Mihin tarvitaan SUOMALAINEN Vasemmistoliitto?

NiinpäNiinFIN

Emma Kari (vihr.), Tytti Tuppurainen (sd.), Juhana Vartiainen (kok.) ja Anna Kontula (vas.) ovat tehneet lakialoitteen ulkomaisen työvoiman saatavuus- tai tarveharkinnan poistamisesta. Viréniä oudoksuttaa se, että asiaa vaativat niin vasemmiston kuin kokoomuksen edustajat.

– Olisi voinut kuvitella, että maahanmuutto, jos mikä, on asia, jossa pääomapiirien ja työväen (jota ainakin vasemmisto sanoo edustavansa) edut ovat vastakkaisia. Johtaahan maahanmuutto (työvoiman tarjonnan kasvu) väistämättä palkkojen laskuun ja pääoman tuottoasteen kasvuun, Viren kirjoittaa Puheenvuoron blogissaan.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/230243-professori-matti-viren-ihmettelee-kansanedustajien-epapyhaa-allianssia-miksi

49

259

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NostakaaSyyte

      Aloittajan mainitsemat siat ovat kansanedustajia.
      Emme tosin tiedä että minkä kansan.

      • NiinpäNiinFIN

        Niinpä!

        Nämä mainitut nk. "kansan edustajat" laitetaan vaihtoon tasavarmasti, vuonna 2019 viimeistään!


    • VassiinPettynyt

      Hävetkää vasemmisto, varsinkin Anna Kontula! Kenen etuja te ajatte eduskunnassa? Teidät on valittu ajamaan vasemmistolaista politiikkaa, ei nuolemaan kokoomuslaisten ruskeaa reikää.

    • Autontekijä

      Anne Kontula ja kumppanit on niitä elitistivasureita joita ei kiinnosta pätkänkään vertaa suomalaisten hanskat kädessä töitä tekevien työntekijöiden pärjääminen tai työllistyminen.

      Anne Kontula taisi itsekkin piilotella paperittomia kotonaan. Ne on Annelle tärkeämpiä kuin suomalainen duunari tai hyvinvointiyhteiskunta.

      Vasemmistoliitolla eiLli Anderssonin mukaan ole puolueena omaa kantaa tarvehankintakysymykseen. Miksi helvetissä ei ole!? Eikö suomalaisen työntekijän asema ja
      tulevaisuus kiinnosta enään vasemmistoliittoa?

    • osseille.kovuutta

      Työnantajan ja työntekijän edut ovat aina samansuuntaiset eli yrityksen menestyminen, jolloin ne duunarinkin työpaikat säilyvät.

      • oikeaa.asiaa

        Meillä EK:ssa tiedetään pitkällä kokemuksella, että parhaiten tämä yhteinen etu toteutuu, jos yrittäjällä on vähintään varaa 120 neliön omakotitaloon, uima-altaaseen, kahteen autoon ja tyttären kaunoluistelutunteihin toisella paikkakunnalla.

        Jokaisen duunarin pitäisi tämä ymmärtää ja lakata jäykästi pitämästä kiinni omista saavutetuista eduistaan. Eikähän tuo nyt sitä paitsi ole tavallisen demarikansanedustajan elämää kummempaa.


    • pirunvasukkilahtarit

      Taitaa käydä niin että ne palkankorotukset on työväestön osalta tässä maassa nähty. Edessä on vain palkanalennukset ja vielä Vasemmiston ja SDP;n tuella. Suomalaisella duunarilla ei taida enää olla jäljellä muuta vaihtoehtoja kun Perussuomalaiset?

    • L.Lehdenlukija

      "Mihin tarvitaan SUOMALAINEN Vasemmistoliitto?"

      Nähtävissä on mihin se tarvitaan ! Totta Mooses sehän tekee ne työelämä kurjistuksen sallivat lakiesitykset joita pahinkaan porvari ei ilkeä tehdä. Samoin lähettelee ne koepallot joita SETA ja muut hörhöt Kannabis yhdistystä myöten ei tohdi liikkeelle panna.
      Aktiivisuutta on myös "seiväskumppaneiden" lähetteleminen ympäri EU ta kuten saksan ja ruotsin tapaukset osoittavat. Todella tarpeellista "työläistoimintaa" !!

    • persuilun_tulos

      Oisko tämä jo kahdeskymmenes samasta asiasta tehty avaus? Ja kommentoit niitä vielä itse keksityillä ammatti-nikeillä ... Persupennulla viiraa siis todella pahasti päässä.

