"Ideologisesti työtön" Ossi ihmeissään: "Sain luke

Funlandiankansalainen

a tukieni lakkauttamisesta mediasta". Itse ihmettelen kuinka suurta mielivaltaa TE- toimisto käyttää. Jonkun jutun perusteella TE-toimisto peruu tuet perustelematta asiaa mitenkään. "TE-toimiston johtaja Jarmo Ukkonen kertoi medialle pitävänsä asiaa hyvin vakavana. Hänen mukaansa Nymanin tukien maksu päättyy lisätutkinnan ajaksi.

Ymmärtääkseni tuet on maksettu tähänkin asti perustellusti, asiallisesti ja lain porsaan reikiä hyväksi käyttäen. Onko TE-toimiston johtaja Jarmo Ukkonen valmis myös perumaan veronkiertäjien veroreikien hyväksikäytämät veroedut ja vaatimaan verojen maksua takautuvasti. Niissä on sentään muutamien dekantien ero. Noin hyvin sotu etuja hyväksi käyttävlä olisi kysyntää TE-toimiston palkkalistoilla ja voisi korvata Ukkosen.

6

162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • w64n7h

      Kierretyt verot joutuu nimenomaan maksamaan jälkikäteen. Ei riitä, että lopettaa veronkierron siihen, kun jää kiinni.

    • hyvätnauruttarjolla

      Kiinnostaisi kovasti myös J. Ukkosen koulutus ja etenkin kielitaito. Koulutus tainnut jäädä kansa- ja kauppakouluun ei ole ylioppilas.90-luvulla työministeriö pakko koulutti Tampereen yliopistossa muutamia virassa olevia kuten häntä, että olisi edes jotain tajua työttömyydestä yhteiskunnallisena ilmiönä. Ja yleissivistystä. Kaikillehan oppi ei mene tietenkään perille. Työtön teki hauskan provon ja vähin lahjoin varustettu verorahoillamme johteleva ju sekosi taas samoin kuin julkisuudessa ennenkin. On ollut ennenkin sivistyneistön huvittajana, tosikko sketsihahmohan hän on. Laittoi Treelle lappuja tvtston vessaan, että siellä kuvataan kävijät. Tästä oli Iltalehdessä isot jutut aikanaan. Aina on julta...

    • hjumaniac

      Hyvä Ossi! Hienoa, että edes joku tässä maassa on tajunnut kuinka eriarvoisia olemme. On täysin hyväksyttävää, että ne jotka niittaavat kaiken kerman tässä maassa, maksavat myös huono-osaisten elämisen. Koska he ovat juuri niitä ihmisiä jotka ovat rahallaan ja vallallaan saaneet maailman täyteen sekasortoon. Harva ihminen on vielä herännyt kuplastaan. Jos useampikin päättäisi näin, niin oltaisiin ainakin hetken katastrofin partaalla. Mutta nythän nuo on keksineet tuottaa maahan järjettömät määrät oppimatonta porukkaa joita voivat pompottaa miten tahtovat jatkossa.
      Miksi luulette, että maahanmuuttajia rakastetaan niin kovin? Tuskin nyt ihan humanitaarisista syistä kuitenkaan.

    • Tapaus Ossi kirvoitti lukemaan mitä tytöt ja pojat eduskunnassa parlamentaarisessa järjestyksessä ovat päättäneet työttömyysturva- ja työvoimapalvelulakia säätäessään.
      Yhteenvetona voi todeta että on turha enään kuvitella että valtio olisi kansalaiselle jotakin velkaa. Suhteessa valtioon työttömyys näyttää olevan kokopäiväistä työnhakua ja omien työmarkkinavalmiuksien parantamista. Työnhakijalla on oikeuksia mutta myös velvollisuuksia.
      On oltava työkykyinen, työhaluinen ,työmarkkinoiden käytettävissä ja valmis ottamaan vastaan kokopäivätyötä. Työnhakija ei voi juurikaan asettaa rajoitteita
      työmarkkinoille lähtemiseensä mikäli haluaa ettei menetä oikeuttaan työttömyysturvaan ( työmarkkinatuki, peruspäiväraha tai ansiosidonnainen työttö-
      myysetuus).
      Työhön pakottaminen on keskustelussa tullut arvioiduksi " merkittäväksi ihmisoi-
      keusloukkaukseksi". Suomessa tiettävästi poliisi ei ole tullut koskaan hakemaan aamulla ketään kotoa töihin.

    • oksopo

      Itsemurha on paras lääke työttömyyteen sekä köyhyyteen. Usko pois ja tee se. Jälkipolvi sekä presidentti kiittävät sinua uudenvuoden puheessa. Uhrauduit heidän hyvinvointinsa edestä.

      Självmord är det bästa läkemedlet för arbetslöshet och fattigdom. Tro mig och gör det. Postkolonialen och presidenten tack för nyårets tal. Du offrade för deras välfärd.

    • suomenmalli

      Suomessa kun ei ole työnteko pakkoa, kaikki halukkaat voi irtisanoutua ihan kokeeksi ja kokea kuinka mielekästä se tukien varassa eläminen perheellisenä on. Minä en valinnut työttömyyttä vaan työn antajat irtisanoivat. Kaksi isoa yritystä, molemmat tuottivat voittoa mutta kun mikään ei riitä niin pistetään porukka kikometri tehtaalle. Ei täällä maassa duunaria kunnioiteta, otetaan halpatyövoimaa ulkomailta ja sit ihmetellään kun tulee sutta. Pitkäaikais työtön olen...kymmeniä ja kymmeniä hakemuksia, yksi haastattelu siinä kaikki, nyt mielummin kotona kuin arvioitavana jossakin mihin kelpaat mihin et.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2062
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      167
      1599
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1537
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1348
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1280
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      277
      1137
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      132
      1041
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1022
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1003
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      53
      857
    Aihe