Mistä hemmetin viikon valmistautumisajasta?

enenäämaksajana

Tuo hölle halenius oikein höpöttää.

Ottelua tarjottiin n. 2 kuukautta ennen tapahtumaa. Eli Robbe valehtelee ihan pokkana kaikille maksaville asiakkailleen, työnantajilleen.

Vittu tässä on nyt ollut jo liian monta matsia robbella, joissa aina ottelun loputtua tuntee itsensä tavalla tai toisella petetyksi. Joko vastassa on joku mätisäkki, tai siitten kun siellä on joku oikeasti hyvä, niin sitten ei viitsitä edes otella, vaan selitellään jostain viikon valmistautumisajasta.

Robbella oli aivan riittävästi valmistautumisaikaa tähän otteluun. Jos on vaan niin vitun laiska, ettei jaksa aloittaa valmistautumista ajoissa, niin pitäisi edes suunsa kiinni, tai sanoisi suoraan, että valmistautuminen meni munille, joten oma moka, täts it.

16

230

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Boksari

      Näinhän tuo on. Eniten harmittaa oikeastaan Robben puolesta, että on saanut noin laiskan luonteen. Jätkällä on selvästi kaatoa nyrkeissä, mutta kun kunto loppuu parin erän jälkeen, niin mikäli siellä ei ole näitä itäblokin maiden rekkakuskeja rahdattu kehään, vaan hieman parempia, niin ne ei tipu vielä ekassa tai tokassa erässä.

      Robbe osaa nyrkkeillä ja hänellä on vielä kyky tyrmätä. Mutta sitten on se kaikista helpoin osio, kunnon kohottaminen, sen eteen ei varmasti tehdä riittävästi.

      Lenkkiä, lenkkiä ja taas lenkkiä, pitkää matkaa. Uintia, uintia ja taas uintia, pitkää matkaa jne. Ei se ton vaikeampaa olisi, mutta kun ei viitsitä. Sauerlandin tallissa oli sellainen piiskuri, että tehtävä oli, Nyt on tää Lindström ja selkeästi hän on pannut painoa vain voiman hankinnalle ja unohtanut täysin kestävyyden merkityksen nyrkkeilyssä.

      Neuvoksi, tuota kestävyyspuolta ei lähdetä hakemaan siinä vaiheessa, kun aletaan valmistautumaan otteluun, vaan se pitää olla tehtynä ennen sitä, eli se tehdään sinä aikana, kun Robbe tällä hetkellä mitä ilmeisimmin löhöää sohvalla ja lepää. Valmistautumisvaihe on nyrkkeilytekniikan, taktiikan ja sparrin aikaa.

      • kuokkaan

        Näinhän se menee. Tuohan on ammatinvalintakysymys. Jos ei työt alalla kiinnosta, niin sitten pitää vaihtaa alaa.


    • jukoik12

      Pukalll, keita ja rosberg olisi voineet ottaa tuon vaikka päivän varotusajalla ja kuetä silti veret seosauttavaan taisteluun.

    • saupersmän

      Ette ole mitään työnantajia, vaan pelkkiä maksajia. Teillä ei ole mitään käskytysvaltaa.

      • vetäjä

        Juuri meillä sitä käskytysvaltaa on. Jos me emme mene katsomaan noita otteluja, on halli tyhjä ja Robbe työtön. Eikö äly riitä ymmärtämään, että se joka Robbelle maksaa, on lipun ostaja ja vasta sen jälkeen tulee manageri/ottelun järjestäjä. Millä sä kuvittelet managerin/ottelunjärjestäjän maksavan Robbelle palkkaa, jos ei ole lipputuloja (lipunostajia).

        Onko tyhmän vähän vaikea ymmärtää, vai pitääkö tulla vetämään pataan, HÄ?


    • FDFDEWFREWEW

      Robbiest tulee mieleen aina aladooppi Oo-Pee Karjalainen. Lahjakas, mutta umpilaiska treenamaan. Olen ollut molempien kanssa samoilla saleilla. Karjalainen makaili lähinnä lattialla ja Heleniuksen kunto jaksoi hakkaa säkkiä max 5 minuttia ja tyyppi oli täysin puhki. Voimaharjoittelu on pelkkää veyttelyä. Ei nyrkkeilijän tarvitse nostaa 300 kiloa penkistä ja kyykkää saman vertaa, mutta sillä ja tnkojumpallakin on välissä jotain.

    • Jgik

      Kun puhuu maailmanmestaruudesta, niin Heleniuksen pitäisi olla 365 päivää vuodessa sellaisessa kunnossa, että voi lähteä lyhyellä varoitusajalla ottelemaan voitosta, ketä vastaan tahansa.
      Ei tuollaisista Whyte mahdollisuuksista ilmoitella kuukausia ennen kaukana kärjestä oleville ukoille.

      • 735645096

        365 päivää vuodessa ei pysty huippukunnossa olemaan edes parhaat maailmanmestarit. Siihen ei suostu kenenkään kroppa. Huippukuntoinen kroppa vaatii lepoa miltei yhtä paljon, kuin huippukunnossa olemista.

        Mutta joo, Robbe ei taida huippukunnossa olla oikeastaan koskaan. Silloin oli jonkunlaisessa, kun oli Sauerlandin palkkalistoilla ja silloin hän myös oli parhaimmillaan.

        Nyt on valmentajana Lindström, joka alkujaan tiesi nyrkkeilystä hyvin vähän, managerina mies, joka ei tiedä nyrkkeilystä yhtään mitään ja sankarina itse työkalu (Robbe) joka on perhanan laiska harjoittelija. Mitä siitä sitten tulee, no vanhoilla taidoilla vetelee näitä itäblokin rekkakuskeja pataan, siinä ei kuntoa, eikä oikein taitoakaan tarvita.

        Muistan itse, kun aikoinaan nyrkkeilin ja sparrikaveriksi tuli joskus suht. kokematon kaveri, tai ainakin huomattavasti heikkotasoisempi, kuin oli itse, niin sellaisen kaverin olisi voinut vetää pihalle ihan koska vaan. Nyt Robbe siis ottelee juuri tällaisia vastaan, ja hokee maailmanmestaruusottelusta. No heti kun vastassa on edes nyrkkeillä osaava vastustaja, ei siis edes kovin lähellä maailman mestaruutta, niin Robbe on tekemättömässä paikassa, niitä ukkoja kun ei tyrmätä kuin erittäin suurella onnenkantamoisella, niitä hyvin harvoin vain tulee.


      • Jgik

        En tarkoittanutkaan huippukuntoa, vaan sellaista kuntoa, että pystyy nyrkkeilemään 12-erää ketä vastaan tahansa. Jos kolmannen erän jälkeen alkaa puhaltelemaan, niin turha höpistä mistään mestaruuksista.


      • 4753544547
        Jgik kirjoitti:

        En tarkoittanutkaan huippukuntoa, vaan sellaista kuntoa, että pystyy nyrkkeilemään 12-erää ketä vastaan tahansa. Jos kolmannen erän jälkeen alkaa puhaltelemaan, niin turha höpistä mistään mestaruuksista.

        Jos pystyy ottelemaan ketä tahansa vastaan 12 erää, juurikaan puhaltelematta, niin voidaan kyllä puhua huippukuntoisesta ottelijasta.


      • Jgik

        Jos fokus on niinkuin maailmanmestaruudessa ja ranking on jossain kuudessa kympissä ja kun ei puhuta ihan nuoresta kaverista, niin todellakin sitä mahdollisuutta on venattava huipputerässä 365/vuosi. Heleniusta ei enää tilata lyhyellä varoitusajalla mihinkään kunnon tilaisuuteen nyrkkeilemään, kun taktiikka on, että ekat kolme erää nyrkkeilään ja jos jätkää ei saa nurin, niin yhdeksän erää toppuutellaan.


      • 458548566

        Niin, että huipputerässä sitten pitää ainakin olla. No olkoon, onhan se piirun verran taaksepäin, kuin huippukunto,

        Helenius oli nyrkkeilymaailmassa ennen tätä Whyten kohtaamista pienessä arvostuksessa.
        Tai ainakin siellä ajateltiin, että onko hän lintu vai kala, ei oikein tiedetty. No nyt sen tietää kaikki, arvostus heitettiin romukoppaan yhdessä illassa. Olin alunperinkin sitä mieltä, että Robben leirin ei kannattaisi tuohon matsiin lähteä, ja uskoinkin heidän tietävän sen. Mitä sitten tapahtui? Heidän on pakko ollut tietää se, että Robbe ei jaksa montaa erää, ja tyrmättävä on heti alussa, mutta se on kyllä jo täyttä lottoamista, jos sen varaan jätetään.

        Robben leiri on kyllä täysin oikeassa sanoessaan, otimme riskin. Jos tuosta olisi saanut oikeasti kunnon rahat, niin hyvä, mutta fakta on se, että 400 teur he eivät saaneet, totuus on tuolla lähellä 200 teur, siitä pois verot, Lindströmin, managerin ja vähän papallekin osuudet, niin mitä tuosta nyt sitten Robbelle jää käteen? No enemmän tietysti, kuin että ei olisi tehnyt mitään, mutta maine meni viimeistään tämän ottelun myötä.


    • Jgik

      Pitkä tie on edessä uuteen kunnon tilaisuuteen. Siihen vaaditaan myös näyttö, että pystyy nyrkkeilemään toista ammattinyrkkeilijää vastaan. Tällä hetkellä Heleniuksesta ei ole nyrkkeilemään maailman kärjen tuntumassa. Peruuttelemaan voi lähteä kuka tahansa, mutta yleisö ei maksa moisesta ja järjestäjät eivät halua ottaa riskiä.

    • Boksari

      No niin. Taisi Robbe lukea tuon mun aikaisemman kirjoituksen, jossa neuvoin lenkkiä ja paljon. Nyt on Iltalehdessä Robben treenivideossa raskaannäköistä lenkkeilyä. Tuotahan se on, kun ei ole hirveän paljon sitä tehnyt. Nyt se sisu ei sitten saisi loppua kesken, vaikka se ihan järkyttävältä aluksi tuntuukin. Viikkoja viikkojen perään, niin se alkaa sujumaan entistä kevyemmin.

      • Jgik

        Jokainen amatööritason kilpanyrkkeilijäkin tietää, että lenkiltä saadaan se kestävyyskunto. Vaikka treeni kulkee, mutta matseissa loppuu paukut heti alussa, niin kestävyyskunto on heikko.


      • Boksari

        Mutta jokainen ammattilainen ei tiedä, ei ainakaan Robben leiri. Siellä on luultu pärjättävän vain voimaharjoittelulla. Nyt on tullut seinä vastaan ja ovat tajunneet luettuaan neuvoni, että noinhan sen täytyy olla.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2466
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      38
      1399
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      60
      1368
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1156
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1123
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1101
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1032
    Aihe