittoa natseista joka vuosi, vaikka itse ollaan edelleen natsiveljiä, stalinisteja.
      Samalla ryöstösaaliit voi unohtaa ja pitää, koska nehän kuuluvat voittajalle. Varasko ei ole tehnyt rikosta, kunhan teolle on hyvä syy ?

      Roistovaltiossa on upeaa elää yhteisessä nationalistisessa kuplassa, kun kukaan ei ole kertomassa, että rosvojahan tässä ollaan ja Karjalakin on vielä palauttamatta.

    • pakollinenstalinismi

      Yhteys on selvä.
      Valtio, jolla on tarve vääristää historiansa ja tehdä tiliä menneisyydestään, muuttuu aina vainoharhaiseksi.
      Tasapainoilu historian ja nykypäivän realismin välillä on mahdotonta ilman vaatimusta isänmaallisuudesta ja yhdenmukaisesta historian tulkinnasta sitä tukevalla tavalla, ts. valheista.
      Valhe on yhtä tässä yhtä arvokas kuin totuus.

      Pohjaksi Venäjän tavalle toimia sisäisen vakauden ja turvallisuuden saavuttamiseksi tarvitaan myös ehdottomasti ulkoinen uhkakuva , vihollinen.
      Siten voidaan siirtää kaikki sisäiset ongelmat helposti ulkoisten tekijöiden aiheuttamiksi.
      Demokratioissahan em. asioita on mahdoton yhdistää.
      Diktatuuri ja stalinismi yhdessä ovat Venäjälle välttämättömyys yhdistämään maata.
      .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3505
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      83
      1640
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe