Rakennusliiton ja Vasemmistoliiton näkemyserot

LevyseppäTurusta

Vasemmistoliiton kansanedustaja Anna Kontula tuhosi hetkessä AY-liikkeen ja Vasemmistoliiton välit joita on rakennettu ja pidetty yllä hyvässä yhteishengessä vuosikausia. On hyvin ikävää että syntyi valitettava näkemysero siitä kenen etuja kummatkin nyt ja tulevaisuudessa ajavat. Luotettavalta taholta on ennakoitu ettei ainakaaan Rakennusliitossa ole seuraavien liittovaalien jälkeen enää montakaan Vasemmistoliiton jäsentä edustamassa heitä ja trendi saattaa levitä myös muihin SAK alaisiin liittoihin. Työmaallamme käytiin viimeviikolla kovia keskusteluja osastomme Vasemmistoliittolaisen luottamusmiehen kanssa, jokuset vaativat jo että tämä kansanedustaja Kontulaa puolustellut henkilö luopuisi osastomme luottamustehtävästä niin nopeasti kuin mahdollista. Minusta ainoa keino pelastaa tilanne on että Vasemmistoliitto ilmoittaa selvästi medioissa että he eivät tue muutenkin erikoisena persoonana tunnetun kansanedustaja Kontulan henkilökohtaista näkemystä ulkomaalaisperäisen työvoiman tarveharkinnan poistamisesta. Tuntuu ettei Vasemmistoliitossa taideta ihan ymmärtää tai haluta ymmärtää että kuinka vakavasta asiasta on kysymys, oletetaan että kaikki heidän politiikkojensa ulostulot hyväksytään mukisematta.

24

150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiköTotta

      Kaikkea se Suomen Islamoiminen teettää, vai onko joku toista mieltä että Suomeen olisi tulossa muita kuin kehitysmaamuslimi haittamaahanmuuttajia. Tosin ei teidän kansalaispalkka ja tukipuolueellanne olekkaan enää mitään tekemistä työtä tekevien duunareiden kanssa, varsinkaan niiden jotka itse elättävät työllä itsensä.

      • muslimisaation_edist

        Muslimisaation ja sharia-lain edistäminen ovat palkkojen polkemisen lisäksi vasuriliiton ykköshankkeita


    • 11001100111
      • fhgffdsfdf

        Kansan uutiset, heh heh heh...


    • Pätevyys

      Kontula edustaa modernia näkemystä. Levyseppä voi keskittyä hitsailemaan ettei pätevämpi tule hänen tilalleen.

    • EskoKurikasta

      Nimimerkki 110001100111, milloin Kansan Uutiset on alkanut julkaista sitä älykkäämpää sekä faktoihin perustuvaa tietoa, siis muille kuin sinulle ja muutamalle muulle yksinkertaiselle reppanalle.?

    • LevyseppäTurusta

      Tuo Mv-lehti ei ole ainoa julkaisu joka on kertonut Rakennusliiton ja Vasemmistoliiton Anna Kontulan riidasta. Ihan vain tiedoksi etteivät pipot kiristy liikaa jotta kommunistien totuusmedia Kansan Uutiset ei kertonut syytä että miksi naapurimaamme Ruotsi on ainoa EU, ETA ja OECD-maa joka on luopunut kokonaan EU:n ulkopuolisen työvoiman saatavuusharkinnasta eli noudattaa sitä modernia näkemystä. Jos te tiedätte syyn että miksi niin kertokaa se ihmeessä.

    • bgbvbvbcvbcvb

      Jo on. Islamisaatio ajaa Kontulaakin. Ei ole suomalaisella työläisellä puolustajaa. Olen seurannut tätäkin edustajaa vuosikaudet. Täysin munaton ja vailla kriittisyyttä oleva nauta.

    • IlkeäKuukkarinAkka

      Ruotsi on poistanut ainoana EU-maana kyseisen työvoiman tarveharkinnan kokonaan koska Suur-Tukholman alueella ei ole tänävuonna tapahtunut enää kuin runsas 90 mamujengien välistä ammuskelua.

    • IlkeäKuukkarinAkka

      Tuo kyseinen tilasto oli tämän vuoden alusta syyskuuhun mennessä.

    • kiimanenakka

      herkku tykkää mustasta

    • RetsaVantaalta

      Löytyykö se syy Ruotsin "moderniin" käytäntöön jota Kontulakin yhdessä Kokoomuksen Orvon ja EK:n Häkämiehen kanssa ajaa sekä kannattaa. Jos ette pysty kertomaan niin mamusperman syövyttämät kidat kiinni sitten jatkossakin.

    • Höhlät

      Kontula on solidaarinen ja sivistynyt ihminen. Toisin kuin levyseppähitsarin edustama rupusakki.

      • Enemmistöönkuuluva

        Kuka sivistynyt ihminen haluaa Suomen muuttuvan samanlaiseksi kuin Ranska tai Belgia? Sotilaita tarvitaan siellä kaduilla suojaamaan ihmisiä sellaisilta fundamentalisteilta, jotka "sivistyneet" ovat toivottaneet tervetulleiksi. Tarveharkinnasta luopuminen olisi yksi askel lisää tuohon hulluutteen.


    • Betoni-raudoittaja

      Yhdyn levysepän ajatuksiin täysin. Kontula ampui itseään ja koko vasemmisto- liittoa jalkaan... Muutenkin kannatus on ollut menossa alaspäin ja nyt kyllä raksajätkät ym, duunarit ottivat raskaasti nokkiinsa. Nyt vasemmisto-liitolta toimenpiteitä asian korjaamiseksi, tai...

    • MouhijärvenMoukariArvi

      Kommunistinauta Anna Kontula on tekemättömän työn ja sukurutsan sankari, hän on Li Anderssonin kanssa maamme ainoa nykypäivänä elävä suomalainen naispartisaani joka on saanut Vasemmistoliiton iskuriryhmän kullatun Lenininpään, patsas tuli siitä että hän on koko elämänsä onnistunut laistamaan tavallista fyysistä työtä. Ensimmäinen kullattu Lenininpää muuten myönnettiin jälkikäteen jo silloin edesmenneelle Aino Lyydia Kalliolle eli "Moskovan Tiltulle".

    • Ääliöt

      Tämä keskustelu on täysin asiaton. Pelkkä ajojahti Kontulaa vastaan. Kyllä huomaa että raksaporukka ei vapaalla muuta tee kuin vetelee viinaa. Sen verran turvonnutta tekstiä suoltavat. Raksalaisilla on lämmin rasisimin ja sovinismin välinen liitto. Siinä ei paljon älli jylää, kun pitää arvostella itseään paljon älykkäämpää.

      • Betoni-raudoittaja

        Kannattaisi kaikkien ”pullaperseiden” muistaa, ketkä tämän maan infran ovat tuulessa, tuiskussa, vesisateessa ja pakkasessa rakentaneet. Harjakais puheissa herrat, mutta todellisuudessa työläiset. Nyt kun alkaa olemaan ” lämpöä, vettä ja ilmastointia” kaikilla joutaakin suomalaiset duunarit kortistoon ja hapatyövoimaa tilalle. Kymmeniä vuosia olemme työväen asiaa ajaneet ja oikeudenmukaista yhteiskuntaa yrittäneet rakentaa. Nyt ei jalka enää marssille taida nousta....


    • Ex-yrittäjäPori

      Nimimerkki Ääliöt, rauhoitu hyvä ihminen, muistele vaikka solvauksia sekä muita ajojahteja joiden kohteeksi persut joutuvat päivittäin. Kerro vaikka sinä fiksuna sekä erittäin älykkäänä henkilönä vastaus siihen että miksi Ruotsi on ainoana EU-maana poistanut tarveharkinnan joka kohdistuu EU:n ulkopuolelta tulevaan työvoimaan, saman työvoiman tarveharkinnan käytännön jonka Kokoomus, EK ja Vasemmistoliitto haluavat myös meiltä poistaa. Eivätkö muiden maiden yksinkertaiset päättäjät ymmärrä ja käsitä tätä loistavaa ideaa vai mikä siinä heille pistää hanttiin. Pelkäävätkä he että EU:n ulkopuolelta tulevat avaavat pimeät halpatyövoimamarkkinat kun jäävät virallisesti työttömiksi ja sitten maksattavat itsensä ja perheidensä elatuksen, koulutuksen sekä terveydenhoidon kohdemaidensa veronmaksajilla? Ps. kiitos etukäteen hienosta vastauksestasi.

    • Ääliöt

      Rakentaminen on yksinkertaisten ihmisten yksinkertaista työtä. Noin ketään loukkaamatta yksinkertaistaen. On totta, että talvella tehdään kun kesällä ei viitsitä. Pelkäättekö että tulee teitä ahkerampia työntekijöitä ulkomailta?

      Peräänkuulutan teiltä enemmän aatteeellisuutta. Vasemmistoliiton agendaan kuuluu heikommassa asemassa olevista välittäminen. Moni vierastyöläinen voi elättää perheensä köyhässä maassa tulemalla auttamaan meitä. Miksi se pitäisi estää?

      Solidaarisuuteen kuuluu myös pakolaisista välittäminen. Rakennustyö olisi juuri sellaista, että pienen kolutuksen jälkeen he voisivat sitä aivan hyvin tehdä. Eikä olisi raksamiestenkään sivistykselle haitaksi päästä kontaktiin muiden kulttuurien edustajien kanssa.

    • TappiKallenen

      Nimimerkki Ääliöt, puhut vähän mutta täyttä paskaa. Sinussa on kansanedustajan ainesta ja oikea puolue olisi sinulle puheiden perusteella Vasemmistoliitto.

    • persut_rikkaiden_asialla

      Mikähän puolue on ollut Kokoomuksen apupuolueena viime vaaleista lähtien? Ja luonut ja hyväksynyt niin maahanmuuttajien määrät kuin kaikki oman kansan tulojen, etujen yms. leikkaukset. Se on PERSUT.

      Ja nyt sitten itkevät täällä krokotiilinkyyneleitä ja jeesustelevat yhdestä pikkujutusta, jolla ei ole mitään käytännön merkitystä kuin se, että rasismi vähenee. Ja se tässä persuja eniten vituttaa, ei mikään muu. Tyypillistä persuilua.

    • Rööri-Raiska

      Kun Olkiluoto kolmosta alettiin suunnittelemaan ja rakentamaan niin sanoin jo silloin että projekti olisi pitänyt antaa somalien osaaviin käsiin, he olisivat tehneet reaktorirakennuksen risuista, savesta ja oljista. Heillä riittää tieto/taitoa vaikka isommankin atomivoimalan rakentamiseen, he nimittäin rakensivat ensimmäiset savimajansa Itä-Afrikkaan jo tuhansia vuosia sitten ja konseptia ei ole tarvinnut muuttaa koko aikana.

    • Ääliöt

      Taisi lopulta mennä viesti perille. Hyvä niin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      285
      3147
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1575
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1301
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1215
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1129
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe