Voiko Melleriä verrata Bileamiin? Vai

entä-P-Jalovaara

onko Mellerillä ahneuteen taipunut sydän. onko hän jo hylännyt suoran tien ?
2 Pt 2:15
"He ovat hyljänneet suoran tien,
ovat eksyneet
ja seuranneet Bileamin,
Beorin pojan,
tietä,
hänen,
joka rakasti vääryyden palkkaa".
Kuuntele Mauri Viksten raamattutunti Bileam ja Aasintamma ja vastaa sen jälkeen!

https://www.youtube.com/watch?v=8pwwPHYvsIw

13

389

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jobinpostia

      Melleri bogi 29:11.2013. "Joka tuntee minut ja talouskäsitykseni, tietää että raha on minulle suuresti pyhä".

    • Tämä-panee-miettimään

      Suunnilleen noin toimi myös Jeesuksen aikainen rahastonhoitaja Juudas Iskariot ja ahneus johti oman opettajansa kavaltamiseen, joten ahneus on kuin onkin epäjumalanpalvelusta.
      Joh 12:6 "Mutta tätä hän ei sanonut sen tähden, että olisi pitänyt huolta köyhistä, vaan sentähden, että hän oli varas ja että hän rahakukkaron hoitajana otti itselleen, mitä siihen oli pantu."
      Apt 1:18 "Hän hankki itselle pellon väärinteon palkalla, ja hän suistui alas ja pakahtui keskeltä, niin että kaikki hänen sisälmyksensä valuivat ulos".
      Näin Juudas Iskariot kuoli
      Ei siis kaikki ole kultaa joka kiiltää.

    • Voihanvitalis

      Pasi Turunen blogi 10.11.2017. Mies tappoi 26 ihmistä kirkossa Teksasissa - Missä oli Jumala? Vastaus tähän: Jumala oli Raamatun kansien välissä.

      • Siunaa-Jeesus

        Hes 18:20-> "Poika ei kanna isän syntivelkaa, eikä isä kanna pojan syntivelkaa. Vanhurskaan ylitse on tuleva hänen vanhurskautensa, ja jumalattoman ylitse on tuleva hänen jumalattomuutensa.

        Ja jos jumalaton kääntyy pois kaikesta synnistänsä, mitä hän on tehnyt, ja noudattaa kaikkia minun käskyjäni ja tekee oikeuden ja vanhurskauden, hän totisesti saa elää; ei hänen ole kuoltava. Ei yhtäkään hänen synneistänsä, jotka hän on tehnyt, muisteta; vanhurskautensa tähden, jota hän on noudattanut, hän saa elää. Olisiko minulle mieleen jumalattoman kuolema, sanoo Herra, Herra; eikö se, että hän kääntyy pois teiltänsä ja elää?

        Ja jos vanhurskas kääntyy pois vanhurskaudestansa ja tekee vääryyttä, tekee kaikkien niiden kauhistusten kaltaisia, joita jumalaton tekee - saisiko hän tehdä niin ja elää? Ei yhtäkään hänen vanhurskasta tekoansa, jonka hän on tehnyt, muisteta. Uskottomuutensa tähden, johon hän on langennut, ja syntinsä tähden, jota on tehnyt, niiden tähden hänen on kuoltava. Ja vielä te sanotte: 'Herran tie ei ole oikea.' Kuulkaa siis, te Israelin heimo! Minunko tieni ei olisi oikea? Eikö niin: teidän omat tienne eivät ole oikeat!

        Jos vanhurskas kääntyy pois vanhurskaudestansa ja tekee vääryyttä, sentähden hänen on kuoltava; vääryytensä tähden, jota on tehnyt, hänen on kuoltava.

        Ja jos jumalaton kääntyy pois jumalattomuudestaan, jota on harjoittanut, ja tekee oikeuden ja vanhurskauden, hän säilyttää sielunsa elossa. Koska hän näki ja kääntyi pois kaikista synneistänsä, joita oli tehnyt, hän totisesti saa elää; ei hänen ole kuoltava. Mutta Israelin heimo sanoo: 'Herran tie ei ole oikea.' Minunko tieni eivät olisi oikeat, te Israelin heimo? Eikö niin: teidän omat tienne eivät ole oikeat!

        Niinpä minä tuomitsen teidät, te Israelin heimo, itsekunkin hänen teittensä mukaan, sanoo Herra, Herra. Kääntykää, palatkaa pois kaikista synneistänne, ja älköön syntivelka tulko teille lankeemukseksi. Heittäkää pois päältänne kaikki syntinne, joilla te olette rikkoneet, ja tehkää itsellenne uusi sydän ja uusi henki. Ja minkätähden te kuolisitte, Israelin heimo? Sillä ei ole minulle mieleen kuolevan kuolema, sanoo Herra, Herra. Siis kääntykää, niin te saatte elää."

        https://www.youtube.com/watch?v=6uk87EbqN6Y


    • Anteeksi-vaan

      Joh 12:4->"Silloin sanoi yksi hänen opetuslapsistaan, Juudas Iskariot, joka oli hänet kavaltava: "Miksi ei tätä voidetta myyty kolmeensataan denariin ja niitä annettu köyhille?" Mutta tätä hän ei sanonut sen tähden, että olisi pitänyt huolta köyhistä, vaan sentähden, että hän oli varas ja että hän rahakukkaron hoitajana otti itselleen, mitä siihen oli pantu.
      Joten Mellerin ja Jalovaaran raha jutut viittaa Juudas Iskariotin asenteisiin.

    • Ei.mellerismiä
    • näin-on-kirjoitettu-

      Melleri ei suinkaan ole eronnut kirkosta, koska kirkon piirissä saa vapaasti toimia Leo ja Jalovaara toimia suhteellisen vapaasti.
      Totta on, että Jeesus on lain loppu jokaiselle, joka uskoo. Mutta me kaikki joudumme tekemään tilin tekojemme mukaisesti oikein, tuona päivänä ei auta edes kasteen-armo eikä kummit.

      2.Kor 5:20 "Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa." ja sen jälkeen Apt. 2:38 "Niin Pietari sanoi heille: "Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan."

    • Jobinpostia

      Siellä taas vedätystä Patmoksen sivulla. Koskahan virhe tulee, pankkisivulle?

    • Luetunymmärtäminen

      Youtubessa - Kokous: Mitä Saatana Aikoo Millenniumin Vaihteessa - Ja Millä Tempausmorsian Yllättää?

      Kohdasta 1:16:30

      Muistatteko vuonna 1993 kun Clintonista oli tullut presidentti ja tehnyt Janet Renosta oikeusministerin, joka taistelemalla taisteli että kristityt menettäisivät äänioikeuden Floridassa. Hän on itse todennut, että kristillisyys on mielisairaiden touhua, koska he ovat tuominneet hänen lesbosuhteensa. Teksasissa tapahtui verilöyly, adventistiliikkeestä lähtenyt ryhmä - David Koresh opetuslapsineen joutuivat poliisitoimien kohteeksi, sillä seurauksena että heidät poltettiin eläviltä Wacon-keskuksessa.

      On väitetty että piiritetyt itse sytyttivät. Iltalehti 6.9.1999 "Liittovaltion poliisi valehteli tulihelvetin tapahtumista". Tankit ajoivat läpi seinien. Tankit sytyttivät tuleen tämän puisen keskuksen. Nyt alkavat dokumentit tihrua julkisuuteen yksi toisensa jälkeen. Kokeiltiin millä tavalla fundamentalistikristityt reagoivat, kun jotkut heikäläisten kaltaiset tuhotaan tällä tavalla.

      Missä vaiheessa heidät tuhottiin? Siinä vaiheessa kun Koresh sanoi, että hänelle on selvinnyt Ilmestyskirjan seitsemännen sinetin salaisuus. Hän pyytää yhtä asiaa, hän avaa ovet, hän antaa poliisin tulla mutta hän haluaa julistaa radion kautta ääneen mikä on Ilmestyskirjan seitsemännen sinetin sisältö hänen ymmärryksensä mukaan. Kaikki oli valmista. Jos hän olisi saanut 30 minuuttia radioaikaa, ovet olisi avattu ja ihmiset olisivat olleet vapaita.

      Koresilta kiellettiin oikeus välittää jo nauhalle pistetty sanoma, joka oli jo päätynyt radio ja TV asemien tietoisuuteen. Reno ja Clinton kielsivät, ei sanaakaan tämän miehen julistuksesta saa lähettää ulos. Ja kun tätä ei sallittu, niin Koresh sanoi, että porttimme pysyy suljettuina, me rukoilemme täällä ja me katsomme miten Jumala puuttuu asioihin. Ennen kuin mitään ehti tapahtua, liittovaltion tankit ryntäsivät. Nyt on paljastunut, että kellaritilat joissa oli vain naisia ja lapsia suojassa, niin joukot ampuivat Vietnamin sodassa käytettyjä tulisia raketteja saadakseen nämä ovet sulatettua ja saadakseen poltettua elävältä nämä naiset ja lapset.

      • Luetunymmärtäminen

        Wikipediasta kannattaa lukea asioita mitä Meller ei kertonut ja mitä kertoi, on karkeaa vääristelyä.


    • Ollaanpa-tarkkana

      No tuo on Adventisti liikkeen lieveilmiö juttuja.
      Samanlaisia juttuja löytyy myös lut kirkon piiristä virkaheitto pappien toimesta esim. Afrikasta.

    • Luetunymmärtäminen
    • KatsokaaUutisia

      Tapan Mellerin 4.4.2018. Hän on pilkannut uskoani jo tarpeeksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1841
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1769
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      115
      1721
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1557
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1538
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      23
      1436
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1415
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1232
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe