Tuleva pedon merkki: katolinen pyhäpäivä sunnuntai

Jamppu3421874534

Ilmestyskirjassa on vakava varoitus pedon ja sen kuvan kumartamiseta mm. ottamalla pedon merkin. Jotka sen ottaa, joutuu helvettiin, vaikka olisi ulkonaisesti uskovainenkin.
Mikä siis tämä tuleva pedon merkki on. Salaisuus alkaa aueta kun tunnistamme ensin pedon, mikä on ilmestyskirjan peto. Se, että joku olisi ilmestyskirjan peto, niin tähän tulee sopia kaikki ilmestyskirjassa annetut tuntomerkit pedosta, joita on lähes 10. On järjestelmiä, joihin sopii yksi tai kolmekin sen tuntomerkeistä, mutta tällä ei selvitetä sitä mikä on peto. Nimittäin pedoksi paljastutaan vain, jos siihen sopii kaikki Ilmestyskirjan antamat tuntomerkit, myös luku 666.
On vain yksi järjestelmä, johon nää kaikki tuntomerkit sopivat, ja se on maailmanlaajuinen synkretistinen uskonnollinen kirkko Roomalaiskatolinen kirkko.Näin opettivat lähestulkoon kaikki uskonpuhdistajat, myös Martti Luther, jonka uskonpuhdistuksen 500 vuotisvuotta nyt juhlimme. Myös 666 tulee Katolisen kirkon johtajasta paavista. Paavi käytti ennenkuin tämä paljastui virkanimeä Vicarivs Filii Dei, joka tarkoittaa Ihmisen Pojan sijaista maanpäällä. Sehän on jo hirveetä itsekoroitusta. Kun tämän latinankielisen sanan kirjainten lukuarvot lasketaan yhteen, saadaan luku 666. Myös kaikki muut tuntomerkit sopivat tähän antikristilliseen kirkkoon, joka on historiansa saatossa röyhkeästi murhannut ainakin yli 50 miljoonaa toisinajattelijaa, joukossa valtava määrä uudestisyntyneitä uskovia, jotka ei suostuneet luopumaan uskostaan ja alistuun katolisen kirkon sääntöihin.
No, jos katolinen kirkko on peto, niin pedcon merkin täytyy olla joku katolisen kirkon merkeistä. Mikrosiru ei ole millään tavalla Katolisen kirkon merkki, vaan se on erään amerikkalaisen bisnesfirman tuote, eikä se muutenkaan täytä pedon merkistä annettuja tuntomerkkejä. Jos sitä pakotetaan ihmisille joskus, sitä ei kannata ottaa, mutta ei sen ottaminen ole mitenkään Raamatun mukaan kadotukseen johtava synti. Mikrosiru saattaa olla tunnistusväline, jolla saadaan selville se, kuka ei ole suostunut pedon vaatimuksiin.
Tosiasia on, että kirkon johtajat yleisesti kerskuvat, että se, että kirkko on muuttanut pyhäpäivän vieton sapattilauantailta sunnuntaille 300-luvulla, on heidän kirkkonsa valtasuuruuden merkki. 300-luvulla paavi yhdessä muiden katolisen kirkon johtajien kanssa lakkautti sapatin vieton ja nosti sapatin tilalle silloisen Rooman valtakunnan yleisen pyhäpäivän, auringonpäivänä tunnetun sunnuntai-päivän, viikon ensimmäisen päivän. Jumalan säätämä pyhäpäivä on ollut aina ja on edelleen sapatti-lauantai, sunnuntai(sun-day) oli muinoin auringonpalvontauskonnon(Roomassa Mithra-uskonto) viikottainen pyhäpäivä, josta se siirtyi Rooman valtakunnan yleiseksi pyhäpäiväksi v.321 keisari Konstantinuksen säädöksen kautta. Ilmeiseksi saadakseen roomalaiset helpommin kirkkoonsa, paavi muutti kirkkonsa pyhäpäiväksi sapatin tilalle aurinkopäivä-sunnuntain, joka tuolloin oli Rooman valtakunnan yleinen pyhäpäivä. Eli tässä on Katolisen kirkon pitämä valtasuuruuden merkki ..... eli tuleva pedon merkki.
Jumala on ilmoittanut, että päästäkseen ikuiseen elämään Jeesukseen uskomisen lisäksi tulee myös luopua kaikista synneistä, ei vaan joistakin, vaan kaikista. Taivaaseen ei pääse syntiä. Synti on laittomuus, Jumalan lain rikkomista (1.Joh.3:4). Neljäs käsky kehoittaa pyhittään sapatin päivän eli lauantain, eli myös jos tekee työtä tai hoitaa omia askareitaan sapatti-lauantaina, niin sekin on syntiä. Pedon merkin ottaja tekee synnin ja joutuu helvettiin, eli myös se että pedon merkki on sunnuntai, väärä lepopäivä, täyttää myös tän tuntomerkin.
Kumarra ja tottele Taivaan Jumalaa, älä petoa äläkä sen kuvaa, ja valitse myös Jumalan säätämä pyhäpäivä sapatti-lauantai, älä pedon säätämää sunnuntai-aurinkopäivää ... jos haluut päästä ikuiseen elämään. Sapattiuskonpuhdistus on lopunajan uskonpuhdistusta .... se etenee voimallisesti ... jatkuvasti tuhannet uskovat havahtuvat tässä asiassa ja alkavat pyhittään sapattilauantaita ... ja astuvat yhden askelen lähemmäksi Uutta Jerusalemia ... tee sinäkin näin, tänään, ystäväni.

89

1265

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luohv

      Hmmmmm...... onkohan lääkityksesi ihan kohdallaan?

    • uudistuavoi

      Adventisti menee nyt ohi adventtikirkon opin.

      Adventtikirkko ei opeta tuollaisia, kuin tuo edellä oleva adventisti puhuu. Hän julistaa jotain amerikkalaista hapatusta ja ei ole valitettavasti viitsinyt lukea itse Raamattua, miten hän olisi ehtinytkään, kun on pitänyt hiki hatussa lukea amerikkalaisia harhaisia raamatunselityksiä.

      Samoin hän ei ole ehtinyt ollenkaan kuulla Paavin pitävän väkevää evankelimin saarnaa Kristuksesta, joka on ainoa pelastaja. Mutta ehkä Jeesus saa hänet mielenmuutokseen ja hän tulee vielä Jeesuksen tykö ja saa armon ja alkaa julistaa armon sanomaa tuomion sanoman sijaan.

      • 1234567---

        Monet luulevat että sunnuntai on tuleva pedonmerkki. He eivät ota huomioon, että pedon muuttama sunnuntai pyhänäpäivänä, on ollut pedonmerkkinä siitä alkaen kuin se on ollut katolisen vallan tunnusmerkki, eli alusta asti. TUOMIOIDEN JULISTAMINEN ON ERI ASIA, KUIN MERKIN AIKAANSAAMINEN PAAVIN TOIMESTA KESKIAJOISTA LÄHTIEN, MUTTA MERKKI SÄILYY MUUTTUMATTOMANA AJAN LOPPUUN SAAKKA.

        On harhauttavaa julistaa: EI VIELÄ, EI VIELÄ, EIKÄ VIELÄKÄÄN, jotenka pois vesitykset !


      • Vaikka adventtikirkossa harvoin enää lopunajan ja pedonmerkkisaarnoja kuullaan, niin kyllä kolmen enkelin sanoma on julistuksessa mukana. Sitä en ymmärrä, miksi näitä pedonmerkkialoituksia pitää suoltaa joka palstalle muutaman kuukauden välein? Enemmin se aiheuttaa ärtymystä kuin herätystä.


      • asiaasiana

        - Kyllä se sentään vielä on se palo-ja pelastuslaitos ,joka lopulta pelastaa kiperästäkin paikasta , että onko jeesus palo- ja pelastuslaitoksen kirjoilla -hä ?


      • Anonyymi
        Stork7 kirjoitti:

        Vaikka adventtikirkossa harvoin enää lopunajan ja pedonmerkkisaarnoja kuullaan, niin kyllä kolmen enkelin sanoma on julistuksessa mukana. Sitä en ymmärrä, miksi näitä pedonmerkkialoituksia pitää suoltaa joka palstalle muutaman kuukauden välein? Enemmin se aiheuttaa ärtymystä kuin herätystä.

        Aina totuus aiheuttaa ärtymystä, se on aina tiedetty.


      • Anonyymi
        Stork7 kirjoitti:

        Vaikka adventtikirkossa harvoin enää lopunajan ja pedonmerkkisaarnoja kuullaan, niin kyllä kolmen enkelin sanoma on julistuksessa mukana. Sitä en ymmärrä, miksi näitä pedonmerkkialoituksia pitää suoltaa joka palstalle muutaman kuukauden välein? Enemmin se aiheuttaa ärtymystä kuin herätystä.

        Kolmannen enkelin varoitussanoma tulee aiheuttamaan ajan loppuun asti ärtymystä. Siitä huolimatta kolmas enkeli varoittaa.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kolmannen enkelin varoitussanoma tulee aiheuttamaan ajan loppuun asti ärtymystä. Siitä huolimatta kolmas enkeli varoittaa.

        1234567---

        Setä Fariseus on nyt väärässä.
        Kuten ennenkin.
        Fariseusten lahko syntyi baabelissa kuten myös synagooga-systeemikin.
        adventismi on syntynny nykyaian paapelissa.


    • Juudaan_merkki

      Pedon merkki on DAAVIDIN TÄHTI.

      • asiassaonpysyttävä

        pedon merkki voi olla myös "golgatan kakkosneloset"


    • näinsekuulkaamenee

      Peto, pedon merkki ja antikristus on islamilaisuus.
      He ovat myös siirtäneet ja muuttaneet ajat ja lait.
      Perjantai on heidän lepopäivänsä. Heidän vuosilaskelmansa alkaa 600-luvulta.
      Nainen on heille koiran vertainen.
      Heidän himonsa on työntää juutalaiset mereen ja kristittyjen on tulevaisuudessa joko hylättävä Jeesus tai tulee hengen lähtö.

      Peto on viimeinen maailmanvalta joka oli Osmanien valtakunta.
      100 vuotta sitten tuo valtakunta sai haavan, mutta se on tuleva uudelleen.
      Se on jo itseasiassa alkanut levittää oppiaan ympäri maailmaa.
      Sieltä nousee myös antikristus ja se on oleva Jerusalemissa 3,5 vuotta. 1260 päivää.

      666 on siksi islamilainen peto Osmanien valtakunta pedon kuva antikristus.
      Kaikki kolme kuutosta on ihmisen epätäydellisyyden luku, täysi luku, kolmeen.

      Sekulaari kristikunnasta on nouseva lisäksi väärä profeetta, tai se on jo.

      • 1234567---

        Paavali kirjoittaa: Monta antikristusta on ilmaantunut. Ilmestyskirjan peto 666, josta 1700-luvun Luterilaiset virretkin kertovat peto antikristus paavi, joka Jumalan käskyi wastaan räyskyi.
        Virsi 241. Kertoo pimeästä keskiajasta. Pimeä keskiaikahan kesti 1260 vuotta. 5.säkeistö O tätä suurta surkiutt'! ylits vaivaisen lauman, ettei kenelläkään ollut rohkiutt', Jumalan sanaa puhumaan sen pahan pedon pelvost', Hän UHKAS KAIKKI KÄKES', HÄN POLTTI, TAPPOI JA SÄKES', KUIN VASTASIT HÄNT' EHDOST'.

        Kolmet ja puolet vuodet ovat menneen talven lumia, samoin kuin 42 kuukautta, ja 1260 profeetallista päivää, eli vuotta, jotka kaikki ovat yhtä pitkiä. Saman pituinen aika on myöskin aika, kaksi aikaa, ja puoli aikaa, jotka tekevät kolme ja puoli vuotta mennyttä aikaa. 1260 vuotta kesti keskiaikainen vaino. Siinä on kolme ja puolivuotinen profeetallisten aikojen sanoma.

        Kuolinhaavasta: Paavinvalta sai kuolinhaavan Ranskan vallatessa Rooman v. 1798 ja VANGITESSA PAAVIN. Näytti siltä, että se merkitsi loppua paavikunnalle. Englantilainen historioitsija Thomas Carlyne kirjoitti katolisesta kirkosta: Paavikunta ei voi palata takaisin enempää kuin pakanuuskaan. Mutta "kuolinhaava" alkoi parantua. Lateraanisopimuksen mukaan v. 1929 Vatikaani sai v. 1870 menettämänsä alueen ja poliittiset oikeutensa takaisin.

        Ilm.13:3. Minä näin yhden sen päistä ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa.

        Jumalan käskyi wastaan räyskyi: Katolinen kirkko siirsi pyhyyden lauantailta sunnuntaille v.364 jKr. Laodikean kirkolliskokouksessa.


      • LukekaapaLisää

        "Pimeä keskiaikahan kesti 1260 vuotta."

        Mistä ihmeestä te revittä näitä "tietojanne"? :D Eihän tuo väitä pidä lainkaan paikkaansa.


      • 1234567---
        LukekaapaLisää kirjoitti:

        "Pimeä keskiaikahan kesti 1260 vuotta."

        Mistä ihmeestä te revittä näitä "tietojanne"? :D Eihän tuo väitä pidä lainkaan paikkaansa.

        Pitää tutustua tarkoin historiaan.


      • Anonyymi

        Islam on niin riitainen joukko lahkoja ettei se koskaan ole yhtä itsensäkään kaa.
        Talo joka on riitanen ittensäkin kaa ei voi pysyä vallassassakaa. Siitä on pyhiä kirjotuksia.


      • Anonyymi
        1234567--- kirjoitti:

        Paavali kirjoittaa: Monta antikristusta on ilmaantunut. Ilmestyskirjan peto 666, josta 1700-luvun Luterilaiset virretkin kertovat peto antikristus paavi, joka Jumalan käskyi wastaan räyskyi.
        Virsi 241. Kertoo pimeästä keskiajasta. Pimeä keskiaikahan kesti 1260 vuotta. 5.säkeistö O tätä suurta surkiutt'! ylits vaivaisen lauman, ettei kenelläkään ollut rohkiutt', Jumalan sanaa puhumaan sen pahan pedon pelvost', Hän UHKAS KAIKKI KÄKES', HÄN POLTTI, TAPPOI JA SÄKES', KUIN VASTASIT HÄNT' EHDOST'.

        Kolmet ja puolet vuodet ovat menneen talven lumia, samoin kuin 42 kuukautta, ja 1260 profeetallista päivää, eli vuotta, jotka kaikki ovat yhtä pitkiä. Saman pituinen aika on myöskin aika, kaksi aikaa, ja puoli aikaa, jotka tekevät kolme ja puoli vuotta mennyttä aikaa. 1260 vuotta kesti keskiaikainen vaino. Siinä on kolme ja puolivuotinen profeetallisten aikojen sanoma.

        Kuolinhaavasta: Paavinvalta sai kuolinhaavan Ranskan vallatessa Rooman v. 1798 ja VANGITESSA PAAVIN. Näytti siltä, että se merkitsi loppua paavikunnalle. Englantilainen historioitsija Thomas Carlyne kirjoitti katolisesta kirkosta: Paavikunta ei voi palata takaisin enempää kuin pakanuuskaan. Mutta "kuolinhaava" alkoi parantua. Lateraanisopimuksen mukaan v. 1929 Vatikaani sai v. 1870 menettämänsä alueen ja poliittiset oikeutensa takaisin.

        Ilm.13:3. Minä näin yhden sen päistä ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa.

        Jumalan käskyi wastaan räyskyi: Katolinen kirkko siirsi pyhyyden lauantailta sunnuntaille v.364 jKr. Laodikean kirkolliskokouksessa.

        Vatikaani onkin nyt maailman suurin valtio. Peräti 360 hehtaaria.


    • selviäähänse666

      Daniel kirjoittaa 4 lopun ajan lähi-idän suurvallasta ja nuo valtakunnat nousevat vuorollaan hallitsemaan lähi-idän maita-

      Islam on tuo Ilmestyskirjan suuri portto:
      1 Ja tuli yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli ne seitsemän maljaa, ja puhui minulle sanoen: "Tule, minä näytän sinulle sen suuren porton tuomion, joka istuu paljojen vetten päällä,
      2 hänen, jonka kanssa maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet ja jonka haureuden viinistä maan asukkaat ovat juopuneet".
      3 Ja hän vei minut hengessä erämaahan. Siellä minä näin naisen istuvan helakanpunaisen pedon selässä; peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.
      4 Ja nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia.
      5 Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti".
      6 Ja minä näin sen naisen olevan juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajain verestä; ja nähdessäni hänet minä suuresti ihmettelin.

      Joidenkin lähteiden mukaan Islamissa 666 on pyhä luku. Jos tuo asia pitää paikkansa, ei ole epäilystäkään, mikä on tuon pedon alkuperä ja tausta.

      Kun Jumala puhuu haureuden harjoittamisesta tuossa yhteydessä, hän tarkoittaa, että on hylätty Kristus, kun Kristus on hylätty on hylätty Jumala, joka on luonut taivaan ja maan. Jumala tarkoittaa tuossa siis niitä maita, jotka ovat valinneet Islamin Kristuksen sijaan.

    • adventtiharha

      Kristusta tunnustava kirkko ei ole peto, eikä väärä profeetta, eikä myöskään tuo portto.

      Amerikkalaisen adventti oppi on jo hyvin vanhaa perua ja ehkä Suomen Adventtikirkon olisi syytä sanoutua irti tuollaisesta harhaopista, jossa paavista tehdään peto ja antikristus.. se on täyttä mielikuvituksen tuotetta.

      Islam kyllä sopii tuohon pedon ja porton kuvaan erikoisen hyvin. Siinä Jumalaa ei kielletä, mutta nimenomaan Kristus kielletään! Joka hylkää Kristuksen hylkää Jumalan: julistaa Raamattu.

      • ketkäharhaoppisia

        Petomaista ! Miksi paavi perusti inkvisition ? Inkvisition oli määrä rangaista harhaoppisia kristittyjä.


      • näinsekuulkaamenee
        ketkäharhaoppisia kirjoitti:

        Petomaista ! Miksi paavi perusti inkvisition ? Inkvisition oli määrä rangaista harhaoppisia kristittyjä.

        Ennemminkin väärän profeetan meininkiä.
        Muslimit ovat tappaneet kristittyjä jo yli 1000 vuotta ja tahti sen kun näyttää kiihtyvän.

        Paavin inkvisiitiot ovat suurenneltuja. Mestaamiset vielä suurennellumpia.
        Suurin osa Paavin inkvisiitioista olivat karkoituksia tai vankeutta.Eihän se tietenkään tee Paavin touhuja sallituiksi.

        Ja täytyy muistaa että muslimit uskovat Jeesukseen vain yhtenä profeettana. Ei Jumalan Poikana joka otti maailman synnit hartioilleen.
        He uskovat Muhammedin tehneen saman, syntisenä ihmisenä.
        Muslimien Jumalalla on lähes 100 eri nimeä, mutta rakkaus sanaa hänestä ei sanota.
        Meidän Jumalamme on rakkaus.

        Islamilaisuudessa on kaikki pedon 6, pedon kuvan 6 ja antikristuksen 6 tuntomerkit.

        1260 päivää heidän antikristuksensa tulee olemaan Jerusalemissa. Puhuu siellä suureellisia.
        Sitten saapuu Jeesus kaikkien pyhiensä kanssa ja tekee lopun Jerusalemin tallaamisesta.


      • 1234567---
        näinsekuulkaamenee kirjoitti:

        Ennemminkin väärän profeetan meininkiä.
        Muslimit ovat tappaneet kristittyjä jo yli 1000 vuotta ja tahti sen kun näyttää kiihtyvän.

        Paavin inkvisiitiot ovat suurenneltuja. Mestaamiset vielä suurennellumpia.
        Suurin osa Paavin inkvisiitioista olivat karkoituksia tai vankeutta.Eihän se tietenkään tee Paavin touhuja sallituiksi.

        Ja täytyy muistaa että muslimit uskovat Jeesukseen vain yhtenä profeettana. Ei Jumalan Poikana joka otti maailman synnit hartioilleen.
        He uskovat Muhammedin tehneen saman, syntisenä ihmisenä.
        Muslimien Jumalalla on lähes 100 eri nimeä, mutta rakkaus sanaa hänestä ei sanota.
        Meidän Jumalamme on rakkaus.

        Islamilaisuudessa on kaikki pedon 6, pedon kuvan 6 ja antikristuksen 6 tuntomerkit.

        1260 päivää heidän antikristuksensa tulee olemaan Jerusalemissa. Puhuu siellä suureellisia.
        Sitten saapuu Jeesus kaikkien pyhiensä kanssa ja tekee lopun Jerusalemin tallaamisesta.

        Isil terroristeja vastaan on taisteltu järein asein eri suunnista, eiköhän ne jo ole tappiolla.

        Toisessa tulemuksessaan Jeesus vie omansa 1000-vuodeksi taivaaseen, jonne on mennyt valmistamaan sijaa. Iloitkaa sinä päivänä, riemuun ratketkaa, sillä katso, teidän palkkanne on suuri taivaassa. Taivaassa ei ole syntiä, eikä kuolemaa oleva.

        Kaikki kaikkien kansojen jumalattomat saavat surmansa Jeesuksen toisessa tulemisessa Hänen ilmestyksestään, vuorten rotkotkaan ei anna heille suojaa.
        1000-vuoden jälkeen on jumalattomien herätys kuolleista tuomiolle. Tuli tekee heistä lopun.

        Tämän jälkeen Jumala luo omilleen uuden taivaan ja uuden maan, jossa vanhurskaus asuu.

        Kolmas enkeli varoitta pedosta ja pedonmerkista. Jumalan viha tulee kohtaamaan pedon kumartajia. Pedonmerkkihän on sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi. . . Jumalan merkki on sapatti.


      • koitamuistaatämä
        1234567--- kirjoitti:

        Isil terroristeja vastaan on taisteltu järein asein eri suunnista, eiköhän ne jo ole tappiolla.

        Toisessa tulemuksessaan Jeesus vie omansa 1000-vuodeksi taivaaseen, jonne on mennyt valmistamaan sijaa. Iloitkaa sinä päivänä, riemuun ratketkaa, sillä katso, teidän palkkanne on suuri taivaassa. Taivaassa ei ole syntiä, eikä kuolemaa oleva.

        Kaikki kaikkien kansojen jumalattomat saavat surmansa Jeesuksen toisessa tulemisessa Hänen ilmestyksestään, vuorten rotkotkaan ei anna heille suojaa.
        1000-vuoden jälkeen on jumalattomien herätys kuolleista tuomiolle. Tuli tekee heistä lopun.

        Tämän jälkeen Jumala luo omilleen uuden taivaan ja uuden maan, jossa vanhurskaus asuu.

        Kolmas enkeli varoitta pedosta ja pedonmerkista. Jumalan viha tulee kohtaamaan pedon kumartajia. Pedonmerkkihän on sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi. . . Jumalan merkki on sapatti.

        Pedon merkki on perjantai.
        Jumalan merkki on, sinetti, Pyhän Hengen sinetti. Se mitä adventisteilla ei ole.
        Sapatti on merkki liitosta Jumalan kansan kanssa.
        Jumala lepäsi. Hän ei pitänyt sapattia.
        Lepopäivä on ihmistä varten. Ei Ihminen lepopäivää varten.
        Adventistit yrittävät tehdä itsestään juutalaisia, mutta se on turhaa. Jos ei ole syntynyt juutalaisista juurista ei ole juutalainen.


      • 1234567---
        koitamuistaatämä kirjoitti:

        Pedon merkki on perjantai.
        Jumalan merkki on, sinetti, Pyhän Hengen sinetti. Se mitä adventisteilla ei ole.
        Sapatti on merkki liitosta Jumalan kansan kanssa.
        Jumala lepäsi. Hän ei pitänyt sapattia.
        Lepopäivä on ihmistä varten. Ei Ihminen lepopäivää varten.
        Adventistit yrittävät tehdä itsestään juutalaisia, mutta se on turhaa. Jos ei ole syntynyt juutalaisista juurista ei ole juutalainen.

        Koska he ovat muuttaneet perjantaiksi ?

        Tämä tiedetään sunnuntaista. Wikipedia SUNNUNTAI. Juutalaisen sapatin vieton merkitys on MYÖHEMMIN SIIRRETTY sunnuntaihin. Tämä tapahtui roomalaiskatolisen kirkon toimesta Laodikean kirkolliskokouksessa 400-luvun alkupuolella.
        Tätä ennen, sekä juutalaiset, että kristityt viettivät pyhäpäivänään sapattia LAUANTAITA. KIRKKOHISTORIOITSIEN MUKAAN ensimmäisellä vuosisadalla myös KAIKKI KRISTILLISET SEURAKUNNAT viettivät SAPATTIA lepopäivänään.
        300-luvun alussa alkoi Rooman seurakunnasta muotoutua Valtion kirkko, mikä sai loppuhuipennuksensa 500-luvun alussa. Näiden muutosten lomassa kirkko muokkautui osittain silloisen yhteiskunnan mukaisesti.
        Yksi muutos oli se, että KIRKKO LOPETTI SAPATIN VIETON ja SIIRTYI VIETTÄMÄÄN LEPOPÄIVÄNÄÄN ja JUMALANPALVELUSPÄIVÄNÄÄN SUNNUNTAITA, jonka Keisari Konstantinus oli jo määrännyt Rooman valtakunnan viralliseksi lepopäiväksi.
        MONET TUTKIJAT myös katolinen kirkko sijoittaa tämän muutoksen vuoteen 364 jKr. jolloin katolisessa Laodikean konsiilissa Paavi Liperiuksen johdolla kehoitettiin kirkon jäseniä sapatin sijasta alkamaan kunnioittaa sunnuntaita.

        Daniel 7:25. Hän puhuu sanoja Korkeinta vastaan ja hävittää Korkeimman pyhiä. Hän pyrkii MUUTTAMAAN AJAT JA LAIN.
        Jesaja: Maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt hyljänneet iankaikkisen liiton.

        Kymmenenkäskyn lakiin kuuluu myöskin sapattikäsky "MUISTA". 1700-Luvun Luterilaiset virret kertovat. Virsi. Nää käskysanaa KYMMENEN, ne meille kautta Mooseksen Jumala itse ilmoitti ja Siinailla kirjoitti. Ah Herra armahda. Ken tahtoo olla kristitty ja kristittynä kuolla ei sille, OUTO, PEITETTY, SAA HERRAN LAKI OLLA, JONK' ANTOI ITSE JUMALA .

        Pedonmerkki on sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi. . . Jumalan merkki on sapatti.


    • Jeesusriittää

      Ehkä Jumala antaa armonsa 1234... kin, niin ettei hänen tarvitse niitä vääriä tulkintojansa Raamatusta tuoda.

      Riittääkö Jeesuksen Golgatan uhri pelastukseksi ja syntien sovitukseksi?

      Jos se riittää, niin kuka vaatii siihen jotain lisää?

      Onko Kristuksen työ täydellinen vai vajaa?

      Paavi ei ole peto, eikä sunnuntai pedon merkki! Paavi julistaa Kristusta pelastajana ja syntien anteeksiantajana - peto ei julista Kristusta tulevaksi.

      Peto nousee islamilaisista kansoista aikanaan pitkien aikojen päästä.

      Jokainen Jeesuksen oma pelastuu, vietti sitten sunnuntaita tai maanantaita tai muuta päivää.

      • 1234567---

        1700- luvun Luterilaisista virsistä löytyy peto, antikristus.

        Virsi. 240. 11. Syntymät' on se ihminen wiel', Kuin juonet kaikk' kirjoittaa taitaa, joit joukkons' kans' Paawi on ajatell', pettääksens' joka maan paikkaa', Monell' muodoll', Säätyins' seuroill', Kardinalein kawalill' neuvoill', Munkkein menoill,' Nunnain eloill', Jesuittain jumalattomain juonil. 12. Me rukoilem' sua Jesu Christä, Pääst' meit pahan Paawin orjuust', KUIN ON SE ANTICHRISTUS wissist', Meit' kerit' sen kowast' koiruust: O Herra Christ'! Sinä olet wissist', Kuin yksinäs woit meit' auttaa! Synnist' estä, hädäst' päästä, Piinas ja kuolemas kautta !

        Virsi 241. 4. Se PETO itsens' istutti Jesuksen kirkkoon pyhään JA OIKEAN JUMALAN UNHOTTI, ITSENS' TEETTELI SIAAN: Hän paimenet hukuttaa käski kuin lampait' laitumell' toit ja vallan saada aikoi kaiken lauman keskell'.

        Olen entinen Luterilainen, kuitenkin Lutherin linjoilla mitä tulee Ilmestyskirjan petoon antikristukseen, josta vanhat virretkin kertovat.

        Sunnuntai on pedonmerkki, ihmiskäsky pyhäksi, Jumalan käskyi wastaan räyskyi. Räyskyminen jatkuu yhä, sillä monet julistavat, että sapatti ei kuulu enää Uudenliiton kristityille.

        Jumalan merkki on sapatti.


      • lopetajudaisti
        1234567--- kirjoitti:

        1700- luvun Luterilaisista virsistä löytyy peto, antikristus.

        Virsi. 240. 11. Syntymät' on se ihminen wiel', Kuin juonet kaikk' kirjoittaa taitaa, joit joukkons' kans' Paawi on ajatell', pettääksens' joka maan paikkaa', Monell' muodoll', Säätyins' seuroill', Kardinalein kawalill' neuvoill', Munkkein menoill,' Nunnain eloill', Jesuittain jumalattomain juonil. 12. Me rukoilem' sua Jesu Christä, Pääst' meit pahan Paawin orjuust', KUIN ON SE ANTICHRISTUS wissist', Meit' kerit' sen kowast' koiruust: O Herra Christ'! Sinä olet wissist', Kuin yksinäs woit meit' auttaa! Synnist' estä, hädäst' päästä, Piinas ja kuolemas kautta !

        Virsi 241. 4. Se PETO itsens' istutti Jesuksen kirkkoon pyhään JA OIKEAN JUMALAN UNHOTTI, ITSENS' TEETTELI SIAAN: Hän paimenet hukuttaa käski kuin lampait' laitumell' toit ja vallan saada aikoi kaiken lauman keskell'.

        Olen entinen Luterilainen, kuitenkin Lutherin linjoilla mitä tulee Ilmestyskirjan petoon antikristukseen, josta vanhat virretkin kertovat.

        Sunnuntai on pedonmerkki, ihmiskäsky pyhäksi, Jumalan käskyi wastaan räyskyi. Räyskyminen jatkuu yhä, sillä monet julistavat, että sapatti ei kuulu enää Uudenliiton kristityille.

        Jumalan merkki on sapatti.

        Sapatti on Jumalan merkki juutalaisille. Pyhä Henki on merkki Jeesuksen seuraajille.


      • 1234567---
        lopetajudaisti kirjoitti:

        Sapatti on Jumalan merkki juutalaisille. Pyhä Henki on merkki Jeesuksen seuraajille.

        Jeesus sanoi: Sapatti on annettu ihmistä varten. Ei juutalaisia, vaan ihmistä - kaikkia ihmisiä varten. Todellisuudessa se annettiin 2000 vuotta ennen kuin juutalaisia oli edes olemassa.

        Sinun näkemyksesi on tuttuakin tutumpaa heitä on vaikka kuinka paljon näitä vesittelijöitä, ja ollut kautta aikain, ja tulee aina olemaan. Harvat tulevat elämänsä aikana ymmärrykseen, siitä, että sapatti kuuluu myöskin Uudenliiton kristityille.


      • olevainjudaisti
        1234567--- kirjoitti:

        Jeesus sanoi: Sapatti on annettu ihmistä varten. Ei juutalaisia, vaan ihmistä - kaikkia ihmisiä varten. Todellisuudessa se annettiin 2000 vuotta ennen kuin juutalaisia oli edes olemassa.

        Sinun näkemyksesi on tuttuakin tutumpaa heitä on vaikka kuinka paljon näitä vesittelijöitä, ja ollut kautta aikain, ja tulee aina olemaan. Harvat tulevat elämänsä aikana ymmärrykseen, siitä, että sapatti kuuluu myöskin Uudenliiton kristityille.

        Juutalaiset ovat ihmisiä.

        Sapatista ei puhuttu ennen juutalaisia lakeja jotka annettiin Mooseksen kautta.
        Sapatti ja lepopäivä on eri asia.

        Jumala lepäsi seitsemäntenä päivänä. Ihmiselle ei silloin annettu määräystä viettää sapattia, eikä edes lepopäivää. Jumalasta ei sanota: "Hän piti sapattia".
        Ja Jumalankin lepo on rajallista. Koska Jeesus sanoi: "Isäni tekee työtä koko ajan". Ei Hän sanonut: "paitsi sapattina". Jumala lepäsi luomistöistään maahan nähden.

        Apt. 15 luku kertoo, mitkä lait annettiin ei juutalaisille Jeesuksen seuraajille. Ei siellä puhuta mitään sapatista.

        Juutalaiset lait tulivat olemassa oloon Mooseksen laissa. Noin 1300 vuotta ennen Jeesusta.
        Sitä ennen ei puhuttu ja kirjoitettu sapatista vaan lepopäivästä ja sekin kerrottiin siinä yhteydessä kun puhuttiin Jumalasta: "Hän lepäsi seitsemäntenä päivänä". Ei kertaakaan ihmistä puhuttaessa.
        Käskettiinkö Nooaa viettämään sapattia?
        Entä Aabrahamia, Isakia ja Jaakobia? Jos käskettiin, niin missä raamatunkohdassa niin sanotaan?

        Jos sapatti olisi ollut ihmistä varten jo Eedenissä, olisi siitä sanottu. Mutta ei. Asia tuli esiin vasta Mooseksen laissa, juutalaisille.
        Jos joku haluaa pitää sapatin niin pitäköön. Jos joku haluaa ympärileikkauttaa itsensä, niin siitä vain.

        Mutta mikään sinetti, sapatti ei ole. Meillä on Pyhän Hengen sinetti.

        Tottakai ihmisen on hyvä levätä töistään edes yhtenä päivänä viikossa, mutta perjantai-ilta-lauantai-iltana sapatinviettona se ei ole meille velvollisuus.

        Kun pääsemme Jumalan valtakuntaan, on siellä Jumalallinen lepo aina. Siellä ei ole viikonpäiviä, koska siellä ei ole aurinkoakaan ja varjoja. Vielä vähemmän siellä on sapatti perjantai illasta lauantai iltaan.
        Siellä ei pyöri maapallo vaan siellä on uusi taivas ja uusi maa.

        Jumalaa tulee palvella joka päivä.
        Kristuksessa Jeesuksessa me olemme päässeet jo lepoon. Jumalan lepoon pääsemme yläsnousemusruumiissamme.

        Jatka sinä vain sapatinviettoa jos siitä saat hyvän mielen, mutta älä aseta juutalaisten lain sääntöjä toisten päälle.


      • 1234567---
        olevainjudaisti kirjoitti:

        Juutalaiset ovat ihmisiä.

        Sapatista ei puhuttu ennen juutalaisia lakeja jotka annettiin Mooseksen kautta.
        Sapatti ja lepopäivä on eri asia.

        Jumala lepäsi seitsemäntenä päivänä. Ihmiselle ei silloin annettu määräystä viettää sapattia, eikä edes lepopäivää. Jumalasta ei sanota: "Hän piti sapattia".
        Ja Jumalankin lepo on rajallista. Koska Jeesus sanoi: "Isäni tekee työtä koko ajan". Ei Hän sanonut: "paitsi sapattina". Jumala lepäsi luomistöistään maahan nähden.

        Apt. 15 luku kertoo, mitkä lait annettiin ei juutalaisille Jeesuksen seuraajille. Ei siellä puhuta mitään sapatista.

        Juutalaiset lait tulivat olemassa oloon Mooseksen laissa. Noin 1300 vuotta ennen Jeesusta.
        Sitä ennen ei puhuttu ja kirjoitettu sapatista vaan lepopäivästä ja sekin kerrottiin siinä yhteydessä kun puhuttiin Jumalasta: "Hän lepäsi seitsemäntenä päivänä". Ei kertaakaan ihmistä puhuttaessa.
        Käskettiinkö Nooaa viettämään sapattia?
        Entä Aabrahamia, Isakia ja Jaakobia? Jos käskettiin, niin missä raamatunkohdassa niin sanotaan?

        Jos sapatti olisi ollut ihmistä varten jo Eedenissä, olisi siitä sanottu. Mutta ei. Asia tuli esiin vasta Mooseksen laissa, juutalaisille.
        Jos joku haluaa pitää sapatin niin pitäköön. Jos joku haluaa ympärileikkauttaa itsensä, niin siitä vain.

        Mutta mikään sinetti, sapatti ei ole. Meillä on Pyhän Hengen sinetti.

        Tottakai ihmisen on hyvä levätä töistään edes yhtenä päivänä viikossa, mutta perjantai-ilta-lauantai-iltana sapatinviettona se ei ole meille velvollisuus.

        Kun pääsemme Jumalan valtakuntaan, on siellä Jumalallinen lepo aina. Siellä ei ole viikonpäiviä, koska siellä ei ole aurinkoakaan ja varjoja. Vielä vähemmän siellä on sapatti perjantai illasta lauantai iltaan.
        Siellä ei pyöri maapallo vaan siellä on uusi taivas ja uusi maa.

        Jumalaa tulee palvella joka päivä.
        Kristuksessa Jeesuksessa me olemme päässeet jo lepoon. Jumalan lepoon pääsemme yläsnousemusruumiissamme.

        Jatka sinä vain sapatinviettoa jos siitä saat hyvän mielen, mutta älä aseta juutalaisten lain sääntöjä toisten päälle.

        On kyllä aika ihmeellistä uskoa teillä kirkossanne. Itse kun kävin Luterilaisen rippikoulun piti kymmenenkäskyn laki osata selityksineen ulkoa. Jokainen järkevä ihminen tietää, että Jumalan siunaama ja pyhittämä sapatti tulee pitää pyhänäpäivänä. Sapattikäsky osattiin myös ulkoa MUISTA.
        Jumalan valtakunnassa on sapatti pyhänäpäivänä. Joka ei pidä Hänen käskyjänsä ei ole Hänen omansa. On eri valtakunnan kansalainen, joka hylkää sapatin, eikä pidä sapattia pyhänäpäivänä.


      • olevainjudaisti
        1234567--- kirjoitti:

        On kyllä aika ihmeellistä uskoa teillä kirkossanne. Itse kun kävin Luterilaisen rippikoulun piti kymmenenkäskyn laki osata selityksineen ulkoa. Jokainen järkevä ihminen tietää, että Jumalan siunaama ja pyhittämä sapatti tulee pitää pyhänäpäivänä. Sapattikäsky osattiin myös ulkoa MUISTA.
        Jumalan valtakunnassa on sapatti pyhänäpäivänä. Joka ei pidä Hänen käskyjänsä ei ole Hänen omansa. On eri valtakunnan kansalainen, joka hylkää sapatin, eikä pidä sapattia pyhänäpäivänä.

        Laitappas sitten Raamatunpaikkoja. Kiitos etukäteen.


      • 1234567---
        olevainjudaisti kirjoitti:

        Juutalaiset ovat ihmisiä.

        Sapatista ei puhuttu ennen juutalaisia lakeja jotka annettiin Mooseksen kautta.
        Sapatti ja lepopäivä on eri asia.

        Jumala lepäsi seitsemäntenä päivänä. Ihmiselle ei silloin annettu määräystä viettää sapattia, eikä edes lepopäivää. Jumalasta ei sanota: "Hän piti sapattia".
        Ja Jumalankin lepo on rajallista. Koska Jeesus sanoi: "Isäni tekee työtä koko ajan". Ei Hän sanonut: "paitsi sapattina". Jumala lepäsi luomistöistään maahan nähden.

        Apt. 15 luku kertoo, mitkä lait annettiin ei juutalaisille Jeesuksen seuraajille. Ei siellä puhuta mitään sapatista.

        Juutalaiset lait tulivat olemassa oloon Mooseksen laissa. Noin 1300 vuotta ennen Jeesusta.
        Sitä ennen ei puhuttu ja kirjoitettu sapatista vaan lepopäivästä ja sekin kerrottiin siinä yhteydessä kun puhuttiin Jumalasta: "Hän lepäsi seitsemäntenä päivänä". Ei kertaakaan ihmistä puhuttaessa.
        Käskettiinkö Nooaa viettämään sapattia?
        Entä Aabrahamia, Isakia ja Jaakobia? Jos käskettiin, niin missä raamatunkohdassa niin sanotaan?

        Jos sapatti olisi ollut ihmistä varten jo Eedenissä, olisi siitä sanottu. Mutta ei. Asia tuli esiin vasta Mooseksen laissa, juutalaisille.
        Jos joku haluaa pitää sapatin niin pitäköön. Jos joku haluaa ympärileikkauttaa itsensä, niin siitä vain.

        Mutta mikään sinetti, sapatti ei ole. Meillä on Pyhän Hengen sinetti.

        Tottakai ihmisen on hyvä levätä töistään edes yhtenä päivänä viikossa, mutta perjantai-ilta-lauantai-iltana sapatinviettona se ei ole meille velvollisuus.

        Kun pääsemme Jumalan valtakuntaan, on siellä Jumalallinen lepo aina. Siellä ei ole viikonpäiviä, koska siellä ei ole aurinkoakaan ja varjoja. Vielä vähemmän siellä on sapatti perjantai illasta lauantai iltaan.
        Siellä ei pyöri maapallo vaan siellä on uusi taivas ja uusi maa.

        Jumalaa tulee palvella joka päivä.
        Kristuksessa Jeesuksessa me olemme päässeet jo lepoon. Jumalan lepoon pääsemme yläsnousemusruumiissamme.

        Jatka sinä vain sapatinviettoa jos siitä saat hyvän mielen, mutta älä aseta juutalaisten lain sääntöjä toisten päälle.

        Kyllä juutalaiset ovat ihmisiä, niinkuin kaikki muutkin ihmiset. Siis sapatti annettiin kaikille, eikä ainoastaan juutalaisille.


    • eilakiaeisapattia

      Eihän noille Kristuksen pilkkaajille mitään mahda; ei niille ole koskaan mitään mahdettu. He kulkevat omaa tietään ja luulevat, että Kristuksen sovitus ei riitä, vaan tarvitaan omia lihan tekoja taivaaseen pääsyn varmistamiseksi.

      He saavat mennä omia menojaan.. minne menevätkin .. jos eivät itse parannukseen tule, mitä me ihmiset voisimme ..

      Vaikka kuinka yksinkertaiseksi Jumalan Pyhä Henki evankeliumin kirjoitti, kyllä ne monet sen kieroon vääntävät:
      Joh 3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

      Ei mitään vaatimuksia, Jumala teki Kristuksessa kaiken meidän puolesta - ei mitään vaatimuksia.

      Kieroon ja vääräksi kääntävät.. kuka heidät panee yksinkertaisen ja suoran evankeliumin monille mutkille ja kieroon vääntämään..

      • 1234567---

        Kyllä kieroon ja vääräksi vääntävät. 1. Ensin muutettiin sunnuntai pyhäpäiväksi ja arkipäiväistettiin Jumalan antama sapatti, sitten naisista tehtiin pappeja Raamatun vastaisesti. Nykyään laajalti hyväksytään homo ja lesboliitot, sekä abortit.

        Jumala on lähettävä väkevän eksytyksen hengen niille, joilla ei ole rakkautta totuuteen voidaksensa pelastua.


    • sapattijakymmenykset

      Adventistien Raamatussa tuo jae on näin:
      Niin paljon Jumala rakasti maailmaa, että Jeesuksen antoi ja joka sen lisäksi sapattia lain mukaan viettää ja muutkin käskyt täyttää, se perii iankaikkisen elämän.

      • 1234567---

        Kyllä joka Jumalan antamaa kymmenenkäskyn lakia vastaan vikuroivat, taivaan portit pysyvät tiukasti kiinni, ei mitään asiaa sisälle.
        Raamatut vuosilta 1642 ja 1903 Ilm.22:14. Autuaat ovat ne, jotka Hänen käskynsä pitävät, että heidän voimansa elämän puussa olisi, ja he porteista kaupunkiin sisälle menisivät.


      • olevainjudaistikirottu
        1234567--- kirjoitti:

        Kyllä joka Jumalan antamaa kymmenenkäskyn lakia vastaan vikuroivat, taivaan portit pysyvät tiukasti kiinni, ei mitään asiaa sisälle.
        Raamatut vuosilta 1642 ja 1903 Ilm.22:14. Autuaat ovat ne, jotka Hänen käskynsä pitävät, että heidän voimansa elämän puussa olisi, ja he porteista kaupunkiin sisälle menisivät.

        Kymmentä käskyä ei voi erittää kaikista käskyistä. Niitä on yhteensä yli 600. "Pieninkään piirto ei katoa laista". Se on kokonaisuus yli 600 lakia 10.
        Ei ne katoa niin. Ne eivät katoa lain noudattajalle. Niille yli 600 laille 10.

        Jeesukseen uskovat eivät voi olla lain alla. Jos ovat he, ovat he kirottuja. Lain noudattajat joutuvat noudattamaan kaikkia lakeja. Yli 600 10 käskyä. Jos yhdenkin jätät noudattamatta olet kirottu.
        Huomaatko, miksi tarvitsemme Jeesusta?

        Muista olla muuten saastainen iltaan asti. Tärkeä käsky joka on 10 käskyn ulkopuolella, mutta lain noudattajien tulee sitä noudattaa. 10 käskyn noudattajan täytyy myös niitä noudattaa.

        Meillä Jeesukseen uskovalla pakanoilla on kaksoiskäsky: "Rakasta Jumalaasi yli kaiken ja lähimmäistäsi niin kuin itseäsi". Näin Jeesus vastasi kysymykseen: "Mikä on suurin käsky laissa?"
        Ei Jeesus vastannut: "sapatti tietenkin."

        Entä: älä tapa, älä varasta?
        Sisältyy kaksoiskäskyn loppuosaan." . . . .lähimmäistäsi niin kuin itseäsi."

        Antaa juutalaisten viettää sapattiaan. Kristitty on levossa, Jeesuksessa ja pitää lepopäivän milloin haluaa. Minä lepään tänään.

        Ilm.22:14 ei luettele niitä käskyjä joita täytyy noudattaa, koska ne käskyt ovat kaksoiskäskyn sisällä. Siinä on yleinen viittaus Jumalan käskyihin.

        Koska lepopäivä on ihmistä varten, ei se ole Jumalaa varten vaikka Hän lepäsikin luomistöistään maahan nähden. Siksi judaistien väite, että sapattikäsky on kaksoiskäskyssäkin, on virheellinen. Jumalan rakastaminen ei perustu sapatin pitoon, vaan laupeuteen, jota osoitetaan lähimmäiselle.

        Olisiko muita raamatunkohtia?


      • 1234567---
        olevainjudaistikirottu kirjoitti:

        Kymmentä käskyä ei voi erittää kaikista käskyistä. Niitä on yhteensä yli 600. "Pieninkään piirto ei katoa laista". Se on kokonaisuus yli 600 lakia 10.
        Ei ne katoa niin. Ne eivät katoa lain noudattajalle. Niille yli 600 laille 10.

        Jeesukseen uskovat eivät voi olla lain alla. Jos ovat he, ovat he kirottuja. Lain noudattajat joutuvat noudattamaan kaikkia lakeja. Yli 600 10 käskyä. Jos yhdenkin jätät noudattamatta olet kirottu.
        Huomaatko, miksi tarvitsemme Jeesusta?

        Muista olla muuten saastainen iltaan asti. Tärkeä käsky joka on 10 käskyn ulkopuolella, mutta lain noudattajien tulee sitä noudattaa. 10 käskyn noudattajan täytyy myös niitä noudattaa.

        Meillä Jeesukseen uskovalla pakanoilla on kaksoiskäsky: "Rakasta Jumalaasi yli kaiken ja lähimmäistäsi niin kuin itseäsi". Näin Jeesus vastasi kysymykseen: "Mikä on suurin käsky laissa?"
        Ei Jeesus vastannut: "sapatti tietenkin."

        Entä: älä tapa, älä varasta?
        Sisältyy kaksoiskäskyn loppuosaan." . . . .lähimmäistäsi niin kuin itseäsi."

        Antaa juutalaisten viettää sapattiaan. Kristitty on levossa, Jeesuksessa ja pitää lepopäivän milloin haluaa. Minä lepään tänään.

        Ilm.22:14 ei luettele niitä käskyjä joita täytyy noudattaa, koska ne käskyt ovat kaksoiskäskyn sisällä. Siinä on yleinen viittaus Jumalan käskyihin.

        Koska lepopäivä on ihmistä varten, ei se ole Jumalaa varten vaikka Hän lepäsikin luomistöistään maahan nähden. Siksi judaistien väite, että sapattikäsky on kaksoiskäskyssäkin, on virheellinen. Jumalan rakastaminen ei perustu sapatin pitoon, vaan laupeuteen, jota osoitetaan lähimmäiselle.

        Olisiko muita raamatunkohtia?

        Laittomuus valtaa alaa aina vaan enenevässä määrin. Löytäneekö Jeesus uskoa maan päältä kun tulee toisen kerran.
        Lakiin ja todistuksiin, elleivät he näin sano, ei heillä aamun koittoa ole.

        Ovatko tuomio-istuimen tuomarit laittomia, ja mihinkä perustuu heidän lain tulkintansa, jos niin on kuin laittomuuden puolustajat väittävät, että laki on kumottu ?


      • olevainjudaistikirottu
        1234567--- kirjoitti:

        Laittomuus valtaa alaa aina vaan enenevässä määrin. Löytäneekö Jeesus uskoa maan päältä kun tulee toisen kerran.
        Lakiin ja todistuksiin, elleivät he näin sano, ei heillä aamun koittoa ole.

        Ovatko tuomio-istuimen tuomarit laittomia, ja mihinkä perustuu heidän lain tulkintansa, jos niin on kuin laittomuuden puolustajat väittävät, että laki on kumottu ?

        Noudatatko sinä juutalaista lakia?
        Meillä Suomessa on Suomen laki.
        Eihän meillä ole kivitystuomiotakaan.
        Minä jään odottelemaan lisää raamatunpaikkoja?


      • 1234567---
        olevainjudaistikirottu kirjoitti:

        Noudatatko sinä juutalaista lakia?
        Meillä Suomessa on Suomen laki.
        Eihän meillä ole kivitystuomiotakaan.
        Minä jään odottelemaan lisää raamatunpaikkoja?

        Tuomarin pöydän edessä on avoin Raamattu. Kymmenenkäskyn laki on Jumalan antama laki ihmiskunnalle, eikä se kuulu seremonialakeihin, joissa sanotaan: Kaikki ne käskyt ja lait säädöksineen, jotka varjona, esikuvallisesti viittasivat Kristukseen, kuten uhrilait. Ne kumoutuivat ristillä, enää ei tarvitse teurastaa karitsoita. Katso Jumalan Karitsa, joka pois ottaa maailman synnit.
        Jeesus ei tullut kumoamaan lakia ja profeettoja.


      • olevainjudaistikirottu
        1234567--- kirjoitti:

        Tuomarin pöydän edessä on avoin Raamattu. Kymmenenkäskyn laki on Jumalan antama laki ihmiskunnalle, eikä se kuulu seremonialakeihin, joissa sanotaan: Kaikki ne käskyt ja lait säädöksineen, jotka varjona, esikuvallisesti viittasivat Kristukseen, kuten uhrilait. Ne kumoutuivat ristillä, enää ei tarvitse teurastaa karitsoita. Katso Jumalan Karitsa, joka pois ottaa maailman synnit.
        Jeesus ei tullut kumoamaan lakia ja profeettoja.

        Seremonialait eroteltiin vasta kauan Jeesuksen jälkeen.
        Jeesuksen aikana 10 käskyä oli osa kaikista käskyistä. Jeesus ei kumonnut laista pienintäkään piirtoa, mutta Häneen uskovat vapautuivat lain orjuudesta. Ne sisällytettiin kahteen käskyyn: rakasta Jumalaasi yli kaiken ja lähimmäistäsi niin kuin itseäsi. Siinä on koko laki.
        Jos et tuohon usko, olen syytön sinuun vereesi. Sinua on varoitettu.


      • 1234567---
        olevainjudaistikirottu kirjoitti:

        Seremonialait eroteltiin vasta kauan Jeesuksen jälkeen.
        Jeesuksen aikana 10 käskyä oli osa kaikista käskyistä. Jeesus ei kumonnut laista pienintäkään piirtoa, mutta Häneen uskovat vapautuivat lain orjuudesta. Ne sisällytettiin kahteen käskyyn: rakasta Jumalaasi yli kaiken ja lähimmäistäsi niin kuin itseäsi. Siinä on koko laki.
        Jos et tuohon usko, olen syytön sinuun vereesi. Sinua on varoitettu.

        Sinua on varoitettu ! Kolmannen enkelin varoitussanoma pedosta ja merkistä. Sunnuntai on pedonmerkki, ihmiskäsky pyhäksi. . . Jumalan merkki on sapatti. Tulee valita oikein, että pääsee tempaukseen mukaan kun Jeesus tulee toisen kerran.

        Jos et ota varoituksista vaarin, niin se on sinun asiasi.


      • olevainkirottujudaisti
        1234567--- kirjoitti:

        Sinua on varoitettu ! Kolmannen enkelin varoitussanoma pedosta ja merkistä. Sunnuntai on pedonmerkki, ihmiskäsky pyhäksi. . . Jumalan merkki on sapatti. Tulee valita oikein, että pääsee tempaukseen mukaan kun Jeesus tulee toisen kerran.

        Jos et ota varoituksista vaarin, niin se on sinun asiasi.

        Kiitos samoin eksyttäjä judaisti.


      • hilipatihimpsis
        1234567--- kirjoitti:

        Sinua on varoitettu ! Kolmannen enkelin varoitussanoma pedosta ja merkistä. Sunnuntai on pedonmerkki, ihmiskäsky pyhäksi. . . Jumalan merkki on sapatti. Tulee valita oikein, että pääsee tempaukseen mukaan kun Jeesus tulee toisen kerran.

        Jos et ota varoituksista vaarin, niin se on sinun asiasi.

        Omilla teoilla ei pääse pihakoivuaan korkeammalle.

        Minulla on työ johon kuuluu perjantaina-lauantaina työskentelyä.
        Viime perjantai-iltana laitoin mummut/paapat sänkyyn ja annoin niille iltalääkkeet. Saman tein lauantai aamuna. Eli nostin heidät sängystä, puin, vein aamiaiselle ja annoin iltalääkkeet.
        Pitäisikö katua?

        En usko että hyvät tekonikaan, joita joskus perjantai, lauantai työvuoroissani teen minua pelasta vaan usko. Ei sapattiusko vaan Jeesus usko.

        Jos olisin Israelissa ja olisin juutalainen, en saisi sapattina laittaa edes valoja päälle.
        Jeesus sanoi: "hyvää saa tehdä aina mutta pahaa ei koskaan" Koskee myös sapattia.

        Jeesus juutalaisena meni sapattina synagoogaan, mutta pakanoita siellä ei näkynyt.
        Raamatussa ei puhuta missään sapattisinetistä, eikä siitä että se olisi lopun aikana suurin käsky.

        Adventistit eksyttävät lukien kuin piru raamattua.

        Raamattu sanoo myös että Jumala lähettää suuren eksytyksen ihmisille, etteivät he uskoisi.
        Adventistien höpinät on juuri tätä.


      • 1234567---
        hilipatihimpsis kirjoitti:

        Omilla teoilla ei pääse pihakoivuaan korkeammalle.

        Minulla on työ johon kuuluu perjantaina-lauantaina työskentelyä.
        Viime perjantai-iltana laitoin mummut/paapat sänkyyn ja annoin niille iltalääkkeet. Saman tein lauantai aamuna. Eli nostin heidät sängystä, puin, vein aamiaiselle ja annoin iltalääkkeet.
        Pitäisikö katua?

        En usko että hyvät tekonikaan, joita joskus perjantai, lauantai työvuoroissani teen minua pelasta vaan usko. Ei sapattiusko vaan Jeesus usko.

        Jos olisin Israelissa ja olisin juutalainen, en saisi sapattina laittaa edes valoja päälle.
        Jeesus sanoi: "hyvää saa tehdä aina mutta pahaa ei koskaan" Koskee myös sapattia.

        Jeesus juutalaisena meni sapattina synagoogaan, mutta pakanoita siellä ei näkynyt.
        Raamatussa ei puhuta missään sapattisinetistä, eikä siitä että se olisi lopun aikana suurin käsky.

        Adventistit eksyttävät lukien kuin piru raamattua.

        Raamattu sanoo myös että Jumala lähettää suuren eksytyksen ihmisille, etteivät he uskoisi.
        Adventistien höpinät on juuri tätä.

        On itsestään selvää, että sairaat on parannettava myöskin sapattisin. Sapatin pyhänäpäivänä pitävät ovat vuorollaan myöskin sairaaloissa ja hoitolaitoksissa töissä. Eläimet hoidettava, tulipalot sammutettava, ja vartijat vuorollaan oltava töissä sapattisin koska laittomuus on vallallaan ja varkauksia tapahtuu tämän tästä.

        Ei Jeesuskaan maksanut syntejämme pelkästään yksin armosta, vaan sovitti syntimme ristillä, se on Jumalan teko, joka poistaa syyllisyytemme lain teoistamme, uskoessamme Häneen.

        Suuri eksytys on lähetetty niille, jotka sanovat: Emmekö me sinun nimessäsi tehneet voimallisia tekoja ja parantaneet sairaita, mutta Jeesus vastaa heille: MENKÄÄ POIS MINUN EDESTÄNI TE LAITTOMUUDEN TEKIJÄT, EN OLE KOSKAAN TEITÄ TUNTENUT, sillä heillä puuttui rakkaus totuuteen.


      • balaalblaablaa

        Matt. 22:39.40.
        Lue se ja lopeta tuo asioiden vääristely.
        Siinä ei ole mitään viittausta sapattiin.

        Mainitsemasi raamatunkohta liittyy eri asiaan.
        Nuo jotka tulivat Jeesuksen luo kehuskelivat: "emmekö tehneet sinun nimessäsi suuria voimallisia tekoja".
        Sen jälkeen Jeesus lisäsi ajatuksia, mitä pitäisi tehdä. Ei Hän puhunut mitään sapatinvietosta vaan ihan muuta. Lue ja opi.

        Sunnuntaisapattia ei ole edes olemassa. Se on adventistien mielikuvitusta.
        Yhtä hyvin voidaan puhua islamisapatista. Perjantaisin.
        Katolisen kirkon määritelmä sunnuntaista on ylösnousemuspäivä, lepopäivä.

        Messiaaniset juutalaiset viettävät edelleen sapattia. Mutta vain advarit tekevät siitä tärkeimmän käskyn, joka on humpuukia, eksytystä josta apostolit varoittivat. Iisebeliläistä (Ellen White) oppia, Nikolaiittain oppeja.


      • 1234567---
        balaalblaablaa kirjoitti:

        Matt. 22:39.40.
        Lue se ja lopeta tuo asioiden vääristely.
        Siinä ei ole mitään viittausta sapattiin.

        Mainitsemasi raamatunkohta liittyy eri asiaan.
        Nuo jotka tulivat Jeesuksen luo kehuskelivat: "emmekö tehneet sinun nimessäsi suuria voimallisia tekoja".
        Sen jälkeen Jeesus lisäsi ajatuksia, mitä pitäisi tehdä. Ei Hän puhunut mitään sapatinvietosta vaan ihan muuta. Lue ja opi.

        Sunnuntaisapattia ei ole edes olemassa. Se on adventistien mielikuvitusta.
        Yhtä hyvin voidaan puhua islamisapatista. Perjantaisin.
        Katolisen kirkon määritelmä sunnuntaista on ylösnousemuspäivä, lepopäivä.

        Messiaaniset juutalaiset viettävät edelleen sapattia. Mutta vain advarit tekevät siitä tärkeimmän käskyn, joka on humpuukia, eksytystä josta apostolit varoittivat. Iisebeliläistä (Ellen White) oppia, Nikolaiittain oppeja.

        Voi voi tuota teidän järjen käyttöänne !


      • balaalblaablaalaa
        1234567--- kirjoitti:

        Voi voi tuota teidän järjen käyttöänne !

        Menikö luu kurkkuun?
        Eihän tässä järjellä ole mitään osaa. Tämä hoidetaan lukemalla Raamattu eikä Ellen Whiten Suurta taistelua.
        Tietenkin jos ei osaa lukea muuta kuin Ellen Whiten sepustuksia, niin sitten voidaan sanoa, ettei järjellä ole käyttöä.


      • 1234567---
        balaalblaablaalaa kirjoitti:

        Menikö luu kurkkuun?
        Eihän tässä järjellä ole mitään osaa. Tämä hoidetaan lukemalla Raamattu eikä Ellen Whiten Suurta taistelua.
        Tietenkin jos ei osaa lukea muuta kuin Ellen Whiten sepustuksia, niin sitten voidaan sanoa, ettei järjellä ole käyttöä.

        Tässä on viisaus kellä ymmärrys on tietää, että sunnuntai on pedonmerkki, ihmiskäsky pyhäksi. . Jumalan merkki on sapatti.
        Tulee valita oikein että pääsee tempaukseen mukaan kun Jeesus tulee toisen kerran.

        Tultuaan uskoon Elleni ymmärsi, että sapatti kuuluu myöskin uudenliiton kristityille. Ymmärrystä löytyy Elleniltä.


      • Anonyymi
        olevainjudaistikirottu kirjoitti:

        Noudatatko sinä juutalaista lakia?
        Meillä Suomessa on Suomen laki.
        Eihän meillä ole kivitystuomiotakaan.
        Minä jään odottelemaan lisää raamatunpaikkoja?

        Meillä Suomessa on Suomen laki. Sitä vain sen vähemmän noudatetaan, mitä korkeammalla tunkiolla kukko kiekuu ja lakia muilta vaatii noudattamaan.


      • Anonyymi
        olevainjudaistikirottu kirjoitti:

        Noudatatko sinä juutalaista lakia?
        Meillä Suomessa on Suomen laki.
        Eihän meillä ole kivitystuomiotakaan.
        Minä jään odottelemaan lisää raamatunpaikkoja?

        Suomessa meillä on Suomen laki. Se on kirjoitettu rahvaan kurittamiseksi. Eliitin ei sitä tarvitse noudattaa, kaikkeen on jätetty Eliittiä varten ns porsaanreikä.
        Sitä vähemmän Suomen lait eliittiämme koskevat, mitä korkeammalla tunkiolla se kiekuu!


    • siruvaieisiru

      Ei meidän tarvitse riidellä pedon merkistä, ellemme ole itse petoja!

      Joku väittää että muhammettilaiset saavat vallan koko maailmassa, ja pakottavat kaikki oman uskonsa alle ja vaativat perjantain kunnioitusta! Eiköhän tuon huomaa ajoissa että osaa muuttaa ajatuksiaan ja näkemään mihin merkkiin pakotetaan1

      Joku väittää juutalaisuutta pedon merkiksi. Hitlerkin luuli juutalaisten ottavan maailmanhallinnon käsiinsä, mutta en pidä todennäköisenä että pari promillea ihmisistä kykenee pakoittamaan toiset valtaansa!

      Toiset väittävät mikrosirun olevan pedon merkki. Naapurin koiralla on se jo, mutta ei se sen enempää pedolta vaikuta.
      Mikrosiru sisältää vain henkilötiedot, eikä sitä voi kaukaa lukea, mutta kun menee kassan kautta, niin myyjä saa henkilöllisyyden varmistettua ja voi tarkastaa onko tilillä rahaa ostosten maksamiseen. Samoin poliisi voi tarkastaa rikosrekisterin ja tullimies tehdä tarkastuksensa.

      Mikrosiru ei siis sellaisenaan ole kuin henkilöllisyyden vahvistamiskeino. Uskovan ei siinä mielessä tarvitse sitä pelätä.

      Eri asia on jos sitä käytetään pakotteena: ellet tee niin tai näin, sinun tilesi on suljettu tai sinä kuulut ei-toivottuihin henkilöihin. Silloin mikrosirusta tulee keino kontrolloida ihmisiä. Jos kaikilla on mikrosiru, silloin kaikki voidaan kontrolloida. Sama asia kuin että kaikkien täytyy kulkea passi taskussa. Identiteettiä ei voi salata!

      Jos aina täytyy näyttää ID-kortti ostettaessa ja myydessä, ei voi tehdä kauppaa jos tietokone näyttää heti että tämä henkilö on ei-toivottujen listalla.

      Kaupankäynti sinänsä ei ole syntiä eikä Jumalan lain rikkomista. Käymmehän me kauppaa nytkin, ja usein joudumme todistamaan identiteettimme.

      Henkilöllisyyden vahvistaminen kortin tai mikrosirun kautta ei ole synti.

      Pedon merkin täytyy siis olla jotain mitä Jumala kieltää. Ihmisen täytyy rikkoa Jumalaa vastaan ottamalla pedon merkin.
      Tässä voisi tulla kysymykseen yleinen vastahakoisuus Jumalaa kohtaan ja että ihminen ei kulje Pyhä Hengen johdossa. Pyhän Hengen sinetti kuuluu jokaiselle uskovalle. Ongelmana on kuinka sen voi kontrolloida jollakin tavoin kaupassa!

      Se mitä voi kontrolloida on esimerkiksi jonkun lain rikkominen ja siitä merkintä tietokoneisiin. Kristitty ei mielellään riko mitään lakia, joten lain jota uskova rikkoo, täytyy olla sellainen ettei sitä voi noudattaa hyvällä omallatunnolla.

      Kristitty kunnioittaa Jumalan lakia ja haluaa enemmän totella Jumalaa kuin ihmisiä.
      Kun tulee laki joka testaa tätä kuuliaisuutta, siitä tulee koetinkivi.
      Lepopäiväkysymys voi olla tällainen, jos maallinen valta pakoittaa rikkomaan vakaamustaan vastaan.

      Oletetaan että esimerkiksi sapatinpitäjiä uhataan tappaa! Miten uskovat siihen reagoivat? Huutavatko he silloin hurraata vai siirtyvätkö he silloin syytetyn puolelle, koska he eivät hyväksy pakkokeinoja uskonnossa? Jos käy niin että uskovat yhdistyvät puoltamaan uskonvapautta jopa henkensä uhalla, silloin muodostuu kaksi ryhmää.
      Valtiovalta kenties vastaa sulkemalla uskovien pankkitilit ja laittamalla esteen kaikkeen kaupankäyntiin.
      Myöhemmässä vaiheessa heidät julistetaan lainsuojattomiksi, ja jokainen sirukontrolli paljastaa heidän henkilöllisyytensä.

      Luulisin ettei mikrosiru tai sen puuttuminen ole merkki vaan se että henkilöllisyys on kytketty tietokoneisiin ja ne paljastavat saako henkilö ostaa ja myydä vai onko lainsuojaton.

    • Pedon merkki edellyttää, että kieltää Jeesuksen Kristuksen ja pelastuksen hänessä.

      Tämä on täysin selkeä asia Raamatussa, jossa peto haluaa tapattaa kaikki Jeesusta Kristusta tunnustavat ja juutalaiset.

      Mutta näihin aikoihin on vielä aikaa; vaikka kristityt ovat maailman vainotuin uskonryhmä jo nyt. Heitä surmataan, pahoinpidellään, vangitaan ja heidän kotejaan poltetaan jo monissa maissa.

    • Peden merkkiä ei anneta ennenkuin kieltää Jeesuksen Kristuksen.

    • qåaäzm

      Peto tappaa vääräuskoisia minkä kerkiää tällä hetkellä. Mikä se mahtaa olla? Onko se joku katolilaisuuteen liittyvä asia? Ei. Se on eräs toinen, uskonnollispoliittinen systeemi. Katsokaa vähän ympärillenne mikä systeemi tappaa niitä jotka eivät kumarra pedon kuvaa eli tätä petoa. Ilmestyskirja 13:15. Pedonmerkki tietysti liittyy itse petoon.

      • 1234567---

        Kenenkä muuttama pyhäpäivä komeilee kalentereissa ?


      • qåaäzm
        1234567--- kirjoitti:

        Kenenkä muuttama pyhäpäivä komeilee kalentereissa ?

        Tuo uskonnollispoliittinen systeemi muutti ajan ja lain myös. Sillä on oma ajanlasku ja oma lepopäivä. Se muutti Jumalan lain omaksi demoniseksi laikseen. Sitä lakia jo ehdotetaan tännekin ja vaivihkaa se todennäköisesti tullaan määrätyissä määrin hyväksymään länsimaissa. Puhutaan jo rinnakkaislaista, joka olisi maan lakien rinnalla. Tämä on kaikki tätä. Mitään muuta systeemiä ja uskontoa ei hyysätä niin paljon kuin sitä. Mitä tämä merkkaa? Merkkaa sitä että se ottaa valtaa suuressa osin maailmaa kun kehitys on tämä. Ei siinä katolisuuden meinaa yhtään mitään sen rinnalla. Kristinusko (katolisuudsta puhuttaessa ei voi puhua aidoista kristinuskosta) tulla polkemaan maahan ja uutta uskontoa laitetaan pesään. Avaa sinäkin rakas ihminen jo silmäsi.


      • qåaäzm
        qåaäzm kirjoitti:

        Tuo uskonnollispoliittinen systeemi muutti ajan ja lain myös. Sillä on oma ajanlasku ja oma lepopäivä. Se muutti Jumalan lain omaksi demoniseksi laikseen. Sitä lakia jo ehdotetaan tännekin ja vaivihkaa se todennäköisesti tullaan määrätyissä määrin hyväksymään länsimaissa. Puhutaan jo rinnakkaislaista, joka olisi maan lakien rinnalla. Tämä on kaikki tätä. Mitään muuta systeemiä ja uskontoa ei hyysätä niin paljon kuin sitä. Mitä tämä merkkaa? Merkkaa sitä että se ottaa valtaa suuressa osin maailmaa kun kehitys on tämä. Ei siinä katolisuuden meinaa yhtään mitään sen rinnalla. Kristinusko (katolisuudsta puhuttaessa ei voi puhua aidoista kristinuskosta) tulla polkemaan maahan ja uutta uskontoa laitetaan pesään. Avaa sinäkin rakas ihminen jo silmäsi.

        Onko katolinen kirkko muuttanut lain? Ei tule nyt mieleen. Sensijaan tuo kyseinen uskonto muutti molemmat, ajan sekä lain. Se kärsi historiassa tappion, mutta uhkaa nyt suurta osaa maailmasta, ellei koko maailmaa. Sen oppikirja käskee ottamaan koko maailman valtaansa. Sitä tehtävää radikalisoituneet sen systeemin kannattajat toteuttavat iskuillaan. Ei katolinen kirkko tapa tällä hetkellä tiettävästi ketään, mutta tuo systeemi tappaa. Sen uhreja lasketaan olevan 270 miljoonaa historian aikana, joten ei mikään vähäpätöinen juttu.


      • qåaäzm
        qåaäzm kirjoitti:

        Onko katolinen kirkko muuttanut lain? Ei tule nyt mieleen. Sensijaan tuo kyseinen uskonto muutti molemmat, ajan sekä lain. Se kärsi historiassa tappion, mutta uhkaa nyt suurta osaa maailmasta, ellei koko maailmaa. Sen oppikirja käskee ottamaan koko maailman valtaansa. Sitä tehtävää radikalisoituneet sen systeemin kannattajat toteuttavat iskuillaan. Ei katolinen kirkko tapa tällä hetkellä tiettävästi ketään, mutta tuo systeemi tappaa. Sen uhreja lasketaan olevan 270 miljoonaa historian aikana, joten ei mikään vähäpätöinen juttu.

        Toisaalta kyllähän katolinen kirkko on muuttanut paljon asioita eikä se siinä hommassa jää vähäisimmäksi. Tuo lain muuttaminen jonka tuo mainittu systeemi teki, on niin kokonaisvaltainen, että se käy pedoksi huimasti paremmin jo tämänkin perusteella.


    • Tässä on järkevä artikkeli aiheesta eräältä kristityltä Uuden testamentin ammattitutkijalta.
      https://www.thegospelcoalition.org/article/why-is-the-number-of-the-beast-666/

    • PasiToivonen

      >>1700- luvun Luterilaisista virsistä löytyy peto, antikristus.>>

      Liity sitten luterilaiseen kirkkoon, idiootti.

    • PasiToivonen

      >> Se kärsi historiassa tappion, mutta uhkaa nyt suurta osaa maailmasta, ellei koko maailmaa. >>

      Olen katolinen.

      Aiotko tappaa minut, k-u-s-i-p-ä-ä.

      • PasiEdelleen

        Hyvin sanottu. qåaäzmille jauhot suuhun.


    • varokaamme

      Hes.20:12. Myöskin sapattini minä annoin heille, olemaan merkkinä minun ja heidän välillään, että he tulisivat tietämään, että minä olen Herra, joka pyhitän heidät.
      20. ja pyhittäkää minun sapattini; ne olkoot merkkinä välillämme, minun ja teidän, että tulisitte tietämään, että minä olen Herra, teidän Jumalanne.
      24. koska he eivät pitäneet minun käskyjäni, vaan ylenkatsoivat minun käskyni, rikkoivat minun sapattini ja heidän silmänsä pälyivät heidän isiensä kivijumalain perään.

      Jumala antoi sapatin olemaan merkkinä siitä että sen noudattajat tunnustivat Israelin Jumalan Herrakseen.
      Sapatista käy, niinkuin sinetistä, esille omistaja, ja valta-alue: "Kuutena päivänä Herra teki taivaan ja maan."
      Sapatin pitäjät myöntävät kuuluvansa Luojalleen.

      Pedon merkki on myös kuuliaisuuden merkki: Sen saajiin oli kirjoitettu pedon nimi tai sen nimen luku. Tuskin joku mikrosiru sellaisenaan on kuuliaisuuden osoitus, koska suurin osa ihmisistä ei tiedä mitään pedon merkistä, eivätkä voi tehdä sen perusteella päätöstä puoleen tai topiseen. Luulisin että ensimmäiseksi asetetaan siru vankeihin, jotta voi heitä kontrolloida, sitten ehkä kaikkiin pikkulapsiin jo syntyessä. Intiassa ja Kiinassa tulee varmaan myös mikrosiru käyttöön, ilman että he tietävät jotain raamatusta.

      Mikrosiru varmaan on helpottamassa henkilöllisyyskontrolleja, mutta se ei taida vaatia mitään kuuliaisuuden tunnustamista mitään antikristillistä valtaa kohtaan, joten se ei liene sinetti. Ihmisen täytyy rikkoa Jumalan lakia ottaessaan pedon merkin.

      Sunnuntai on kuuliaisuuden merkki paavia kohtaan, se on hänen valtansa merkki.
      Paavi tarkoittaa isää. Raamattu sanoo että emme saa käyttää isä-nimeä mistään henkilöstä, omaa isää ja Jumalaa lukuunottamatta. Emme saa pitää muuta välimiestä kuin Jeesuksen.
      Taistelu sapatin ja sunnuntain välillä tulee kiihtymään sitä mukaa kuin sapattia aletaan enemmän kunnioittamaan. Paavi joka istuu seitsemän kukkulan kaupungissa (Ilm.17:9) johtamassa langennutta seurakuntaansa, tulee saamaan yhä enemmän tukea vapailta seurakunnilta, kuten jo näemme tapahtuvan. Tarvitaan vain hiukan lisää, niin sunnuntaista tulee kristillisen yhteyden vertauskuva, ja sitä vaaditaan pakolliseksi, vaikkapa vain rikollisuuden vastustamiseksi.
      Ristiriita oikean sapatin ja paavin sunnuntain välillä tulee ilmeiseksi. Sapatin korostajat leimataan lakikristillisiksi, koska he eivät halua rikkoa kymmentä käskyä edes kristillisen vapauden merkeissä.

      Ihmiset joutuvat valinnan eteen. Pedon merkin ottajat tulevat esiintymään yhteiskunnan pelastajina ja Jumalan sinetistä kiinnipitäjiä tullaan vainoamaan, uskoen että kun heidät saadaan kuriin, tulee rauha kaikkialle, vaikkakin väärän lipun alle.

      Taistelu on edessämme. olkaamme siis varuillamme!

    • Anonyymi

      Käykö vapaakirkkosille kymmenenkäskyn laki tänäpäivänä ?

    • Anonyymi

      Aloittajan Ellen White, väärän profeetan harhoja.
      Hän joka sai kivestä päähän ja joutui sitten ostamaan morfiinia kipuihinsa. Morfiini on samaa ainetta jota "nistit" käyttää ja 1800- luvulla sitä sai kaupasta samoin kun leipää.
      Lukija käyttäköön havaintokykyään.

      • Anonyymi

        Mistähän nämä julistajat ovat saaneet päähänsä, jotka julistavat että sapatti ei kuulu enää Uudenliiton kristityille ?
        He vaan siivoilevat sapattisin rukoushuoneitaan, kun pitäisi julistaa sanaa Jeesuksen esimerkin mukaan rukoushuoneissa.
        Lehdistöstä luettua: Vapaaseurakunta Lauantaina klo 12 siivoustalkoot kirkolla.

        1234567---


      • Anonyymi

        Ellenistä puheenollen. Elleni ei kaikkia satuja uskonut, kuten salaista tempausta, ennen Jeesuksen toista tulemista. Elleni ymmärsi, että Jeesus toisessa tulemisessaan vie omansa tuhanneksivuodeksi taivaaseen. Elleni uskoon tultuaan ymmärsi, että Jumalan antama sapatti kuuluu myöskin Uudenliiton kristityille.
        Elleni ymmärsi myöskin, että Jumalan jaottelemat saastaiset eläimet eivät kuulu ruuaksi, kuten sika, hiiret, rotat, sivettikissat, salamanterit, käärmeet, karhut, sudet ja monet monet muut.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ellenistä puheenollen. Elleni ei kaikkia satuja uskonut, kuten salaista tempausta, ennen Jeesuksen toista tulemista. Elleni ymmärsi, että Jeesus toisessa tulemisessaan vie omansa tuhanneksivuodeksi taivaaseen. Elleni uskoon tultuaan ymmärsi, että Jumalan antama sapatti kuuluu myöskin Uudenliiton kristityille.
        Elleni ymmärsi myöskin, että Jumalan jaottelemat saastaiset eläimet eivät kuulu ruuaksi, kuten sika, hiiret, rotat, sivettikissat, salamanterit, käärmeet, karhut, sudet ja monet monet muut.

        1234567---

        Älä höpötä. Muista olla saastainen iltaan asti ja heittää tuhkaa pääsi päälle.
        Sinulla on 613 käskyä täytettävänä jos sille tielle lähdet.
        613 tai ei mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä höpötä. Muista olla saastainen iltaan asti ja heittää tuhkaa pääsi päälle.
        Sinulla on 613 käskyä täytettävänä jos sille tielle lähdet.
        613 tai ei mitään.

        Kymmenenkäskyn tielle opetettiin kun kävin ennenvanhaan Luterilaisen rippikoulun. Kymmenenkäskyn laki piti osata selityksineen ulkoa, myöskin sapattikäsky: Muista pyhittää lepopäivä seitsemäspäivä on Herran sinun Jumalasi sapatti jne...
        Kinkereillä vielä tentattiin lisää.

        Siihen aikaan oli vielä kalenterissa oikea viikkojärjestys, sunnuntai viikon ensimmäinen päivä ja seitsemäspäivä sapatti lauantai.

        1234567---


    • Anonyymi

      Pedon luku. 666. "Jolla viisaus on, se laskekoon Pedon Merkin tai sen luvun summan".
      Minulla tuo viisaus on.
      Summa on yhteenlaskun tulos. Siis 666 on yhtä kuin 6 6 6 eli 18. Pedon merkissä on siis 18 merkkiä.
      Laske minkä tahansa suomalaisen pankkitilin merkkien lukumäärä. Jos saat tulokseksi jotain muuta kuin 18, niin laske uudelleen.
      Onko Peto siis sama kuin Raha?

      Pedon Merkki on se siru joka peukalonhankaasi injektoidaan tai sinuun tatuoidaan. Sirussa on sinun Ihmisen Lukusi. Se määrittelee sinut tarkalleen eikä kenelläkään toisella ole samaa lukua.
      Ihmisen Luku on 666 eli taas tuo 18 merkkiä. Suomessa se menee näin: Ensin maatunnut FI. Sitten asuinseutusi joka myytiin muka postinumerona. Sen jälkeen ns henkilötunnuksesi joka alkujaan myytiin 1960 -luvulla työeläkekortin numerona. Nämä kaikki yhteen pötköön kirjattuna. Jos sait tulokseksi jotain muuta kuin 18 kpl, korjaa virhe. Tämä Ihmisen Luku luetaan sirusta samalla tavalla kuin meille nyt myyty lähimaksu. Kaikki muu on Ison Veljen (Pedon?) tietokoneella: pankkitilisi, passisi, ajokorttisi, KELAkorttisi, kirjastokorttisi jne. Eikö tunnukin viisaalta ja helpottavalta: ei enää eri kortteja, kaikki hoituu sirulla? Ja kun käteisestä rahasta luovutaan, niin toteutuu Ilmestyskirjan sana: Kukaan jolla ei ole Pedon Merkkiä, ei voi ostaa eikä myydä mitään.
      Tämän Ihmisen Luvun olen testannut jo 1990 -luvulta alkaen viranomaisyhteyksissä ja aina se toimii ilman pienintäkään kitkaa.
      Jos olet asiasta eri mieltä niin perustele uskomuksesi!

      • Anonyymi

        Varsinainen pedonmerkki on sunnuntai. . . Sirut voivat olla hallintavälineitä.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varsinainen pedonmerkki on sunnuntai. . . Sirut voivat olla hallintavälineitä.

        1234567---

        Missään ei raamatussa niin sanota.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missään ei raamatussa niin sanota.

        Tarvitaan viisautta ja ymmärrystä tunnistaa peto 666 ja tämän pedonmerkki. Etsivä löytää anova saa ja kolkuttavalle avataan.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarvitaan viisautta ja ymmärrystä tunnistaa peto 666 ja tämän pedonmerkki. Etsivä löytää anova saa ja kolkuttavalle avataan.

        1234567---

        Kerro vielä se, miten niihin tulee paise joissa sunnuntai on (Ilm. 16:2)?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerro vielä se, miten niihin tulee paise joissa sunnuntai on (Ilm. 16:2)?

        Älä hättäile, kaikki ajallaan.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä hättäile, kaikki ajallaan.

        1234567---

        Malliesimerkki siitä miten Raamattu vesitetään.

        Usko Herraan Jeesukseen niin sinä pelastut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Malliesimerkki siitä miten Raamattu vesitetään.

        Usko Herraan Jeesukseen niin sinä pelastut.

        Harhaoppeja riittää mitä Raamattuun tulee.
        1. Jumalan antamasta sapatista julistetaan, että sapatti ei enää kuulu Uudenliiton kristityille.
        2. Naisista on tehty pappeja Raamatun vastaisesti.
        3. Homo ja lesboliitot ovat laajalti hyväksyttyjä, samoin abortitkin.
        4. Jumalan jaottelemat saastaiset eläimet käyvät ruuaksi, kuten sika, hiiret, rotat, sivettikissat, salamanterit, käärmeet, karhut, hevoset, oravat, jänikset ja jne...
        5. Salaista tempausta monet julistavat, ennen Jeesuksen toista tulemista.
        6. Monet julistavat, että Jumalanpäivän tulemista voisi jouduttaa. Kyllä Jumala on säätänyt ja määrännyt senpäivän, jona Hän on tuomitseva maailman vanhurskaudessaan, eikä sitä ihmisvoimin jouduteta.
        7. Seitsenvuotista vaivanaikaa ei Raamattu tunne.
        8. Tuhatvuotta pyhät ovat taivaassa, eikä täällä saastuneen ja tuhoutuneen maanpäällä.
        9.Ikuisenpiinan oppi samoin kuin sielunkuolemattomuusoppi on harhaa.
        10. Vauvakaste.
        11. Kehitysoppi.
        Varsinainen pedonmerkki on sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi. Mikrosiruista puheenollen, voivathan ne olla halintavälineitä, mutta nähtäväksi ovatko.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Harhaoppeja riittää mitä Raamattuun tulee.
        1. Jumalan antamasta sapatista julistetaan, että sapatti ei enää kuulu Uudenliiton kristityille.
        2. Naisista on tehty pappeja Raamatun vastaisesti.
        3. Homo ja lesboliitot ovat laajalti hyväksyttyjä, samoin abortitkin.
        4. Jumalan jaottelemat saastaiset eläimet käyvät ruuaksi, kuten sika, hiiret, rotat, sivettikissat, salamanterit, käärmeet, karhut, hevoset, oravat, jänikset ja jne...
        5. Salaista tempausta monet julistavat, ennen Jeesuksen toista tulemista.
        6. Monet julistavat, että Jumalanpäivän tulemista voisi jouduttaa. Kyllä Jumala on säätänyt ja määrännyt senpäivän, jona Hän on tuomitseva maailman vanhurskaudessaan, eikä sitä ihmisvoimin jouduteta.
        7. Seitsenvuotista vaivanaikaa ei Raamattu tunne.
        8. Tuhatvuotta pyhät ovat taivaassa, eikä täällä saastuneen ja tuhoutuneen maanpäällä.
        9.Ikuisenpiinan oppi samoin kuin sielunkuolemattomuusoppi on harhaa.
        10. Vauvakaste.
        11. Kehitysoppi.
        Varsinainen pedonmerkki on sunnuntai, ihmiskäsky pyhäksi. Mikrosiruista puheenollen, voivathan ne olla halintavälineitä, mutta nähtäväksi ovatko.

        1234567---

        ... ja näin pyrit ohjaamaan sivuraiteelle. Sinä olet sekoitus.

        Tarkastelepa kaikki ne LUKEMATTOMAT kohdat joissa täällä olet tästä sapattiharhastasi öyhönnyt.

        Tutki sitten kuinka monessa niistä kirjoitat sapatin HERRASTA.

        Asuuko Kristuksen Henki sinussa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ... ja näin pyrit ohjaamaan sivuraiteelle. Sinä olet sekoitus.

        Tarkastelepa kaikki ne LUKEMATTOMAT kohdat joissa täällä olet tästä sapattiharhastasi öyhönnyt.

        Tutki sitten kuinka monessa niistä kirjoitat sapatin HERRASTA.

        Asuuko Kristuksen Henki sinussa?

        Millähän raiteilla sinä oikein huristelet ?

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ... ja näin pyrit ohjaamaan sivuraiteelle. Sinä olet sekoitus.

        Tarkastelepa kaikki ne LUKEMATTOMAT kohdat joissa täällä olet tästä sapattiharhastasi öyhönnyt.

        Tutki sitten kuinka monessa niistä kirjoitat sapatin HERRASTA.

        Asuuko Kristuksen Henki sinussa?

        Koetelkaa kaikki henget ovatko ne Jumalasta. Antikristillisyydessä vaikuttaa antin henki. antinhengessä he julistavat, että sapatti ei kuulu enää Uudenliiton kristityille.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerro vielä se, miten niihin tulee paise joissa sunnuntai on (Ilm. 16:2)?

        Satakunnan kansasta luettua: Pariskunta söi terveelliseksi uskomaansa raakaa murmelia Mongoliassa - kuolikin ruttoon.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Satakunnan kansasta luettua: Pariskunta söi terveelliseksi uskomaansa raakaa murmelia Mongoliassa - kuolikin ruttoon.

        1234567---

        Jos he syövät jotain kuolettavaa ei se heitä vahingoita.


    • Anonyymi

      Pedon luku lasketaan, kuka kykenee, hebrean kirjaimiston kautta.
      Eikä se ole suinkaan adventistien tiedossa.
      Samalla menetelmällä tunnetaan peto, lohikäärme väärä profeetta ja muut tarvittavat jo nyt.

      EGW oli eräs väärä profeetta.

      • Anonyymi

        Saksalainen professori Andreas Helwig (1572-1643) selvitti pedon luvun viisaasti. Hänen mukaansa se tulee sanasta VICARIVS FILII DEI.

        1234567---


      • Anonyymi

        Tässä on viisaus, jolla ymmärrys on !
        Ymmärtäväisiä löytyy. Lutheri ymmärsi Ilmestyskirjan pedon, antikristuksen paavin, joka Jumalan käskyi wastaan räyskyi 1700-luvun Luterilaiset virret kertovat. Ymmärtäväinen oli myös Saksalainen professori Andreas Helwig (1572-1643) Myöskin Elleni otti tietoa ymmärtäväiseltä Lutherilta. Ymmärtäväisiltä otetaan tietoa. Ymmärtäväinen on myös ylifariseus_1:nen, ja monet muut adventistit.
        Tämä ymmärtäminen ei ole jokaisen herkkua.

        1234567---


    • Anonyymi

      nostetaan

      • Anonyymi

        Eiköhän siellä temppelivuorella ole se moskeija ei mikään muu.


    • Anonyymi

      No huh huh kirkon kiroaja taas

      noi luvut on aikaa sitten todistettu valheiksi

      • Anonyymi

        Nykyään Protestantit näyttävät pitkälti luopuneet tästä käsityksestä, vaikka yksilötasolla mielipiteitä on monia. Kirkkokuntana mm Adventistit katsovat Paavin vallan edelleen täyttävän Raamatun kuvaukset pedosta.


        Aikamoisia tuomioita yksilö ihmiset antavat oletko itse sitten niin pyhä ja kaikkien yläpuolella voisit mennä käymään juttelemassa psykiatrilla.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1619
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe