Arto Satosella J Ä R J E T T Ö M Ä T tulot!!!

karkunhannu

Satosen Artolle aivan käsittämättömät tulot, köyhä ei voi kuin haaveilla ja mennä Levorantaan hakeen velkaista foortia, jotta pääsee taas töihinsä, velkojaan maksamaan. Artolle siis ansiotuloa 116 910 euroa, pääomatuloa 124 508 euroa ja tuloja yhteensä aivan järisyttävät 241 418 euroa!!!!

Ja tällaisella miehellä on rahkeita vaatia palkkojen alennuksia mm. köyhille siivoojille mukamas Kikyn muodossa! Kyllä taas yöunet meni!

23

3278

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiOnnistuTyhmältä

      Ja kaiken kukkuraksi nuo tulot on suurimmaksi osaksi kerätty tavis veronmaksajilta. Tehkääpä sama perässä jos pystytte.

      • ÄlyäKehiin

        No ei se onnistukaan tyhmältä ja seuraavan nimimerkin Puolet köyhille, koska kirjoittaessaan tänne pitää olla älyä ja viisautta ymmärtää että eihän asiat näin ole kun te arvon nimimerkit ohessa väitätte? Ensinnäkään mitä tarkoittaa, että mainittu henkilö on kerännyt tulonsa tavis veronmaksajilta? Omistaessaan kiinteistöjä ja tehden niiden kanssa bisnestä, miten siinä voi kerätä tulojaan taviksilta? Totta maar jos joku vuokraa ko. henkilöltä jotain, niin vuokraahan siitä pitää maksaa? Vuokran tai muun vastikkeen suuruus on sopimuskumppaneiden keskinäinen asia. Toisaalta jos ko. henkilön ansiotulot eduskuntatyöstä maksetaan verovaroista, niin kaikkien muidenkin kansanedustajien palkathan maksetaan myös verovaroista? Niin köyhän kommariedustajan kuin kokkariedustajankin? Mitä erikoista siinä sitten on? Nimimerkille ohessa joka kysyy että miksei miksei kohdehenkilö jaa tuloistaan 50 prosenttia paikkakunnan vähäosaisille, sairaille ja työttömille, niin näinhän hän tekeekin? Et vain osaa ymmärtää, että hän näin tekee? Eli jos ansaitsee kaikkiaan vuodessa lähes 250 tuhatta euroa, niin varmasti maksaa veroja siitä yli 100 tuhatta! Näillä rahoilla, kunnallisvero-osuudella siitä, varmasti tekee paljon hyvää paikkakunnan hyväksi. Näin tekee kaikki muutkin hyvätuloiset osaltaan. Saamme me köyhät ja vähäosaiset erilaisista palveluista nauttia rikkaiden ohella. Oma verokertymäni eläkeläisenä ollee n. 3000 e vuodessa. Ei sillä summalla paljoa yhteiskuntaa rakenneta, eikä sen toimintoja ylläpidetä? Ja lopuksi, ei kukaan voi vaatia että hyväosainen antaisi omaisuudestaan joka vuosi 10 prosenttia tai mitään tosta vain suoraan köyhemmille? On sen omaisuuden hankkimiseenkin monella mennyt koko ikä ja töitä on tullut tehdyksi ihan valtavalsti sen saavuttaakseen. Ei sitä patjalla maaten ole voinut hankkia, työttömänä. Toki joku hyväosoinen on saanut myös perintöjä osakseen, mutta veron niistäkin on joutunut ajallaan maksamaan? Että ei nää asiat ihan niin yksinkertaisia ole kuin yksinkertaisella ajatuksella joku tavis ajattelee? Itse sen köyhempänäkin ymmärrän, mutta omillaan toimeen tullaan ja elellään.


      • Manisukko

        Satonen on AKTIIVIMALLI kansanedustaja. Siis ulos eduskunnasta. Pärjää kyllä omillaan on nimittäin sellainen porvarirosvo.


      • KOK.vie.nahatkin.selästä

        TOTTA !! jo riittää tämä köyhien kiusaaminen.


      • Anonyymi
        Manisukko kirjoitti:

        Satonen on AKTIIVIMALLI kansanedustaja. Siis ulos eduskunnasta. Pärjää kyllä omillaan on nimittäin sellainen porvarirosvo.

        Älkää kadehtiko?Jokainen voi yrittää.


    • Puolet-köyhille

      Jos Satosen Arto olisi reilu jätkä, niin se ilmoittaisi että se jakaa 50% omaisuudestansa Sastamalan alueen vähävaraisille ja sairaille. Epäilen silti vahvasti että Satonen puolia menee antamaan pois koskaan.

      Mutta jos se antaisi edes 10% verran omistansa vähäosaisille ja työttömille, niin silloin nostaisin reilusti hattua Satoselle, kun kadulla vastaan tulee.

      Nykyään en nosta, koska epäilen että se on istunut Sastamalan ja Vammalan Valtuustossa ja rakennuslautakunnissa pelkästään sen takia, että saa tiskin alta kelmeiltyä hämärillä tonttikaupoilla itselleen valtavat voitot.

      • oivoivoi

        Mikä estää sinua antamasta vastaavaa prosenttisummaa, kyllä pienikin määrä kelpaa?


    • kaappi.miehet

      Kokoomusta ei saisi IKINÄ päästää hallitukseen. Satonen on riistäjä nro1.

      • Köyhiä-nylkeen

        Petteri Orpo on seuraavan hallituksen pääministeri. Omassa rahasäiliössänsä seteleissä kylpevä ja kieriskelevä Arto Satonen nostetaan sinne hallitukseen Rahaministeriksi.


      • Hyvääkeskinkertaisuutta
        Köyhiä-nylkeen kirjoitti:

        Petteri Orpo on seuraavan hallituksen pääministeri. Omassa rahasäiliössänsä seteleissä kylpevä ja kieriskelevä Arto Satonen nostetaan sinne hallitukseen Rahaministeriksi.

        Ei tule Artosta ministeriä milloinkaan. Suurin ongelma liittyy rajoittuneeseen kykyyn artikuloida sanomisensa. Kokoomuksella on vara valita huippuihmisiä huipputehtäviin. Viime vaaleissa oli hänen eduskuntaan pääsykin hilkulla.

        Eikä olisi rahamieskään eikä senaattori ilman isänsä aikaansaamia hyviä lähtökohtia.


      • Tiedonantaja.fi
        Köyhiä-nylkeen kirjoitti:

        Petteri Orpo on seuraavan hallituksen pääministeri. Omassa rahasäiliössänsä seteleissä kylpevä ja kieriskelevä Arto Satonen nostetaan sinne hallitukseen Rahaministeriksi.

        Se on totuus, Että kokoomusta ei saisi ikinä päästää hallitukseen.


    • järjetöntä

      Miksi Arto sitten haalii itselleen kauheita omaisuuksia? Miksi hän huutaa, että työläisiltä pitää saada kaikki edut poijes? Miksi Arto ei anna puolia tuloistaan köyhille, niinkuin Jeesus käski antaa toisen ihokkaan sille jolla ei ihokasta ole!

      Väitän, että Arto ei anna ihokasta kenellekään, vaikka hällä olisi niitä miljoona!

      • Arton.rouva

        Arto vaan örisee, ja simputtaa köyhiä. Ja käy äijänkivellä..


      • mulkosilmä

        Tässä vielä lisää pohjustusta:

        https://www.iltalehti.fi/asuminen/a/2012121816467966

        https://www.is.fi/asuminen/art-2000000568732.html

        https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/han-ajattelee-etta-pakkohan-jonkun-on-katsoa-peraan-kun-muuten-taalla-elettaisiin-kuin-pellossa-kerrostalokyttaaja-kokee-olevansa-hyvin-vastuullinen-henkilo-200698974


    • 1onni

      Ja on ollut ajamassa aluesairaalan alasajoa.

      • rattipää

        En ole huomannutkaan, pitää käydä katsomassa. Minne ja miten se ajettiin?


    • Anonyymi

      Köyhä mikä köyhä, sossun luukulle vaan

    • Anonyymi

      Arto & kumpp ovat kovasti paheksuneen valtion velkaantumista. Melkoisen tekopyhää toimintaa, kun huomioi Artonkin tulojen olevan lähtöisin suurimmalti osin verottajan/valtion pussista.

      Lisäarvoa jollekin objektille Arto teki viimeksi joskus 80-luvulla, kun lämmitti lihapiirakoita isänsä hankkimalla grillillä.

      • Anonyymi

        Artsi kirjoitti noista makkarabisneksistänsä kirjankin, jossa tarjotaan talouden ohjeita helposti ymmärrettävässä muodossa.
        https://aijaa.com/K8V7tg

        Työn Linja on juuri sellainen teos, jonka voi ajatella Suomen työministerin kirjoittamaksi.

        Kokoomuksella on työministerin salkku seuraavassa hallituksessa. Pienen pieni toivonkipinä on olemassa, että Artsi kuitenkin saisi sen salkun.


    • Anonyymi

      Jos joku on kade vauraille niin eikö olisi viisasta ryhtyä itse vauraaksi?

      Suomi on vapaa maa yrittää joten hopi hopi.

      Jakos et ole suurta perintöä saanut niin vuka vanhemmissa. Sinne valittamaan ja syyttämään.

    • Anonyymi

      täysin järjetön ajatusmalli tällä herra satosella

    • Anonyymi

      Onko Arto itse tehnyt tarpeeksi ollakseen vauras? Hän vain nauttii perinnöistä ja vaurastuu meidän kaikkien kustannuksellamme. Jos Arto oli oikeasti Sastamalan asialla - hän perheettömänä voisi antaa pääomatulonsa kaupungille, joka rakentaisi iloksemme sen uimahallin, jonka kaupunkimme nero, Kari Kaaja meille lupasi.

      Mutta ei, niin ei - paha ei paljostaankaan anna. Pannaan honotellen ja suhauttaen.

      • Anonyymi

        Ei kaikki omaisuudellaan mitään teekään. Omaisuus vain on ja sen olemassaolosta nautitaan. On kiva katsella tiliensä saldoa. Arto on piakkoin kuusikymppinen ja siinä vaiheessa on isommat tekemiset jo tehty. Joidenkin tekemiset näkyy ja hyödyntää yhteiskuntaa. Joku toinen sijoittaa varojaan piilossa kulissien takana ja yrittää maksimoida sen karttumisen.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8116
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2492
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2223
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      18
      1876
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1634
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1469
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1435
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1143
    Aihe