      Miksi et valita niistä persujen haalimista 100 000 tänne haalimista mamuista? Joista suurin osa on varmaan luku- ja kirjoitustaidottomia.

      Itket asiasta, jolla saadaan ehkä muutama sata AMMATTITAITOISTA mamua mahdollisesti maahamme. Aloille ja ammatteihin joihin on muuten vaikea saada osaajia.

      Ellet tuota ymmärrä, olet juuri sellainen Jussiin rakastunut rasistipelle, jollaisena normaalit ihmiset persupoikia pitävätkin.

    • Lue_ja_opi

      UUDISTAVA VASEMMISTO – MAAILMANLAAJUINEN LIIKE

      Vasemmiston tavoitteena on vapauttaa ihmiskunta sodasta, sorrosta, puutteesta ja eriarvoisuudesta.

      Vasemmisto tavoittelee yhteiskuntaa, jossa jokainen yksilö elää vapaana ja voi kehittää itseään rajoittamatta muiden vapautta. Kaikkien vapaus voi toteutua vain demokraattisessa ja tasa-arvoisessa yhteiskunnassa.

      Kestävän kehityksen vaatimus asettaa ihmiskunnan suurten valintojen eteen. Kiihtyvän aineellisen tuotannon ja kulutuksen tie on kestämätön. Luonnonvarat ovat rajalliset. Ihmisen toiminnan aikaansaama ilmastomuutos ja ympäristön tuhoutuminen uhkaavat elämämme ehtoja. Ne ovat jo vakavasti heikentäneet luonnon monimuotoisuutta.

      Ihmiskunnan on valittava tietoinen kestävän kehityksen tie. Maailman ihmisten ja kansakuntien keskinäistä solidaarisuutta on vahvistettava. Se tarkoittaa yhteistyötä rauhan, ihmisoikeuksien, demokratian ja oikeudenmukaisuuden puolesta.

      Vasemmistoliitto toimii suomalaisen yhteiskunnan uudistamiseksi tasa-arvon, vapauden ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Samoja perusarvoja edistämme kansainvälisessä toiminnassa, osana maailmanlaajuista vasemmistoliikettä.

      • qåaäzm

        Kauniita asioita, jotka olisi kerrottava tulijoillekin. Tänne puskee erään uskonnollispoliittisen systeemin väkeä, eikä sillä väellä ole nuo asiat ensimmäisenä mielessä.


    • Lue_ja_opi

      VASEMMISTON TAVOITTEET 2016–2019
      Kestävä ja tasa-arvoinen yhteiskunta ei synny itsestään. Suurikin muutos koostuu joukosta pieniä tekoja. Tämä tavoiteohjelma koostuu esityksistä, jotka voidaan toteuttaa välittömästi, mikäli niiden taakse saadaan enemmistön tuki. Tavoitteet lisäävät toteutuessaan hyvinvointia ja ympäristön sekä talouden kestävyyttä, ihmisten välistä tasa-arvoa, vapautta ja mahdollisuutta työhön ja toimeentuloon.

      Vasemmiston tavoittelemaa kokonaisvaltaisempaa maailmanlaajuista muutosta kohti tasa-arvoista ja ekologisesti kestävää yhteiskuntaa kuvataan Punavihreä Tulevaisuus -asiakirjassa.

      Vasemmistoliiton arvot määritellään periaateohjelmassa. Haluamme vapauttaa ihmiskunnan sodasta, sorrosta, puutteesta ja eriarvoisuudesta. Yhteiskunnan on taattava edellytykset tasavertaiseen osallistumiseen ja mahdollisuus itsensä kehittämiseen. Jokaisen vapaus voi toteutua vain demokraattisessa ja tasa-arvoisessa yhteiskunnassa.



      1. Otetaan tulevaisuus omiin käsiimme

      2. Kaikki mukaan kohti tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa

      2.1. Oikeus ja mahdollisuus työhön

      2.2. Verot maksukyvyn mukaan

      2.3. Kohti perustuloa

      2.4. Demokratiaa rahavallan tilalle

      2.5. Yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa

      2.6. Sivistystä, koulutusta ja kulttuuria

      3. Turvallinen elämä

      3.1. Työstä inhimillistä

      3.2. Turvaa sosiaali- ja terveyspalveluista

      3.3. Oikeudenmukaista ilmastoturvaa

      3.4. Monimuotoista luontoa

      3.5. Jokaiselle koti ja mahdollisuus liikkua

      3.6. Rakennetaan rauhaa yhdessä

      • qåaäzm

        Nuokin ovat kauniita asioita, mutta vihervasemmisto ja ja muut petturi-puolueet tekevät kaikkensa että nuo eivät toteutuisi. He ottavat tänne tolkuttomat määrät väkeä, jotka eivät noita arvoja arvosta. Kertokaa tulijoille että maassa maan tavalla, tai ulos.


      • Sompanssi

        Ei kuulemma ole mitään maassa maan tavalla, kuten tämä punavihreä feministi Somali Maryam Abdullahkarim sanoi. Ilmeisesti siksi tuosta luettelosta unohtui kohti kehitysmaamuslimi haittamaahanmuuttajien Islamilaista Suomea joka kumoaa lähes kaikki nuo edellämainitut kohdat. Koska sosiaalihuoltohan kustantaa kaikki näiden ikuisenelatuksen statuksella tänne tulleiden kehitysmaa muslimeiden elämän jo nyt.


      • persuMoskeijat
        Sompanssi kirjoitti:

        Ei kuulemma ole mitään maassa maan tavalla, kuten tämä punavihreä feministi Somali Maryam Abdullahkarim sanoi. Ilmeisesti siksi tuosta luettelosta unohtui kohti kehitysmaamuslimi haittamaahanmuuttajien Islamilaista Suomea joka kumoaa lähes kaikki nuo edellämainitut kohdat. Koska sosiaalihuoltohan kustantaa kaikki näiden ikuisenelatuksen statuksella tänne tulleiden kehitysmaa muslimeiden elämän jo nyt.

        Simpanssi on taas väärässä.
        Miksi persut sitten päästivät hallitusaikanaan yli 100 000 kehitysmaa muslimia maahamme?
        Olisiko kannattanut pistää ne rajat kiinni, eikä itkeä nyt kuin pikkulikat pissa housuissa?


    • sairastaporukkaa

      viemärin puhdistukseen tommonen paska sopii ei mihinkää muuhun

    • PunainenMoskeija

      Eiköhän Islamilla aivopestyjen viherkommareiden ykkösagenda ole kehitysmaa muslimi haittamaahanmuuttajien Islamilainen kalifaatti Suomessa. Vai onko joku kuullut että viherkommarit vastustavat tätä Islamisaatiota Suomessa tai Islamin uskoisia haittamaahanmuuttajia......

      • persuMoskeijat

        Persujen hallitusaikanaan haalimat 100 000 mamua perustavat tietysti kalifaatteja persuystäviensä kanssa. Ja moskeijoita. Mutta turhaa niistä on oppositiota syyttää, vaikka pää olisikin persuilulla ja islamilla aivopesty.


      • soini_ei_persu
        persuMoskeijat kirjoitti:

        Persujen hallitusaikanaan haalimat 100 000 mamua perustavat tietysti kalifaatteja persuystäviensä kanssa. Ja moskeijoita. Mutta turhaa niistä on oppositiota syyttää, vaikka pää olisikin persuilulla ja islamilla aivopesty.

        Nimut soini ei ole persu


    • Womit

      Vihervasemmiston ristiriitaisin tavoite on tuoda väestöräjähdys kehittyneisiin maihin antamalla kaikille pienen hiilijalanjäljen kehitysmaalaisille oikeus ja vapaus tulla suuren hiilijalanjäljen kerskakulutusmaihin, kuten Suomeen elätettäviksi. Sitä ei seuraa vain väestöräjähdys täälläkin, vaan koko elämämme muuttuminen turvattomaksi ja räjähdysalttiiksi sissisodaksi, koska tulijoista pääosa edustaa kaikkein väkivaltaisinta maailmanvalloitusaatetta, mitä ihmiskunta on koskaan kokenut.

      • persut_mamuttaa

        Muuten meni oikein, mutta persuthan olivat tuolloin hallituksessa, ei vasemmisto.

        Miksi persut ovat hallitusaikanaan haalineet jo yli 100 000 uutta mamua maahamme, vaikka lupasivat pistää rajat kiinni?
        Miksi persut syyttävät oppositiota omasta mamutuspolitiikastaan?


    • hfddfjjfjdfjdf

      Miksi vasemmisto taistelee ay liikettä vastaan? Koska vasemmiston mielestä suomalaisen duunarin ainoa tehtävä on toimia orjana kehitysmaalaisten hyväksi. Tämmöisiä paukapäitä se duunari sitten käy äänestämässä.

    • fdjfdjjfdjdfjdfj

      Miksi globalisaatiota suojellaan totalitarismin keinoin?

    • Ajatelkaaite

      Suomalainen duunari on näköjään lopettanut ajattelun kertooko se epätoivosta vai mistä . Tämä puolue on kaukana työväenaatteesta jota tämä puolue aikoinaan edusti. Vanhat komukat kääntyisivät haudassaan kuinka vähällä järjellä tätä puoluetta viedään eteenpäin,aina tulee entistä typerämpi puoluejohtaja tilalle tämä viimeinen oli pohjanoteeraus, eikö olisi parempi tehdä omaa politiikkaa eikä apinoida Vihreitä koska ette tule koskaan pärjäänmään olette halpa kopio eikä muuta.

    • Eino.Totella.EOS

      Valitettavasti ne duunarit kuten muutakin ovat lähteneet puolueista.
      Vuosi 1970 oli vielä joukkoa 561000 mitä sitten tapahtui kannattaisiko katsoa ketä oli hallituksesta ja valtionpäänä ? 2016 oli enää jäljellä 240500 puoluejäsentä oho mistä nyt tuulee ??
      Kun tutkittiin sitä onko tuo "Audijoukko ajanut asiaa vai muuta tulos oli 15 % luotti ja ei yhtään luottanut tai olemattoman määrän 78% uskoivat vieraantumisen arkipäivään olevan totta . Loput eivät tienneet tai välittäneet tietää kuten kommentti EOS sanoo.

      Pinnistele siinä sitten kun takapenkin haju on melkoinen.
      Virallisesti tilastot ilmoittavat 10000 ja oma ilmoitus on 11000 siis 10% enemmän mikä sitten on totuus kun taitaa nuokin olla.........
      En kysy tarvitaanko V-Liittoa mieluummin tarvitaanko koko puoluesysteemiä ??

    • iSOPERSEMERJa

      Olihan Vasemmistolle historiallinen tapahtuma kun pääsivät pitkästä aikaa tosin Demarien avustamana hallitukseekseen puolueen kannatus ei sitä edelyttänyt,Kataisen hallituskiima oli niin suuri kaikki kelpasi joten tämä puolue pääsi kerrankin vallankahvoihin kiinni,tätä hehkuteltiin Vasuripiireissä äkkiä loppui kuhertaminen kun talouden reaaliteetit astuivat esille,siinä myytiin aatetta halvalla kun Jyrki saneli ja kaksi pölvästia sai tästä kaksi ministerin salkkua lapsilisiä leikattiin roimasti ja sama tahti jatkui ei siinä enää köyhiä muisteltu kun Ministerinauton takapenkillä matkaa tehtiin-.Nämä kaksi pölvästiä ansasitsee puupäähatut tulisivat kerrankin oikeaan osotteesen .

    • lue_ja_ihastu

      VASEMMISTOLIITON PERUSARVOT

      Tasa-arvo, vapaus ja kestävä kehitys

      Vasemmistoliiton perusarvot muodostavat kokonaisuuden, jonka kaikki osat ovat yhtä tärkeitä ja joka toteutuu vain demokraattisessa yhteiskunnassa.

      Tasa-arvo on kaiken vasemmistolaisen ajattelun ja toiminnan lähtökohta. Kaikilla ihmisillä on yhtäläinen arvo. Jokaisella on oltava oikeus hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Tasa-arvo on se järjen ja sydämen mitta, jonka avulla otamme kantaa niin koulutukseen, työelämään, sukupuolten ja ikäryhmien välisiin suhteisiin kuin toimeentuloon. Suuret tulo- ja varallisuuserot ja omistamiseen perustuva valta ovat ihmisten tasa-arvon toteutumisen pahimmat esteet.

      Vapaus on ihmisen oikeus ja mahdollisuus itsensä toteuttamiseen ja luovuuteen. Vapaus on jokaisen ihmisen yksilöllisyyden ja koskemattomuuden kunnioittamista. Vapaus on kautta historian ollut sorrettujen ja alistettujen unelma, joka on saanut ihmiset yhtymään toimintaan yhteiskunnan muuttamiseksi. Pahimmat vapauden esteet ja pakot tämän päivän ihmisille tuottaa omien lakiensa mukaan toimiva talous. Vasemmistolle vapauteen liittyy aina yhteisöllinen vastuu ja solidaarisuus. Vapaassa yhteiskunnassa jokaisen vapaus on kaikkien vapauden ehto.

      Kestävä kehitys on tulevien sukupolvien elinehto. Vasemmistoliitto edistää kohtuusperiaatetta, jonka mukaan jokaisella on oltava aineellista hyvää riittävästi, mutta kenellekään sitä ei kuulu ylettömästi. Kestävyyden vaatimus koskee kaikkea yhteiskunnan ja talouden toimintaa. Kestävä kehitys edellyttää, että demokratia ulottuu myös talouteen. Valtavat kehitys- ja tuloerot, ilmastomuutos, luonnonvarojen rajallisuus ja luonnon monimuotoisuuden köyhtyminen ovat hälyttäviä tosiasioita, jotka edellyttävät valtiorajat ylittävän yhteistoiminnan lisäämistä ja syventämistä.

      Demokratiaa vahvistettava

      Vasemmistoliiton perusarvoja voidaan edistää vain demokratiassa, jossa jokainen ihminen on poliittiseen toimintaan oikeutettu kansalainen. Vasemmistoliitolle demokratia on sivistyneen kansalaisyhteiskunnan välttämätön toimintatapa, jonka tulee ulottua kaikkiin yhteisöihin myös taloudessa, työelämässä ja kansainvälisessä toiminnassa.

      Päätöksenteon on perustuttava tasa-arvoisiin osallistumismahdollisuuksiin ja vapaassa keskustelussa saavutettavaan laajaan yhteisymmärrykseen. Vasemmistoliitto edistää demokratiakulttuuria, jossa toteutuu kaikkien ihmisten osallisuus ja kaikista herruuden muodoista vapaa avoin keskustelu.

      Demokratia tekee julkisesta vallasta kansan liittolaisen. Demokratia muuttaa alamaiset kansalaisiksi. Vasemmistoliitto näkee demokraattisen hyvinvointivaltion ihmisarvon, kansalaisten tasa-arvon ja yhteisen hyvän edistämisen välineenä.

      Edustuksellinen demokratia jää muodolliseksi, ellei se perustu koko yhteiskuntaa läpäisevään demokratiakulttuuriin. Kansalaisaktiivisuuteen on kasvatettava ja sitä on tuettava ja rohkaistava. Hyvässä demokratiakulttuurissa otetaan aina huomioon myös vähemmistöjen ääni ja tarpeet.

      • qåaäzm

        Ristiriita on valtava teidän unelmien ja käytännön tekojen välillä. Otatte tähän maahan sellaista porukkaa rajattomastikin, joka ei tiedä esimerkiksi tasa-arvosta yhtään mitään. Ettekö huomaa kuinka ristiriitaista porukkaa te vihervasemmisto olette?


      • VL_ainoa_työväenpuolue
        qåaäzm kirjoitti:

        Ristiriita on valtava teidän unelmien ja käytännön tekojen välillä. Otatte tähän maahan sellaista porukkaa rajattomastikin, joka ei tiedä esimerkiksi tasa-arvosta yhtään mitään. Ettekö huomaa kuinka ristiriitaista porukkaa te vihervasemmisto olette?

        Niinpä.
        Miksi persut ovat hallitusaikanaan haalineet jo yli 100 000 uutta mamua maahamme, vaikka lupasivat pistää rajat kiinni?
        Miksi persut syyttävät oppositiota omasta mamutuspolitiikastaan?

        Vasemmisto ei ole lainkaan ristiriitainen, vaan toteuttaa työläisiä, työttömiä ja heikoimpia puolustavaa politiikkaansa. Ristiriitaa siinä näkee vain rikkaiden etuja ajavat tahot. Kuten persut.


      • Tilastojen.Helmi

        Ristiriitaa ei todellakaan ole kun ei ole paljon riitelijöitäkään !

        Tuota sekametelisoppaa ja "Toive/haavelistaa" luettuaan ovat jo joukot vuoden 1970 - 2016 liuenneet melkoisen vähiksi. Tuon yhtälön toteutus on toki upea mitä enemmän pitkiä jorinoita sen vähemmän niiden lukijoita. Se näkyy jäsenissä 52000 vuonna 1970 ja 10000 vuonna 2016. Luvut ovat kiistattomia suoraan valtioneuvoston vaalit nettisivuilta.
        Ristiriitaa on myös hoideltu kuten lehdistössä on kirjoiteltu ja lehdet eivät ole liioin Kansanuutiset, Tiedonantaja tai MV lehti.


      • qåaäzm
        VL_ainoa_työväenpuolue kirjoitti:

        Niinpä.
        Miksi persut ovat hallitusaikanaan haalineet jo yli 100 000 uutta mamua maahamme, vaikka lupasivat pistää rajat kiinni?
        Miksi persut syyttävät oppositiota omasta mamutuspolitiikastaan?

        Vasemmisto ei ole lainkaan ristiriitainen, vaan toteuttaa työläisiä, työttömiä ja heikoimpia puolustavaa politiikkaansa. Ristiriitaa siinä näkee vain rikkaiden etuja ajavat tahot. Kuten persut.

        Jos persut teki kuten sanot, ei hyvä. Mutta oleellista on parannuksen teko. Onko vasemmistoliitto tehnyt parannuksen kaiken maailman ukkojen haalimisessa palkkoja tänne polkemaan? Persujen halla-aholainen siipi lienee aina ollut sitä mieltä että rajat kiinni. Soinilainen siipi on sama kuin mikä tahansa maanpetturipuolue. Se onneksi lähtikin persuista pois. Myyriä ehkä jäi, ja sen aika näyttää.


      • VL_ainoa_työväenpuolue
        qåaäzm kirjoitti:

        Jos persut teki kuten sanot, ei hyvä. Mutta oleellista on parannuksen teko. Onko vasemmistoliitto tehnyt parannuksen kaiken maailman ukkojen haalimisessa palkkoja tänne polkemaan? Persujen halla-aholainen siipi lienee aina ollut sitä mieltä että rajat kiinni. Soinilainen siipi on sama kuin mikä tahansa maanpetturipuolue. Se onneksi lähtikin persuista pois. Myyriä ehkä jäi, ja sen aika näyttää.

        Oppositio ei ole haalinut ensimmäistäkään "ukkoa", joten parannuksen tekemiselle ei ole tarvetta. Mutta persujen pitäisi niin tehdä ja ihan ensimmäiseksi tunnustaa tekemänsä petokset kaikille äänestäjilleen.
        Persujen eliitin lähtö ei parantanut puoluetta lainkaan, päinvastoin. Mamukiimaisilla myyrillä homogenoitu rasistisakki ei ansaitse kenenkään rehellisen kansalaisen ääntä.


      • qåaäzm
        VL_ainoa_työväenpuolue kirjoitti:

        Oppositio ei ole haalinut ensimmäistäkään "ukkoa", joten parannuksen tekemiselle ei ole tarvetta. Mutta persujen pitäisi niin tehdä ja ihan ensimmäiseksi tunnustaa tekemänsä petokset kaikille äänestäjilleen.
        Persujen eliitin lähtö ei parantanut puoluetta lainkaan, päinvastoin. Mamukiimaisilla myyrillä homogenoitu rasistisakki ei ansaitse kenenkään rehellisen kansalaisen ääntä.

        Etkö tiedä mitä pamppunne nyt haluavat ja ovat ilmaisseet? Pitäkää korvanne auki mitä johtajanne esittää. He ovat puhuneet kiintiöiden lisäämisestä. Vihreät etunenässä haluavat ensin kymmenkertaistaa kiintiöt ja sitten rajatonta ukkojen ottoa tänne. Samoin demarit. Eivät vasemmistoliitonkaan Liit ja Paavot vastaan sítä laita. Miksi laittaisivat? Vasurithan saavat näin aikaan vallankumouksen. He näet käyttävät tätäkin ukkojen tuloa välineenä perinteisten kristillisten arvojen tuhoamiselle. Vallankumous anarkioineen on teidän tavoite. Kun ette sitä aikoinaan saaneet asein, nyt käytte länsimaisen sivistyksen ja perinteisten kristillisten perhearvojen, ynnä muiden elämään suojelevien arvojen kimppuun sisältä päin ja ikäänkuin huomaamatta. Mutta sori, yrityksenne on huomattu aikoja sitten.


      • qåaäzm
        qåaäzm kirjoitti:

        Etkö tiedä mitä pamppunne nyt haluavat ja ovat ilmaisseet? Pitäkää korvanne auki mitä johtajanne esittää. He ovat puhuneet kiintiöiden lisäämisestä. Vihreät etunenässä haluavat ensin kymmenkertaistaa kiintiöt ja sitten rajatonta ukkojen ottoa tänne. Samoin demarit. Eivät vasemmistoliitonkaan Liit ja Paavot vastaan sítä laita. Miksi laittaisivat? Vasurithan saavat näin aikaan vallankumouksen. He näet käyttävät tätäkin ukkojen tuloa välineenä perinteisten kristillisten arvojen tuhoamiselle. Vallankumous anarkioineen on teidän tavoite. Kun ette sitä aikoinaan saaneet asein, nyt käytte länsimaisen sivistyksen ja perinteisten kristillisten perhearvojen, ynnä muiden elämään suojelevien arvojen kimppuun sisältä päin ja ikäänkuin huomaamatta. Mutta sori, yrityksenne on huomattu aikoja sitten.

        Elämää suojelevien arvojen siis.


      • VL_ainoa_työväenpuolue
        qåaäzm kirjoitti:

        Elämää suojelevien arvojen siis.

        Herää pahvi ja koita ymmärtää mistä puhutaan.
        Pakolaiskiintiöissä puhutaan alle 1000 hengestä/ vuosi (Pakolaiskiintiö vuodelle 2017 on 750 henkilöä) ja sen kasvattaminen ei ole maamme mamuilla täyttämistä.

        Mutta hallitsemattomien maahantulijoiden tänne pääsystä on vastannut hallitus, johon persut tuona aikana vielä kuuluivat. Ja niitä on persujen päätöksellä tänne päästetty jo n. 30 000 / vuosi. Pystytkö ymmärtämään suuruusluokan eron?

        Jos joku vallankumousta Suomessa on tekemässä, niin se on persut. Hehän maamme ovat mamuttaneet Halla-ahon hyväksynnällä, käyneet kiihkeää kampanjaa työläisvasemmistoa ja AY-liikettä vastaan. Ja kannattavat MV-lehden ja Vastarintaliikeen kaltaisia viharyhmiä.


    • qåaäzm

      Ei yhtään mihinkään sitä tarvita. Ei tarvita muitakaan maanpetturipuolueita. Kun nyt katsotaan mikä puolue muodostaa täydellisen poikkeuksen tällä hetkellä puolueiden joukossa, ja jos unohdetaan entiset synnit, niin se on persut. Mikään muu puolue ei puhu rajojen kiinni laittamisesta. Se toimenpide vaadittaisiin että maamme yleensä välttyy tuholta. Muuten maatamme kohtaa konkurssi. Piste.

      • qåaäzm

        Tämän asian soisi paatuneimmankin vasurin myöntävän, että konkka on edessä, kun rahamme ei yksinkertaisesti riitä kaikenmaailman ukkojen elättämiseen. Todennäköisesti vasuri mielessään tämän myöntääkin, mutta ei julkisesti.


      • qåaäzm
        qåaäzm kirjoitti:

        Tämän asian soisi paatuneimmankin vasurin myöntävän, että konkka on edessä, kun rahamme ei yksinkertaisesti riitä kaikenmaailman ukkojen elättämiseen. Todennäköisesti vasuri mielessään tämän myöntääkin, mutta ei julkisesti.

        Eihän se vasemmisto puolusta enää edes työmiestä. Siitä on tullut liituraitavasemmisto. Duunarit siirtyvät persuihin koska näkevät heidät ainoana ryhmänä joka ajaa suomalaisten asiaa. Toki heissäkin (persuissakin) voi olla pettureita, mutta linjaukset esimerkiksi juuri tässä tulevaisuuden ykkösasiassa eli ukkojen maahan ottamisessa, ovat täysin poikkeavia muihin puolueisiin verrattuna. Persut ovat ainoa oljenkorsi meidän maan tulevaisuutta ja turvallisuuttamme ajatellen. Muut haluaa vaihtaa väestön, persut ei.


      • Hitsari_Tku
        qåaäzm kirjoitti:

        Eihän se vasemmisto puolusta enää edes työmiestä. Siitä on tullut liituraitavasemmisto. Duunarit siirtyvät persuihin koska näkevät heidät ainoana ryhmänä joka ajaa suomalaisten asiaa. Toki heissäkin (persuissakin) voi olla pettureita, mutta linjaukset esimerkiksi juuri tässä tulevaisuuden ykkösasiassa eli ukkojen maahan ottamisessa, ovat täysin poikkeavia muihin puolueisiin verrattuna. Persut ovat ainoa oljenkorsi meidän maan tulevaisuutta ja turvallisuuttamme ajatellen. Muut haluaa vaihtaa väestön, persut ei.

        Älä nyt valehtele. Rasistisakkiin ei siirry yksikään oikea työmies! Pelkkää persuspämmiä.


      • työmieskin---
        Hitsari_Tku kirjoitti:

        Älä nyt valehtele. Rasistisakkiin ei siirry yksikään oikea työmies! Pelkkää persuspämmiä.

        Työmieskin siirtyi persuihin :)


    • HUOLTOPALVELUOPISTO-007

      VIHERPUNAOPISTO007
      23.10.2017 14:22
      UUSI
      HEI! Mitä hyvää ja kaunista sanottavaa on todellakin heillä, jotka haluavat joka tavalla ja joka keinoin sekä joka aatteella kusettaa mahdollisimman paljon Kommunistinen Työläisliike rs:ää tai Kommunistinen Toimintapuolue rs:ssää siis Communistic Action Party rs:ää? Mitä nyt Te Arvoisat Paronit ja Porvarit haluatte ehkä vastata eräälle Kulkurille ja Katunarrille? Niin ja miten ovat nyt Näreet ja Aidan Seipäät sekä Asiat ja Asian Haarat Hyvät ja Arvoisat Nerotyöläiset sekä Kaikkien Erikoisalojen Iskutaistelijat kuten Toverit ja Paronit Extyökkäri ja S'partacus?

    • KommariMari

      Vasemmisto ei tätä enää voi kutsua työväen puolueeksi se erkaantu siitä aattesta jo vuosia sitten.

    • M.Hyöty.Miettinen

      Jos sitä johonkin hyödylliseen tarvittaisi tuota kysymystä ei tarvittaisi esittää !

      Onhan niitä muitakin näennäis tarvittavia.

      Ne kuuluisat nunnan.... ja paavin...... Ja varmaankin myös pohjoisessa mäkärät. Niin ja saharassa lisähiekka.

      • persuilu_on_mielisairaus

        Niinpä. Siksi rasistipersut potkittiinkin oppositioon, kun niistä ei ole kuin haittaa normaaliyhteiskunnalle.


      • liianderssonit
        persuilu_on_mielisairaus kirjoitti:

        Niinpä. Siksi rasistipersut potkittiinkin oppositioon, kun niistä ei ole kuin haittaa normaaliyhteiskunnalle.

        Samoin tehtiin Vasemmistoliitolle v. 2015 jälkeen, ensin Arhinmäki nolasi itsensä Sothissa kännäillessään, no tämä uusi Turun Andersson ei ole saanut senkään edestä politiikan puolella julkisuutta. Eli ihan perustellusti ovat oppositiossa, siellä voi tavata anarkistien Kiakkoviaraita ym. Suomi 100 -merkeissä jne.

        Vasurit jatkaa oppositiossa huolimatta Kokoomuksen imemisestä tässä työvoiman tarveharkinnasta luopumisesta.


      • Sompanssi
        persuilu_on_mielisairaus kirjoitti:

        Niinpä. Siksi rasistipersut potkittiinkin oppositioon, kun niistä ei ole kuin haittaa normaaliyhteiskunnalle.

        Aivan koska persut häiritsevät ”rasisimisuudellaa” teidän oikeiden ”työläisiä” puolustavien Islamilla aivopestyjen viherkommareiden kehitysmaamuslimi haittamaahanmmuuttajien Islamilaisen kalifaatin syntyä suomeen koska sehän on teidän unelmanne hehhehhehhee..... Viherkommarithan ne ovatkin varsinainen työtä tekevien työläisten puolue hehhehhee


    • Omavaraisuusastehyvä

      Helpoin ratkaisu ongelmiimme on; Lopettakaa työnne. Irtisanokaa itsenne. Ei tarvitse lakkoja etc. Ottakaa lopputili. Lopettakaa kulutus. Kaikki rahahanat sisään tai ulos, sulkekaa. Syökää vaikka käpyjä. Katsotaan tilanne vuoden päästä. Ei ole työvoima pulaa tai ylitarjontaa. Nurin on kaikki kapitaalin purppuraa palvovien tuotantolaitokset. Rakennetetaan sitten uudestaan. Virheistä opittuamme. Ratkaisu? Tai jatkakaa kitinäänne. PS. Laihuus ihanteemme nykyään muutenkin niin mihin helvettiin pääomanne kulutatte?

    • Per-kel

      Muistan Aarne Saarisen....ennen vanhaan, oli asiallinen keskusteluissa .-

      • Sompanssi

        Silloin kommarit olivatkin vielä työväenpuolue, nykyän nämä viherkommarit ovat lähinnä suomea Islamisoiva puolue, koska kannattavat kehitysmaamuslimi haittamaahanmuuttoa ja sillä kurjistavat suomalaisten vähäosaisten asemaa entisestään....


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      581
      1008
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      910
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe