Judah Ben Samuelin ennustus v.1217

zxvdf

Esipuhe:  Ilman Jumalaa täysin käsittämätön ennustus v.1217. Mooseksen lain mukainen riemuvuosijakso Raamatussa on  50v. Silloin mm. köyhtyneet ja maansa menettäneet saivat palata perintömailleen takaisin. Velat nollattiin ja samoin kaikki orjat tuli päästää vapaaksi. Ihmeellistä, että Jumala toimii vieläkin, tänä päivänä tämän määrittämänsä jaksotuksen mukaisesti ja toteuttaa ennustuksiaan 50 vuoden rytmillä, aivan Messiaanisen ajan alkuun saakka. Tämän näemme alla olevasta, erittäin merkittävästä ennustuksesta, jonka antoi juutalainen Rabbi Judah Ben Samuel v.1217. Hän johdattaa ennustuksillaan meidät aivan vuoteen 2017 saakka, jolloin hän sanoo Messiaanisen ajan alkavan. -- Omien laskelmieni  mukaan Hoosean kirjan pohjalta, olemme siirtyneet 1000v.- päivissä 'kolmanteen' päivään, josta Herra on luvannut Israelille: Hoos. 6: 1 "Tulkaa, palatkaamme Herran tykö, sillä hän on raadellut meitä, ja parantaa meidät, hän on lyönyt meitä, ja sitoo meidät. 2 Hän tekee meidät eläviksi kahden päivän kuluttua, kolmantena päivänä hän meidät herättää, ja me saamme elää hänen edessänsä." -- Se muuten tapahtuu, sillä Herra ei valhettele.


Kaikki melske mikä täyttää maailman tänä päivänä: sodan uhka, maanjäristykset, tulivuoren purkaukset, veden paisumukset, tsunamit, pyörremyrskyt, epidemiat, nälän hädät, ihmisten keskuudessa lisääntyvä rakkaudettomuus, maailman kasvava viha Israelia kohtaan, kaikki tämä viittaa vain yhteen suuntaan, että lopun ajat ovat jo käsillä.
Etelä-Afrikkalainen pastori, F.M. Riley, on lähettänyt maailmalle profeetallisen viestin. Tässä muutama rivi hänen kirjoituksestaan Samuel Korhosen kääntämänä: Vuonna 1217 juutalainen Rabbi Judah Ben Samuel profetoi että Turkin ottomaanit tulisivat hallitsemaan Jerusalemin Pyhää kaupunkia kahdeksan riemuvuoden ajan. Riemuvuosi on 50 vuoden jakso (3 Moos 25:8-13). Kahdeksan riemuvuotta on siis 400 vuotta. Ja kuinka kävikään, 300 vuotta myöhemmin, vuonna 1517 Turkin ottomaanit valtasivat Jerusalemin kaupungin ja hallitsivat sitä seuraavat 400 vuotta. Liittoutuneet joukot ajoivat heidät lopulta vuonna 1917 ulos kaupungista ja Pyhältä maalta. Rabbi Judah Ben Samuelin profetia 400 vuodesta toteutui täsmälleen ja vuodelleen.

Sama Rabbi oli myös profetoinut että yhdeksännen riemuvuoden aikana Jerusalem olisi "ei kenenkään maata." Tämä toteutui täsmälleen vuosina 1917-1967 johtuen siitä tosiasiasta että Kansainliitto asetti Pyhän maan Brittiläisen Mandaatin alaiseksi, eikä se "kuulunut" millekään valtiolle. Vielä Israelin Itsenäisyyssodan jälkeen vuosina 1948-1949 Jerusalem oli edelleen jaettu maakaistalla, mikä meni suoraan kaupungin sydämen läpi Jordanin hallitessa kaupungin itäosaa ja Israelin läntistä. Tuon maakaistan katsottiin olevan ja sitä kutsuttiin nimellä "ei kenenkään maa" sekä israelilaisten että jordanilaisten taholta. Jokainen tuolle kaistalle astuva ammuttiin...Vasta kuuden päivän sodassa vuonna 1967 Israelin armeija valloitti Pyhän maan, koko Länsirannan ja koko Jerusalemin kaupunki siirtyi takaisin Israelin omistukseen. Täten jälleen kerran tämän Rabbin 750 vuotta aikaisemmin antama profetia toteutui kirjaimelleen [yhdeksännen riemuvuoden aikana (1917-1967) Jerusalem "ei ollut kenenkään maata."

Eikä siinä vielä kaikki. Sama Rabbi profetoi myös että kymmenennen riemuvuoden aikana Jerusalem olisi juutalaisten hallinnassa ja Messiaaniset "lopunajat" alkaisivat. Kymmenes riemuvuosi alkoi vuonna 1967 ja päättyy vuonna 2017.
Emme tahdo laskea tuon profetian pohjalta milloin Jeesus palaa. Niin moni on yrittänyt laskea tarkan ajan Jeesuksen toiselle tulemukselle, ja kun laskut ei pitäneetkään paikkaansa, oli pettymys suuri sekä laskijalle itselleen että hänen kuulijakunnalleen. Yksi asia on kuitenkin muistettava — jos uskomme ennen suurta ahdistusta tapahtuvaan ylöstempaukseen —niin on aika valmistautua lähtöön!

Oma lisäys: Yllättävän tarkasti tähän saakka toteutunut Judah Ben Samuelin ennustus. Vuosi 2017 viittaa Kristuksen näkyvään tuloon ja Milleniumin alkamiseen. Jos vaivanaika on seitsemän vuotta ja tulkinta siitä, että tempaus ennen sitä on oikea, niin....no sitä sitten mennään pian parempaan. Tässä linkki sivulle : http://2010rapture.org/8jubilees.html -- ...ja tuon linkkisivun alareunassa on linkki : Israel: Between Mysticism and Reality - otsikolla, josta päästään Israel Today lehden sivulle, artikkeliin, jonka on kirjoittanut Ludwig Schneider, ( Doron Schneiderin isä). Käsittelee aihetta.
http://www.reinosav.net/rav-profet.htm

27

294

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sgrgrg

      ok.

    • KTS--

      Tämä ennustus on HOAX eikä sitä ole maailmassa esiintynyt ennen "Israel Today" -lehden kirjoitusta.

      Rabbi ei koskaan kirjoittanut mitään vuotta 2017 koskevaa ennustusta. Sellaista asiakirjalähdettä ei ole.

      Koko stoori on Israel Todayssa kirjoittaneen helluntaipastori Schneiderin keksimä HOAX!

      Tässä on ihan karismaattis-apokalyptinen sivusto, joka muista vastaavista poiketen on havainnut tämän huijauksen:

      http://www.thepropheticyears.com/wordpress/rabbi-judah-ben-samuel-of-1217-tips-jack-van-impe-on-2017-tribulation.html

      "There is nothing else that I could find to verify that such a prophecy from before 1217 AD even existed. "

      Ja tässä vielä systemaattisempi tutkimus asiasta:

      http://barthsnotes.com/2012/10/28/joseph-farah-promoting-amazing-prophecy-attributed-to-thirteenth-century-rabbi/

      "Schneider has not “discovered” something written by Ben Samuel, and much less has he “translated” it “into English and other languages”. Rather, it seems that he “discovered” his own hidden meaning in a particular text, which cannot be assessed independently because he hasn’t given any reference. "

      • bbbbmmm

        Tätä ei profetoi kukaan muu kuin muslimi.

        Suura 8:39 Ja taistelkaa heitä vastaan, kunnes kaikki kiusaukset taukoavat ja kunnes Jumalan tuomiota noudatetaan kaikessa. Mutta jos he taas mielensä muuttavat, kyllä Jumala näkee, mitä he tekevät.
        Noiden tappokehoitusten käytännön toteutuksia löytyy mm. verkko-osoitteesta www.thereligionofpeace.com/index.html#Attacks


    • kukatunustaaaaa

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201710192200472437_ul.shtml

      Julkisen sanan neuvoston langettava päätös

      Torstai 19.10.2017 klo 14.08

      Julkisen sanan neuvosto on antanut Iltalehdelle langettavan päätöksen, joka julkaistaan kokonaisuudessaan.

      Langettava päätös 6646/SL/17

      Iltalehti

      Asia: Totuudenmukainen tiedonvälitys, tietojen tarkastaminen, lähdekriittisyys, olennainen asiavirhe

      Lehti kertoi verkkosivuillaan tarinan pastorista, joka joutui krokotiilien syömäksi yritettyään kävellä veden päällä. Juttu perustui verkossa levinneeseen sepitteelliseen kertomukseen. Lehti ei oikaissut virhettään asianmukaisesti, kun se poisti jutun verkkosivuiltaan kertomatta siitä yleisölle.

      Kantelu 3.8.2017

      Kantelu kohdistuu Iltalehden verkkosivuillaan 15.5.2017 julkaisemaan juttuun ”Pastori yritti näyttää seurakunnalle miten Jeesus käveli vetten päällä - krokotiilit söivät”.

      Kantelijan mukaan juttu on todettu ankaksi useammallakin taholla, esim. Snopes (www.snopes.com/pastor-eaten-by-crocodiles/ ), Mashable (mashable.com/2017/05/15/pastor-crocodiles-walk-water-jesus-fake-news/#iXeQKH2dKOqs) ja Paholaisen asianajaja (http://paholaisen-asianajaja.blogspot.fi/2017/05/kun-krokotiilit-pastorin-soivat-ja.html ).

      Kantelija lähetti oikaisupyynnön Iltalehden toimittajalle 17. toukokuuta 2017 kello 9.19, mutta hän ei kantelijan mukaan vastannut viestiin, eikä juttua ole oikaistu.

      Kantelijan mukaan juttu oli perätön. ”Lisäksi se ruokkii ihmisissä käsitystä kristittyjen tyhmyydestä ja hyväuskoisuudesta eli pyrkii näin esittämään tietyn ihmisryhmän huonossa valossa.” Kantelijan mukaan jutun tehon voi todeta keskusteluosiosta, jossa moni katsoo jälleen kerran todistetun miten järjettömiä uskovat ovat. ”Alkuperäinen juttu voi sisällöstä päätellen olla tarkoitettukin mustamaalaamaan tiettyä kansanryhmää.”

      Päätoimittajan vastaus 20.9.2017

      Päätoimittaja Petri Hakalan mukaan kyseinen juttu pastorista levisi laajasti läpi kansainvälisen median. Esimerkiksi Britanniassa samasta aiheesta kirjoittivat mm. Daily Mail 14.5., The Telegraph ja The Independent 15.5. Lisäksi juttu ilmestyi lukuisissa julkaisuissa ympäri maailmaa.

      Päätoimittajan mukaan myös Iltalehti julkaisi aiheesta jutun 15.5. kansainvälisiin lähteisiin pohjautuen. Päätoimittajan mukaan Iltalehti ei pyrkinyt tarkastamaan jutun todenperäisyyttä alkuperäisistä lähteistä, vaan luotti edellä mainittuihin, perinteisiin laatumedioihin. ”Alkuperäisten lähteiden tarkastaminen olisi ollut hankalaa, koska väitetty tapahtumapaikka oli ollut Zimbabwessa.”

      Päätoimittajan mukaan kantelijan välittämä oikaisupyyntö ei koskaan tavoittanut jutun kirjoittanutta toimittajaa tai muuta toimitusta. Jos näin olisi tapahtunut, on selvää, että uutinen olisi korjattu.

      Ratkaisu

      JO 8: Journalistin velvollisuus on pyrkiä totuudenmukaiseen tiedonvälitykseen.

      JO 10: Tiedot on tarkistettava mahdollisimman hyvin - myös silloin kun ne on aikaisemmin julkaistu.

      JO 11: Yleisön on voitava erottaa tosiasiat mielipiteistä ja sepitteellisestä aineistosta. Myöskään kuvaa tai ääntä ei saa käyttää harhaanjohtavasti.

      JO 12: Tietolähteisiin on suhtauduttava kriittisesti. Erityisen tärkeää se on kiistanalaisissa asioissa, koska tietolähteellä voi olla hyötymis- tai vahingoittamistarkoitus.

      JO 20: Olennainen asiavirhe on korjattava viipymättä ja niin, että se tavoittaa mahdollisimman kattavasti virheellistä tietoa saaneen yleisön. Korjaus on julkaistava sekä tiedotusvälineen toimituksellisilla verkkosivuilla että julkaisussa tai kanavassa, jossa virhe on alun perin ollut.

      Korjauksen huomioarvo on suhteutettava virheen vakavuuteen. Jos jutussa on useita asiavirheitä tai jos virheestä voi aiheutua suurta vahinkoa, toimituksen tulee julkaista uusi juttu, jossa virheellinen tieto yksilöidään ja korjataan.

      Verkossa olennaisen virheen korjaamiseksi ei riitä virheellisen tiedon tai jutun poistaminen, vaan yleisölle on kerrottava virheestä sekä miten ja milloin se on korjattu.

      Tiedotusvälineen on suotavaa tehdä yleisölle selväksi ne käytännöt ja periaatteet, joiden mukaan se korjaa virheensä.

      Iltalehti kertoi verkkosivuillaan tarinan afrikkalaisesta pastorista, joka joutui krokotiilien syömäksi yritettyään kävellä veden päällä.

      Julkisen sanan neuvosto ei löytänyt mitään perusteita kantelijan väitteelle, että Iltalehti olisi julkaissut tarinan halventaakseen kristittyjä.

      Neuvosto kuitenkin toteaa, että kyseessä oli epäluotettavista lähteistä peräisin oleva sepitteellinen tarina. Iltalehti oli laiminlyönyt tietojen tarkistamisen sekä lähdekritiikin, eikä se korjannut juttuaan oikaisupyynnöstä huolimatta.

      Iltalehti poisti jutun verkkosivuiltaan saatuaan tiedon kantelusta, mutta ei kertonut yleisölle jutun poistamisesta. Neuvosto muistuttaa, että verkossa olennaisen asiavirheen korjaamiseksi ei riitä virheellisen tiedon tai jutun poistaminen, vaan yleisölle on kerrottava virheestä sekä miten ja milloin se on korjattu.

      • cvvnn

        Voi hyvänen aika tuota järjen valottomuutta.


      • isostakriajstaaaa

        Room. 12:20

        Vaan "jos vihamiehelläsi on nälkä, ruoki häntä, jos hänellä on jano, juota häntä, sillä näin tehden sinä kokoat tulisia hiiliä hänen päänsä päälle".

        Matt. 5:39

        Mutta minä sanon teille: älkää tehkö pahalle vastarintaa; vaan jos joku lyö sinua oikealle poskelle, käännä hänelle toinenkin;

        2. Kor. 12:10

        Sentähden minä olen mielistynyt heikkouteen, pahoinpitelyihin, hätään, vainoihin, ahdistuksiin, Kristuksen tähden; sillä kun olen heikko, silloin minä olen väkevä.


        1. Kor. 6:7

        Teille on jo yleensä vaurioksi, että käräjöitte keskenänne. Miksi ette ennemmin salli tehdä vääryyttä itsellenne? Miksi ette ennemmin anna riistää omaanne?

        1. Piet. 3:9

        Älkää kostako pahaa pahalla, älkää herjausta herjauksella, vaan päinvastoin siunatkaa; sillä siihen te olette kutsututkin, että siunauksen perisitte.


      • profetiataaa

        Jukka Rokka, kolmas maailmansota ja tempaus?

        Julkaistu 11 10 2017

        http://www.armo.info/blogi/article/961/jukka-rokka-kolmas-maailmansota-ja-tempaus

        Uskovia kidutetaan ja tapetaan mitä raaimmalla tavalla. Rukoushuoneita suljetaan, toisia poltetaan tahi käytetään iljettäviin tarkoituksiin. Monet veljet kieltäytyvät aseellisesta taistelusta, mutta toiset ovat valmiit siihen ryhtymään, kun esivalta kerran niin määrää, he ajattelevat. Mutta kohta moni heistäkin joutuu uuden harkinnan eteen, sillä kohta heidät komennetaan ampumaan aseista kieltäytyviä uskonveljiään! Jotkut ovat “esivallalle kuuliaisia” (!?) ja tottelevat, mutta toiset heittävät pois aseensa ja astuvat vapaaehtoisesti teloitettavien riviin. Siinä kysyttiin “pyhien kärsivällisyyttä ja uskoa”…

        ------------------

        Matteus 10

        21 Ja veli antaa veljensä kuolemaan ja isä lapsensa, ja lapset nousevat vanhempiansa vastaan ja tappavat heidät.

        22 Ja te joudutte kaikkien vihattaviksi minun nimeni tähden; mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.

        -----------

        Matt. 24:

        10 Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan.

        12 Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.


      • Ymmärryshoi

        Sinä soopaa suoltava sika. luuletko, että joku lukee hoopoja ja asiattomia kopiointejasi?


    • sekasanasoppakiehuu

      Voi voi sentään tätä sekasotkujen selitysteoksia.

      Raamatun ilmoitus riittää ymmärtämään, että olemme vielä kaukana lopun ajoista.

      Monet profetiat Raamatun ilmoituksista täytyy toteutua ennen sitä.

      Keskittykää toteuttamaan Jeesukselta saamaanne kutsumusta.

    • Tämä ennustus on HOAX eikä sitä ole maailmassa esiintynyt ennen "Israel Today" -lehden kirjoitusta.

      Rabbi ei koskaan kirjoittanut mitään vuotta 2017 koskevaa ennustusta. Sellaista asiakirjalähdettä ei ole.

      Koko stoori on Israel Todayssa kirjoittaneen helluntaipastori Schneiderin keksimä HOAX!

      Tässä on ihan karismaattis-apokalyptinen sivusto, joka muista vastaavista poiketen on havainnut tämän huijauksen:

      http://www.thepropheticyears.com/wordpress/rabbi-judah-ben-samuel-of-1217-tips-jack-van-impe-on-2017-tribulation.html

      "There is nothing else that I could find to verify that such a prophecy from before 1217 AD even existed. "

      Ja tässä vielä systemaattisempi tutkimus asiasta:

      http://barthsnotes.com/2012/10/28/joseph-farah-promoting-amazing-prophecy-attributed-to-thirteenth-century-rabbi/

      "Schneider has not “discovered” something written by Ben Samuel, and much less has he “translated” it “into English and other languages”. Rather, it seems that he “discovered” his own hidden meaning in a particular text, which cannot be assessed independently because he hasn’t given any reference. "

      • tutuupp

        KTS
        20.10.2017 21:59
        Uusi
        Palstakei(s/k)arin kieli syttyy helvetistä ja tuottaa sitä mitä siellä syntyy.

        KTS--
        14.9.2016 21:19
        Jos tönit mun kavereita oot itse kuollut .
        Kommentoi

        UUSI
        KTS--
        14.9.2016 21:21
        Ja tavataan Stokkan kellon alla. 
        Sano aika!

        KTS 22.5.2014 15:400 SULJE
        "Onko ihan pakko kaikkeen soopaan kansan suostua.
        Just noin me-----iranilaiset----on aateltu ameriiikkalaisista !
        Vihon viimen mennee kaaliin tääl Pohjolaskii...:o


      • rtyry

        Tätä tilastoa katsoessa sanonta ”paha saa aina palkkansa” saa ihan uuden ulottuvuuden. Palkat, joita Abbasin palestiinalaishallinto (PA) maksaa EU:n ja lännen avustusrahoista juutalaisia tappaneille terroristeille, jotka ovat Israelissa tuomittuna vankilassa, ja heidän perheilleen. Mitä pidempi kakku, sitä suurempi palkka.
        Katso tositteet asiasta, jotka Turunen laittanut facebookiin


    • ktsagitaatoriKTS

      Vihapuhujiakin Helsinkiin tilannut ’Helsingin Muslimit’ jäi äskettäin kiinni agitaatiosta, joka kehoittaa Suomessa asuvia muslimeja välttelemään kantaväestön läheisyyttä, ja kieltää integroitumisen suomalaiseen yhteiskuntaan. Nyt tämä omille tarkoitettu avomielinen briiffaus on poistettu näkyvistä. Kuinka näin voidaan kohdella Allahin pyhää ilmoitusta?
      Kadonneen takstin viesti sopeutumista tai suomalaiseen elämäntapaan ”kotoutumista” harkitseville muslimeille oli tyly: ”Teitä tullaan kohtelemaan samalla tavalla, kuin vääräuskoisia joiden keskuudessa haluatte elää.”
      Tämä kohtelu tarkoittaa mm. sitä, että ei-kiihkoilevien muslimien henki ja omaisuus eivät ole turvassa. HETKINEN! -Mitä ne tulivat sanoneeksi?
      Al-Hassan ibn Salih sanoi: “Jokaista, joka jää vihollisen maahan, tullaan kohtelemaan kuin epäuskovaisia, niin kauan kuin hän oli kykenevä liittymään muslimien joukkoon mutta ei tehnyt sitä. Jos joku epäuskovaisista hyväksyy islamin, mutta silti jää epäuskovaisten joukkoon vaikka hän olisi kyennyt liittymään muslimeihin, niin häntä tulee kohdella kuin heitä – hänen verensä ja omaisuutensa eivät kumpikaan ole suojattuja.”
      http://www.helsinginmuslimit.fi/images/stories/pdf/hijrah.pdf
      Useimmat suomalaiset ovat kirjaa tarkkaan noudattavien muslimien mielestä ”vääräuskoisia” vaikkeivat uskoisi yhtään mihinkään. Itseasiassa ateisteja jihadistit vihaavat vielä enemmän kuin kristittyjä yms. Meidän ”vereemme ja omaisuuteemme” siis kohdistuu jonkinlainen uhka? Millainen se on?
      Juuri äsken saimme vakavaksi vetävän viestin Suomessa asuvalta Islamin ääritulkinoilla riehuvia jihadisteja moittineelta syntyperäiseltä muslimilta. Ymmärrätte, ettemme kerro nänen henkilöllisyyttään emmekä kotipaikkaa. Hän, muslimi, kertoi: ”Minulle tuotiin terveisiä Helsingissä asuvalta Hamza-nimiseltä mieheltä. Hän uhkaa että minut tapetaan jos en vaikene.”
      Helsingin Muslimien nyt piilottama asiakirja jatkaa:
      ”Joka kykenee tappamaan hänet, hänen on tehtävä niin. Hänen omaisuutensa on suojaamatonta, hänen avioliittonsa on mitätön, ja kaikki hänen oikeutensa pyyhkiytyvät pois.”
      Tällä viitataan siihen kohtaloon, minkä kantaväestön hyväksymistä tavoittelevaa, itselleen normaalia hyvää elämää haluavaa, muslimia kohtaa, jos hän ei katkaise kontaktejaan ”vääräuskoisiin” ja muuta pois heidän keskuudestaan. Helsingin Muslimien ultimaatumissa on viimeisen varoituksen pahaenteisyys.
      Nyt piilotettu asiakirja kieltää myös muslimeja elämästä vääräuskoisten joukossa tasa-arvoisina näiden kanssa. Muslimin ainoa hyväksytty suhde muihin on vallanpitäjän: Suomi ja Eurooppa tullaan valloittamaan, ja muslimit alistavat muut. Vihapuhuja Anjem Choudary on tuttu vieras myös Helsingissä:
      Brittiläisen radikaalin muslimisaarnaajan Helsingin-puheet on noteerattu myös Britanniassa. The Sun -lehden mukaan Anjem Choudary ennusti Helsingissä, että islamin lippu liehuu jonakin päivänä vielä Suomen eduskunnan yllä.
      Choudary oli kehottanut kuulijoitaan myös nousemaan kapinaan ja olemaan ylpeitä siitä, että heitä pidetään terroristeina. Hän sanoi myös, että nimittäminen radikaaleiksi tarkoittaa, että he eivät tee kompromisseja.
      Suojelupoliisi tiesi viime viikon torstaina pidetystä tilaisuudesta. Supon mukaan on ollut jo pitkään tiedossa, että Suomessa on yhä enemmän henkilöitä, joilla on yhteyksiä radikaaleihin henkilöihin.
      http://yle.fi/uutiset/3-6560423
      Meille on nyt selvinnyt, että Suomessakin saarnataan uskonnollista vihaa meitä kohtaan, ja julistetaan kuraanin kirjaimeen tukeutuen, että meiltä otetaan kaikki oikeudet, naiset orjuutetaan, jne. Asiakirjan loppupuolella mainitaan epidemiat. Aiemmin on jo kehoitettu oikeauskoisia poistumaan vääräuskoisten kaupungeista. Ovatkohan viranomaisemme osanneet lukea nämä ultimaatumit ajatuksella?

      poistettu Pdf

    • KTS--

      Tämä ennustus on HOAX eikä sitä ole maailmassa esiintynyt ennen "Israel Today" -lehden kirjoitusta.

      Rabbi ei koskaan kirjoittanut mitään vuotta 2017 koskevaa ennustusta. Sellaista asiakirjalähdettä ei ole.

      Koko stoori on Israel Todayssa kirjoittaneen helluntaipastori Schneiderin keksimä HOAX!

      Tässä on ihan karismaattis-apokalyptinen sivusto, joka muista vastaavista poiketen on havainnut tämän huijauksen:

      http://www.thepropheticyears.com/wordpress/rabbi-judah-ben-samuel-of-1217-tips-jack-van-impe-on-2017-tribulation.html

      "There is nothing else that I could find to verify that such a prophecy from before 1217 AD even existed. "

      Ja tässä vielä systemaattisempi tutkimus asiasta:

      http://barthsnotes.com/2012/10/28/joseph-farah-promoting-amazing-prophecy-attributed-to-thirteenth-century-rabbi/

      "Schneider has not “discovered” something written by Ben Samuel, and much less has he “translated” it “into English and other languages”. Rather, it seems that he “discovered” his own hidden meaning in a particular text, which cannot be assessed independently because he hasn’t given any reference. "

      • Hamasagentille

        Tämä e ole HOAX ja meillä kristityillä on muuten eri lähteet kuin teillä.
        hyväksy se.
        Luettelo tapot
        nimessä Islam:
        Viimeiset 30 päivää

        Tämä on osa listan murhista nimissä islamin ylläpitämä TheReligionofPeace.com.   Useimmat näistä tapauksista ovat terrori-iskut. Kourallinen ovat kunniamurhat tai sharia teloituksia.

        Tänä aikana oli 127 islamilaisten iskujen 26 maissa, joissa 1097 ihmistä kuoli ja 1139 loukkaantui.

        (TROP ei kiinni kaikki hyökkäykset. Ei kaikki hyökkäykset välittömästi lähetetty).

        https://www.thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx?Yr=Last30


    • frrrrrrededee

      Jostakin kumman syystä juutalaisten enustukset pitävät paikkaansa mutta kristittyjen eivät.
      olisiko oikea Jumalsuhde syynä siihen?

      • Luulenminänäin

        Jumalan valinta.
        Aabrahamista Jeesukseen Kristukseen ja Paavalista tähän päivään, sekä kaikkea siltä väliltä. Koko Raamattuhan on miltei pelkästään juutalaisuudesta kertovaa.


    • Muttapaskuitenkin

      Suuri pörssiromahdus tuli vuonna 1929. Se vuosiluku ei päättynyt 7:ään.

      • beggg

        Noo, jos vähän lipsahteli.


    • KTS--

      Tämä ennustus on HOAX eikä sitä ole maailmassa esiintynyt ennen "Israel Today" -lehden kirjoitusta.

      Rabbi ei koskaan kirjoittanut mitään vuotta 2017 koskevaa ennustusta. Sellaista asiakirjalähdettä ei ole.

      Koko stoori on Israel Todayssa kirjoittaneen helluntaipastori Schneiderin keksimä HOAX!

      Tässä on ihan karismaattis-apokalyptinen sivusto, joka muista vastaavista poiketen on havainnut tämän huijauksen:

      http://www.thepropheticyears.com/wordpress/rabbi-judah-ben-samuel-of-1217-tips-jack-van-impe-on-2017-tribulation.html

      "There is nothing else that I could find to verify that such a prophecy from before 1217 AD even existed. "

      Ja tässä vielä systemaattisempi tutkimus asiasta:

      http://barthsnotes.com/2012/10/28/joseph-farah-promoting-amazing-prophecy-attributed-to-thirteenth-century-rabbi/

      "Schneider has not “discovered” something written by Ben Samuel, and much less has he “translated” it “into English and other languages”. Rather, it seems that he “discovered” his own hidden meaning in a particular text, which cannot be assessed independently because he hasn’t given any reference. "

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2418
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1968
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1948
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      86
      1743
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe