Lotot; pallojen määrä

miksihuijataan

Katselin äsken v-loton arvontaa. Ikimaailmassa siellä pöntössä ei pyöri kuin n 20-30 palloa! Saman olen kyllä ennenkin huomannut. Kun saisi kuvan pysäytettyä ja pääsisi laskemaan....
Ainoat pelit jotka siis näytetään 'suorana', muissa peleissä näytetään vaan arvotut numerot eli huijausta kaikki pelit.

28

346

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Esa33

      Ja höphöpö kaikki on

    • witeot

      "Kun saisi kuvan pysäytettyä ja pääsisi laskemaan......."
      Et ole ikinä kuullut laitteista joilla voi tallentaa television kuvaa ??? Niitä on ollut jo -80 luvulta asti. Tallennuksia voi nopeuttaa, hidastaa tai jopa pysäyttää.

      • miksihuijataan

        Olen kuullut mutta en omista.


    • kummalinenkenopaska

      Lotosta en tiedä mut Keno on kuin terveisiä hallituksen viemäristä. Katselee rivit käy arvonnan kanssa mut kun laittaa rahan ni ohi tai joltain riviltä panos takaisin. Osuisiko paremmin jos häviäisi ensin vetoon 10 000 ja saisiko sitten Kenosta yllätys voiton 1000 euroa.

    • OhjeistusVeikkauksen

      Sen tiedän et ennen arvontaa se pallokoneen huoltomies hääräile yksinään Veikkauksen määräyksien mukaan mut mitä sillä on väliä yksi vai kaksi vai romannssi huijari kolmantena sekä kavereina rappari Ransu, insinööri Ilmo kun senkin nää viralliset valvojat ovat lähetyksessä tietävät.

    • mulleilmoittanut

      Mulle on Veikkaus vastannut ihan kirjallisesti, että se ei arvo esim. kenoa vaan sen tekee virallinen valvoja. Ennen arvontaa (sillon kun oli palloarvonta) ja nythän sillä arvotaan lotto) virallinen valvoja laittaa pallot koneeseen ja tekee vielä koearvonnan. Hänellähän ne pelatut rivit ovat ennen arvontaa omissa tiedostoissaan!!!!???

    • SeOnPäivästäKiinni

      Varmaan useampi versio miten ne arvonnat tehdään kun itse näin omin silmin miten heppu hääräil jos sitten viralliset oli kusella tai tuloillaan kotoa. Kai ne kaikki pallot on mukana Lotossa meinaan, nämä muut pelit on

      • Ajattele

        Keno ja kaikki tai ei mitään pelit ovat täyttä kusetusta veikatut rivit saadaan tietokoneen muistiin ennen arvontaa koska arvonta ei näy suorana on helppo huijata veikkaajia arvonta systeemin avulla joskus on pakko olla voittajia tai niin sanottuja voittajia jos haluat olla voittaja älä pelaa


    • PakinaPossu

      Mihin niitä isoja panoksia 10 e Kenossa käytetään? Veikkauksen henkilökunnan naurattamiseen.
      10 eur panoksin Kenoexpress on nopein tapa antaa hyvä naurut. Grrr

      Jos ostaa kaupasta 10 eur panoksin Kenoexpress, siirtyy kaupasta ulos niin sisältä kuuluu perään vaimea BUHA AAA AHAHA A. Onko hauskaa.

    • persuksissaeiolereikää

      Jos kysyt Veikkaukselta Kenosta onko arvonta satunnainen, vastaus on, kyllä. Samassa pelissä 0,50 panokset - 10 euroa ? Ei merkitystä arvonta on satunnainen. Ei se kuitenkaan rahan arvonpuitteissa mätsää. Kun tarkastelee Kenon panostus vaihtoehtoja Veikkauksen satunnaiseen Kenoon on käytetty tätä tavanomasta Suomalaista JUNTTI POLITIIKKAA ! Mitä herra sanoo sitä lapiomies uskoo! olkoon persuksissa reikä mutta jos herra sanoo ei ole niin lapiomies uskoo.

      • kaiuenehwb

        Jos kaikki kolme arvontaa pelaa päivässä 10 euron panoksin 10 riviä (300 euroa), saa takaisin kaikista kolmesta arvonnasta ehkä noin minimi 90 euroa. Tarkkaa ei tiedä miten ne sen päävoiton katsoo jattavaksi pelatessa 2 3 4 5 6 7 8 9 10, aika nuukasti kun katsoo voitonjakoa.

        Arvioin et Veikkauksen kenoa kannattaa pelata vain 10 euron panoksilla.
        Perustelen sitä tällä koska 10 euroa on Veikkauksen kenossa maksimi panos ja Veikkaus ei voi tällä panos tasolla pelatessa olla sen kierompi pelaajaa kohtaan kuin jo pahimmillaan on mut miten väärä on Veikkaus se on arvailua. 10 euroa on aika iso panos pelata joka päivä useampia rivejä koko ajan, tätä johtoporrasta se kyllä naurattaa.


      • eisuositeltavaa

        nauravat vatsallaan siihen asti kunnes tyhjennetty pelaaja lopettaa jolloin jättävät sähköpostiin viestin, taidat olla peli riippuvainen ja nauravat


      • eisuositeltavaa

        EHKÄ unibetillä voi harjoitella melko turvallisesti ni voi saada esim 2 3 4 5 osumia ja joskus voi osua kaikki 2 3 4 5 6 mut tästä valtion veikkauksen päätösvaltaisista ei tarkkaan tiedä erottavatko ne rikollisen rahankeruun toiminnan siis ajatustasolla ilmanpuheita paperilta luettuna tai väittävätkö edes erottaa. Mikään ei ole varmaa kun rahasta kyse turha on em Sipilän kotkottaa vastaan


    • Esa33

      Sipilä usko !!!

    • pössö

      Teko äly pyörii! Ensin annetaan numerot,sitten tekoäly toimii.
      Ihan normaalia elämää,ensin annetaan työstä palkka sitten alkaa tekoäly
      niiltä otetaan joita on paljon,niille annetaan joita on vähän.

      • nimerkkiveikkaaja

        tekoälyä käytetään jo lainojen maksukyvyn tarkistamisessa ehkä myös veikkauksella ohjelma seuraa tietokonepohjaisilla arvonnoilla pelaajan häviämistä ja mikä on antaessa parikin tonnia jos pelit on miinuksella 20 000 tuhatta. tekoäly hoitelee tälläiset seikat sujuvasti kun ajaa ensikesänä lapissa yksikseen autoakin


      • fdgreyrteh
        nimerkkiveikkaaja kirjoitti:

        tekoälyä käytetään jo lainojen maksukyvyn tarkistamisessa ehkä myös veikkauksella ohjelma seuraa tietokonepohjaisilla arvonnoilla pelaajan häviämistä ja mikä on antaessa parikin tonnia jos pelit on miinuksella 20 000 tuhatta. tekoäly hoitelee tälläiset seikat sujuvasti kun ajaa ensikesänä lapissa yksikseen autoakin

        Tuon voi helposti ohittaa veikkaamalla paperilla.

        Miksi ihmeessä Veikkaus edes tekisi noin? Kun häviätte häviöpelissä, niin alatte pienessä mielessänne kehitellä järjettömiä fantasioita.


    • EtteKaiTosissanne

      Perehtykääpä vähän todennäköisyyslaskentaan, niin huomaatte, ettei Veikkauksen TARVITSE huijata. Todennäköisyydet ovat heidän puolellaan eli firma voittaa joka tapauksessa. Sehän on koko systeemin idea ja tarkoitus.

    • nimerkkiveikkaaja

      päiväarvontaa 10 euron panoksilla 10 riviä viittä teki 110 euron voittojen tuloksen, huom ! katselurivillä, rahaa ei käytetty

      • nimerkkiveikkaaja

        tarkennan panos 100 euroa voitto 110 eli puraisin leikkipelillä kakusta 10 euroa.


    • lottoarvonta-_-
    • pingispallot

      Prosessi on tarkoin valvottu. Virallisten valvojien työvuoro alkaa arvontapäivänä kahdeksalta. Virallinen valvoja Petri Varjos kertoo, että heidän tehtävänsä on seurata, että arvonta noudattaa sisäministeriön rahapeliasetuksia ja arvontasääntöjä.

      – Tehtäviimme kuuluu koneen arvontakuntoon laittaminen ja valvomme, ettei kukaan ulkopuolinen pääse koskemaan siihen. Valvomme myös itse arvontatilanteen, luettelemme arvontarummusta ulos tulleet pallot ja vahvistamme tuloksen.


      KONE tuodaan arvontapaikalle lukitusta ja vartioidusta varastosta. Valvojat tarkastavat, että kone on päällisin puolin kunnossa.

      Valvojat käynnistävät tietokoneen, jolla kierroksen tuplausnumero arvotaan. Itse koneen jälkeen arvontapaikalle tuodaan pallot ja niiden lukumäärä tarkastetaan. Sitten kaikki 39 palloa ladataan koneen pallolokerikkoon.

      – Paikalle tuodaan käynnistysnappi kaapeleineen. Virtajohto pistetään seinään, jonka jälkeen kone on valmis koearvontaan, virallinen valvoja Petri Varjos kertoo.

      Koearvonta testaa laitteen toiminnan ennen virallista arvontaa ja sekoittaa samalla pallot, jotta ne ovat varmasti itse arvonnassa täysin sattumanvaraisessa järjestyksessä.


      JOS kaikki on kunnossa, koneet valmistellaan uudelleen ja varsinainen arvonta voidaan suorittaa. Kuvio on sama kuin koearvonnassa. Käynnistysnappi tiputtaa pallot arvontarumpuun, joka pyörii ensin myötä- ja sitten vastapäivään.

      – Kun arvontaprosessi käynnistetään napista, sitä ei voi pysäyttää. Pallokaappari kaappaa yhden pallon, joka kulkeutuu optisen anturin läpi putkeen, missä arvotut pallot näkyvät, Petri Varjos sanoo.

      Anturi laskee pallojen määrän automaattisesti. Kun seitsemän numeroa on arvottu, luukku vaihtaa automaattisesti suuntaa ja kone arpoo kaksi lisänumeroa. Sen jälkeen kone pysähtyy automaattisesti.

      Kun kierroksen varsinaiset numerot on arvottu, ne syötetään tietokoneelle. Siihen on valmis pöytäkirja, jossa on valvojien nimet, kierroksen numerot sekä arvottu tuplausnumero.

      – Yksi valvoja luettelee merkkaamansa numerot ja toinen tarkastaa, että ne ovat oikein. Sen jälkeen molemmat viralliset valvojat vahvistavat tuloksen, jonka jälkeen se lähetetään Veikkaukselle. !)

    • Velttosipilä

      Sipilällä on kolme peräaukkoa, siispä paskaakin tulee kolminkertaisesti pelaajien silmille. 500 virallista valvojaa veisaan hallelujaa taustalla veltto muna kädessä.

    • Joulupukki6666

      Hehe. Asiallista kommentointia. Mutta totta. Sipilä kuuluu uuniin tai kompostiin pois kusemasta ihmisiä kasvoille .

    • naistaettekerro

      Ja kaikki pelatut rivit ovat valvojan (kenoarvonnassakin arpojan) tidostoissa ennen arvonnan alkamista, joten mitä vaan voidaan tehdä palloille ym.

    • VanhaLottoaja

      En tiedä nyt MTV:n aikakaudella, mutta Ylen aikaan pallot olivat levyn päällä, jonka läpi ne pudotettiin koneeseen. Silloin pystyi laskemaan ainakin pallojen määrän tarkasti.

    • VeikkauksenOmatHuijausta

      Eurojackpot on ainoa luotettava peli. Ainoa mistä on tullut minkäänlaisia voittoja pitkään aikaan huolimatta siitä, että on vain viisi numeroa vastaan 50.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe