Soin taas elvistelee !!

ole-soini-joskusrehel

Iltasanomissa Soini leuhkii kuinka hän olisi voittanut puheenjohtaja vaalit vaikka härskisti.
No, totuus on mysö se, että hänen olisi pitänyt kiertää kenttää ja huonokuntoinen mies olisi ollut taas sairaalassa. Kuten niin monissa vaalien alla.. Tämä on vain faktaa..
MIksi Soini ei valvonut ja kehittänyt puoleen kenttää, kun hän kulki jenkeissä ja Englannissa suutaan soittamassa kuukausi kaupalla?
Hänet sitten yllätettiin housut kintuissa, mikä on enää turhaa parkua ja selitellä. Juna meni ja Soinin aika ei koskaan enää palaa..............................

42

226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • faktaataas

      Monet politiikan tuntijat pitivät jopa suorastaan tyhmänä sitä, että Soini alkoi Tynkkysen kanssa julkisesti tappelemaan. Tästä alkoi se todellinen alamäki, sen tajusi jo äänstäjätkin..
      Tosiasia on se, että vaalivoiton jälkeen Soinilla lähti mopo käsistä ja kusta meni päähän niin, että todellisuuden tajua häipyin. Tässä sitä ollaan sitten!

      • VihaajaVasuri

        Vasemmiston tuntema Soiniviha ei näytä laantuvan? Valitettavasti.


    • Funlandiankansalainen

      Perseensä EK'lle myyneellä Soinilla ei olisi ollut mitään mahdollisuutta pärjätä ja tiesi sen itsekin. Hänellä ei ole myöskään tulevaisuutta parin vuoden päästä, joten voi siihen asti uhriutua kun muuhunkaan ei pysty. Jusulan ulosteita osasi lausua aikansa, onhan sitä siinäkin meriittiä.

    • jurppiivieläkin

      Soini erosi,kun tiesi häviävänsä vaalit...

    • sdytfguuihoj

      Soini oli täysillä ratsastanut maahanmuuttokriittisten ja eurokriittisten äänillä noin 14 vuoden ajan. Täysi kusettaja koko herra ja luojan kiitos, että en koskaan äänestänyt tätä porukkaa.

    • pohdintaa

      Soinista kasvoi valtiomies, jota ei enää kiinnostanut meuhkaavien pikkuhitlereiden lapsenvahtina toimiminen. Aika oli kypsä loikalle poliittiseen realismiin. Suuret populistit uhraavat aina itsensä siinä vaiheessa, kun on tarkoitus alkaa korjaamaan työn hedelmiä.

      On tehty selväksi, että työ ei kuitenkaan lopu hallitusvastuuseen. Kyllä tässä Soini ja kumppanit tekivät ihan oikean ratkaisun, koska vanhassa puolueessa vennamolais-soinilainen perintö ja SMP-juuret olisi kaikesta huolimatta kitketty. Siniset ovat käytännössä automaattisesti hallituskelpoisia ja valmiita vaikuttamaan, halla-aholaisilla on edessä yli useiden vaalikausien mittainen työsarka luottamuksen saavuttamiseksi, eikä alku näytä lupaavan kehitystä.

      Perussuomalaisilla on äärimmäisen epätodennäköinen vaihtoehto olla joko suurin puolue tai räksyttää lopun ikää oppositiossa. "Kaikki tai ei mitään" -taktiikka ei toimi vihaan ja ilkeyteen perustuvalla aatepohjalla. Täytyisi jossakin olla se toivon kipinä.

      • Diibadaabahhh

        Älä selitä. Soini myi perseensä eurostoliitolle ja ryssi asemansa. Nyt yritetään keksiä selityksiä, että vika oli toisissa. Soinin valhepolitiikka koki ikävän totuudenhetken. Siitä lähti halla-aholaisten syntymä ja Soinin syrjäyttäminen oli väistämätöntä. Soini tajusi sen itsekin, mutta kierona miehenä käytti tilaisuuden hyväksi ja loi uuvattien kiukutteluporukan ja ryhtyi survomaan mediaan tekosyitä, että vika oli muissa. Soini on painonsa arvoinen ryssimisessä.


      • edrtftyug

        Vennamolaisuus onkin vanhojen ukkojen aate, joka tulee hajoamaan lopullisesti. Homofoobikkojen puolue.


    • SMP-läinen-2017

      Älkää uuvatit puhuko SMP: läisyydestä mitään, kun ette siitä mitään tiedä. Häpäisette vain aina Veikko Vennamon ja muiden SMP legendojen nimet, kun rupeatte vertaamaan itseänne vanhaan SMP:hen.

      • Tiukkalinjainen

        Ei ole tuo perheidenyhdistäjä Hölläahokaan Soinia parempi.


    • Hilloa_

      Missä hillotolppa? Miksi Soinilla on autuas hymy naamalla?

      • Eveliinatar2017

        Aika oli kypsä Soinin kyykytysyritykselle. Hän taitaa tuon, milloin kannattaa suutaan avata ja kuinka röyhkeä voi olla. Toiset tykkää ja toiset kokee epäoikeudenmukaisuuden nostavan päätään ja sitähän ei moni suomalainen kestä! Ottakaamme järki käteen; pienen Suomen omatkin nuoret ynnä vanhat eivät täällä meinaa pärjätä. Paitsi ne joilla on kyynärpäätaktiikka ja sillä nujerretaan ja mennään eteenpäin, tässähän Soinikin veti pisimmän korren!


    • näinsevaintaason

      Koko hallituskauden mitä Soini ym olleet ovat vain kepun ja koko paskakärryjen työntäjiä. Mitään todellista sananvaltaa tuolla kannatuksella ole ollut ja Sipilä on käyttänyt Soinin pakokauhua hyväksi taitavasti. Koska Soinin pitää roikkua hinnalla millä hyvänsä hallituksessa, että saisi jotain eläkepäivilleen. Taas Elovaara ym Terhot pelkäävät joutuvansa kortistoon, koska hyvät palkat ja ulkomaanmatkat kietoo, koska tulevaisuudessa ei enää ole sellaisia lihapatoja...................

    • kannattajakortin

      räkätoteemin perSSkärpäset eivät ole saaneet yhtikäs mitään merkittävää aikaiseksi. Tilanne on se että BB-talosta tuttu julkisuustyrkky empii yhä onko hän homo,hetero vai ihan välilihannuolijajätkä,jolle kelpaa siis ihan kaikki...??

      Puolueen masinointi fasistisrasistiseksi on sulkenut enemmän portteja kuin aukonut.

      Kansalaisten hätää ja kärsimystä raippaveroikeen alla elämistä samanaikaisesti
      tyyystin ansaitsemattomien sosiaalietuuksien ja hallitsemattoman maahanmuuton kulukurimuksen viedessä tuhkatkin kantasuomalaisten pesästä ei tämä räkätoteemiryhmä ole kyennyt ajmaan asioitansa vaan sensijaan keskittynyt puolueen sisäiseen palatsivallankumoukseen vieden ne vähätkin vaikutusmahdollisuudet joita Perussuomalaisilla ennen oli.
      Kansan ääntä ei suostuttu kuuntelemaan ja puhaltamaan yhteiseen hiileen asioiden setvimiseksi,vaan kaikki tarmo suunnattiin ja käytettiin puolueen hajoittamiseen puoluetukimiljoonien itsellekahmimisen toivossa.

      Tuossahan sitä jo tulikin riittävästui syitä,miksi annoin nimeni kannttajakorttiin.
      Pakko oli valita kahdesta pahasta se pienempi. Homma kusee,ja pahasti ....

      • passkanJauhaja

        Valtavasti mölinää eikä yhtä ainutta tervettä ajatusta??


    • kun-ei-ole-pakko

      Poliittista kusitolppaa, eli Isä Timoa tuskin kovin moni enää äänestää?

    • Säälittävää

      Vasemmistoa vituttaa taas rajusti :)
      Passka tulvii palstalle kun kateusvasurit ulosstavat palstalle eritteitään.

    • faktaakehiin

      Kun muista kuinka törkeää kieltä Soini piti, kuten persettä en myy tai haukkumista takiaispuolueiksi nyt hän rämpii tuossa itse ja nöyränä kok ja kepun juoksupoika hinnalla millä hyvänsä..

      • Säälittävää

        Vasemmistoa vituttaa taas rajusti :)
        Passka tulvii palstalle kun kateusvasurit ulosstavat palstalle eritteitään.


    • Mobileettempus

      Mitä se Halla-aho on muka saanut aikaisek. Paitsi sen viidennen lapsen avioliiton ulkopuolela. Yriti senkin salata. Hullut äänesti aikanaan parlamenttiin, että muka ratkaisee pakolaisongelman. Eurooppaan tuli noin miljona ja Suomeen 30.000 . Ei osaa jätkä muuta kuin vaimoaan pettää. Mitä voi muutakaan odottaa entiseltä aseistakieltäytyjä hipeiltä ja nykyiseltä natsilta. Voi paska mitä porukkaa,! Nyt yrittää sitä uusinta hoitoaan presidentiksi.

    • Rotannaamauuvatit

      Timo Soini hyväksyi mamukriittiset puolueeseen ainakin niin aikaisin kuin vuonna 2003. Tony Halme heitti melkoisia kommentteja maahanmuuttajista, mutta Soini ei tästä jostain kumman syystä välittänyt. Sitten tuli sisualiset, jotka otettiin mukaan kuntavaalien 2004 aikana. Halla-ahoa otettiin mukaan perussuomalaisiin vuonna 2008, vaikka olikin jo sitä ennen ollut muutamia kohuja herättäneitä blogikirjoituksia. Nuiva vaalimanifesti sopi Soinille vallan mainiosti, silä hän ei koskaan kommentoinut sitä ja kaiken lisäksi muutama loikkari oli allekirjoittanut kyseisen manifestin. Sitten vuonna 2012 Halla-aho sai korkeammalta oikeudelta tuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, mutta Soini ei antanut mitään rangaistusta Halla-aholle. Sen jälkeen on ollut kaiken maailman eri kohuja, joista Soini ei ole välittänyt, vaikka hänellä olisi ollut kaikki mahdollisuudet erottaa nuivat ja olla ottamatta niitä mukaan puolueeseen.

      Nyt sitten nuivien arvopohja ei kelpaa, vaan piti erota puolueesta. Timo Soini ja muut loikkarit ovat takinkääntäjä pettureita, jotka yrittävät valkopestä omaa rasismiaan. He eivät eroa Halla-aholaisista millään tavalla, sillä itse tukivat ja suojelivat niitä yli kymmenen vuoden ajan.

    • faktaataas

      Kun esim Sulo Aittoniemi meni Smp listoilta eduskuntaa. hän käytti melkoista kieltä tuolloin samoista asioista kuten Halla-aho ja kumpikaan Vennamoista ei kyllä reakoineet. Eli kyllä tämä perinne on melko pitkältä ajalta tai muistaa vaikka turkkilaisesta lääkäristä hänkin yritti eduskuntaa monia muitakin on ollut.

    • söikaikkisanansa

      Soinin ura ohi..Päätty häpeällisesti!

    • totuustässä

      Soini on poliittinen reppana.

      • soiniKateus

        Reppanako se taas katkerana purkaa Soini-kateuttaan tuskaisesti täällä.


    • valeetienääkanna

      Se oli siinä, Soini!

    • perussuomalainen-

      Soini aloitti vaalityön sinisten hyväksi, kun näki etteivät muuten saa mitään aikaiseksi. Soini myös sanoi muuttaneensa kirkkoa vain sen vuoksi, että naispappeus hyväksyttiin luterilaisessa kirkossa. Eikö tuo ole aika kepoinen perustelu loikata eri kirkkokuntaan. Sama kävi puolueen kanssa, ja loikkaus oli tosi helppo. Voiko tuollaiseen enää kukaan oikeasti uskoa, jos poliitikko ajattelee vain omia arvojaan, eikä yhtään äänestäjien.

      Mutta saako hän sinisten kannatuksen nousemaan taas haukkumalla muita, eikä esitä mitä hyvää siniset saavat aikaan. Aina pitäisi pystyä kehumaan omiaan, eikä arvostelemaan muita.

      • dirIandaa

        Siniset on paranneltu versio perussuomalaisuudesta. Alkujaan kait perussuomalaisuuskin olisi ollut ihan ok, mutta rasismi oli sen heikkous.

        Perussuomalaisista on tullut yhden asian liike, ei se voi tarjota isolle kansanosalle sisältöä.


    • eesthujue

      Soini puhui täyttä asiaa ja antoi teräviä havaintoja nykymenosta. Siis jos ei halua sulkea silmiään ja korviaan totuuksilta.

      • SinisetSeuraavana

        Päinvastoin, Soini yrittää muuttaa sitä tosiasiaa, että hän petti äänestäjilleen annetut lupaukset ja hän siirtää samalla vastuun omista rikotuista lupauksistaan Halla-Ahon syyksi. Jos hän jatkaa samalla linjalla, niin hän pettää siniset lähtemällä sinisestä puolueesta johonkin palkkiovirkaan.


      • dirIandaa
        SinisetSeuraavana kirjoitti:

        Päinvastoin, Soini yrittää muuttaa sitä tosiasiaa, että hän petti äänestäjilleen annetut lupaukset ja hän siirtää samalla vastuun omista rikotuista lupauksistaan Halla-Ahon syyksi. Jos hän jatkaa samalla linjalla, niin hän pettää siniset lähtemällä sinisestä puolueesta johonkin palkkiovirkaan.

        Jos Soinin suurin synti on Halla-aholaisille annetut vaalilupaukset, niin miehen syntilistaa voi pitää positiivisena. Rasismille pitää olla nollatoleranssi.


      • VihervasureidenValheet
        dirIandaa kirjoitti:

        Jos Soinin suurin synti on Halla-aholaisille annetut vaalilupaukset, niin miehen syntilistaa voi pitää positiivisena. Rasismille pitää olla nollatoleranssi.

        Noin 500000 perussuomalaiselle viime vaaleissa annetut lupaukset ovat täysin eri asia kuin Timo Soinin yritys kääntää kaikki Halla-Ahon syyksi, vaikka Soini tuossa haastattelussa sitä yrittääkin. Mutta vihervasemmiston on vaikea tätä huomata, sillä heidän elämänsä täyttävät valheet, petokset ja rikokset.


      • uskottavuus
        dirIandaa kirjoitti:

        Jos Soinin suurin synti on Halla-aholaisille annetut vaalilupaukset, niin miehen syntilistaa voi pitää positiivisena. Rasismille pitää olla nollatoleranssi.

        Ettei vain nämä omat puheesi ole rasismiluontoisia?


      • dirIandaa
        uskottavuus kirjoitti:

        Ettei vain nämä omat puheesi ole rasismiluontoisia?

        Ei ole rasismia nähneetkään, nää puheet on rasismittomia.


      • dirIandaa
        VihervasureidenValheet kirjoitti:

        Noin 500000 perussuomalaiselle viime vaaleissa annetut lupaukset ovat täysin eri asia kuin Timo Soinin yritys kääntää kaikki Halla-Ahon syyksi, vaikka Soini tuossa haastattelussa sitä yrittääkin. Mutta vihervasemmiston on vaikea tätä huomata, sillä heidän elämänsä täyttävät valheet, petokset ja rikokset.

        Usko huviksesi, meillä on tällä hetkellä tiedossa vain fundamentalistipersujen (halla-aholaisten) rukoushuudot, ei kentän mieliala.

        2019 eduskuntavaalit on se mittapiste jossa katsotaan kuka tuomitaan petoksesta ja kuka saa uuden valtakirjan. Tällä hetkellä me tiedämme kuinka paljon Suomessa on rasisteja, aika tulee sitten näyttämään paljonko on ihmisiä jotka seisovat Sinisen linjan takana.


      • fefnrheh

        Huutanaurua näille sinisten valkopesuyrityksille. Sampo Terho kirjoitti aikoinaan rotuopista ja veljeili tiiviisti Sisulaiste kanssa. Elo taas piti Halla-ahoa puolijumalana ja niin myös Lohela. Molemmat allekirjoitti nuivan manifestin.

        Säälittävää siniset, säälittävää..


      • dirIandaa
        fefnrheh kirjoitti:

        Huutanaurua näille sinisten valkopesuyrityksille. Sampo Terho kirjoitti aikoinaan rotuopista ja veljeili tiiviisti Sisulaiste kanssa. Elo taas piti Halla-ahoa puolijumalana ja niin myös Lohela. Molemmat allekirjoitti nuivan manifestin.

        Säälittävää siniset, säälittävää..

        On varmaan tosi että Sinisissäkin on poliitikkoja jotka ottivat vauhtia Halla-ahon kansankiihotuksellisista linjauksista, mutta toisaalta on nähtävissä että nämä yksilöt ovat siltikin päätyneet asialinjalle. Vieläpä ilman oikeuskäsittelyjä kansankiihotuksesta.


      • ugtufjdiko

        Ai nyt jopa annetaan anteeksi? Voi luoja mitä pellejä. Joka tapauksessa sillä ei ole mitään merkitystä. Vihreät nousuevat kokoomuksen kanssa valtaan vuonna 2019 ja kaikki nämä "uudistukset" ja "kiristykset" tullaan perumaan. Siniset häviää eduskunnasta ja persut jäävät ikuiseen oppositioon.

        Vanhojen pappojen puolue ei kiinnosta ketään enää.


    • belsebuubbi

      Soini teki kaupat paholaisen kanssa, kun salli natsien tulla puolueeseensa, jotta saisi ministeripaikan. Totta kai pirulaiset valtasivat koko kansanliikkeen laittaen sisäsiistin Halla-ahon julistamaan s/m -fantasioitaan kansalle. Soinille voisi sanoa, että mahtoiko tästä sielun mammonalle ja vallalle myynnistä olla etua vai haittaa taivahan porteilla? Katolinen jumala on kuulemma aika ankara syntisille, vai oletko lukenut jo satatuhatta ave mariaa saadaksesi kuprusi anteeksi?

    • Don.Jönner

      Soinin omakehu haisee taas taivaaseen asti. Dorkaa.

    • seonohisoini

      Pelle paljastunut...

    • EiköTotta

      Se on ihan sama mitä Soini sanoo koska poliittinen uskottavuus on mennyt, nyt keskitytään vain hillotolpan jatkuvuuteen jossain poliittisessa suojatyöpaikassa kovalla liksalla.......

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe