Sukupolvensa edustajat John Doe ja Hoi Polloi - 2

Vuonna 1927 Frederick W. Franzin edustama kolmas sukupolvi uudistui neljänneksi sukupolveksi kun Hoi Polloi Seniorin vuosien 1878-1914 välillä edustama kurittomien sukupolviajatus myönnettiin hylätyn ja kolmas sukupolvi korotettiin neljänneksi nimeämällä se ”uudeksi luomukseksi”.

Jokaisen on helppo ymmärtää tämän kaiken olevan osa aikamme kiireellisyytttä, juuri sitä samaa päättymätöntä kiireellisyyttä, jota jo Jeesus ja Paavali saarnasivat. Seuraavassa kiireellisyyden vaiheessa saavumme vuoteen 1935, jolloin vuoden 1881 jälkeen raotettu ovi suljettiin toisen kerran ja voideltujen kokonaismääräksi oli otettu uusioläyttöön siionistien 144000. Tämän jälkeen Jehova ei ole enää voidellut uusia jäseniä neljänteen sukupolveen.

Vuonna 1942 Frederick W. Franz havaitsi Raamattuaan tarkkaakin tarkemmin tutkiessaan jälleen uuden sukupolven, kyseinen viides sukupolvi oli vaihtelun vuoksi taas kuriton, joten sen edustajaksi sopii vuoden 1914 maailmanlopussa kuolleen Hoi Polloi Seniorin poika Hoi Polloi Junior. Hän syntyi vuonna 1899, ollen juuri parhaassa ymmärryiässä havaitessaan Jehovan rakkaudellisesti järjestäneen isänsä maailmanloppukuoleman vuonna 1914. Tässä vaiheessa tuon kurittoman viidennen sukupolven pituudeksi arvottiin Raamatusta 40 vuotta. Kun tuli vuosi 1954, niin Hoi Polloi Junior ei kuollutkaan ja tästä harmistuneena Frederick W. Franz aloitti jälleen kerran tarkkaakin tarkemman Raamatun selailun ja löysi Psalmin 90:10 (w52 Sept. 1 p. 542, 543). Tällä Frederick W. Franzin rakkaudellisella järjestelyllä Hoi Polloi Juniorin ja koko viidennen sukupolven odotettavissa olevaa elinikää jatkettiin välille 1984-1994. Mutta Frederick W. Franz kävi kärsimättömäksi ja neljännen sekä viidennen sukupolven riemuksi hän uudelleenlämmitti ideansa 1940-luvulta, eli vuoden 1975 maailmanlopun. Se meni kepeämmin kuin 1925-maailmanloppu, koska lukuisat jehovantodistajat olivat sulloneet kaappeihinsa purkkimuonaa yli oman tarpeen. Kukaan ei kuollut Jehovan vuoden 1975 suuren päivän sodassa, se oli todella rakkaudellinen järjestely Jehovalta ja Frederick W. Franzilta.

Aika kulkee omaa vääjäämätöntä menoaan ja aikain merkkejä tarkkaillessaan pani Frederick W. Franz huolestuneena merkille, että maailmantila paraneekin kaiken aikaa. Niinpä hän yritti lisätä uskottavuuttaan elättämällä kuritonta viidettä sukupolvea hieman iäkkäämmäksi ennen kuin Jehova tuhoaa heidät. Suunnitelma oli kaksivaiheinen, ensin Frederick W. Franz laski ymmärrysikävaatimusta viidellä vuodella (Vartiotorni 15. tammikuuta 1981 sivu 31). Toisessa vaiheessa koko ymmärrysvaatimus poistettiin (Herätkää! 8. huhtikuuta 1988 sivu 14).

Mitään täsmällistä kuolemaa ei kurittomalle viidennelle sukupolvelle ole ilmoitettu, mutta takarajana voisi pitää äskeistä vuosituhannen vaihdetta. Perusteena se, että kyseinen ajankohta sopii oikein hyvin kaikenkarvaisille luulotautisille (Vartiotorni 15. tammikuuta 1981 sivu 31 ja 1989 1. tammikuuta sivu 12).

Tällä välin oli vuosina 1881 ja 1935 suljettu ovi väännetty taas raolleen ja Vt-seuran opetuksista välittämättä Jehova voiteli uusia neljänteen sukupolveen aina vuoteen 1992 saakka.

Pitkäaikaisen oraakkelinsa Frederick W. Franzin elämäntyötä kunnioittaakseen Vt-seuran hallintoelin kehitteli uskontomarkkinoille suunnatun kuudennen sekä seitsemännen sukupolven, esitellen sen vuonna 2008. Kuudes on Jehovan voitelemat ennen vuotta 1992 ja nämä siis elivät jonkin aikaa rinnakkain oraakkeli Frederick W. Franzin edustaman kolmannen ja sittemmin kehitetyn neljännen sukupolven kanssa. Jehova voiteli seitsemännen sukupolven ensimmäiset edustajat vasta vuoden 1992 jälkeen. Itse vuosiluku on tässä ainoastaan ohjeellinen, eroa voi olla kuukausikin suuntaan tai toiseen. Hallintoelimen sanoma jehovantodistajille onkin käsittää Jeesuksen sanoneen, ettei sukupolvien ilmaantumisella olisi Raamatulla perusteltavissa olevaa loppua.

Raamattua ja todellisuutta havainnoimalla on helppo ymmärtää, että ainoa tie eteenpäin on uusien sukupolvien tuominen markkinoille. Mikään tapahtuvaksi odotettu ei ole koskaan tapahtunut Jeesuksen esittämällä tavalla, joten uusien sukupolvien markkinointi pitää huomion pois todellisuudesta sekä Raamatun sisällöstä.

4

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pläiskispläiskis

      Ovet menee edes takaisin kuin saluunan ovi.

      • <>Ovet menee edes takaisin kuin saluunan ovi. ><

        Pelkkä voitelu ei ole riittänyt, vaan saranat on ollut pakko vaihtaa määrävälein.


    • Toi Hol Pollo oli sukupolvensa parhaita suolikaasun päästäjiä. Lähes tazen luokkaa.

      • kookoo2 20.10.2017 8:01

        <>Toi Hol Pollo oli sukupolvensa parhaita suolikaasun päästäjiä. Lähes tazen luokkaa. ><

        Ne sekin oli sitten jonkin sortin rehunsyöjä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      80
      1615
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      70
      1288
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1218
    4. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      178
      1028
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      148
      998
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      994
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      882
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      844
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      816
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      94
      774
    Aihe