Tuleva pedon merkki: katolinen pyhäpäivä sunnuntai

Jamppu321453476

Ilmestyskirjassa on vakava varoitus pedon ja sen kuvan kumartamiseta mm. ottamalla pedon merkin. Jotka sen ottaa, joutuu helvettiin, vaikka olisi ulkonaisesti uskovainenkin.
Mikä siis tämä tuleva pedon merkki on. Salaisuus alkaa aueta kun tunnistamme ensin pedon, mikä on ilmestyskirjan peto. Se, että joku olisi ilmestyskirjan peto, niin tähän tulee sopia kaikki ilmestyskirjassa annetut tuntomerkit pedosta, joita on lähes 10. On järjestelmiä, joihin sopii yksi tai kolmekin sen tuntomerkeistä, mutta tällä ei selvitetä sitä mikä on peto. Nimittäin pedoksi paljastutaan vain, jos siihen sopii kaikki Ilmestyskirjan antamat tuntomerkit, myös luku 666.
On vain yksi järjestelmä, johon nää kaikki tuntomerkit sopivat, ja se on maailmanlaajuinen synkretistinen uskonnollinen kirkko Roomalaiskatolinen kirkko.Näin opettivat lähestulkoon kaikki uskonpuhdistajat, myös Martti Luther, jonka uskonpuhdistuksen 500 vuotisvuotta nyt juhlimme. Myös 666 tulee Katolisen kirkon johtajasta paavista. Paavi käytti ennenkuin tämä paljastui virkanimeä Vicarivs Filii Dei, joka tarkoittaa Ihmisen Pojan sijaista maanpäällä. Sehän on jo hirveetä itsekoroitusta. Kun tämän latinankielisen sanan kirjainten lukuarvot lasketaan yhteen, saadaan luku 666. Myös kaikki muut tuntomerkit sopivat tähän antikristilliseen kirkkoon, joka on historiansa saatossa röyhkeästi murhannut ainakin yli 50 miljoonaa toisinajattelijaa, joukossa valtava määrä uudestisyntyneitä uskovia, jotka ei suostuneet luopumaan uskostaan ja alistuun katolisen kirkon sääntöihin.
No, jos katolinen kirkko on peto, niin pedcon merkin täytyy olla joku katolisen kirkon merkeistä. Mikrosiru ei ole millään tavalla Katolisen kirkon merkki, vaan se on erään amerikkalaisen bisnesfirman tuote, eikä se muutenkaan täytä pedon merkistä annettuja tuntomerkkejä. Jos sitä pakotetaan ihmisille joskus, sitä ei kannata ottaa, mutta ei sen ottaminen ole mitenkään Raamatun mukaan kadotukseen johtava synti. Mikrosiru saattaa olla tunnistusväline, jolla saadaan selville se, kuka ei ole suostunut pedon vaatimuksiin.
Tosiasia on, että kirkon johtajat yleisesti kerskuvat, että se, että kirkko on muuttanut pyhäpäivän vieton sapattilauantailta sunnuntaille 300-luvulla, on heidän kirkkonsa valtasuuruuden merkki. 300-luvulla paavi yhdessä muiden katolisen kirkon johtajien kanssa lakkautti sapatin vieton ja nosti sapatin tilalle silloisen Rooman valtakunnan yleisen pyhäpäivän, auringonpäivänä tunnetun sunnuntai-päivän, viikon ensimmäisen päivän. Jumalan säätämä pyhäpäivä on ollut aina ja on edelleen sapatti-lauantai, sunnuntai(sun-day) oli muinoin auringonpalvontauskonnon(Roomassa Mithra-uskonto) viikottainen pyhäpäivä, josta se siirtyi Rooman valtakunnan yleiseksi pyhäpäiväksi v.321 keisari Konstantinuksen säädöksen kautta. Ilmeiseksi saadakseen roomalaiset helpommin kirkkoonsa, paavi muutti kirkkonsa pyhäpäiväksi sapatin tilalle aurinkopäivä-sunnuntain, joka tuolloin oli Rooman valtakunnan yleinen pyhäpäivä. Eli tässä on Katolisen kirkon pitämä valtasuuruuden merkki ..... eli tuleva pedon merkki.
Jumala on ilmoittanut, että päästäkseen ikuiseen elämään Jeesukseen uskomisen lisäksi tulee myös luopua kaikista synneistä, ei vaan joistakin, vaan kaikista. Taivaaseen ei pääse syntiä. Synti on laittomuus, Jumalan lain rikkomista (1.Joh.3:4). Neljäs käsky kehoittaa pyhittään sapatin päivän eli lauantain, eli myös jos tekee työtä tai hoitaa omia askareitaan sapatti-lauantaina, niin sekin on syntiä. Pedon merkin ottaja tekee synnin ja joutuu helvettiin, eli myös se että pedon merkki on sunnuntai, väärä lepopäivä, täyttää myös tän tuntomerkin.
Kumarra ja tottele Taivaan Jumalaa, älä petoa äläkä sen kuvaa, ja valitse myös Jumalan säätämä pyhäpäivä sapatti-lauantai, älä pedon säätämää sunnuntai-aurinkopäivää ... jos haluut päästä ikuiseen elämään. Sapattiuskonpuhdistus on lopunajan uskonpuhdistusta .... se etenee voimallisesti ... jatkuvasti tuhannet uskovat havahtuvat tässä asiassa ja alkavat pyhittään sapattilauantaita ... ja astuvat yhden askelen lähemmäksi Uutta Jerusalemia ... tee sinäkin näin, tänään, ystäväni.

42

1252

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hhjghjiuyt

      Sapatti ei koske kristittyjä, se on tarkoitettu juutalaisille!

      • 1234567---

        Jeesus sanoi: Sapatti on annettu ihmistä varten. Sapatti kuuluu siis kaikille ihmisille.


      • Anonyymi
        1234567--- kirjoitti:

        Jeesus sanoi: Sapatti on annettu ihmistä varten. Sapatti kuuluu siis kaikille ihmisille.

        Joo tulee mieleen meidän Raamatussa lukee että 666 on on juutalainen eikun väärä profeetta eikun juu viikonpäivä perjantai se ei ole eikä keskiviikko ja tosiaan jos kieltää Jeesuksen ei pelastu eikun juu kristityt on tietysti petoja kun uskoo Jeesukseen kun 666 ei usko.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo tulee mieleen meidän Raamatussa lukee että 666 on on juutalainen eikun väärä profeetta eikun juu viikonpäivä perjantai se ei ole eikä keskiviikko ja tosiaan jos kieltää Jeesuksen ei pelastu eikun juu kristityt on tietysti petoja kun uskoo Jeesukseen kun 666 ei usko.

        Pedon merkki on kaikilla lihallisilla ihmisillä, joilla ei ole Pyhän Hengen Sinettiä. On varmaa, ettei yksikään, joka ei tunnusta Jumalan Sanaa saa armoa Kristuksen Sovitustyön kautta.
        Pedon merkki, joka kuuluu ihmiselle tuhoaa Jumalan Luomakuntaa ja syö Jumalan luotuja. Väärä profeetta opettaa riivajien opetuksia, jotka kuuluvat ihmisille ainoana totuutena. Antikristus on Kristuksen vastakohta ja on lihallinen ihminen, joka ei halua ottaa vastaan Jumalan Sanaa ja joka ei pysy Jumalan Sanassa, koska liha ei ymmärrä henkeä ja on Jumalan vastustaja eli Saatana.
        Jumalan Sana on tosi ja väkevä. Älä luota muuhun kuin Isään, Poikaan ja Pyhään Henkeen.
        Olet Siunattu Jumalan Sanassa. "Me tulemme tuntemaan totuuden ja totuus on tekevä meidät vapaiksi" Verbum e Dei


    • Kristinusko

      Pedon luku ja pedon merkki !
      Ensimmäinen juttu, kun tutkitte Pedon merkkiä ja raamatun petoa on. Raamattu on
      ollut kirjoitettu jo yli 2000 vuotta sitten ja myös nämä aikaisemmat ihmiset ovat
      voineet ottaa käteensä ja otsaansa pedon merkin. Vai onko Raamattu vain tähän aikaan
      ja vain sinulle.

      Raamatun pedolla tarkoitetaan kuninkaita, keisareita ja poliittisia hallitusvaltoja.
      Raamatussa on myös kirjoituksia ja varoituksia tähän samaan asiaan esim. Teidän
      pitää lähteä siitä pois, jotta ette sotkisi käsiänne pyhien vereen. Tämä liittyy myös
      siihen raamatun petoon. Jeesus sanoi kirjanoppineista ja fariseuksista, että Te olette
      isästänne saatanasta ja tahdotte tehdä isänne tahdon mukaan. Ketkä on tämän päivän
      Fariseuksia ja kirjanoppineita ?

      Tämä tuodaan Kristallin kirkkaasti esille monessa eri raamatun kohdassa, mikä on
      raamatun peto ja ketä sillä tarkoitetaan. Minä en ole ihan varma, mutta minulla on tällainen
      kirjoitus, että voi niitä ihmisiä joiden kautta se ahdistus tulee ihmisille. Puhuttiin
      lopun ajan ahdistuksesta. Tämä viittaa minun mielestä vahvasti raamatun koira sanaan
      myös, sillä se on ainut eläin mikä ei pääsisi taivaaseen. Luulen, että se on vertaus, sillä
      ei ole elämää muulta kuin jumalalta. Koira tarkoittaa taas, että se tekee isäntänsä tekoja
      ja kenellä on näitä koiria muulla kuin kuninkailla ja poliittisilla valloilla.

      Raamatun luku 666 ja antiikissa on myös ollut 616 ja 606, jotka ovat kuvanneet pedon
      lukua. Siihen aikaan ja kenelle tämä raamatun kertomus on tarkoitettu, niin ei ole ollut
      mitään laskuoppia tai laskentakaavoja, niin silloin tämä luku ei tarkoita niin matemaattista.
      Luku sopii Petoon loistavasti ja huomaa luvusta ja näistä kaikista luvuista, että ne on
      käänteisiä lukuja siitä voi tulla 999 ja huomaa se muuttuu parillisesta parittomaksi. huomaa
      myös, että luku on yhtä liian vähän ja yhtä yli puoli. Eli se on se luku millä ihmisiä
      maaritellaan ja manipuloidaan ja saadaan vihaamaan toisia tekemään pahuuden asioita.
      Ei sekään ollut sen vaikeampaa.

      Mikä sitten on se asia josta kehoitetaan hyppäämään pois ?
      Ensimmäinen kysymys minne olet matkalla kuoleman jälkeen ?
      Minkälaiseen valtakuntaan olet matkalla ja keitä sinne tulee ?

      Eli sinun pitäisi pystyä rakastamaan kaikkia niitä ihmisiä keitä siellä on. Eli sinun pitää
      hylätä valtiot ja suomalainen ja pyrkiä tekemään päätöksiä itsenäisesti ja poistaa
      sydämmestä valtiot ja suomalaiset ja muut maat myös ja ajatella ihmisiä yksilöinä.
      Yksilöinä ne on jokainen tänne tullut ja jokaisen syntymään liittyy rakkautta ja huolta.

      Oliko Helppo ?

      Kirjoitin tämän myös, että olen nähnyt valon.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15157836/mina-olen-nahnyt-valon-

      • Anonyymi

        Pedon merkki on selitetty jo aikaisemmin. Pedon merkki kuuluu kaikille lihallisille ihmisille. Samoin kuin väärä profeetta ja antikristuskin.


