Kouvolan Sanomien uudistus on huononnus

LehdenTilaaja

Kouvolan Sanomat uudisti webbisivunsa. Sivut on hitaammat ja vaikeammat käyttää. Windows 10 koneella ensin aukeaa mainos ja selaimen kuvasuhdetta joutuu pienentämään että sen saa suljettua että sivut edes näkyy. Vanhalla iPadilla sivut toimii niin hitaasti ettei paljon viitsi edes lukea. Muutoksen päätarkoitus taisi olla anonyymien kommentointien estäminen. Siinä lehti onnistui ja kommentointi on loppunut lähes kokonaan. Veikkaan myös että verkkolehden lukeminen on vähentynyt reilusti. Tällä muutoksella KS vauhdittaa omaa alasajoaan.

27

323

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • turhuuuussss

      Koko lehden vois lopettaa,kallis ja ei mitään.

    • gdegte345353

      Hyvä uudistus. Selkeät ja nopeat sivut.

      Jotkut ovat aina kaikkea uutta vastaan. Mikään ei saisi koskaan muuttua.

      • Kkjhyhhjklkjg

        Saa muuttaa mutta suotavaa olisi että muutos olisi parempi kuin entinen. Nyt sivut on niin paskat ettei niitä viitsi edes avata.


      • KouvolanKohtalo

        Onhan seudulla jopa niin typeriä että ovat sitä vastaan että Kouvolassa ei ole kohta sairaala vaikka kuitenkin pitää ajatella että kaikki muuttuu. Kouvolan Sanomat on asian ymmärtänyt jo 7-8 vuotta, siellä yhteikuntatoimituksessa onkin tomittajien terävintä kärkeä jotka ei ole sitoutunut mihinkään poliittiseen tai alueelliseen ryhmään. Tai sitten juuti toisin.

        Itse Kouvolan Sanomien uudistus meni perseelleen. Miksi piti hyvä ja toimiva lopettaa, ai niin piti muuttua ettei kukaan valopää pääse sanomaan miksi ei saisi koskaan muuttua.

        No nyt kun sairaalapalvelut uudistetaan niin samalla elinaikakin Kouvolassa uudistuu, ei kai kukaan ole tuota uutta muutosta vastaan.


      • Riisto23
        Kkjhyhhjklkjg kirjoitti:

        Saa muuttaa mutta suotavaa olisi että muutos olisi parempi kuin entinen. Nyt sivut on niin paskat ettei niitä viitsi edes avata.

        Surkeat on sivut lukea läppärillä ja vielä surkeammat kännykällä, miten noin huonot on osattu edes tehdä? ja paljonkohan lie on tuokin uudistus maksanut? No nyt ei tarvitse enään lukea noita juttua paperilla eikä netistä.


      • Aikansa.kutakin

        Joskus tuli aivan suotta saatua itsensä huonolle tuulelle kun luki lehden toimitttajien tarinoita ja tietyn puisto-osaton huumeryhmän kommentteja, tosin kyllä heidän ansiostaan ja tyhmydestä sai monet naurutkin. Nyt on mennyt niin vaikeaksi etsiä sieltä uutisia ja kommentteja että ei enää viitsi sieltä vilkuilla mitään. Joutuu Huhtalan ja Larikan porukat etsimään uudet kanavat jos vielä haluavat että me normaalit vähemmän somea käyttävät voimme pitää heidän kustannuksellaan hauskaa. Kouvolan Sanomat halusi lopun tuolle monen pitämälle hauskan pidolle Larikan ja Huhtalan porukoiden kustannuksella.


      • Melonit
        Aikansa.kutakin kirjoitti:

        Joskus tuli aivan suotta saatua itsensä huonolle tuulelle kun luki lehden toimitttajien tarinoita ja tietyn puisto-osaton huumeryhmän kommentteja, tosin kyllä heidän ansiostaan ja tyhmydestä sai monet naurutkin. Nyt on mennyt niin vaikeaksi etsiä sieltä uutisia ja kommentteja että ei enää viitsi sieltä vilkuilla mitään. Joutuu Huhtalan ja Larikan porukat etsimään uudet kanavat jos vielä haluavat että me normaalit vähemmän somea käyttävät voimme pitää heidän kustannuksellaan hauskaa. Kouvolan Sanomat halusi lopun tuolle monen pitämälle hauskan pidolle Larikan ja Huhtalan porukoiden kustannuksella.

        Veit herneet nenästäni.


    • Pimpinystävä

      Täysin perseestä tuo kouvolanpiskin "uudistus" , paperiversiota en ole lukenut vuosiin saati ikinä tilannut eikä enää tarvitse katsoa nettiversiotakaan.
      PERSEELLEEN MENI.

    • rehellisyys-maan-perii

      Kouvolan Sanomat haluaa toiminnallaan (nimettömästi ei voi kommentoida) vain osoittaa, että kaupungissa on kaikki erinomaisesti, vaikka näin EI TODELLAKAAN ole. Voimmehan onneksi keskustella täällä.

    • Nonews

      Laiha lehti, laihat uutiset. Juttujen ja uutisten taso on lähinnä iltapäivälehtien tasolle pudonnutta löpinää. Ei ole tarvinnut tilata kallista, mitäänsanomatonta paikallista äänitorvea vuosikausiin. Ja hyvin on silti pysytty paikallisista asioista, jotka kiinnostavat, kärryillä. On näet muitakin kanavia, joista tärkeät uutiset tavoittaa, ihan vaikka yle-maksun kattamiseksi.

    • KepuPettääAina

      Kouvolan Sanomien järjestelmäasiantuntijoiden työpäivät menevät etsiessä kommentoijien IP-osoitteita esimerkiksi lähettämällä poliitikkojen henkilökohtaisiin sähköpostiosoitteisiin kaikkien aikaa hukkaavia viestejä, joilla ei ole mitään tarkoitusta. Kun saavat vastauksen kautta IP-osoitteen selville, vertaavat niitä Kouvolan Sanomien nettilehden nimettömiin kommentteihin. Mitäpä tuolla on merkitystä, kun samat asiat voisi sanoa omaa nimeä käyttäenkin. Asia on vain niin, että en maksa sellaisten ihmisten palkkoja, jotka haluaa Neuvostoliiton kaltaisen valvonnan mediansa kommentointiin. Koko idea anonyymiteetistä vesittyy. Esimerkiksi toimittajat eivät voi olla enää muuta mieltä kuin lehden ääneenkin lausumatonta kantaa, joka on keskustalainen. Jäljellä ovat enää ne, jotka ovat yhtä rähmällään päätoimittajan edessä kuin Kekkonen oli Neuvostoliiton.

      Jos nyt joku ei vielä ole tajunnut kalastelua, niin kiinnitäppä tähän huomiota, kun sulle tulee outoja viestejä.

    • Ilmanlehteä

      Harvinaisen surkea uudistus, ei noita sivuja jaksa enää lukea lainkaan.

      • EnTilaaEnOsta

        Uudistus on sen verran onnistunut että ei tule luettua kuin Fingerpori enää.
        Ehkä meillä on nyt sellainen lehti kuin on kaupunkikin.


      • RivoRiittaK

        Joskus aikanaan Kouvolan sanomien fingerporit oli ainakin vuoden vanhoja, eli nuo oli jo luettu vuotta aikaisemmin hesarista. En tiedä miten lie nykyään kun en viitsi tuota paskalehteä edes lukea.


    • Kestotilaaja

      Kouvolan Sanomat on hyvä sanomalehti.

    • Suokeisari

      Uudistus kun tuli niin tuli heti mieleen muutama julkaisu josta tämä ilmeisesti kopioitu. Laittakaa nyt samantien jo sivujen katsomiseenkin kirjaituminen kun meni muutenkin täysin hölmöksi.

      Miksi pitää hyvä ja toimiva muuttaa huonommaksi, entinen oli toimiva. Olisihan tuota komentointia voinut pelkästään muuttaa kun puheiden mukaan lehti väsyi liian läpinäkyvästi suojelemaan omiaan vihervassareita ja kokkareita.

    • Muutosvastainen

      Ennen oli kaikki paremmin, paperilehtikin suurempi kokoinen ja paksumpi.

    • Unta-vai-totta

      Mielenkiinnolla voi odottaa Kouvolan Sanomien pääkirjoitusta hillotolppamiesten takakontti matkailusta. Eihän tämä ole enää todellista kun Suomessa kaverit 1% kannatuksella Suomen hallituksessa kurittaa työttömiä ja keksii jos jonkilaista huonnonnusta tavallisten kansalaisten elämään.

      Avoin kysymys. Kuka kannattaa Sipilän hallitusta ja sen toimia mukaan lukien takakontti matkailu että hallitus pysyy pystyssä toimistaan huolimatta?

    • kosariroskikseen

      Kuolinilmoitukset sunnuntaisin tuon lehden paras anti, näitä ei taida kuitenkaan nettisivuilla näkyä? Käväisen aina huoltoasemalla kahvilla lukemassa nuo.

    • Eipelitä

      Tylsän näköiset sivut tietokoneelta lukiessa, täysin toimimattomat kännykällä. Onkohan noilla rohkeutta myöntää virhettään ja palata entiseen?

    • Surkeatsivut

      En ole kuullut keltään netinkään ulkopuolella ensimmäistäkään positiivista kommenttia tästä uudistuksesta, mutta eipä taida Kouvolan sanomissa välittää pätkääkään ihmisten mielipiteistä. Tuo paska on tullut jäädäkseen.

    • Selkeälukuinen

      Sama ruikutus oli aikoinaan kun lehti muutti kokoaan, muutama kuukausi meni eikä kukaan enää muistanut tuota isompaa kokoa. Näin tulee käymään tämän nettiuudistuksenkin kanssa.

      • Tur_hake

        Voi olla, että ruikutukseni loppuu parin kuukauden päästä, enkä muista edes koko lehteä. En näet välitä koko roskaa enää lukea. Jos jotain isoa Kouvolassa tapahtuu, uutisoi jopa Iltalehti siitä.


    • HeikkiE

      Taitaa oma selainkin olla jälkeenjäännyt kun tuntuu nuo sivut aika tökkivältä, välillä alkuun räpsähtää iso mainos mitä ei edes saa pois mistään.

    • hölmölähäntämäon

      China Center ja suoratamokeskus osoitti hyvin että lehden toimitus on tiukasti sitoitunut. Kummassakin tapauksessa nyt tiedetään että aina väärälle puolen jos ajatellaan että olisi Kouvolan ja kouvolalaisten hyöty. Käytännössä lehti oli mukana kiinalaisten elinkeinon laittomassa lopettamisessa ja ratamokeskus kuplan nyt kaikki jo tietää.

    • K.S.S
    • qwertyyyyyyyy

      Surkeaksi meni nuo sivut maksulukon takia, ei noita viitsi enää edes katsella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe