Maajussi porukka

Koko maajussiporukka oli tätä "niiku" -sakkia. Laskin eilen iltajakson Aapon yhden lauseparren: 42 "niikua". Jos tv:stä tulis "piip" silloin kun sanoo "niiku" olis ollu yhtä piippausta. On siinä kaverilla kestämistä, "niiku".
Jos Aapo sanoo: "Jos niiku mentäis niiku illalla niiku sänkyyn ja niiku oltais niiku "sillai".

9

984

  Vastaukset

  • Kiva juttu, jossain on toinen minä :).
   Olin koulutuksessa. Kouluttaja niinkutti koko ajan. Ensimmäiset 10 minuuttia meni ärsyyntyessä, sitten aloitin laskemisen. Varsinaisesta asiasta ei jäänyt mitään mieleen. Lounasaikaan mennessä nainen oli sanonut 143 krt niinku. Lähdin lounaalta takaisin töihin, pinna ei kestänyt mennä takaisin kuuntelemaan, olisin taatusti sanonut ja pahasti niinkuttamisesta. Pomo oli silmät ymmyrkäisenä, että miksi sinä nyt jo tulit, sullahan on koko päivän koulutusta. Totesin lakonisesti, että minulla tuli niinku-mitta täyteen. Riitti selitykseksi.

   Seuraavana päivänä kysyin työkavereilta mitenkäs loppupäivä meni. Kaikki sanoivat, että muuten mielenkiintoinen koulutus, mutta tosi paljon se niinkutti.
   Jotkut osaavat nousta tuollaisen pikkuseikan yläpuolelle, minä en osaa, alkaa ottamaan kaaliin. Jokaisella meistä on vikansa, minulla se on ärsyyntyminen ja keskittyminen toisarvoisiin asioihin.

   • Mukava kuulla, että on muitakin ....


  • Ny mun niiku muna niiku seisoo.

  • Varmaan se "niinkun" tulee kameroiden edessä kun yrittää jotain sanomista keksiä.Mukavia ihmisiä kaikki ohjelmassa olleet.

  • No joo, näähän on niitä "suomen jenkki tyylittelijöitä" nehän hokee well, well. Meidän niinku vaan kuulostaa vaan niin hölmöltä. Yhdessä vaiheessa käytettiin ilmaisua "joo, kato" "kato joo"... yäk!

  • Toinen raskas toistosana on "sillai", varsinkin teinit käyttää

  • Tää maajussi Aapo on niinku itteensä niinku täysi. Ei ihme ettei niinku tommosella niinku kukaan morsian niinku oo pysynyt niinku vakituisena. Todella ärsyttävä äijä! Eikä jokavälissä tarvitse itkua turhauttaa vaikka olisikin herkkä? En kyllä jaksaisi noin omahyväistä äijää katella viikkoa enempää ja vielä koko suvun samalla naitua ja varsinkin kun äitinsä piti valita morsmaikku ja tulla kans esittelemään ittensä televisioon! Puhetyyli tolla niinkuttelulla joka tulee sanoista joka toiseen on ärsyttävimmistä ärsyttävin ja ei voisi kuunnella montaakaan tuntia. Onneksi pysyy ilman emäntää vaikka komeudessaan pitääkin rehvastella uima-allasta myöten. Asia vaan taitaapi olla niin, että koko suku majailee samassa kämpässä ja pihapiirissä ja sekös karkottaa morsianehdokkaat!

  • Olen sitä mieltä että nykyään tvssä ei muita olekaan kun niitä niinkun ihmisiä. Luulis hävettävän jos kuuntelee vähänkin itseään.

  • Radiossa on myös ningkuamista ja tällaista puhe keskimäärin: Ett mäoli niiku sillee ikängku ningku tavalaa et heei ett mitä sä ningu teet, mut mummeest jokaane saa ollanningku tavalaa sillee ett...no, siiis tavalaa kyymust tarttis tehä jottai ett, tavalaa ehms tijästi ikängku mummeest see eet ollaa ikängku niis omis kuviois,tavalaa ett.......

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin tehohoidon maksimi on ylittymässä

   huomisesta lähtien aletaan Ruotsissa tekemään valintoja keille annetaan tehohoitoa ja keille ei. 6,078 koronatapausta ja 333 kuollutta. Norjassa 5,29
   Maailman menoa
   246
   9423
  2. Mansikka- ja marjasato voidaan uhrata

   niillä ei ole mitään merkitystä elintarvikehuollon kannalta,ne voidaan uhrata.Elintarvikehuollon kannalta tärkeitä ovat vilja-ja perunasato ymv. mutta
   Maailman menoa
   305
   4937
  3. Kiuruvesi 11 koronatartuntaa!

   Onko kyseessä jokin hoitokoti tms? https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006463371.html
   Kiuruvesi
   116
   2299
  4. Kuinka heikoksi maan taloustilanne

   menee, ennenkuin tilalle astuvat taas Suomea kuntoon laittaneet PS, Kokoomus ja Keskusta?
   Maailman menoa
   139
   1864
  5. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   20
   1246