    • 44488

      Sapatin vietto ei ole pelastuskysymys. Ihminen pelastuu, kun uudestisyntyy ja Pyhä Henki tulee hänen sydämmeensä. Tässä linkissä opetusta sapatista.
      Mikä viikonpäivä on sapatti: lauantai vai sunnuntai? Pitääkö kristittyjen viettää sapattia?

      Kysymys: Mikä viikonpäivä on sapatti: lauantai vai sunnuntai? Pitääkö kristittyjen viettää sapattia?

      Vastaus: Usein väitetään, että Jumala sääti sapatin Eedenissä, koska sapatti ja luomistyö liittyvät toisiinsa 2. Moos. 20:11 mukaan. Missään raamatunkohdassa ei ole pienintäkään viittausta siihen, että sapattia vietettiin Aadamin ja Mooseksen välisenä aikana.

      Jumalan Sanasta käy selvästi ilmi, että sapatin noudattaminen oli erityinen merkki liitosta Jumalan ja Israelin välillä: "Sukupolvesta toiseen israelilaiset viettäkööt sapattia ja pitäkööt sen kunniassa. Se on heidän ikuinen velvollisuutensa. Pysyköön sapatti ikuisesti merkkinä liitosta, jonka olen teidän kanssanne tehnyt, sillä kuutena päivänä minä, Herra, loin taivaan ja maan, mutta seitsemäntenä päivänä en enää tehnyt työtä vaan lepäsin" (2. Moos. 31:16-17).

      5. Mooseksen kirjan luvussa viisi Mooses toistaa kymmenen käskyä uudelle Israelin sukupolvelle. Jakeissa 12-14 sapatin noudattamista koskevien käskyjen jälkeen, Mooses kertoo syyn sapatin antamiseen Israelin kansakunnalle: "Muista, että itse olit orjana Egyptissä, kun Herra, sinun Jumalasi, kohotti voimakkaan käsivartensa ja johdatti sinut sieltä pois. Sen tähden Herra, sinun Jumalasi, käski sinun viettää lepopäivää" (5. Moos. 5:15)

      Jumalan tarkoitus sapatin antamisessa Israelille ei suinkaan ollut luomistyön muistaminen, vaan se että Israelilaiset muistaisivat Egyptin aikaisen orjuutensa ja kuinka Jumala vapautti heidät siitä. Huomaa myös sapatin noudattamisen vaatimukset: sapatti–lain alainen henkilö ei saanut poistua talostaan (2. Moos. 16:29), hän ei saanut sytyttää tulta (2. Moos. 35:3), eikä hän saanut työllistää ketään muutakaan (5. Moos. 5:14). Sapatin rikkojan rangaistus oli kuolema (2. Moos. 31:15; 3. Moos. 15:32-35).

      Uuden testamentin tutkiminen osoittaa meille neljä tärkeää seikkaa: 1) Kun Kristus ilmestyi ylösnousseessa kehossaan ja jos viikonpäivä oli erikseen mainittu, se oli aina viikon ensimmäinen päivä (Matt. 28:1, 9, 10; Mark. 16:9; Luuk. 24:1, 13, 15; Joh. 20:19, 26). 2) Apostolien teoista Ilmestyskirjaan sapatti on mainittu ainoastaan puhuttaessa evankelioinnista juutalaisille ja tavallisesti tilanteet tapahtuivat synagogassa (Ap. tekojen luvut 13-18). Paavali kirjoitti, "Voittaakseni hänen omikseen juutalaisia olen näille ollut kuin juutalainen" (1. Kor. 9:20). Paavali ei vieraillut synagogissa osallistuakseen uskonnon harjoittamiseen ja opettaakseen uskovia, vaan todistaakseen pelastumattomille ja johdattaakseen heidät pelastukseen. 3) Eräänä päivänä Paavali totesi, "tästedes puhun pakanoille" (Ap. t. 18:6), eikä hän mainitse sapattia tämän jälkeen enää koskaan. 4) Sen sijaan, että sapatin noudattamiseen kehotettaisiin, Uuden testamentin loppuosan viesti on päinvastainen (mukaan lukien yksi yllä mainittua kohtaa kolme käsittelevä raamatunkohta, joka löytyy Kol. 2:16).

      Tarkastellessamme tarkemmin kohtaa 4 huomaamme, että Uudessa testamentissa ei ole mitään käskyjä sapatin pitämiseksi. Samoin ajatus sunnuntaista kristittyjen sapattina on vastoin Raamatun opetuksia. Kuten edellä mainittiin, sapatti mainitaan yhden kerran Paavalin keskityttyä pakanoiden evankelioimiseen, "Kukaan ei siis saa tuomita teitä siitä, mitä syötte tai juotte tai miten noudatatte juhla-aikoja ja uudenkuun ja sapatin päiviä. Ne ovat vain sen varjoa, mikä on tulossa; todellista on Kristuksen ruumis." (Kol. 2:16-17). Juutalaisten sapatti kumottiin ristillä, missä Kristus "kumosi meitä rasittavan velkakirjan kaikkine määräyksineen" (Kol. 2:14).

      Tämä samainen ajatus toistuu monesti Uudessa testamentissa. "Joku pitää yhtä päivää toista parempana, toiselle kaikki päivät ovat samanarvoisia. Kukin olkoon omassa vakaumuksessaan varma. Joka kiinnittää huomionsa päiviin, tekee niin Herran kunniaksi” (Room. 14:5–6a). "Mutta nyt te tunnette Jumalan, ja ennen kaikkea Jumala tuntee teidät. Kuinka te nyt jälleen turvaudutte noihin heikkoihin ja surkeisiin alkuvoimiin? Aiotteko jälleen alistua niiden orjiksi? Te pidätte tarkoin silmällä päiviä, kuukausia, juhla-aikoja ja määrävuosia" (Gal. 4:9-10).

      Joidenkin mielestä Konstantinin asetus vuodelta A.D. 321 muutti sapatin lauantaista sunnuntaihin. Minä viikonpäivänä alkuseurakunta kokoontui jumalanpalvelukseen? Raamattu ei mainitse koskaan uskovien kokoontuneen jumalanpalvelukseen tai keskinäisiin kokouksiin sapatinpäivänä (lauantaina). Toisaalta on selviä raamatunkohtia, jotka mainitsevat viikon ensimmäisen päivän. Esimerkiksi Apostolien tekojen 20:7 kertoo, että "viikon ensimmäisenä päivänä, kokoonnuimme murtamaan leipää." 1. Korinttolaiskirjeessä 16:2 Paavali kehottaa Korintin uskovia seuraavasti: "Kunkin teistä on aina sapatin jälkeisenä päivänä pantava syrjään rahaa sen mukaan kuin hänellä on varaa." Paavali viittaa tähän

      • 1234567---

        Sunnuntai on pedonmerkki, ihmiskäsky pyhäksi. Pedon muuttama lepopäivä on ollut pedonmerkkinä siitä alkaen kuin se on ollut katolisen vallan tunnusmerkki, eli alusta asti. Tuomioiden julistaminen on eri asia kuin merkin aikaansaaminen paavin toimesta keskiajoista lähtien, mutta merkki säilyy muuttumattomana ajan loppuun saakka.

        Monet tutkijat, myös katolinen kirkko sijoittaa tämän lepopäivämuutoksen vuoteen 364 jKr. jolloin katolisessa Laodikean konsiilissa Paavi Liperiuksen johdolla kehoitettiin kirkon jäseniä sapatin sijasta alkamaan kunnioittaa sunnuntaita.

        Tuomioitakin on tullut sapatin johdosta. Laodikean kirkolliskokouksessa 364 jKr. Jumalan oikean sapatin viettäjät julistettiin pannaan. Canon XXIXX alkaa: Kristittyjen ei tule seurata juutalaisuutta lepäämällä sapattina, vaan heidän on työskenneltävä tuona päivänä, mieluummin kunnioittaen Herran päivää, ja jos voivat, levättävä silloin kristittyinä. Mutta jos joku havaitaan olevan juutalaisuuden kannattaja, JULISTETTAKOON HÄNET PANNAAN, EROON KRISTUKSESTA. - Index Canonum.

        Kuka muutti viikon ensimmäisen päivän nimen Herran päiväksi ? Vuonna 325 jKr. Rooman piispa Sylvester muutti nk. apostolisella vallalla viikon ensimmäisen päivän sunnuntain nimen Herran päiväksi.

        Kotimaa24 3.8.2014. Paavin kymmenen ohjetta onneen 5:des ohje: Pyhitä lepopäivä sunnuntai on perheen aikaa.
        Suuri osa suuria ja pieniä pitää sunnuntaita pyhäpäivänä, pyhäkouluineen.

        Jumala kirjoitti kymmenenkäskyn lain kahteen kivitauluun, myöskin sapattikäskyn. Sapatti on Jumalan merkki.
        Jeesus sanoi: Sapatti on annettu ihmistä varten.


      • Anonyymi

        Se EDEN KATSOS MENETETTIIN SIINÄ KUN ADAM LAMBERT HOMOILI EIKUN OTTI OMENAA NAI EEVAA JOKA SYNNYTTI KATEUDEN SYNNIN MINKÄ TAKIA JEESUS RISTIIN NAULITTIIN SYYTTÖMÄNÄ.


    • notoesaalta

      Adventtikirkon oppi ei ole kristinuskoa.
      Mitään muuta ei meidän siitä tarvitse tietääkään.

      • 1234567---

        Ken on kristitty pitää myös Jumalan antaman sapatin pyhänäpäivänä.


      • Anonyymi

        Tarvitsee tietää muutakin. Saastaiset eläimet eivät kuulu ruuaksi, kuten sika, sivettikissat, rotat , hiiret, salamanterit, koirat, käärmeet, hevoset, jänikset, karhut jne... Jumala teki jaotuksen.

        Jotka syövät sianlihaa ja muuta inhoittavaa sekä hiiriä, niistä kaikista tulee loppu sanoo HERRA.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarvitsee tietää muutakin. Saastaiset eläimet eivät kuulu ruuaksi, kuten sika, sivettikissat, rotat , hiiret, salamanterit, koirat, käärmeet, hevoset, jänikset, karhut jne... Jumala teki jaotuksen.

        Jotka syövät sianlihaa ja muuta inhoittavaa sekä hiiriä, niistä kaikista tulee loppu sanoo HERRA.

        1234567---

        Just ton takia koska JOB EI SUOSTUNUT SYÖMÄÄN SIKOJA SE SAI PAISEET SAATANALTA


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarvitsee tietää muutakin. Saastaiset eläimet eivät kuulu ruuaksi, kuten sika, sivettikissat, rotat , hiiret, salamanterit, koirat, käärmeet, hevoset, jänikset, karhut jne... Jumala teki jaotuksen.

        Jotka syövät sianlihaa ja muuta inhoittavaa sekä hiiriä, niistä kaikista tulee loppu sanoo HERRA.

        1234567---

        Mutta kissat syö hiiriä ja sinä silittelet niitä toisaalta syöt kalaa joka syö matoja ja lintuja jotka syö toukkia hyönteisiä ja syöt kaikki virukset kanoissa ja salmonellat.Äyriäiset syö kaiken saasteen ja koira lemmikkinä syö lihoja.No kissat syö kalaa myös lintuja.Toisalta sun lampaasi syö kaikki hyönteiset mitä heinässä on madot toukat kärpäset sinä syöt ne.Hullunlehmän tauti lehmä lammas.Linnut syö matoja sinä syöt linnun.Jäkälässä on toukkia matoja porot syö ne.Sinä syöt porot.Meidån maassa kuuluu anoa metsästyslupa ennen kuin alkaa metsästää ja ampumisaika on määrätty koska eläimet pesii tiettyyn aikaan.Toki elukat syö toisiaan mutta ihminen pärjää kasviksillakin.Jänis on kielletty elukka Mooseksen Siinain mukaan mutta kaneja syö jotkut joka päivä.Osterit on kielletty arabit syö ostereita.Saastaisuus sana ei enää nykyään käy vaan tietysti tarkoitti siihen aikaan historiassa että saa tauteja sairauksia jotka tarttuu kuten saastaiset sanaa käytetty kuukautisista tai seksitaudit. Siis saa tartunta taudin tietyistä elukoita seksistä tai kuukautisissa voi saada verestä tartunnan HIV hepatiitti.Kuppa.Et sä voi olla noin tyhmä oikeesti ettet älyä että Siinain Egyptin ajat oli ennen Jeesusta tuhannet vuodet sitten ollutta. Lääketiede on kehittynyt ALKUASUKKAIsta eteenpäin. Kissat ei sairastu syödessään hiiriä mutta ihmiselle ne aiheuttaa tauteja kuten jersinia rutto ja isorokko.Tai jonkun elukan puremasta voi tulla vesikauhu ja tetanus tai joku bakteeri Sars Marsa tai mers.Jos saat haavan on vaarana saada tulehdus tai verenmyrkytys toksiineja on maassa ulosteita kusta sylkeä paskaa jätteitä ja niistä voi sairastua.Nykyään puhutaan tartunta taudeista tai viruksista eikä saastaisuuksista.Bakteereja.Siksi meillä on lailliset eläinten tarkastukset teurastukset eläin lääkärit rokotukset lääkkeet ruuan kypsennys oikein ja kypsäksi ei jätetä raakaa koska kypsennys tuhoaa bakteerit.Ihminen voi siis saada tartuntoja tai sairastua myös kasviksista niihin on omat ohjeet mikä on terveellistä pestynä ja mikä ei.Jos joku ruoka on pilaantunutta se hävitetään vain hyvä ruoka käytetään.Älkää nyt enää eläkö siellä historiassa hyvät ihmiset täällä tänään.


    • Finski

      Suomalaiset ovat perinteisesti _halunneet_ viettää pyhää lauantaina. Tietenkään ennen se ei ollut mahdollista, koska työssäkäyville lauantai oli pakollinen työpäivä.

      Silti lauantaina mentii OMAAN kirkkoomme, eli SAUNAAN. Sauna on suomalaisille pyhä paikka, ja onhan siellä jopa urut (kiuas).

      Vielä tänäkin päivänä kyseinen viikonpäivä on nimetty saunan lauteiden mukaan. Viron kielen "laupäev" (suomeksi lauantai) muuten tarkoittaa kylpypäivää, ja virolaisethan ovat perinteisesti aivan yhtä kovia saunomaan kuin me suomalaisetkin (ana "lau" tulee tietenkin saunan lauteista). Skandinavian maissa on pitkälti unohdettu tämä pyhä perinne, mutta ruosin sana "lördag" on selvä lainasana virosta.

      Tietenkään tämä ei liity mitenkään abrahamilaisiin huuhaauskontoihin (muhamettilaisuus, jeesuslaisuus, juutalaisuus).
      Tuli vaan mieleen.

      • 1234567---

        Suurelta osin Jumalan antamaa sapattia ei olla pidetty pyhänäpäivänä, vaan arkipäivänä. Jumalan antama sapatti tulee jokaisen kristityn pitää pyhänäpäivänä.


      • Anonyymi
        1234567--- kirjoitti:

        Suurelta osin Jumalan antamaa sapattia ei olla pidetty pyhänäpäivänä, vaan arkipäivänä. Jumalan antama sapatti tulee jokaisen kristityn pitää pyhänäpäivänä.

        Vapaapäivä ja pyhä päivä loma päivä juhla päivä. Meillä on kaikki päivät yhtä hyviä vuoro työläiset pitää vapaat usein viikolla.Ennen oli asunnoissa kylpy ammeet missä liottiin pari kolme tuntia vaahtokylvyssä.Nykyään ihmisten iho on karhea kun on vain suihkut.Egyptin tavat on heidän ja siinailla oli myös epäjumalia kultainen timantti vasikka eli patsas ja timanteista tehty Lucifer saatana siellä riiteli satujen mukaan Mooseksen ruumiista.Siirtytään siis sieltä tuhansien vuosien takaa nykyaikaan nyky ajan sanastoon ellei halua asua sitten Egyptissä siinailla.Beduiinit siellä asuu.Teltoissa.


      • 1234567---

        Harhoista puheenollen. Kyllä harhoja riittää. Tässäpä muutamia.

        1. Monet julistavat, että sapatti ei kuulu enää Uudenliiton kristityille. Kalenterissa harhautettiin: Sunnuntai viikon ensimmäinen päivä, muutettiin viikon seitsemänneksi päiväksi v. 1973.
        2. Naisista tehtiin pappeja/pastoreita Raamatun vastaisesti.
        3. Homo ja lesboliitot ovat laajalti hyväksyttyjä, samoin kuin abortitkin.
        4. Jumalan jaottamia saastaisia eläimiä, kuten sikaa pidetään ruokana.
        5. Jeesuksen toisen tulemisen jouduttaminen. Jumala on säätänyt ja määrännyt sen päivän, jona Hän on tuomitseva maailman vanhurskaudessaan, eikä sitä ihmisvoimin muutella.
        6. Seitsen vuotinen vaivanaika, samoin kuin salaisen tempauksen oppi, ennen Jeesuksen toista tulemista harhaa.
        7. tuhatvuotinen rauhan valtakunta maanpäällä on harhaa. Pyhät ovat 1000-vuotta taivaassa.
        8. Sielun kuolemattomuusoppi, samoin kuin ikuisen piinan oppi harhaa.
        9. Vauvakaste.
        10. Kehitysoppi.

        Ilmestyskirjan petoa ja tämän pedonmerkkiä ei suurin osa tunnista.


      • Anonyymi
        1234567--- kirjoitti:

        Harhoista puheenollen. Kyllä harhoja riittää. Tässäpä muutamia.

        1. Monet julistavat, että sapatti ei kuulu enää Uudenliiton kristityille. Kalenterissa harhautettiin: Sunnuntai viikon ensimmäinen päivä, muutettiin viikon seitsemänneksi päiväksi v. 1973.
        2. Naisista tehtiin pappeja/pastoreita Raamatun vastaisesti.
        3. Homo ja lesboliitot ovat laajalti hyväksyttyjä, samoin kuin abortitkin.
        4. Jumalan jaottamia saastaisia eläimiä, kuten sikaa pidetään ruokana.
        5. Jeesuksen toisen tulemisen jouduttaminen. Jumala on säätänyt ja määrännyt sen päivän, jona Hän on tuomitseva maailman vanhurskaudessaan, eikä sitä ihmisvoimin muutella.
        6. Seitsen vuotinen vaivanaika, samoin kuin salaisen tempauksen oppi, ennen Jeesuksen toista tulemista harhaa.
        7. tuhatvuotinen rauhan valtakunta maanpäällä on harhaa. Pyhät ovat 1000-vuotta taivaassa.
        8. Sielun kuolemattomuusoppi, samoin kuin ikuisen piinan oppi harhaa.
        9. Vauvakaste.
        10. Kehitysoppi.

        Ilmestyskirjan petoa ja tämän pedonmerkkiä ei suurin osa tunnista.

        Sun pitää ensin ymmärtää mitä uuden liiton pappi tekee kun kyseessä ei ole mikään LEEVILÄINEN RABBINAATTI vaan uuden liiton Jeesus pappeus. Kristuksen papit vihkii avioparit siunaa arkut hautaan ja lukee rukoukset sekä hoitaa sairaiden asioita sairaaloissa ja veisaa virsiä joten tässä ei nyt tosiaan erotella sukupuolielimiä kuten ei erotella sairaaloissa eikä vanhusten hoidossa.Jeesuksen papit hoitaa asioita myös nuorten ohjauksessa musiikissa ja laulussa.Parempi ettei puhu mitään maallisia asioita kun on kyseessä Kristus messias Jeesus.Kun muut puhuu taivaasta jotkut puhuu pataateista......


      • Anonyymi
        1234567--- kirjoitti:

        Harhoista puheenollen. Kyllä harhoja riittää. Tässäpä muutamia.

        1. Monet julistavat, että sapatti ei kuulu enää Uudenliiton kristityille. Kalenterissa harhautettiin: Sunnuntai viikon ensimmäinen päivä, muutettiin viikon seitsemänneksi päiväksi v. 1973.
        2. Naisista tehtiin pappeja/pastoreita Raamatun vastaisesti.
        3. Homo ja lesboliitot ovat laajalti hyväksyttyjä, samoin kuin abortitkin.
        4. Jumalan jaottamia saastaisia eläimiä, kuten sikaa pidetään ruokana.
        5. Jeesuksen toisen tulemisen jouduttaminen. Jumala on säätänyt ja määrännyt sen päivän, jona Hän on tuomitseva maailman vanhurskaudessaan, eikä sitä ihmisvoimin muutella.
        6. Seitsen vuotinen vaivanaika, samoin kuin salaisen tempauksen oppi, ennen Jeesuksen toista tulemista harhaa.
        7. tuhatvuotinen rauhan valtakunta maanpäällä on harhaa. Pyhät ovat 1000-vuotta taivaassa.
        8. Sielun kuolemattomuusoppi, samoin kuin ikuisen piinan oppi harhaa.
        9. Vauvakaste.
        10. Kehitysoppi.

        Ilmestyskirjan petoa ja tämän pedonmerkkiä ei suurin osa tunnista.

        Heti ku judet muuttaa Israeliin Jeesus tulee. Luet siis ilmestyskirjaa mikä on uudessa testamentissa kristittyjen kirja ja yksi osa siitä.Hienoa kannattaa kuitenkin muistaa jos ei ole itse kristitty tai kuuluu eriseuroihin että opetukset on erilaisia ja ei voi ymmärtää näitä jos ei opiskele.Helluntaissa kielletään KASTAMASTA lapsia se on ikävää mutta näin on.On uskontoja missä on sekoitusta eri uskonnoista.On lahjoja joissa pidetään jotain opinkohtaa ainoana muu jää sivuun.Pedonmerkkiset ihmiset kieltää tämän oikean ihmiseksi syntyneen pojan Jeesuksen siitä ne tuntee myös peto pilkkaa.Samoin pedon tuntee pahoista teoista ilkeydestä se on ilkeä.Kuten tiedämme Jeesuksen omilla on asioita kuten ilo rakkaus ystävällisyys mitä pedoilla ei ole.Käsky pitää pojan Jeesuksen usko ei tietysti ole petojen usko eikä käsky.Tämä Ilmestyskirjan näkijä näki Jeesuksen ilmestyksessä ja siitä tämä kertoo et voi ymmärtää sitä.


      • Anonyymi
        1234567--- kirjoitti:

        Harhoista puheenollen. Kyllä harhoja riittää. Tässäpä muutamia.

        1. Monet julistavat, että sapatti ei kuulu enää Uudenliiton kristityille. Kalenterissa harhautettiin: Sunnuntai viikon ensimmäinen päivä, muutettiin viikon seitsemänneksi päiväksi v. 1973.
        2. Naisista tehtiin pappeja/pastoreita Raamatun vastaisesti.
        3. Homo ja lesboliitot ovat laajalti hyväksyttyjä, samoin kuin abortitkin.
        4. Jumalan jaottamia saastaisia eläimiä, kuten sikaa pidetään ruokana.
        5. Jeesuksen toisen tulemisen jouduttaminen. Jumala on säätänyt ja määrännyt sen päivän, jona Hän on tuomitseva maailman vanhurskaudessaan, eikä sitä ihmisvoimin muutella.
        6. Seitsen vuotinen vaivanaika, samoin kuin salaisen tempauksen oppi, ennen Jeesuksen toista tulemista harhaa.
        7. tuhatvuotinen rauhan valtakunta maanpäällä on harhaa. Pyhät ovat 1000-vuotta taivaassa.
        8. Sielun kuolemattomuusoppi, samoin kuin ikuisen piinan oppi harhaa.
        9. Vauvakaste.
        10. Kehitysoppi.

        Ilmestyskirjan petoa ja tämän pedonmerkkiä ei suurin osa tunnista.

        Harhoista puheen ollen: koko kristinuko on harhaa ja suurta kusetusta oli lahko mikä tahansa. Jeesus jätti palaamatta. Raamatun tarinoissahan se vakuutti palaavansa vielä kuulijoidensa nähden.


      • 1234567---

        Jumalan opetus sapatista. Jumala kirjoitti sapattikäskyn omalla sormellaan kivitauluihin MUISTA ! Siis muista pitää sapatti pyhänäpäivänä.


      • Anonyymi
        1234567--- kirjoitti:

        Jumalan opetus sapatista. Jumala kirjoitti sapattikäskyn omalla sormellaan kivitauluihin MUISTA ! Siis muista pitää sapatti pyhänäpäivänä.

        Näin pääsiäisen-aikaankaan, ei kunnioiteta Jumalan antamaa sapattia, vaan sapatti luokitellaan arkipäiväksi. Tämä on häpeällistä.
        Pyhäksi käy, perjantai, sunnuntai, maanantai.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin pääsiäisen-aikaankaan, ei kunnioiteta Jumalan antamaa sapattia, vaan sapatti luokitellaan arkipäiväksi. Tämä on häpeällistä.
        Pyhäksi käy, perjantai, sunnuntai, maanantai.

        1234567---

        Ei ole muutosta tapahtunut vieläkään !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole muutosta tapahtunut vieläkään !

        No ei kyllä ooooo !!!!!


      • Anonyymi
        1234567--- kirjoitti:

        Jumalan opetus sapatista. Jumala kirjoitti sapattikäskyn omalla sormellaan kivitauluihin MUISTA ! Siis muista pitää sapatti pyhänäpäivänä.

        Kuule siinailla mooseksesta on tuhansia vuosia matkaa tähän päivään että nykyaikaa eletään kuten on autot vai millä autolla Mooses ajeli Siinain vuorella!! Älä varasta käskyn olet sinäkin rikkonut.Älä tee huorin....Bordellit pyörii kasinot baarit.Et voi uskoa Jeesuksen olleen luvattu Messias joten muuta Arabiaan kivittämäån siellä asuvia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin pääsiäisen-aikaankaan, ei kunnioiteta Jumalan antamaa sapattia, vaan sapatti luokitellaan arkipäiväksi. Tämä on häpeällistä.
        Pyhäksi käy, perjantai, sunnuntai, maanantai.

        1234567---

        Olet valehtelija oikein. Kuin saatana valheen pääpomo. Pääsiäinen on kokonaan kristityillä pyhää aikaa rukouksen ja muun monta päivää nyt rikoit Mooseksen käskyn taas älä sano kirjoita väärää todistusta.....et voi valehdella toisista kokoajan !


    • Anonyymi

      Uutinen COP27- ilmastokonferenssista, jossa maailman johtavat tahot pyrkivät löytämään ratkaisuja ilmaston lämpenemisen estämiseen. Paavi Franciscus lähetti terveisensä kokoukseen ja muistutti osallistujia ajatuksestaan SUNNUNTAIN ASETTAMISESTA KOKO MAAILMAN LEPOPÄIVÄKSI MAAILMAN PELASTAMISEKSI.

      • Anonyymi

        Paavi todellakin muistuttaa, aina silloin tällöin. Seuraajia riittää.


        Kotimaa24. 3.8.2014. Paavin kymmenen ohjetta onneen. 5:des ohje: Pyhitä lepopäivä, sunnuntai on perheen aikaa.

        Jumala muistuttaa sapatistaan "MUISTA" Jumalan antama sapatti, lauantai, viikon seitsemäspäivä kuuluu Uuden Liiton kristityille pyhäpäiväksi. Pyhyys ja siunaus on sapatin yllä, koska sapatti on Jumalan siunaama ja pyhittämä päivä.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paavi todellakin muistuttaa, aina silloin tällöin. Seuraajia riittää.


        Kotimaa24. 3.8.2014. Paavin kymmenen ohjetta onneen. 5:des ohje: Pyhitä lepopäivä, sunnuntai on perheen aikaa.

        Jumala muistuttaa sapatistaan "MUISTA" Jumalan antama sapatti, lauantai, viikon seitsemäspäivä kuuluu Uuden Liiton kristityille pyhäpäiväksi. Pyhyys ja siunaus on sapatin yllä, koska sapatti on Jumalan siunaama ja pyhittämä päivä.

        1234567---

        Paavi ei ottanut huomioon Israelia. Muistutti, vaan sunnuntain asettamisesta, koko maailman lepopäiväksi, maailman pelastamiseksi.

        2.Moos.31:13. Puhu Israelilaisille ja sano: PITÄKÄÄ MINUN SAPATTINI, SILLÄ SE ON MERKKINÄ MEIDÄN VÄLILLÄMME, MINUN JA TEIDÄN SUKUPOLVESTA SUKUPOLVEEN, TIETÄÄKSENNE, ETTÄ MINÄ OLEN HERRA, JOKA PYHITÄN TEIDÄT.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paavi ei ottanut huomioon Israelia. Muistutti, vaan sunnuntain asettamisesta, koko maailman lepopäiväksi, maailman pelastamiseksi.

        2.Moos.31:13. Puhu Israelilaisille ja sano: PITÄKÄÄ MINUN SAPATTINI, SILLÄ SE ON MERKKINÄ MEIDÄN VÄLILLÄMME, MINUN JA TEIDÄN SUKUPOLVESTA SUKUPOLVEEN, TIETÄÄKSENNE, ETTÄ MINÄ OLEN HERRA, JOKA PYHITÄN TEIDÄT.

        1234567---

        Aivan oikein - sapatti on Jumalan ja israelilaisten välille solmittu merkki, yksi vanhan liiton merkeistä.

        Kristityt juhlistavat uutta liittoa ja sen suurinta merkkiä - Jeesuksen ylösnousemusta, joka tapahtui sunnuntaina, viikon ensimmäisenä päivänä.

        -DeadManWalks


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paavi todellakin muistuttaa, aina silloin tällöin. Seuraajia riittää.


        Kotimaa24. 3.8.2014. Paavin kymmenen ohjetta onneen. 5:des ohje: Pyhitä lepopäivä, sunnuntai on perheen aikaa.

        Jumala muistuttaa sapatistaan "MUISTA" Jumalan antama sapatti, lauantai, viikon seitsemäspäivä kuuluu Uuden Liiton kristityille pyhäpäiväksi. Pyhyys ja siunaus on sapatin yllä, koska sapatti on Jumalan siunaama ja pyhittämä päivä.

        1234567---

        Pelastaako joku viikonpäivä sun sielun kun kuolet ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paavi ei ottanut huomioon Israelia. Muistutti, vaan sunnuntain asettamisesta, koko maailman lepopäiväksi, maailman pelastamiseksi.

        2.Moos.31:13. Puhu Israelilaisille ja sano: PITÄKÄÄ MINUN SAPATTINI, SILLÄ SE ON MERKKINÄ MEIDÄN VÄLILLÄMME, MINUN JA TEIDÄN SUKUPOLVESTA SUKUPOLVEEN, TIETÄÄKSENNE, ETTÄ MINÄ OLEN HERRA, JOKA PYHITÄN TEIDÄT.

        1234567---

        Jeesus on pyhittänyt kristityt olkaa pyhät ja pyhät päivät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan oikein - sapatti on Jumalan ja israelilaisten välille solmittu merkki, yksi vanhan liiton merkeistä.

        Kristityt juhlistavat uutta liittoa ja sen suurinta merkkiä - Jeesuksen ylösnousemusta, joka tapahtui sunnuntaina, viikon ensimmäisenä päivänä.

        -DeadManWalks

        ✝️✝️✝️✝️✝️✝️lunastus ristillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paavi ei ottanut huomioon Israelia. Muistutti, vaan sunnuntain asettamisesta, koko maailman lepopäiväksi, maailman pelastamiseksi.

        2.Moos.31:13. Puhu Israelilaisille ja sano: PITÄKÄÄ MINUN SAPATTINI, SILLÄ SE ON MERKKINÄ MEIDÄN VÄLILLÄMME, MINUN JA TEIDÄN SUKUPOLVESTA SUKUPOLVEEN, TIETÄÄKSENNE, ETTÄ MINÄ OLEN HERRA, JOKA PYHITÄN TEIDÄT.

        1234567---

        Kuule Israel sä elät kuin museossa mutta 12 sukuntaa ja haarat niistä on tehnyt syntejä sä unohdat kokonaan sun synnit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paavi todellakin muistuttaa, aina silloin tällöin. Seuraajia riittää.


        Kotimaa24. 3.8.2014. Paavin kymmenen ohjetta onneen. 5:des ohje: Pyhitä lepopäivä, sunnuntai on perheen aikaa.

        Jumala muistuttaa sapatistaan "MUISTA" Jumalan antama sapatti, lauantai, viikon seitsemäspäivä kuuluu Uuden Liiton kristityille pyhäpäiväksi. Pyhyys ja siunaus on sapatin yllä, koska sapatti on Jumalan siunaama ja pyhittämä päivä.

        1234567---

        OLETKO TEHNYT PAHAA KRISTITYILLE JOILLA ON JEESUKSEN TODISTUS JA VOITELU PYHÄLTÄ. myllynkivi....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ✝️✝️✝️✝️✝️✝️lunastus ristillä.

        Jeesus sanoi: Sapatti on asetettu ihmistä varten.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesus sanoi: Sapatti on asetettu ihmistä varten.

        1234567---

        Jatkan.
        Kuuntelin TV seiskasta Helluntailaisjulistajien keskustelua Paavo Järvisen johdolla. Heitä oli neljä koolla. Heille tuli puheeksi sapatti. Martti Ahvenainen sanoi: Uuden Liiton sapatti ei ole edes lauantai. He olivat saman henkisiä.

        Jumalaa kunnioittamaton henki ei yhdy tähän sapatti virteen.

        PSALMI 92, YLISTYSLAULU VANHURSKAAN JUMALAN KUNNIAKSI. . . . .VIRSI, SAPATINPÄIVÄ-LAULU. . . . HYVÄ ON HERRAA KIITTÄÄ JA VEISATA KIITOSTA SINUN NIMELLESI, SINÄ KORKEIN.

        1234567---


    • Anonyymi

      Miten niin tuleva? Sinnuntai on ollut pyhäpäivä aika kauan.

      • Anonyymi

        Adventisti ylifariseus_1:sen hyvin ymmärrettävää, hänen kirjoituksensa. Sunnuntai pedonmerkki. Pedon muuttama lepopäivä on ollut pedonmerkkinä siitä alkaen kuin se on ollut katolisen vallan tunnusmerkki, eli alusta asti. Tuomioiden julistaminen on eri asia, kuin merkin aikaansaaminen paavin toimesta keskiajoista lähtien, mutta merkki säilyy muuttumattoma ajan loppuun saakka.

        1234567---


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1486
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1243
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe