looking for a beautiful bitch!

hctib

ETSINTÄKUULUTUS! haen naista, joka uskaltaa kirjoittaa tälle palstalle miehistä, jotka vaikuttavat joka päivä meidän naisten jokapäiväiseen elämään negatiivisesti; rajoittavasti, halliten, halveksien, ulkonäköämme tai/ja älyämme pilkaten. miespelkureita, jotka ovat valmiita ottamaan vastaan seksiä naisilta olosuhteista riippuen, maksamaan siitä ja ottamaan sitä väkisin, raiskaamalla, jos se heitä miellyttää, riippumatta seurauksista, joita he naisille aiheuttavat.

haluan kuulla tarinoita miehistä, jotka istuvat haarat levjällään missä tahansa paikassa, korottavat äänensä joka paikassa, hiljentävät ukaaseilla naisia ja ovat kerrassaan kuulematta naisten sanomaa. miehiä, jotka uskaltavat arvostella ja arvoida naisten ulkonäköä, kun eivät itse huolehdi ulkonäöstään. tarinoita miehistä, jotka pahoinpitelevät ja uhkailevat naisia, tarvitaan lisää joka päivä, koska naiset ja miehet eivät elä samoilla oikeuksilla edes tässä maassa, tasa-arvo ei ole toteutunut edes näillä leveys- ja pituusasteilla vieläkään, muutoin kun ehkä tyydyttävällä tasolla.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • puh.num.kiitos

      "miespelkureita, jotka ovat valmiita ottamaan vastaan seksiä naisilta olosuhteista riippuen"

      No joo. Voin minä ottaa vastaan seksiä olosuhteista riippuen tai riippumatta. Missä sitä jaetaan?

    • IsotPallot

      Olen mies ja istun tällä hetkellä haarat levällään. Pyydänkö anteeksi?

    • mission.no.possible

      Aika pitkään saat etsiä, jos haet feministiä ja vaatimuksena on kauneus.

    • hullujakaikkityyni

      En ymmärtänyt ajatuksiasi, mutta haittanekohan tuo, nykyajan ongelma kun on narsistit joille ei riitä yksi parisuhde vaan alkavat kääntää omia mielenterveysongelmiaan muiden niskaan. Toki nämä hullut kääntävät ongelmansa niin, että kutsuvat muita ihmisiä sillä termillä joka kuvaa heitä itseään, eli narsisti. Ja narsisti etsii aina uusia uhreja, kun se ei osaa tyytyä siihen omaan elämäänsä minkä on omilla teoillaan ansainnut vaan kadehtii muiden yrityksiä.

      Työpaikoilla varattu narsisti jakaa avioliittoaan muka muillekin kuuluviksi tai muiden pitää viihdyttää varattua narsistia, kun narsisti on tottunut olemaan se huomioiden keskipiste. Päävoitto on esimiehenä varattu narsisti jonka omahyväisyyttä pitää muiden nuoleskella, kuinka hän on niin kauhean hauska ja pyörittelee avioliitollaan useasti nuorempiakin henkilöitä joille ei suo pariutumista omanikäisten kanssa ja siihen liittyvää käyttäytymistä, ei varattu narsisti haluaa kaikkien vain ihailevan omaa erinomaisuuttaan.

      Ja tämä kaikki selittyy, ihan sillä, että syntyvyys on useana vuotena käätynyt laskuun ja väkimäärä vähentyy ja psykiatria kääntää näiden omahyväisten käyttäytymiset uhriensa ongelmiksi joka taas näkyy tässä yhteiskunnassa vaikka siten, että jo pieniä lapsia lääkitään masennuslääkkeillä, vaikka oikeampi tapa olisi ollut hoitaa nämä joidenka syytä tälläinenkin kehitys yhteiskunnassa on, no mitenkä voidaankaan, kun psykiatriassa työskentelee ihmisiä jotka eivät onnistuneet omissa parisuhteissaan eli potilaita jotka olivat aiempaa sukupolvea muka viisaampia, heitä joilla ymmärrys oli ja antoivat muillekin tilaa.

      Jos sopii niin jatkossa tälläiset mieslutkat voisivat sitten kustantaa jälkeläiset ahdistelemilleen uhreille jos kerran elävät tälläisessäkin harhassaan, että muut ovat täällä vain viihdyttämässä heitä ja he vain ottavat niitä uusia uhreja, kun kukaan ei heitä enää osaa auttaakkaan. On se siis todella säälittävää,että varattu nylkyttäjä on niin omahyväinen ja itseään täynnänsä, mut tämäkään ei ole mitenkään sukupuolisidonnainen juttu teitä narsisteja kun riittää kummastakin sukupuolesta ja törkeydenhuippu tosiaan on kun mikään ei riitä ja ketään ei palvele tarpeeksi hyvin, niin aletaan käyttäytymään suvaitsemattomasti jo samaa sukupuolta kohtaan, niiden uusien uhrien etsinnässä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1366
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1181
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe