Aihe

Tuleva pedon merkki: katolinen pyhäpäivä sunnuntai

Jamppu8987676767

Ilmestyskirjassa on vakava varoitus pedon ja sen kuvan kumartamiseta mm. ottamalla pedon merkin. Jotka sen ottaa, joutuu helvettiin, vaikka olisi ulkonaisesti uskovainenkin.
Mikä siis tämä tuleva pedon merkki on. Salaisuus alkaa aueta kun tunnistamme ensin pedon, mikä on ilmestyskirjan peto. Se, että joku olisi ilmestyskirjan peto, niin tähän tulee sopia kaikki ilmestyskirjassa annetut tuntomerkit pedosta, joita on lähes 10. On järjestelmiä, joihin sopii yksi tai kolmekin sen tuntomerkeistä, mutta tällä ei selvitetä sitä mikä on peto. Nimittäin pedoksi paljastutaan vain, jos siihen sopii kaikki Ilmestyskirjan antamat tuntomerkit, myös luku 666.
On vain yksi järjestelmä, johon nää kaikki tuntomerkit sopivat, ja se on maailmanlaajuinen synkretistinen uskonnollinen kirkko Roomalaiskatolinen kirkko.Näin opettivat lähestulkoon kaikki uskonpuhdistajat, myös Martti Luther, jonka uskonpuhdistuksen 500 vuotisvuotta nyt juhlimme. Myös 666 tulee Katolisen kirkon johtajasta paavista. Paavi käytti ennenkuin tämä paljastui virkanimeä Vicarivs Filii Dei, joka tarkoittaa Ihmisen Pojan sijaista maanpäällä. Sehän on jo hirveetä itsekoroitusta. Kun tämän latinankielisen sanan kirjainten lukuarvot lasketaan yhteen, saadaan luku 666. Myös kaikki muut tuntomerkit sopivat tähän antikristilliseen kirkkoon, joka on historiansa saatossa röyhkeästi murhannut ainakin yli 50 miljoonaa toisinajattelijaa, joukossa valtava määrä uudestisyntyneitä uskovia, jotka ei suostuneet luopumaan uskostaan ja alistuun katolisen kirkon sääntöihin.
No, jos katolinen kirkko on peto, niin pedcon merkin täytyy olla joku katolisen kirkon merkeistä. Mikrosiru ei ole millään tavalla Katolisen kirkon merkki, vaan se on erään amerikkalaisen bisnesfirman tuote, eikä se muutenkaan täytä pedon merkistä annettuja tuntomerkkejä. Jos sitä pakotetaan ihmisille joskus, sitä ei kannata ottaa, mutta ei sen ottaminen ole mitenkään Raamatun mukaan kadotukseen johtava synti. Mikrosiru saattaa olla tunnistusväline, jolla saadaan selville se, kuka ei ole suostunut pedon vaatimuksiin.
Tosiasia on, että kirkon johtajat yleisesti kerskuvat, että se, että kirkko on muuttanut pyhäpäivän vieton sapattilauantailta sunnuntaille 300-luvulla, on heidän kirkkonsa valtasuuruuden merkki. 300-luvulla paavi yhdessä muiden katolisen kirkon johtajien kanssa lakkautti sapatin vieton ja nosti sapatin tilalle silloisen Rooman valtakunnan yleisen pyhäpäivän, auringonpäivänä tunnetun sunnuntai-päivän, viikon ensimmäisen päivän. Jumalan säätämä pyhäpäivä on ollut aina ja on edelleen sapatti-lauantai, sunnuntai(sun-day) oli muinoin auringonpalvontauskonnon(Roomassa Mithra-uskonto) viikottainen pyhäpäivä, josta se siirtyi Rooman valtakunnan yleiseksi pyhäpäiväksi v.321 keisari Konstantinuksen säädöksen kautta. Ilmeiseksi saadakseen roomalaiset helpommin kirkkoonsa, paavi muutti kirkkonsa pyhäpäiväksi sapatin tilalle aurinkopäivä-sunnuntain, joka tuolloin oli Rooman valtakunnan yleinen pyhäpäivä. Eli tässä on Katolisen kirkon pitämä valtasuuruuden merkki ..... eli tuleva pedon merkki.
Jumala on ilmoittanut, että päästäkseen ikuiseen elämään Jeesukseen uskomisen lisäksi tulee myös luopua kaikista synneistä, ei vaan joistakin, vaan kaikista. Taivaaseen ei pääse syntiä. Synti on laittomuus, Jumalan lain rikkomista (1.Joh.3:4). Neljäs käsky kehoittaa pyhittään sapatin päivän eli lauantain, eli myös jos tekee työtä tai hoitaa omia askareitaan sapatti-lauantaina, niin sekin on syntiä. Pedon merkin ottaja tekee synnin ja joutuu helvettiin, eli myös se että pedon merkki on sunnuntai, väärä lepopäivä, täyttää myös tän tuntomerkin.
Kumarra ja tottele Taivaan Jumalaa, älä petoa äläkä sen kuvaa, ja valitse myös Jumalan säätämä pyhäpäivä sapatti-lauantai, älä pedon säätämää sunnuntai-aurinkopäivää ... jos haluut päästä ikuiseen elämään. Sapattiuskonpuhdistus on lopunajan uskonpuhdistusta .... se etenee voimallisesti ... jatkuvasti tuhannet uskovat havahtuvat tässä asiassa ja alkavat pyhittään sapattilauantaita ... ja astuvat yhden askelen lähemmäksi Uutta Jerusalemia ... tee sinäkin näin, tänään, ystäväni.

6

130

  Vastaukset

  • Sinulla on hihhulistiset halut ja mooseslainen oppi.

  • Sunnuntai pedonmerkki. Pedon muuttama lepopäivä on ollut pedonmerkkinä siitä alkaen kuin se on ollut katolisen vallan tunnusmerkki, eli alusta asti. Tuomioiden julistaminen on eri asia kuin merkin aikaansaaminen paavin toimesta keskiajoista lähtien, mutta merkki säilyy muuttumattomana ajan loppuun saakka.

   Monet tutkijat, myös katolinen kirkko sijoittaa tämän lepopäivämuutoksen vuoteen 364 jKr. jolloin katolisessa Laodikean konsiilissa Paavi Liperiuksen johdolla kehoitettiin kirkon jäseniä sapatin sijasta alkamaan kunnioittaa sunnuntaita.

   Tämä on väärä hokema: Ei vielä, ei vielä, eikä vieläkään.

  • Miten niin sunnuntai on viikon eka päivä. Mun näkemissäni kalentereissa viikko alkaa MAANANTAISTA, ja sunnuntai on jonon viimeinen

   • SINUA ON PETETTY !
    Sunnuntai on KEKSITTY pyhäksi. Arvostettu Piispa Eero Huovinen kirjoitti Ilta Sanomissa 5.11.1999 Vapaa sana seuraavasti: Vuoden 1973 Alusta virallinen maallinen viikkokalenterimme on alkanut maanantaista. Vielä 1970- luvun alussa viikkomme alkoi sunnuntaista. Kristityt olivat jo varhain KEKSINEET TEHDÄ sapatin jälkeisestä päivästä varsinaisen juhlapäivän, vaikka yleinen lepopäivä siitä tuli vasta 300-luvulla.


   • 1.Sunnuntai 2.maanantai 3.tiistai 4. KESKIVIIKKO 5.torstai 6. perjantai 7. lauantai sapatti.

    Oikea viikkojärjestys, jossa keskiviikko keskellä viikkoa.


  • Iltalääkkeet tänään ajoissa, jooko.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   81
   7082
  2. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   6832
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   269
   4170
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   84
   3012