Omalla nimellä?

Aivotutkija112

Miksihän ihmisen on vaikea kertoa mielipiteitään näillä palstoilla ihan omalla nimellään?
Jos on tärkeä ja omasta mielestä painavaa oikeaa ja asiallista sanottavaa..voisi aivan hyvin kirjoittaa omalla nimellään.
Minäkään en niin ole tehnyt.ja nyt ihmettelen sitä miksi minun täytyy kätkeytyä nimimerkin taakse..jos haluan tuoda viisaat ja loistavat ajatukseni julki.
Onko kysymys identiteetin varjelusta.
Tämähän on verrattavissa vaikka ihmisjoukkoon joka istuu umpipimeässä huoneessa näkemättä toisiaan ja keskustelevat kiihkeästi asioiista.. väittelevät..kiistelevät..ovat samaamieltä..suuttuvat toisilleen..haukkuvat ..ivaavat ..kehuvat..kiittävät..ovat oikessa ovat väärässä jne..
Eivätkä halua laittaa valoja päälle..?
Vai kuinkahan on ehkä haluaisivatkin.?
Kauankohan menisi kun tulisivat pimeään huoneeseen taas jakamaan mielipiteitä...
Äänestä alkaisivat tunnistaa toisensa..ja hajusta..siitä voisi syntyä kovin mielenkiintoinen veritas forum.
Voisimme sanoa...
Kansa joka pimeydessä istuu ..näkee suuren valon.
Kuinkahan moni jäisi paikalle kun kerrottaisiin että valot syttyvät viiden minuutin kuluttua.
Toinen vaihtoehto voisi olla..että valot syttyisivät yhtäkkiä.
Paikalla 100 nimimerkkiä...
Siitä voisi alkaa lähimäisen rakkauden toinen oppitunti..
Tiedä vaikka löytyis muutama tuttukin joukosta ainakin puolituttu.
Mutta kaiken kaikkiaan haluaisin perustaa sellaisen pimeän keskustelu foorumin ..
Se olisi sangen mielenkiintoista ja opettavaista jopa terveysvaikutteista kasvattavaa ja antoisaa.
Sieltä voisi löytyä jopa veljellistä rakkautta.

45

295

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Gerella321

      Tuollaisia pimeitä huoneita ja saunoja on olemassa...mutta niissä käyvät miehet harrastamassa anonyymisti seksiä keskenään..
      Melko suosittuja paikkoja ainakin homomiesten keskuudessa.
      Pimeyden töitä..mitä he salassa tekevät..
      Tekee niitä heterotkin...salassa. pimeässä.
      Mutta keskustelu sellaisessa tilassa voisikin olla kiinnostavampaa anonyymisti..
      Tämähän on eräänlainen pimeähuone.

    • laukkuryssä

      Saattaa olla, että nimimerkin takaa on helpompaa tunnustaa uskonsa Jeesukseen, ettei saa sitä 'hihulin leimaa' lookiinsa. Ihmiset pelkäävät julkista uskonsa tunnustamista, sillä näinhän se on myös elävässä elämässäkin kartsalla kulkiessamme, että uskova ikäänkuin 'pimittää' uskonsa julkisesti ja varoo, hihuliksi leimautumisen pelosta, millään tavoin ilmaisemasta sitä kanssakulkijoilleen ja työkavereilleen.

      Kun aikoinaan kirjoitin palstalla henkilökohtaisesti omaa nimeäni käyttäen, niin se lopahti siihen, kun vastaajat toinen toisensa jälkeen alkoivat vinoilla sukunimestäni, mutta mielipiteeni kommentoiminen oli sivuseikka. Se sukunimeni vääristeleminen kuulosti olevan tärkeämpää.

    • 113

      " Aivotutkija112 "

      Erikoisia ovat nuo sinunkin nimet, sukunimi112?

    • markku.lievonen

      Toitpa asian mielenkiintoisesti esille. Niin, kuinkahan moni puskassa / tunnistamattomana kirjoittaja kirjoittaisi foorumeille, jos ilmoitettaisiin ja tiedostaisi, miten tänä päivänä klo 12.00 nimimerkki viestissä muutetaan kirjoittajan nimeksi.
      Vois olla melko hiljaista kirjoituksien suhteen.

      No, jokainen kirjoittaja,- myös aloittaja tietää miksi ihminen ei tänä päivänä voi elää tunnistettavasti ja tämä ei ole uusi asia ihmislajissa. Kyseessä on pelkotila,- joka vie ihmisen vapautta. Tämän todellisuuden voi kokea ja tuntea ja vertailla vasta silloin kun on kokemuspohjaa vapaudesta.

      Muutenkin ihminen tänä aikana on heikossa hapessa ajatellen kehitystään ja omaa siten heikon itsetunnon ja itseluottamisen liittyen myös aloitukseen.
      Tänä aikana on harmillisen ykeistä,- jopa vallitseva tila ihmisessä. Ihminen ei jää tilanteeseen, jossa tulisi selvittää asiaa. Käydä kiusallista tilannetta läpi tässä ja nyt hetkessä. Ihminen peloissaan pakenee tilannetta ja ,- jopa vuosien jälkeen alkaa puida tilannetta toisen ihmisen kanssa. Siis tässäkin käyttäytymisessä ilmentyy pakeneminen pelkotikoineen.

      Niin ja niinkin valitettavaa onkin, niin itseään Jeesukseen uskovaksi ihmiseksi mieltävä,.- ei koskaan tule mukautua maailman ihmisten tapoihin ja opetuksiin,- eim. netissä käyttäytymiseen.

      Väitämpä, tulevaisuudessa tulee lakisäätöisyys, miten netin käyttö vaatii tarkempaa tunnistettavuutta. Viranomaiset pohtivat jo asiaa. Niin,- eikö uskova ihminen tule tässä olla ladunaukaisija ja näyttää JUMALAN tahdon mukaista kehitystä ihmisessä. Sitä se uupuu, jos jumalattomat ihmiset näyttävät tietä itseään uskossa pitäville ihisille.

      Niin, pohtikaapa yksiksenne ja tutkikaa. Mitä haittaa ihmiselle itselleen on, jos elää koko elämänsä tunnistettavasti. Kaupungilla, metsässä, netissä, työpaikalla jne....

    • On monia syitä, miksi ihmiset eivät kirjoita omalla nimellään.

      Joku julkisuuden ihminen haluaa tuoda ajatuksiaan julki nimettömänä.

      Joku tavallinen ihminen haluaa keskustella asioita tai ajatuksiaan julki ilman pelkoa siitä, että joutuu vaikeuksiin tai tulee pilkatuksi omalla nimellä kirjoittamisen vuoksi.

      Joku pahanilkinen ihminen piiloutuu nimimerkin taakse ja tuo julki sydämensä pahuutta, mutta ei uskalla tehdä sitä omalla nimellään.

      Joku ei ajattele tätä asiaa syvällisemmin ja koska nimimerkillä kirjoittaminen on yleistä, toimii hän sen mukaan.

      Suurin osa kirjoittaa nimimerkillä, koska se on yleinen tapa.

      • nimimerkilläkin

        Tai sitten joku vain pitää asiaansa tärkeämpänä kuin omaa itseään.


    • Aivotutkija1123

      Asiaa puhutte hyvät veljet..

    • muu.turhaa

      Lahkosaarnaajan tilinumero on riittävä tunniste seurakuntalaisille.

    • Kannattaavaieta

      Kerran kerroin varovasti omalla nimelläni uskostani Jeesukseen. Hävetti. Anonymiteetti takaa sen, ettei tarvitse nimensä puolesta hävetä. Se on kauheaa, kun ihmiset alkavat puhua että tuolla se uskovaishihhuli taas menee. Sitä häpeää ei ihan heti pyyhitä.

      • HerätkääTotuudessa

        Sinäkö häpeät siis Jeesusta, Pelastajaasi???
        Mitä luulet Hänen siitä ajattelevan?

        Jeesushan sanoi Hänen Nimensä tunnustamisesta ihmisten edessä; samoin Hänkin tunnustaa tuntevansa sen ihmisen Isänsä edessä!

        Useimmille käykin seuraavasti: "Mutta joka kieltää Minut ihmisten edessä, sen Minäkin kiellän Isäni edessä, joka on Taivaissa."(Rk1938)!!!


      • Kannattaavaieta
        HerätkääTotuudessa kirjoitti:

        Sinäkö häpeät siis Jeesusta, Pelastajaasi???
        Mitä luulet Hänen siitä ajattelevan?

        Jeesushan sanoi Hänen Nimensä tunnustamisesta ihmisten edessä; samoin Hänkin tunnustaa tuntevansa sen ihmisen Isänsä edessä!

        Useimmille käykin seuraavasti: "Mutta joka kieltää Minut ihmisten edessä, sen Minäkin kiellän Isäni edessä, joka on Taivaissa."(Rk1938)!!!

        Mieti onko ihan tervettä kertoa näistä asioista maailman ihmisille. Hulluna fanaatikkonahan ne pitävät! Ei sekään ole Jumalan tarkoitus, vaan yhteisen hyvän etsiminen rauhassa ja rakkaudessa.


    • Jabin

      Vainojen tähden on parempi kirjoittaa anonyymisti, kuin omalla nimellä. Vaikka kyllä helposti saadaan tarvittaessa selville, kuka on kirjoittanut mitäkin. Mielestäni kuitenkin on oikein ja Sanan mukaista jättää jonkinlainen suoja ja pakomahdollisuus itselleen. Sanoihan Jeesus: Ja kun teitä vainotaan yhdessä kaupungissa, paetkaa toiseen;

    • Armoitus123

      Eihän sitä häpeää pitäisikään pyyhkiä .
      Painavaa puhetta Jeesukselta on..kun Hän sanoo..Joka häpeää minun nimeäni...minua..Minäkin häpeän häntä.
      Ymmärrän omakohtaisten kokemusten kautta..miten olen uskaltanut tuoda uskoani esille tilanteissa...tosin ei sitä joka lähtöön pidä toitottaakaan.tilanteen mukaan viisaasti .
      Sanoohan sanakin..Jos joku kysyy teiltä uskosta..silloin olkaa valmiit kertomaan Mihin uskotte.Siinä on todistus...Mistä me tiedämme olevamme Jumalasta.
      Yksikään henki ei tunnusta.että Jeesus on Herra...paitsi Pyhässä Hengessä.

    • Rääväsuita.riittää

      Yritäpä aloittaja kertoa nimesi täällä. Etpä sitten sen jälkeen uskaltanutkaan esiintyä julkisesti.

    • Hoivatutkija

      Sanoinkin etten itsekkään esiinny omalla nimelläni..ja kirjoitin vain ihmetellen ja herättäen ajatuksia..asia sinänsä on ehkä tarpeeton puhdinnan aihe.

    • Yksi ongelma omalla nimellä kirjoittamisessa voisi olla se, että lukija, joka tuntee kirjoittajan, ajattelee kirjoittajaa ihmisenä ja keskittyy häneen ja mahdollisiin virheisiin joita hän kirjoittajassa näkee ja tietää. Silloin sanoma jää syrjään eikä se mene perille. Sitä ei ehkä noteerata ollenkaan. Noteerataan vain se henkilö joka kirjoittaa.

      Ja jos lukija ei tunne kirjoittajaa, hän alkaa miettiä kuka tämä henkilö on ja missä hän elää ja misssä vaikuttaa ja mitä tekee, kuinka rikas tai rakas tai kuinka köyhä hän on. Hän menee naamakirjaan etsimään sitä henkilöä jospa hänet sieltä löytää ja hänestä voi sillä perusteella tehdä arvoin. Jos hän on tunnetumpi henkilö, ehkä löydän hänet YouTubesta. Ja taas huomio keskittyy toissijaisiin asioihin ja kirjoittajan välittämä sanoma jää kokonaan tai osittain huomiotta.

      • markku.lievonen

        Niin, apostolit ja heidän esimerkkinsä on hyvä huomioida tässäkin asiassa. Onko JUMALAN tahto tuoda JUMALAN aivoituksia ihmisen nimettömänä,- piilosta käsin. Niin, toimivatko apostolit piilosssa käsin ihmisiltä,- vaiko julkisesti?

        Jo pelastumiseen liittyy eläminen tunnistettavasti ;
        9. Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut;
        10. sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.

        Ymmärtänet,- ettei tuo onnistu puskassa eläen.

        Niin, aikoinaan,- uskon alkuvuosina koin suuren elämyksen ja tätä elämystä en olisi kokenut,jos ihmiset olisivat toimineet näkemyksesi tavalla.
        Niin, aikoinaan 76-vuonna tutustuin Karkussa Peter charpentier, jota Pekaksi kutsuttiin. Oli ihmismielen tutkija ja läpeensä ateisti.

        Mutta, niin vain JUNMALA teki uskon häneen ja 90- luvun lopussa sattumalta sairaalan aulassa otin lehden käteeni, jossa hän pohti tunnistettavasti Jeesuksesta ja syntien sovituksesta ja armon vaikutuksesta jne....
        Minulle valtava todistus JUMLAN muuttavasta voimasta / sanasta. Samoin olen kokonut muidenkin ihmisten kohdalla, jotka ovat avoimia kirjeitä ja tunnistettavia.

        Todellisuus on. Jos jokainen ihminen sukupolvien saatossa olisi elänyt puskassa, niin koko JUMALAN olemasssaolon ja vaikutus todistettavuus olisi kuollut jo ajat sitten. Koko Raamattu olisi kuin kansalliseeppos Kalevalan kaltainen teos.

        >>>Yksi ongelma omalla nimellä kirjoittamisessa voisi olla se, että lukija, joka tuntee kirjoittajan, ajattelee kirjoittajaa ihmisenä ja keskittyy häneen ja mahdollisiin virheisiin joita hän kirjoittajassa näkee ja tietää.<<<

        Ajatteletpa haaskasti! Eikö juuri tässä voimakkaassa uskonnollisessa ajassamme ole tärkeää tuoda esille,- ettei uskova ihminen ole synnitön ja erikoisesti juuri sinulle jaikal. Uskonnollinen ihminen on saanut jumalattomat ihmiset luulemaan, että usko Jeesukseen tekee ihimsen täydelliseksi ja virheettömäksi ja siten synnittömäksi.

        Eikö juuri tässä ajassa ole tärkeintä tuoda esille, miten ihminen on turmeltunut ja syntiin lankeava ja Paavalin sanaa käyttäen; "Minussa ei asu mitään hyvää". Jumalattomien ihmisen olisi tärkeää saada ymmärrys j atiedollisuus,- miten JUMALA pelastaa ihmisen juuri tästä tilasta. Näin jumalattomatkin ymmärtäisivät mitä pelastuminen on ja mistä pelastua.
        Tulisivat tietoiseksi, miten hekin ovat turmeltuneessa tilassa tekojensa tähden ja siten ymmärtäisivät mistä pelastua ja miksi. Asia tulisi siis lähelle ihoa.


