Hesari loukkaantui somalian puolesta

Jbbjjbjbjvvjk

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005411607.html

Somalian tuhoisaa terrori-iskua ei noteerattu EU:n ulkoministerikokouksessa – Soini kertoo lähettäneensä suruvalittelut, Sipilä ei asiasta twiitannut, vaikka Las Vegasin ampumisia surikin
Keskeisten EU-päättäjien Twitter-tileillä tapahtunutta ei noteerattu millään tavalla, vaikka kyseessä oli mahdollisesti tuhoisin yksittäinen terrorihyökkäys Somalian historiassa.
Iskua ei mainittu lainkaan EU-komission päivittäisessä tiedotustilaisuudessa, eikä asiasta esitetty myöskään kysymyksiä.

Tragediasta ei myöskään keskusteltu EU:n ulkoministerikokouksessa Luxemburgissa, kertoi ulkoministeri Timo Soini (sin). Soini kertoi, että hän oli sunnuntaina lähettänyt henkilökohtaiset surunvalittelut Somaliaan.
Somalian sotaa Suomeen vuonna 1994 paennut radiopersoona ja Helsingin sosiaalidemokraattien kaupunginvaltuutettu Abdirahim ”Husu” Hussein esitti maanantai-iltana pettymyksensä suomalaisten piittaamattomuuteen Mogadishun iskujen jälkeen.
Hussein huomautti, että esimerkiksi pääministeri Juha Sipilä (kesk) ei ollut ilmaissut julkisesti mitään Mogadishun iskuun liittyen.

Sipilä esimerkiksi esitti Suomen puolesta surunvalittelut Barcelonan terrori-iskun uhreille elokuussa ja Twitterissä Las Vegasin joukkoampumisen uhreille lokakuun alussa.

37

312

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äkkiä.ohjelmaapukkaamaan

      Eikö arvoisa radiopersoona olisi voinut itse tehdä iiisoon valtavan artikkelin ja ohjelman kyseisestä kauheasta ja valitettavasta iskusta?
      Kyllähän hänen tehtävänsä on ehdottomasti tiedottaa koko soumen maata kyseisestä valtaisasta katastrofista, jota eivät tunnottomat ja kyyniset eu-johtajatkaan edes noteeranneet.
      Olivatpa he sydämettömiä. Nyt, radiopersoona, ala heti toimimaan, asiasta voi saada kasaan monenlaista artikkelia, haastattelua, keskusteluohjelmaa, vaadi jopa a-studion erikoisiltaa tuodaksesi julki tämän katastrofin ja tragedian.

    • taas.itketään

      Somalit on kovia loukkaantumaan. Miksei Herra Husu tee ohjelmaa somaleiden orjista. Vasemmistosomppu joka pitää juutalaisleijonaa kaulassaan halusi nelson mandelan patsaan suomeen, eiköhän nelsonin paikka ole somaliassa, jossa bantuja pidettiin orjina ja muitakin heimoja ryöstettiin somalien pelloille. Siinä pä esimerkkiä somaleille, miten perataan kansakunnan hirvittävä historia.

      • 65_i06

        Husun lempilause on että syö paskaa ja kuole. Ei Huslla tuolloin ole muuhun aikaa.


    • Siinäpä.tätä

      Pelolle ei pidä antaa valtaa. Kilistelkää avaimia.Ruoholeikkureiden alle jää enemmän ihmisiä kuin räjäytyksissä kuolee.Terrorismin estäminen voi olla suurempi ongelma, kuin itse terrorismi (suomalainen terroristitutkija).

    • sellaistase

      Nyt kannattaa somalian palkata nettiin 5000 nettipoliisia, ettei vaan vihakirjottelu terrorismin johdosta lisäänny. Valtakunnansyyttäjäkin sanoi, että etteikö nämä tiedä, että kirjottelullaan aiheuttavat terrorismia?????????????

      • Tapo-Fobba-kyttä

        MIKSI AINOASTAAN 5000 ?


      • PAHUUSZ

        Eihän somalit osaa kirjoittaa, kyllä tuokin isku on suomalaisten vihapuheiden synnyttämä.


      • puutettaSomaliassa

        Vihapuhetta ehkäisevien nettipoliisien puute kostautui Somalialle. Eikö asia ole selvä?


    • S-E_terroristi

      Trump ilmoitti Somalian rekkapommin jälkeen, että USA:n sympatiat ova Somalien puoella ja USA suojelee somaleita. Somalivihaaja on Trumpin ilmoituksen mukaan terroristi.

      • sanatjateot

        Ei taida Usa enää ottaa somaleita maahansa. Taisi olla jopa maahantulokiellossa.


    • Vuorten-Viisas

      Jokainen terroriteon uhri on jonkun lapsi, äiti, isä, isoäiti tai isoisä. Miksi emme osoittaisi myötätuntoa toiselle ihmiselle. Jokainen terroriteko on epäinhimillinen ja vastenmielinen. Miksi emme tuomitsisi terroria.

      Älkääpä pojat taas öyhöttäkö.

      • PAHUUSZ

        Tapaushan osoittaa, ettei johtajiamme mukaan somali ole yhtä ihmisarvoinen kuin länsimaalaiset. Oikeusjuttuja odottaessa.


      • Yletietääparhaiten

        Tuo iskuhan jotui selvästi siitä kun Suomessa on rassissti. Somalit eivät siksi juuri kukaan uskalla tulla tänne täyshoitoon. Sitäpaitsi iskun tekijällä ei ollut varmasti mitään tekemistä islamin kanssa. Eikä siellä ole kuultu ylen päteviä ohjeita, tunnnista, hälytä, pakene. Toinen hyvä keino on ranneke, jossa pyydetään olla tappamatta. Jos ei nuokaan toimi, ota uhkaava asento ja huuda seis.


      • Somalistiensomalisti

        Ja jokainen terroristi jonkun lapsi ja lapsenlapsi...
        Mitä jos Husu keskittyisi opettamaan maan miehilleen (naisilleen) maamme tapoja tai veisi kaikki, itsensä mukaanlukien takaisin ihanaan Somalian ihmemaahan. Mieluummin tätä viimeistä... lipuntarkastajan hakkaajat, suomenlinnan ryöstelijät ja sokeiden raiskaajat yms. imbelsiilit.
        Minusta uhreja oli liian vähän. Toivottavasti oli paljon lomailevia elättejä joukossa. Ketä kiinnostaa? Propagandaa että saisivat lisää lapsivaimoja ja kumminkaiman adoptoituja serkkuja raahattua tänne eläteiksi.


    • opit.talteen

      Somaliaan voi lähettää vihapuhepoliiseja ennalta ehkäisemään näitä iskuja. Taponen vaikka 20 vuoden sopimuksella opettamaan somalialaisia nettipoliiseeja. Onhan Tapostakin somalit ihan itte opettaneet, joiden mielestä radikalisoituminen johtuu vihapuheesta.

    • Sensuurinkourissa

      hesari sensuroi

      http://mobi.egorazzi.com/2017/10/suomalainen-merimies-pätki-algerialaista-ja-marokkolaista-ryöstäjää-turpaan-italiassa-hesari-vaikeni.html

      • Tthhyug

        Suomessa tämä olisi joutunut syytteeseen ja maksamaan isot korvaukset marokkolaisille


    • Jartsallesuunia

      Suosittelen Jari Taposta lämpimästi Somalian vihapuhepoliisin johtoon. Suomesta voi hakea virkavapaata, jota avokätisesti myönnettäneen.

    • Kaukana_vihainen_maa

      Onhan se tärkeää tiedottaa tällaisestakin tapahtumasta. Kun täällä länsimaissa paukkuu jatkuvasti, joku saattaisi muuten huomata ettei Somalia oikeastaan ole ollut viime aikoina kovinkaan turvaton paikka somaleille.

      Sellaisesta havainnosta saattaisi kehittyä ihmettelyä, miksi somalialaisia on täällä turvaa hakemassa, ja ehkä nousta esiin muitakin epämiellyttäviä kysymyksiä.

    • Ijijijkjjjkinik

      Eiköhän tämäkin meivota lopulta suomalaisen valkoisen hetero miehen syyksi...

    • kaboomogadishu

      Mogadishussa paukkuu aina. Niinkuin lähes kaikissa muslimimaissa. Se on sikäläistä luontaista evoluutiota. TNT:llä ja neitsyeillä sävytettynä. Mitä sitä tuomitsemaan. Rikastuttavaa kulttuuria vain. Ihmisiä kuolee päivittäin koteihinsa, kadulle, junan alle, jne... no big thing!

    • edcvfr3

      Somppu on silloin hyvä somppu kun se asuu muualla kuin Suomessa loisimassa.

      • uivasomppu

        Valitettavasti noita on pukkaamassa yhä enemmän Eurooppaan. Vapaa liikkuvuus ja Euroopan maaperälle ajautunut somppu ei tiedä kenellekään mitään hyvää. Suunnaton kustannuspiikki ja paskakulttuuri yhdistettynä.


      • ghjghjghjghghj
        uivasomppu kirjoitti:

        Valitettavasti noita on pukkaamassa yhä enemmän Eurooppaan. Vapaa liikkuvuus ja Euroopan maaperälle ajautunut somppu ei tiedä kenellekään mitään hyvää. Suunnaton kustannuspiikki ja paskakulttuuri yhdistettynä.

        Kiitos mm. vasemmiston ja kokoomuksen tänne suuntautuva ilmaislomaliikenne ei ole pienenemään päin. Moniko suomalainenkin oikeasti tuota sakkia tänne haluaa?


    • fdsfsfsdfsdfsd

      suvakit huutaa että kyllä suomessa tilaa on mutta kyllä somaliassa vasta tilaa onkin...somalia on maantieteellisesti suomea 2 xsuurempi ja väestötiheydeltään harvemmin asuttu kuin suomi

      • MeOlemmeMeOlemmeMe

        Tilaa saattaa olla, mutta kansa on kyllästynyt maksamaan vieraiden ikuista elätystä, ja myöskin kyllästynyt kuuntelemaan loputonta valitusta ja määräilyä siitä, millainen Suomen ja suomalaisten tulisi olla.

        Ja loppuu ne rahatkin, vai onko vieraille varattu EUssa joku erityistaikaseinä?

        Missä on vieraiden ylpeyden- ja omanarvontunto? Puheissa? Käytöksessä?

        Itselläni on sen verran kunniantuntoa jäljellä, että en voisi suurin surminkaan jäädä sellaisen kansan elätettäväksi, jonka elämäntapaa en kunnioiteta hiirenp-n vertaa. Tämähän on käynyt ilmi monista kuulemistamme kommenteista. Ja muutamista kommentteja tukevista teoista.


    • kjhbkjhkjmh

      Ei ketään kiinnosta jos muslimit tappavat toisiaan, tekevät vain muulle maailmalle palveluksen.
      Eurooppalaisia kiinnostavat eurooppalaisten asiat, hyvin harva tänne esim. somaleja olisi ikinä edes kavannut, vaikka täällä ovatkin ilmaislomallaan.

    • uNFuNFuNF
      • werrwerwe

        onko husu jo komentoinut tapausta..


      • ghfjghfjghf
        werrwerwe kirjoitti:

        onko husu jo komentoinut tapausta..

        Husu on epärehellinen kusettaja, joka esittää sokeaa väärinymmärtäjää. Lyhytjänteistä touhua vaan sellainen, koska se paska ei pysy loputtomiin piilossa peiton alla..


    • eisaisitoivoapahaa

      Ja ketähän ne viime viikonloppuisen bussi-iskun tekijät ovat? Ovat niin röyhkeätä porukkaa että ovat ihan itse ansainneet "kurjuutensa".

    • ghjgfhkjhgkjghghju

      "Batlo on asunut miehensä kanssa Suomessa 2000-luvulla. Hän saapui maahanmuuttajana. Batlo on seurannut, mitä maahanmuutto/pakolaisyhteisössä tapahtuu.
      – Suomalaiset ovat tyhmiä lampaita, orjakansaa, jotka hyväksyvät mitä vain. Osa maahanmuuttajista ja pakolaisista raiskaa naisenne ja vie rahanne käyttämällä väärin sosiaalijärjestelmäänne.
      He myös tekevät rikoksia ja ryöstävät ihmisiä ja ajoneuvoja. Miten voitte olla niin tyhmiä lampaita, että ette tee mitään asioille. En voi arvostaa sellaisia ihmisiä. Kertoo Batlo ja sylkee maahan ja jatkaa. Näin vähän arvostan lampaita, jotka eivät pidä oman maan kansalaistensa puoliaan ja sylkee maahan uudelleen.
      Annatte liian paljon liian helposti. Se tulkitaan heikkoudeksi ja sitä käytetään häikelemättömästi hyväkseen. En voi ymmärtää miksi maahanmuuttajia ja pakolaisia ei kohdella tasavertaisesti suomalaisten kanssa. Samat lait ja edut kaikille.
      Teidän poliisinne pelkää rasismi syytteitä, eikä uskalla puuttua ulkomaisiin rikollisten toimiin. Se on suuri häpeä. Teidän hallitus on tyhmiä täynnä. Miksi äänestätte tyhmiä ihmisiä päättämään asioistanne. Miksi annatte maanne pois muille.
      Miksi yksinäinen suomalainen saa tukia vain 400-680 euroa kuussa, kun yksinäiset ulkomaalaiset/pakolaiset saavat tukia 1000-2000 euroa kuussa. Ulkomaalaiset/pakolaiset saavat myös paljon muita etuja mitä suomalaiset eivät saa. Ihmettelee Batlo. Se on väärin.
      Missään muussa maassa omia kansalaisia ei kohdella yhtä huonosti, kuin teidän maassa.
      Missään muualla ulkomaalaiset/pakolaiset eivät saa yhtä paljon etuja ilmaiseksi, kuin teidän maassanne. Teillä sanotaan olevan demokratia, mutta en ymmärrä miksi lait ja etuudet eivät ole samat kaikille. Te itse olette syyllisiä, koska äänestätte hyvin tyhmiä ihmisiä päättämään asioistanne. Siksi te kärsitte omasta tyhmyydestänne. Kertoo Batlo."

      Intersektionaalifemmareiden-propagandahesari voisi työntää oman päänsä perseeseensä - mutta ähh, se onkin jo siellä ollut tukevasti jo monta vuotta...

      • JooPaHan

        Erittäin HyvinSanottu, sammoo mieltä oon minäkii !!!!!!!!!!!


      • tyjufghjghfkjgh
        JooPaHan kirjoitti:

        Erittäin HyvinSanottu, sammoo mieltä oon minäkii !!!!!!!!!!!

        Vaikeahan tuosta nyt ollakaan eri mieltä paitsi jos elää jossain vihervassarikuplassa Unelmoiden jostakin utopistisesta jota ei ole oikeassa maailmassa olemassakaan.


    • tarkkanäköinen

      EU:n ulkoministeiden kokouksessa ei noteerattu somalian pommi-iskua, olisiko niin, ettei tätä ihmettelevälle Soinille ole kerrottu kaikkea, eikö Suomi olekkaan eu:n ytimessä. Somalian ja Afganistanian pommit lopettavat matujen palautukset eu:sta ko. maihin. Niin kauan näissä maissa rytisee, kunnes palautukset lopetetaan . näin on merkkel ja juncker juonineet, Sopii Soinin sitä ihmetellä, mitä siellä ytimessä sovitaan , olemme vain maksajia, emme päätöksen tekijöitä.

    • Mitä_väliä

      Ihan hyvä, että Sipilä ei esittänyt mitään Mogadishun iskun johdosta. Se olisi voitu tulkita siellä väärin, eli mahdollisesti jopa kutsuksi saapua Suomeen. Viimeksi kun Sipilä leikki suurta humanistia, mm. Somaliasta, Irakista ja Afganistanista pölähti hetkessä Suomeen yli 30 000 nuorta ja salskeaa turistia elätettäväksi. Roikkuvat suurimmaksi osaksi vieläkin täällä ja Suomen valtionvelka sen kun paisuu. Espanjaan ja USA:n voi huoletta lähettää osanottoja ja surunvalitteluja, sieltä kun porukka ei lähde myötätunnon johdosta, vaeltamaan pitkin Eurooppaa. Tulevat toimeen ns omillaan.

    • pikkumullaheita

      Eihän somppulandiassa edes ole virallista toimielintä, saati hallintoa, kenelle esittää surunvalittelunsa. Vain saatanallinen 24/7 härdelli ja päivittäinen banaaninkaappauskilpailu eri klaanien kesken. Mitä tuollaisella päätään vaivaa. Antaa paikallisten riehua.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe