Veturin väri

kjsdhkjadshfkdajhfjdakf

Eikö olisi parempi vr:llä laittaa raideliikenteessä vetävän yksikön väriksi punainen ja vielä siniset vilkkuvalot katolle, eihän tuollaista vekotinta näe lumituiskussa saatikka paremmalla ilmallakaan.

5

96

  Vastaukset

  • Optikkoliike tai opaskoira!? Veturissa kolme halogeenia edessä,varmasti näkyy!!!

   • Niin, ihmisen silmien ja aivojen havannointikyky on vuosituhansien saatossa erikoistunut liikkeen- ja kasvojen tunnistukseen, ei niinkään kiinteän "halogeenivalon" näkemiseen takaviistosta väsyneenä lumisateen seasta pellin läpi aamuhämärässä.

    Oliko armeija-aikana mielestäsi KUUDEN TUNNIN "niinkutsuttu lepo" riittävä, kun vieressä sata äijää ryynää yöharjoitusta...?


  • Otapa huomioon miten tasoristeykseen oli näkyvyys juna tuli mutkan takaa oikealta, onko tasoristeyskin ihan p paikassa vai nokkelana ajattelit että halogeenit näkyy, eivät näy ja jos kerkiäisi nähdäkin, niin varmasti olisi jo auto keskellä raidetta eikä kerkiä peruuttaa onhan ne junilla vauhdit sitä luokkaa, että turha tässä on kyllä kuorma-autonkuljettajaa syyttää. Perustaltaan pitäisi olla jo puolustusvoimilla kyky arvioida marssijoukkojen kulkuajat ottaa huomioon mahdolliset onnettomuusriskit, niinku tämä juna joka ilmeisesti harvakseltaan kulkee. Ennakointia ja ennakointia joka taholta olisi tarpeen vissiin.

  • Onnettomuustutkijat tekivät oikean päätöksen. Antoivat suosituksia puolustusvoimille, toki olisi saanut VR:räkin vähän huutia saada. Veturin väri punaiseksi, on helpompi lumisateessa nähdä ja sininen valo tämän kuuluisan halogeenivalon lisäksi, niin jopa paranee näkyvyys. Ja sitten vielä tasoristeyksistä, minkähän tähden niitä ei laiteta puomilla kiinni, silloin kun juna menee niin puomi on alhaalla jne. Ei luulisi niin kallista olevan.

  • ihan samaa minkävärinen veturi on jos ihmiset sokeita!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   60
   3655
  2. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   2819
  3. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   70
   2668
  4. Pitkän parisuhteen salaisuus, vai onko sitä

   Vuosia vaan tulee lisää ja tuossa se kumppani pysyy rinalla vaikka en ole mikään ihanne mies, kaikilla kai vikansa. Pitää vain hyväksyä toinen ja olla
   Parisuhde
   61
   1732
  5. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   85
   956