      • haluaatietäätämän

        "Eikö juuri tässä ajassa ole tärkeintä tuoda esille, miten ihminen on turmeltunut ja syntiin lankeava ja Paavalin sanaa käyttäen; "Minussa ei asu mitään hyvää"."

        On se kyllä kummallista, että Pyhä Henki ei teitä uskovaisia auta, ei edes se, että Jeesus sanoi, että rakastakaa lähimmäistä niin kuin itseänne, tai se, että Jumalan sanotaan tehneen ihmisen omaksi kuvakseen. Vai olisiko niin, että kyse on siitä minkälaista peiliä itse kukin pitää kavojensa edessä uskonnon nimissä?

        Luuletteko te ihan vakavissanne, että kaikki ihmiset ovat paavalilaisia synnintuskissa kouristelevia ihmispetoja himoineen?


      • markku.lievonen
        haluaatietäätämän kirjoitti:

        "Eikö juuri tässä ajassa ole tärkeintä tuoda esille, miten ihminen on turmeltunut ja syntiin lankeava ja Paavalin sanaa käyttäen; "Minussa ei asu mitään hyvää"."

        On se kyllä kummallista, että Pyhä Henki ei teitä uskovaisia auta, ei edes se, että Jeesus sanoi, että rakastakaa lähimmäistä niin kuin itseänne, tai se, että Jumalan sanotaan tehneen ihmisen omaksi kuvakseen. Vai olisiko niin, että kyse on siitä minkälaista peiliä itse kukin pitää kavojensa edessä uskonnon nimissä?

        Luuletteko te ihan vakavissanne, että kaikki ihmiset ovat paavalilaisia synnintuskissa kouristelevia ihmispetoja himoineen?

        Niin, tuo ihmisen turmeltuneisuus mieleltään on kyllä metka asia, josta jokainen ihminen on osallinen.

        >>>Luuletteko te ihan vakavissanne, että kaikki ihmiset ovat paavalilaisia synnintuskissa kouristelevia ihmispetoja himoineen? <<<

        En luule , vaan näen, miten ihminen on ongelmoitunut ja siten vaikuttaa koko maamme hyvinvointiin ja valtion talouteen.

        Esim. ihmisen sokeus rahan käytölle on kuin 5-vuotiaan ihmisen tasolla. Tuon ikäinen ihminen leikkii paperi rahalla, jota riittääääääääääääää loputtomiin. Sama näkökulma on iskostunut aikuisiin ihmisiinkin jne....
        Tai avioerot tai seksuaalisuuteen liittyvät alueet tai huumeet jne....

        Niin, Jeesuksen sanoja lainaten, niin ihminen on todella synnin orja ja orjuuttama. Tosin JUMALA on suunnitellut ihmisen sopeutuvaiseksi vaikeisiinkin olosuhteisiin ja siten elämä jatkuu.
        Mutta, tästä huolimata ihminen ei voi poistaa synnin vaikutusta itsestään. Tämä tekijä aktivoi ihmisessä eri sairauksia,- fyysisiä ja psyykkisiä. Seuratkaapa mieliala lääkkeiden käytön lisääntymistä, joka on jo nyt järkyttävällä tasolla.

        Niin, ihmislajin edustajiin on Raamatussa ennustettu tuleva aika, jolloin ihmiset menehtyvät pelkotiloihinsa eli kyseessä ei ole itsetuhoisuus,- vaan psykosomaattisten sairauksien kautta menehtyminen.

        No, ymmärrän reagoimisesi ja jopa tidottomuutesi,- koska todellisuus on, miten tieto lisää tuskaa. Tieto, jos sitä ei osaa käsitellä.


    • Herättelevä

      Mita hyotya siita kunkin oman nimen, koko maailmalle tietamisesta tallaisella, kaikille avoimella foorumilla on. kylla ne viestit ja vastukset puhuu ja kertoo, ja paljastaa sen tarpeellisin.

      kyllahan ne kunkin omalla paikkakunnalla ja alueellaan tiedetaan ja tunnetaan, jos Krist. yhteytessa elaa ja haluaa olla. Paikalliset varmaan viesteistakin (puheista) tunnistaa.

      • markku.lievonen

        Mutta, kysehän on siitä, mikä vaikuttaa ihmisessä, jotta hän toimii salassa. Lisäksi uskovalle ihmiselle tulee olla tärkeimpiä asioita,- ettei mukaannu maailman ajan mukaan.

        Jos ihminen on rehellinen edes itselleen, niin puskaan joutumisen syy on ihmispelko. " Ihmispelko tekee paulan".

        25. Ihmispelko panee paulan, mutta Herraan luottavainen on turvattu.

        Esim. jos jokin ihminen toisi ihmelääkkeen /valmisteen ihmisten tietoisuuteen ja esittelisi sen hyviä ominaisuuksia. Jokainen ymmärtää, jos tämä esittelijä toimisi nimettömänä salassa, niin mitäään uskottavuutta ei olisi. Taas julkisesti nimellä tuoden tietäisi, että hän joutuu todistamaan sanojensa pitävyyden.

        Asian viereen, mutta lähelle kuitenkin. Kun pohdinnan aihe on usko JUMALAN aivoituksiin, niin tiedättekö, miten itsenne ilmaisuanne / viestien sisältöä vaikuttaisi kuolema käsitteen mukaan ottaminen,- enemmän kuin puskassa piileksemisen kautta kirjoittaminen.

        Kuolema käsitteen ottaminen mukaan,- siistii ihmisen suuta itsensä ilmaisussa. Jos tiedostaisitte todellisuuden eli on yks hailee kirjoitatteko ( ajattelen siis kollektiivisesti en henkilöiden) nimettömänä vaiko nimellä, niin kuitenkin JUMALALLE on jokainen kirjoittaja vastuussa ja tuomiolla. Tätä tekijää ei moni ota huomioon eli puskasta kirjoittaminen ei peitä ihmisen olemassaoloa edes rooliaan.


    • markku.lievonen

      Niin, esittelettekö koskaan vastapuolelle soittaessanne puhelimella? Siis täysin tuntenattomille ihmisille,
      Vai ajatteletteko, miten asia on vain tärkeä,- ei ihminen joka soittaa.

      Tai onko teille yks hailee esitteleekö vastapuoli itsensä soittaessaan sinulle tai sinä soittaen tuntenmattomalle ihmiselle.

    • Raivo.Arska

      Älkää välittäkö. En minäkään välitä, vaikka nimeäni pilkataan.

      • Faktahommat

        Eihän se nimi miestä/naista pahenna ellei mies/nainen nimeään. 😂 Historia tarkistettavissa, jeesuksesta ei voi turvaa hakea. Mitä ihmisiä ne semmoset on, jotka eivät ilman jeesusta pysy pystyssä, raukkiksia 😂


    • septuakinnas

      Nimimerkki, joka säännöllisesti käyttää vain yhtä nimimrkkiä, tulee sillä tunnetuksi. Yhtä tunnetuksi kuin apostolit Paavali ja Pietari. Heitäkään emme enempää voi kohdata.

      Uskon tunnustus nimimerkillä on uskon täysi tunnustus.

    • Kerronimesi

      Miksi aloittaja ei esiinny omalla nimellään?

    • nettihäiriköt

      Nähdäkseni syynä ovat nettihäiriköt ja omalla uskollaan ja uskomuksillaan kiihkoilevat ihmiset.

      Siis kuka haluaa vaihtaa puhelin ja osoitetietonsa sun muut tietonsa salaisiksi vain siksi, että kirjoittaa omalla nimellä ja siten saa nuo häiriköt jopa kotiovellensa ?

      Raamattu opettaa siten, että meidän ei tule aiheuttaa itse itsellemme turhia vaikeuksia , sen todistaa Jeesuksen kiusaus erämaassa kun saatana häntä kiusasi:

      6 ja sanoi hänelle: "Jos sinä olet Jumalan Poika, niin heittäydy tästä alas; sillä kirjoitettu on: 'Hän antaa enkeleilleen käskyn sinusta', ja: 'He kantavat sinua käsillänsä, ettet jalkaasi kiveen loukkaisi'."
      7 Jeesus sanoi hänelle: "Taas on kirjoitettu: 'Älä kiusaa Herraa, sinun Jumalaasi'."

      Eli uskovan jolla on ymmärrys, ei tule aiheuttaa itse itselleen turhia ongelmia, joista Jumala sitten joutuu turhaan pelastamaan.

      Jos ja kun uskova siis tietää ennalta sen, että vaikeuksia tulee, niin niihin ei tule hakeutua tahallaan, vaan se olisi ja on siis Jumalan kiusaamista.

      Moni uskova vaan haluaa tulla väärin marttyyriksi ja vainotuksi, eikä välitä Raamatun varoituksista ja ohjeista ollenkaan.

      Se ei tee siis uskovasta marttyyria ja ylen pyhää, että aiheuttaa itse itselleen ongelmia ja jopa vainoa.

      Lisäksi olen nähnyt sen, että moni omalla nimellä kirjoittava, kerää vain omaa kunniaansa ja himoitsee näkyvyyttä ja kuuluvuutta omalle nimelleen ja omille opeilleen.

      Hyvä esimerkki tästä touhsta ja tyylistä, on täällä kirjoittava Markku.

      Uskovan ja varsinkin opettajan tulisi kiinnittää nuoremmat uskovat Kristukseen eli Sanaan, eikä itseensä ja omiin raamatun tulkintoihinsa.

      Joten Markku selittelee sitä ja tätä, mutta mikä onkaan Totuus ?

    • Jerzypoppoo

      Mitä silloin on nimellä väliä kun kertoo absoluuttisen totuuden. Ei tarvitse kunniaa itsellensä. Joo.

    • mummikainuusta

      Olipa mielenkiintoinen keskustelu.

      Olen nimimerkin takana, mutta tiedän, että on ihmisiä, jotka ovat siitä huolimatta tunnistaneet minut.

      Ja kaikki mistä olen kirjoittanut, olen tuonut esille muissa yhteyksissä. Olen nimimerkin takana, koska se on aika tavallista täällä. Toinen syy on, että nimeni perusteella minut olisi helppo tunnistaa. Kaikilla ei ole näin. Aika ristiriitaista, myönnän, mutta näin asia on.

      En halua sellaista julkisuutta.🙄

      • markku.lievonen

        Yleistähän tämä on tämä ihmisten nimettömänä eläminen ja toimiminen mahdollisimman laaja-alaisesti mitä tilanne antaa myöten.
        Harvassa alkaa olla ihmiset, jotka todella esittelevät puheluissa itsensä. Mitä ymmärrän tästä alueesta, niin ymmärrän taustalla olevan aikuisen oikeesti henki, joka ohjaa koko ihmiskuntaa / lajia.
        Siis tämä ei ole yksilö ihisen tai paikkakunnan tai kulttuurillinen asia,- vaan koko laaja rintama on muuttumassa. Tämä henki ohjaa todella ihmisen erilleen toisistaan / yhteydestä eli juuri päin vastainen toiminta kuin Jeesuksen opetuksella. Siis ihminen ohjataan elämään kuin on terroristeilla eli he pakenevat ja tämä ilmentyy juuri olla mahdollisimman tunnistamaton käyttäytyisessään.

        Niin, en laajemmin tee siltaa tähän, mutta todellisuudessa tämä lakisääteisyys sukupuolettomaan ilmaisuun / sanaston muuttaminen liittyy juuri tähän saman hengen toimintaan. Enää ei saa nähdä sukupuolta tunnistettavasti. Täällä päin on vitsailtu ja pyritty tiedostamaan sanoja, joissa wanhana aikana ilmeni sukupuolisuus.
        Pyykkipoika, lumiukko, kirvesmies,lentoemäntä,ukkonen, jne...........
        Tulevaisuudessa tunnistamattomuus on vielä kovempi sana,jota vaalitaan.


      • markku.lievonen

        >>En halua sellaista julkisuutta<<

        Niin, julkisuus on täysin eri asia pohtia kuin tunnistettavasti eläen. Jokainen täydessä ymmärryksessä oleva uskova ymmärtää,- ettei uskoon liittyvä julkisuus ruoki lihallisuutta. Vai kuvitteleeko joku, että jumalaton maailma tykkää ja mieltyy JUMALAN aivoitusten pohtimisesta. No, ei taatusti ja sen tiedän kuin omat taskuni. Eli missään mielessä älä JUMALAN aivoitusten pohtimisella etsi julkisuutta, koska palaute on kielteistä.

        Taas ihmisen lihallisuus,- joka on myös uskovassa ihmisessä, niin se tykkää ja on mieltynyt,- ettei lihallisuutta ympäristön taholta loukattaisi ja juuri tuohon saumaan liittyy puskassa eläminen / tunnistamattomasti on ainut vaihtoehto.

        Eli maailman julkkikset,jotka todella hakevat julkisuutta, niin heidän lihallisuus todella nauttii tästä julkisuudesta,- positiivisesta . Kyse on siis yksinäisyydestä kärsivän ihmisen huomion hakuisuudesta / tulla huomatuksi.


    • nimetöö

      Miksi sinun tarvitsee tietää kirjoittajien nimet? Ethän vai ole utelias?

      • OuttaajatVastuuseen

        Tai tappoaikeissa?

        Netissä ei ole hyvä ilmoittaa omaa nimeään, eikä etenkään toisen kirjoittajan henkilöllisyyttä keillekään muille paljastaa, vaikka hänet itse tunnistaisikin.

        Joillain foorumeilla ollaan niin tiukkoja, että jos toinen henkilö nk. outtaa, eli paljastaa toisen kirjoittajan henkilöllisyyden, hänelle tulee ikibanni foorumille.

        Outtaaminen voidaan katsoa jopa tapon yritykseksi.

        Toisin on hellareiden foorumeilla, jotka rikkovat tätä nettietikettiä jatkuvasti.
        .


      • markku.lievonen
        OuttaajatVastuuseen kirjoitti:

        Tai tappoaikeissa?

        Netissä ei ole hyvä ilmoittaa omaa nimeään, eikä etenkään toisen kirjoittajan henkilöllisyyttä keillekään muille paljastaa, vaikka hänet itse tunnistaisikin.

        Joillain foorumeilla ollaan niin tiukkoja, että jos toinen henkilö nk. outtaa, eli paljastaa toisen kirjoittajan henkilöllisyyden, hänelle tulee ikibanni foorumille.

        Outtaaminen voidaan katsoa jopa tapon yritykseksi.

        Toisin on hellareiden foorumeilla, jotka rikkovat tätä nettietikettiä jatkuvasti.
        .

        Tässäkin asiassa on hyvä huomioida todellisuus ja eroittaa luuleminen pois asiasta. Ihmisellehän on tyypillistä luulla,,- ja aina kielteistä.

        Uskotteko todella, että jokin yksittäinen ihminen kiinnostaisi ihmismassaa? Muistaakseni olen netissä asioinut omalla nimelläni n 5-vuotta(?) ja mitään kielteistä en ole kokenut,- pois lukien nettikirjoittajien hyväksikäyttö, koska tiedostavat ajattelutapani ja siten voivat puskasta palautteen kohdentaa tunnistettavuuteen.
        Esim. yhtään roskapostin tasoista viestiä en ole saanut,- rakentavia kylläkin.

        Mutta, se on totta, jos kirjoittaa,- vieläpä tunnistettavasti vihan lietsovasti ja esim. musimeita herjaten tms. niin tämä käyttäytyminen imuroi häiriökäyttäytyviä / sairaita ihmisiä puoleensa ja siten vääränlainen itsensäilmaisu / kirjoittelu voi muodostua jo todellisesti vaaralliseksi.


      • Minä.elänn
        markku.lievonen kirjoitti:

        Tässäkin asiassa on hyvä huomioida todellisuus ja eroittaa luuleminen pois asiasta. Ihmisellehän on tyypillistä luulla,,- ja aina kielteistä.

        Uskotteko todella, että jokin yksittäinen ihminen kiinnostaisi ihmismassaa? Muistaakseni olen netissä asioinut omalla nimelläni n 5-vuotta(?) ja mitään kielteistä en ole kokenut,- pois lukien nettikirjoittajien hyväksikäyttö, koska tiedostavat ajattelutapani ja siten voivat puskasta palautteen kohdentaa tunnistettavuuteen.
        Esim. yhtään roskapostin tasoista viestiä en ole saanut,- rakentavia kylläkin.

        Mutta, se on totta, jos kirjoittaa,- vieläpä tunnistettavasti vihan lietsovasti ja esim. musimeita herjaten tms. niin tämä käyttäytyminen imuroi häiriökäyttäytyviä / sairaita ihmisiä puoleensa ja siten vääränlainen itsensäilmaisu / kirjoittelu voi muodostua jo todellisesti vaaralliseksi.

        Esim. itse, erään toisen kirjoittajan kanssa, saimme joitain vuosia sitten tappouhkauksen, juuri tällä nimenomaisella S24 helluntailaisfoorumilla.

        Uhkaaja ei ollut esim. ateisti vaan joku näitä teidän itsenne, mahd. vankilassa uskoontulleita herranomianne.


      • Minä.elänn kirjoitti:

        Esim. itse, erään toisen kirjoittajan kanssa, saimme joitain vuosia sitten tappouhkauksen, juuri tällä nimenomaisella S24 helluntailaisfoorumilla.

        Uhkaaja ei ollut esim. ateisti vaan joku näitä teidän itsenne, mahd. vankilassa uskoontulleita herranomianne.

        Ymmärtänet minkä tasoinen uhka on, jos tällä foorumilla uhkaillaan. Täällähän uhklaillaan helvetin tulella ja mitä milloinkin.
        En ala johdattelemaan minlälainen käyttäytyminen ja mielikuvat ihmisessä ilmentävät jo vakavaa uhkaa ympäristölleen.

        Mutta,- netissä on syytä huomioida, miten kunnianloukkaukset viesteissä voivat johtaa jo toimenpiteisiin. Edes puskassa kirjoitettu kunnianloukkaus , niin kirjoittaja ei ole suojassa. Taas puskassa olijaa,- jota siis ei tunnisteta, saa sivulliset herjata ja haukkua olan takaa,- joutumatta suutteeseen.


    • Magda_sisko

      Mietitään asiaa ihan käytännössä - erityisesti naisten kannalta. En suosittele julkaisemaan omaa nimeä tänne, jossa väijyvät ties mitkä hukkaset. Ihan hyvä tämä anonyymisyys, vaikka monet itkupotkuraivarit menevätkin ylettömän övereiksi.

      Aloittajakin pohtii asiaa puun takaa. Hänellä sitten varmaan on vastauskin omaan kysymykseensä.

    • äitykkä

      Eikö riitä että olet kirjautunut omilla tiedoillasi palvelimelle.Oletko tietoinen että useammilla saattaa olla sama nimi ,joten on mukavampaa kirjoittaa nimimerkillä,niitä ei anneta useampia tälle sivustolle.Tarja Halosiakin muistakseni kolmatta kymmentä tässä maassa.

    • äitykkä

      Mikäli sinulla on oikeita ja viisaita asioita ilmoita ne ihmeessä maamme päättäjille,heillä on valta ottaa ajatuksesi mietinnän alle ja laittaa ne käytäntöön.

      • Mitä ymmärrän, niin todella tieto lisää ihmisessä tuskaa. Juuri tänään oli pohdintaa tulevaisuudessa ihmisen yhä lisääntyvästä sairauksien potemisesta ja taas nykytasolla sairauksine hoitaminen on erittäin haasteellista. Niin, ihmistä sairastuttaa yhä laaja-alaisemmin ihmisen perustilasta / turmeltuneisuudesta kumpuava käyttäytyminen.
        Savoksi sanottuna ihminen sairastuttaa / laajentaa sairauksiaan täysin näivettyneellä lihasten käyttämisellä. Tämä tekijä aktivoi monia sairauksia.

        No, tätä ongelmaa ei voi poistaa lakisääteisesti,- ei edes tiedottamisella. Esim. jokainen tiennee, miten tulevaisuuden vakavampiin ongelmiin liittyy 2 luokan diapetes ja yksinomaan liikunnan / lihasten käytön puutteen takia. puhumattakaan mielenongelmista.

        Tai,- miten ihmisen passiivisuus vaikeuttaa yritysten kilpailukykyä / työajan käyttöä ja siten työpaikkojen näivettyminen on todellisuutta. Niin, tai kuka haluaa jakaa / tasata elintasoaan ja hyödyntää siten teknologiaa ihmislajin hyväksi. Esim. 6-tunnin työaika työelämässä päättäisi valtion velkaantumisen ja alkaisimme elää todellisuudessa eli ei yli varojen. Nyt, eläkeikää siirretään ja toisessa päässä nuorisotyöttömyys kasvaaa ja sen seuraukisineen.
        Kuten huomaat, niin yhteiskunnan asioiden muuttaminen on erittäin vaikeaa,- jopa mahdottomuus.
        Kuten näemme, niin päättäjät toimivat lihallisen,- turmeltuneen mielenkuvien mukaisesti,- ei siten,- mikä on JUMALAN tahto ajatellen ihmisen ja yhteiskunnan / ympäristön hyvinvointia.


      • Faktahommat

        Jeesuksella itsetuntoaan kohottavat ovat raukkiksia. 😁


      • markku.lievonen
        Faktahommat kirjoitti:

        Jeesuksella itsetuntoaan kohottavat ovat raukkiksia. 😁

        No, en tiedä onko Jeesuksen opetukseen uskova raukkis tms, mutta joka tapauksessa Raamattu on ainoa kirja maailmssa, joka antaa peruslähtökohdan tuntea ja tiedostaa ihisen sisin olemus ja tästä lähtökohdasta ihminen mahdollisuu näkemän terveen ja sairaan itsetuntoon liittyvät tekijät.
        Niin, aivan samalla tavallahan toimii muukin ihmisen kehitys ja eri terapiat ja hyvinvointiuin pyrkiminen,- olipa kyseessä koulumailma tai työympäristö.

        Tai, jos ihmisellä ei ole rahankäyttö hallinnassa, niin ainut tie hallintaan on oppia tuntemaan itsensä ja sitä kautta motiivi vääriin ostoihin / rahan käyttöön.

        Tai yleensä arjen hallintaan ja ihmissuhteisiin liittyen. Toinen ei uskolla tutkia itseäään ja stressaantuneena hukuttaa/ pakenee humalatilaan.Huumeisiin. Ihminen on kyllä mielenkiintoinen otus. Seuratkaapa korkealla tasolla olevia artisteja, niin edes suuuuuuuuuuri ihmisten ihailu ja positiivinen julkisuus ei poista heistä tyytymättämyyttä j astressiä ja soten on "pakko" sortua huumieden käyttöön. Joskus olenkin tokaissut. Mitä enemmän menestyvä artisti, niin sen kovempi huumeiden kä'yttö / pakeneminen todellsiuudesta.

        Mutta, jokaisella ihmisellä on aivan sama päämäärä eli elää ja pyrkiä onnellisuuteen ja siten omata tyytyväöisyys mielentilana. Sen saavuttaminen vaan on haasteellista ihmiselle. Niin, en ole tavanut vielä ihmistä, joka pyrkisi mahdollisimman kurjaan arkeen ja korkeaan stressitilaan ja mielen masennukseen.

        25. Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun tähteni, hän löytää sen.
        26. Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän VOITTAISI OMAKSENSA koko maailman, mutta saisi sielullensa vahingon? Taikka mitä voi ihminen antaa sielunsa lunnaiksi?


    • puhtain.purjein

      Aainakin lestadiolaiset opettavat, ettei pidä kirjoittaa julkisesti mitään, mihin ei voi panna nimeään alle. Ja oikeassa ovatkin, mitä tulee kirjoitettuun sisältöön.

      Vaikka tänne kirjoittaakin anonyyminä, silti pitäisi muistaa, että se noteerataan jossain...

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3075
    3. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    4. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe