Loppujuoksu

vaellusta

Maailma kääntyy viimeiselle suoralle, sen loppujuoksuun on valmistauduttava. Maailmanlopun merkkejä alkaa olemaan jo paljon. Paholainen kiirehtii myöskin saaliiden perään, josko vielä saisi itselleen maailmasta ryöstettyä ihmisiä. Sielujen ystävä Jeesus rientää apuun. Taistelijan viimeiset hetket voivat olla suuria koettelemuksia, kun vihollinen on jokaiseen nurkkaansa laittanut palvelijansa kiduttamaan niin, että uskovaisista osa kuolee marttyyrikuoleman. Viimeinen taistelu ei ole helppo. Osalle paholainen näyttelee rahanippua, osalle osoittaa väkivallantekomahdollisuuksia, huoruuttakaan unohtamatta. Kun paholaisen orja on tehnyt riittävän paljon pahoja töitä, siitä paholainen antaa rahaa tai huoria vastikkeeksi. Sellainen palkka ei maistu hyvältä kuitenkaan ja johtaa vain entistä syvimpiin synteihin.

Väsynyt ja monessa rääkätty uskovainen lähtee viimeiseen juoksuunkin Jeesuksen voimalla, ei omillaan. Juoksun loputtua määränpäänä on taivas, jossa on tämä maallinen unohdettu. Raatelevaiset pedot on syösty helvettiin, yhtään sellaista ei taivaassa näy.

6

129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oipoi

      Onpas se sinun kaikivaltias pahansuopa kun antaa kaiken tapahtua. Ja turha syyllistää ketään muuta. Hienoa että olet huomannut - nyt vain puuttuu enää johtopäätökset.

      Jeesuksen voimat ehtyivät non 2000v sitten.
      Ja siitä taivaasta ei ole missään nähty merkkiäkään, vaikka havaintoja on tehty miljardien valovuosien päästä. Eipä onneksi helvetistäkään mutta senhän uskovaiset järjestää itselleen jo maan päällä.

    • niitäpetoja

      Ei tosiaan yhtään sellaista näy
      12 Älköön siis synti hallitko teidän kuolevaisessa ruumiissanne, niin että olette kuuliaiset sen himoille,
      13 Älkääkä antako jäseniänne vääryyden aseiksi synnille, vaan antakaa itsenne, kuolleista eläviksi tulleina, Jumalalle, ja jäsenenne vanhurskauden aseiksi Jumalalle.
      14 Sillä synnin ei pidä teitä vallitseman, koska ette ole lain alla, vaan armon alla.

      15 Kuinka siis on? Saammeko tehdä syntiä, koska emme ole lain alla, vaan armon alla? Pois se!
      16 Ettekö tiedä, että kenen palvelijoiksi, ketä tottelemaan, te antaudutte, sen palvelijoita te olette, jota te tottelette, joko synnin palvelijoita, kuolemaksi, tahi kuuliaisuuden, vanhurskaudeksi?
      17 Mutta kiitos Jumalalle, että te, jotka ennen olitte synnin palvelijoita, nyt olette tulleet sydämestänne kuuliaisiksi sille opin muodolle, jonka johtoon te olette annetut,
      18 ja että te synnistä vapautettuina olette tulleet vanhurskauden palvelijoiksi!
      19 Minä puhun ihmisten tavalla teidän lihanne heikkouden tähden. Sillä niinkuin te ennen annoitte jäsenenne saastaisuuden ja laittomuuden palvelijoiksi laittomuuteen, niin antakaa nyt jäsenenne vanhurskauden palvelijoiksi pyhitykseen.
      20 Sillä kun olitte synnin palvelijoita, niin te olitte vapaat vanhurskaudesta.
      21 Minkä hedelmän te siitä silloin saitte? Sen, jota te nyt häpeätte. Sillä sen loppu on kuolema.
      22 Mutta nyt, kun olette synnistä vapautetut ja Jumalan palvelijoiksi tulleet, on teidän hedelmänne pyhitys, ja sen loppu on iankaikkinen elämä.
      23 Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.

      • seonniintapahtuva

        amen.


      • 23233

        ok..


    • vaellusta

      Ajanillassa viimeiset auringon säteet loistavat pimenevään iltaan ja kohta yöhön. Saapuu synkkä ja rankka yö, etsikonaika otetaan pois. Helvettiin heitetyt joutuvat harmittelemaan sitä, etteivät täällä ajassa tehneet parannusta. Lopun aikojen hämärässä ihminen väsyy, monet väsyksissään hermostuvat ja alkavat pieksää toisia ihmisiä, ottavat käsiinsä kättä pidempää ja iskevät heikkoja pakenijoita selkään, tappavat heitä ja ryöstävät rahat ja asunnot. Mutta aika ei ole heidän puolellaan, se ikään kuin kiiruusti juoksee aamuun. Nyt vielä aika tuntuu jarruttavan, mutta kohta se juoksee. Enkeli Mikael jo lähetetty taisteluun muutamille apuun, uskovaisille tietenkin. Sitten saapuu aamu ja idän taivas alkaa rusottaa. Herra Jeesus saapuu tuhansien enkeleittensä kera noutamaan omansa taivaalliseen kotiin.

    • Kirjakääröt

      Matt.25:6 Biblia (1776). Mutta puoli-yönä tuli huuto: katso, ylkä tulee, menkäät ulos häntä vastaa. Matt.24:36 Biblia. Vaan siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kenkään....Ja huutaja oli?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1428
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      962
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      741
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      34
      682
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      677
    6. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      641
    7. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      110
      634
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      624
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      598
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      587
    Aihe