Meller maksoi veroja 62000e viime vuonna

eurovero

Eli yhtäpaljon kuin omat tuloni. Tätä ei huomioida. Runddaasti antaas.

27

362

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KatteettomiaLupauksia

      Luku- ja ymmärrystaitoinen huomaa asian pointin. Melkoisesti Mellerkin osaa kerätä uskovaisilta rahaa, kun noinkin paljon joutuu veroja maksamaan. Mekanismihan tässä on se perinteinen; kun raha kirstuun kilahtaa, niin sielu taivaaseen vilahtaa.

      Enpä taitaisi ostaa näiltä "Jumalan edustajilta" käytettyä autoa. Voi mennä rahat hukkaan.

      • Oikein. Tarkkana on syytä olla sen suhteen kelle rahansa antaa. En ota kantaa Leo Mellerin talouteen, mutta haluan muistuttaa, että Luoja on siunannut Patmoksen avustustyötä. Haluathan sinäkin osallistua (?)
        https://www.joulunlapsi.fi/


      • molemmat-aaseja
        yurki1000js kirjoitti:

        Oikein. Tarkkana on syytä olla sen suhteen kelle rahansa antaa. En ota kantaa Leo Mellerin talouteen, mutta haluan muistuttaa, että Luoja on siunannut Patmoksen avustustyötä. Haluathan sinäkin osallistua (?)
        https://www.joulunlapsi.fi/

        Kuhan vain ei Mellerillä olisi ahneuteen taipunut sydän. Ja että 2 Pt 2:15 He ovat hyljänneet suoran tien, ovat eksyneet ja seuranneet Bileamin, Beorin pojan, tietä, hänen, joka rakasti vääryyden palkkaa, Kuunnelkaa Mauri Viksten raamattutunti Bileam ja Aasintamma.

        https://www.youtube.com/watch?v=8pwwPHYvsIw


      • molemmat-aaseja kirjoitti:

        Kuhan vain ei Mellerillä olisi ahneuteen taipunut sydän. Ja että 2 Pt 2:15 He ovat hyljänneet suoran tien, ovat eksyneet ja seuranneet Bileamin, Beorin pojan, tietä, hänen, joka rakasti vääryyden palkkaa, Kuunnelkaa Mauri Viksten raamattutunti Bileam ja Aasintamma.

        https://www.youtube.com/watch?v=8pwwPHYvsIw

        M-A: "Kuhan vain ei Mellerillä olisi ahneuteen taipunut sydän."

        En tiedä. Ehkä rukoilemme, että hän käyttäisi Luojan hänelle suomia varantoja viisaasti.

        MUUTEN

        Kiitos hyvästä videosta:)

        VIELÄ

        Bileam katsoi Israelin leiriin ja näki RISTIN (alk. 7:19).

        https://youtu.be/DiBCF_awa48?t=7m19s


    • Obadja151cm

      Minä olen sitä mieltä että Jumalan lapsissa on varakkaitakin. Itse lienen köyhä Suomessa mittapuun mukaan ja hyväksyn muut köyhät ja varakkaat. Minulle on ilo että Leolla ei ole taloudellinen ahdinko.

      Kuningas Salomon oli rikkain mies koskaan. Tänäpäivänäkään ei ole rikkaampaa ihmistä. Jumala on kai rikkain mies ainakin jos haluaisi olla.

      Jumala Leoa siunatkoon kuten muitakin Jumalan omia

      Tämä video ahdistaa, itse koen tämän kuin hengellisenä väkivaltana. Onneksi Jumala auttaa ja suojaa. Jos kuuntelet niin pyydä Jumala suojaamaan sydäntäsi.Voit rukoilla: Jumala , ole kanssani, auta jos siltä tuntuu https://www.youtube.com/watch?v=JnlpcRKHMNU

    • koiutkööp

      Mellerin tulot kiinnostavat joka vuosi. Itse hän ei ole niin kiinnostunut rahasta. Mutta mistä sitä tulee, ns kenen selkänahasta?

    • Voihanvitalis

      Leo Mellerin bogi 2.11.2013. Joka tuntee minut ja talouskäsitykseni, tietää, että raha on minulle suuresti pyhä.

    • ammatti-ihmisiä

      Miespuoliset lahkosaarnaajat ovat leipäpappeja ja naispuoliset lahkosaarnaajat ovat leipäpastorittaria.

    • nallepuh100

      "Raha on pyhä". Näin Meller
      Mielestäni outoa sanoa noin. Raha itsessään ei ole pyhää eikä pahaa, mutta rahanhimo on pahasta.

      • Nalle se vaan puhisee, pöhisee ja pyhisee, muttei pönkitä pähinäänsä todisteilla. Luulenpa, että Leo Meller tuntee Pyhät Kirjoitukset jotakuinkin. JOTEN. Pysykäämme asiassa.

        1Tim. 6:10 Sillä rahan himo on kaiken pahan juuri; sitä haluten monet ovat eksyneet pois uskosta ja lävistäneet itsensä monella tuskalla.

        Sirkkojen syöjä opettaa:)

        Luuk:
        3:7 Niin hän sanoi kansalle, joka vaelsi hänen kastettavakseen: "Te kyykäärmeitten sikiöt, kuka on teitä neuvonut pakenemaan tulevaista vihaa?
        3:8 Tehkää sentähden parannuksen soveliaita hedelmiä, älkääkä ruvetko sanomaan mielessänne: 'Onhan meillä isänä Aabraham', sillä minä sanon teille, että Jumala voi näistä kivistä herättää lapsia Aabrahamille.
        3:9 Jo on myös kirves pantu puitten juurelle; jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, siis hakataan pois ja heitetään tuleen."
        3:10 Ja kansa kysyi häneltä sanoen: "Mitä meidän siis pitää tekemän?"
        3:11 Hän vastasi ja sanoi heille: "Jolla on kaksi ihokasta, antakoon toisen sille, joka on ilman; ja jolla on ruokaa, tehköön samoin."
        3:12 Niin tuli myös publikaaneja kastettaviksi, ja he sanoivat hänelle: "Opettaja, mitä meidän pitää tekemän?"
        3:13 Hän sanoi heille: "Älkää vaatiko enempää, kuin mikä teille on säädetty."
        3:14 Myös sotamiehet kysyivät häneltä sanoen: "Mitäs meidän pitää tekemän?" Ja hän sanoi heille: "Älkää kiskoko keneltäkään älkääkä kiristäkö, vaan tyytykää palkkaanne."

        TULEVAINEN VIHA
        https://www.google.fi/search?q=the great tribulation&tbm=isch


    • Kirjakääröt

      Luuk.16:13 Biblia (1776). Ei yksikään palvelia taida kahta herraa palvella: sillä taikka hän yhtä vihaa ja toista rakastaa, eli yhdessä hän kiini riippuu ja toista katsoo ylön. Ette taida palvella Jumalaa ja mammonaa.

    • HumpuukiMyyHyvin

      Aina kun raha vaihtaa omistajaa, on rahan luovuttajalla tavoite saada rahoilleen vastine. Loppuopeleissä Mellerille ja vastaaville rahaa lahjoittajat odottavat saavansa vastineeksi Jumalan suosiota. Ja mikäs siinä. Mielenrauhasta ja elämyksistä sopiikin maksaa. Takuun tai tuotevastuun perään on turha huudella.

      • Humpuuki. Vaikutat viisaalta. Mistä on elämässä kyse?


    • outoatouhua

      Työmies on palkkansa ansainnut. Kyse on kuitenkin eläkeläisestä joka eläkkeensä lisäksi saa hyvää palkkaa. En kadehdi mutta ihmettelen. Samassa järjestössä pyydetään koko ajan rahaa hyväntekeväisyyteen.

      • LeoRakasMulle

        Melerin palkoilla ei pysty maksamaan kaikkea niitä kuluja, joissa Patmos on ollut osallisena auttamassa aineellisen ja hengellisen puutteen avuntarvitsijoita. Älkäämme olko toistemme rahain perään. Olen Leon elämäntehtävää tuuminut ja voin sanoa että kulujakin hänelle aiheutuu osana tiedonkeruutaan.


      • Me.maksamme.palkat

        Eihän Meller maksa omistaan mitään kuluja, mitä sinä tietämätön höpötät? Patmos on " yritys" joka kerää rahat niiltä, jotka sinne laittavat. Patmoksen kassavirrasta maksetaan kulut ja Mellerin sekä muiden työntekijöiden palkat. Kaikki rahavarat on (kerjätty) kerätty kansalaisilta.


      • Me.maksamme.palkat kirjoitti:

        Eihän Meller maksa omistaan mitään kuluja, mitä sinä tietämätön höpötät? Patmos on " yritys" joka kerää rahat niiltä, jotka sinne laittavat. Patmoksen kassavirrasta maksetaan kulut ja Mellerin sekä muiden työntekijöiden palkat. Kaikki rahavarat on (kerjätty) kerätty kansalaisilta.

        Dokumentit?


    • Kirjakääröt

      Matt.10:10 Biblia. Eikä evässäkillä matkalle, eikä kahdella hameella, eikä kengillä, eikä sauvalla; sillä työmies on ruokansa ansainut.

    • SurrullistaTottaVaan

      Onnettomat hölmöt ja pieneläkeläiset, mtt-ongelmaiset mahdollistavat tämän mutta kaikki loppuu aikanaan.

    • Mitä sitten vaikka Meller maksoi veroja noin paljon? Mitä se kellekkään kuuluu?

    • Kirjakääröt

      Ps.104:5 Biblia (1776). Sinä joka maan perustit perustuksensa päälle, ettei sen pidä liikkuman ijankaikkisesti. Saarn.1:4 Biblia. Yksi suku menee pois, ja toinen tulee jälleen: vaan maa pysyy ijankaikkisesti. Kirjoitetaan: iankaikkisesti. Ps.119:90.

    • uhrilampaat

      Raamattu.on.totta kirjoitti: "Mitä sitten vaikka Meller maksoi veroja noin paljon? Mitä se kellekkään kuuluu? "

      Meller on yksi Patmoksen perustajista, mutta ainoa jota syytettiin 1980-luvulla lukuisista järjestöön liittyvistä rikoksista. Häntä syytettiin mm. törkeistä kavalluksista, rahankeräysrikoksista, kirjanpitorikoksista, veropetoksista ja muista rikoksista. Meller oli esim. kavaltanut kolehtirahoja useana vuotena. Mellerin omastatunnosta kertoo paihaiten se, että hän kavalsi jopa Finlandia-talossa järjestetyssä Israel-juhlassa kerätyn kolehdin (nykyrahassa noin 12000 euroa).

      Olisi kyllä kummallista, jos ihmisiä ei kiinnostaisi korkeassa yhteiskunnallisessa asemassa olevan sekä poliittisesti motivoituneen vaikuttajan hämärät puuhat.

    • Ystävät-hyvät-valvokaa

      Joh 12:4->"Silloin sanoi yksi hänen opetuslapsistaan, Juudas Iskariot, joka oli hänet kavaltava: "Miksi ei tätä voidetta myyty kolmeensataan denariin ja niitä annettu köyhille?" Mutta tätä hän ei sanonut sen tähden, että olisi pitänyt huolta köyhistä, vaan sentähden, että hän oli varas ja että hän rahakukkaron hoitajana otti itselleen, mitä siihen oli pantu."

    • Jabin

      ...että heidänkin yltäkylläisyytensä tulisi teidän puutteenne hyväksi, niin että syntyisi tasaus,
      Meller vaatii köyhiltä, joiden tulot ovat vain seitsemäs osa Mellerin maksamasta verosta, kymmenyksiä.
      Sanon vain, että Meller on ahne ja röyhkeä.

    • jabin

      Saatoin kirjoittaa laskuvirkeen, ehkä köyhillä tulot ovat 15 % Mellerin maksamista veroista...

    • Jobinpostia

      Näin Patmoksen mies Petri Mäkilä: Jeesus - ikuinen, täysi Jumala ja täysi ihminen. Raamattu on kyllä, toista mieltä. Sananl.8:22. 1Joh.4:12. 1Tim.6:16.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2082
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe