Sukupolvensa edustajat John Doe ja Hoi Polloi - 1

Olemme kuvitellussa Totuus™-teeveessä ja siinä Jehovan voitelema veli John Doe Senior (s. 1784) kertoo olleensa 15-vuotias vuonna 1799 kun hän ymmärsi, että Napon vuoden 1798 flaidis Egyptissä oli ennustettu Danielinkniigassa (11:40-44) ja hän käsitti tunnusmerkkinä nimenomaan sen, että Napon paluu Ranskaan lokakuun 1. päivänä 1799 aloitti Raamatussa ennustetun lopun ajan (Thy Kingdom Come p. 49, 51 jne.)

Vuonna 1878 veli John Doe Seniorin ollessa 94-vuotias hän sai rinnalleen toisen sukupolven, jota edustamaan valikoitui vuonna 1841 syntynyt kuriton kansalaisen nimeltään Hoi Polloi Senior. Kurittoman Hoi Polloi Seniorin kuriton elämä oli juuri tuolloin kurittomuutensa puolivälissä (hänellä oli ikää 36 vuotta ja 6 kuukautta) kun vuonna 1874 palannut Jeesus istutettiin valtaistuimelleen (The Day of Vengeance p. 605).

Vuoden 1881 lokakuussa veli John Doe Senior käsitti, että Jehova ei enää voitele lisää hänen kaltaisiaan, vaan hänen edustamansa sukupolvi on täyttynyt lukumääräisesti, joka lukumäärä oli ainoastaan Jehovan tiedossa, ainoa mitä siitä lukumäärästä oli tiedossa oli, ettei se ollut 144000, koska luku oli varattu siionismikäyttöön. Taivaassa olevan kruuvaraston kruunuille oli nyt jokaiselle kruunulle ottaja (A.H.M. Usko marssilla)

Ja näin voideltu veli John Doe Senior sekä kuriton Hoi Polloi Senior elivät kahta rinnakkkaista sukupolvea kukin omilla tahoillaan neljä vuosikymmentä. Lokakuussa vuonna 1914 syttyneessä Jehovan suuren päivän sodassa Hoi Polloi Senior kuoli, hän oli maailmanlopussa yksi tuon (1878-1914) sukupolven viimeisiä edustajia.

John Doe Seniorin elämän viimeisistä vaiheista ei ole täyttä varmuutta, mutta siitä voimme olla varmoja, että hän eli jonkin aikaa vielä vuoden 1914 jälkeen. Asia on helppo havaita siitä, että vuonna 1893 syntynyt Frederick W. Franz näki tunnusmerkkinsä vasta vuonna 1914, jolloin hänen edustaman kolmannen sukupolven alkuvaiheessa tuli John Doe Seniorin edustaa ensimmäistä sukupolvea jonkin aikaa tämän kolmannen sukupolven kanssa. Emme sano, että John Doe Senior oli viimeinen ensimmäisen sukupolven edustaja, koska emme tiedä sitä. Joka tapauksessa tuon ensimmäisen lopun ajan ensimmäisen sukupolven edustajan tuli olla Jehovan voitelema ennen vuotta 1881, jolloin ovi suljettiin ensimmäisen kerran.

Uskonnollisesti katsoen on enemmän kuin luonnollista, että Frederick W. Franzin havaitsena ja ymmärtämä Raamatun tunnusmerkki oli aivan eri kuin John Doe Seniorin havaitsema ja samasta Raamatusta ymmärtämä tunnusmerkki, onhan kyse kahdesta täysin eri lopun ajasta. Samoin on luonnollista, että kuriton Hoi Polloi Senior kuoli vuoden 1914 maailmanlopussa, hän ja edustamansa sukupolvi saivat edun kokea yhden monista Jehovan rakkaudellisista järjestelyistä.

Jotta Frederick W. Franzin edustama kolmas sukupolvi olisi ollut mahdollinen, niin vuonna 1881 suljettu ovi oli avattava myöhemmin raolleen. Samoin oli tarpeen selittää vuoden 1914 maailmanloppu ensimmäiseksi maailmansodaksi ja muuta vastaavaa opillista hienosäätöä. Tässä vaiheessa on merkillepantavaa, ettei vuoden 1925 maailmanlopussa kuollut ketään, muutama voideltu maata viljellyt raamatuntutkija näki hieman nälkää kun Raamattua innokkaasti tutkiessa jäi epähuomiossa keväällä kylvämättä.

8

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • John.Doer

      Ööö, mä en snaijannu. Miks John Doe senior ja hoi polloi?

      • <>Ööö, mä en snaijannu. Miks John Doe senior ja hoi polloi? ><

        No seniorit siks ku kuritont nuorisoo o Iso kniiga mukaa stikattava stebareil siihe asti ku ne o delannu. Muuteha ku tää o yhtä kuvitteellist ku uskonnot yleesäki, ni uskonno malli mukaa porukkaki o osi keksittyy.


      • John.Doer
        Hasta_luego kirjoitti:

        <>Ööö, mä en snaijannu. Miks John Doe senior ja hoi polloi? ><

        No seniorit siks ku kuritont nuorisoo o Iso kniiga mukaa stikattava stebareil siihe asti ku ne o delannu. Muuteha ku tää o yhtä kuvitteellist ku uskonnot yleesäki, ni uskonno malli mukaa porukkaki o osi keksittyy.

        Ooo. Mitennii kivitettävä?


      • Paipapum
        John.Doer kirjoitti:

        Ooo. Mitennii kivitettävä?

        kannattaa katsoa nykyajan teeveestä miten stikataan STebareilla ,
        siellä pyörii " rambo elokuvasarja ; Siinä Ameriikan suurin sotasankari Stallone " Rambo" stikkaa stebarilla alas oman helikopterin , ja saa siitä kuolemattoman sotaveteraanin maineen ,


    • grandold

      Kun ihminen tulee vanhaksi, hän alkaa puhua vanhoista ajoista, ei ole enää kärryillä tässä hetkessä. Sitä näytetään harrastettavan täälläkin ahkerasti.

    • oldmanefekt

      Kun ihminen tulee vanhaksi, hän alkaa muistella vanhoja aikoja. Nykyhetki on jo hämärän peitossa. Tämän huomaa täälläkin kirjoittajista.

    • John.Doer 20.10.2017 21:36

      <>Ooo. Mitennii kivitettävä? ><

      Se on vanha raamatullinenkin tapa päästä eroon eri tavalla ajattelevasta.

    • oldmanefekt 20.10.2017 23:52

      <>Kun ihminen tulee vanhaksi, hän alkaa muistella vanhoja aikoja. Nykyhetki on jo hämärän peitossa. Tämän huomaa täälläkin kirjoittajista. ><

      Raamatturoolileikki teettää kaikenlaista todellisuuden kieltävää toimintaa, sitä ei käy kieltäminen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7877
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      174
      1705
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1104
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1103
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      968
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      186
      906
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      181
      888
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      876
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      793
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      704
    Aihe