Huutokauppa huijari

Heli ja Aki, eikö hävetä huijata ihmisiä. Itse tunnen joka kerta suurta myötähäpeää kun huijaatte ihmisiä. Viime jaksossa Mikkeliläinen nainen toi pihaanne hyvät tavarat. Sokeakin näki että rahanarvoista tavaraa oli reilusti. Tarjosit tavaroista 120€ ja suostuit viimein maksamaan 150€. Sait tavaroista 555€ Lieko edes myit vielä kaikkea..

Myynti palkkiosi oli siis 72.97% Nainen sai bensarahat Mikkeli-hirvaskangas-Mikkeli ja pullakahvit nesteeltä...vitutukseen.
4
Ilmoita


57 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


En ole viimeistä jaksoa vielä katsonut, niin en tiedä millaisesta määrästä ja minkälaisesta tavarasta oli kyse.
Tietysti myyjä olisi voinut kuvata joka tavaran monesta suunnasta ja laittaa ilmoituksia huutonettiin/tori.fi tai johonkin vastaavaan.
Hieronut sitten kauppaa mahdollisten kiinnostuneiden kanssa tavara kerrallaan ja jos jotain menee kaupaksi miettii miten kaupat sovitaan, vienkö ostajalle, hakeeko ostaja, vai pakkaanko tavaran ja lähetän postissa.
Tällä tavalla hyvät tavara menee varmaankin suhtnopeesti kaupaksi, vähän huonompi ei.
Tällä tavalla myyden olisi myyjä varmaankin saanut tuon 555€

Nyt kerta kauppa heti helpolla 150, tai hirveä vaiva ja ehkä puoli-1 vuosi aikaa 555.
Jokainen itse valitsee.
Ilmoita
Ei kai se ole Helin tai Akin vika jos tyhmät maksaa, esim. 10€ arvoisesta kuparipannusta 100-200€
2
Ilmoita
Kauppa se on mikä kannattaa, mut kyll työlkin ellää!
1 VASTAUS:
Niin kai, mutta kun sitä työtä joutuu paiskii paljon enemmän pärjätäkseen.
+Lisää kommentti
Kaupankäynti on yksinkertaisuudessaan sitä, että ostat halvemmalla ja myyt kalliimmalla.
Ei ole pakko tuoda myytäväksi eikä ole pakko hyväksyä tarjousta.
Ilmoita
Huijari se on. Jopa itsekin sen myöntää kun kertoo että jos pöydällä on jotain arvokasta niin ei saa myyjälle näyttää edes ilmeillään.. Rehellisyys maan perii ja epärehellisyys metsätilat.
1 VASTAUS:
Jokainen ostaja huomatessaan arvokkaan tuotteen myytävän halvalla ei kerro tietoaan tuotteesta. Vai ilmoittaisitko itse myyjälle, että myyt liian halvalla?
+Lisää kommentti
Kyllä rehellinen ihminen maksaa käyvän hinnan. Katso esim ohjelmaa: Amerikan kovimmat keräilijät. Siinä nämä kaksi miestä ajaa pitkin poikin amerikan maata tuhansia ja tuhansia kilometrejä. Tavaraa ostaessaan tähtäävät n. 20-30% myynti voittoon.

A Palsanmäki itkee jos pitää käydä vaikka Helsingissä asti. A Palsanmäki on myös sanonut että voiton pitää olla 75% muuten ei pärjää.

Palsanmäkien tulot v. 2016 oli noin 350 000€
1 VASTAUS:
Joo--Amerikkalaiset keräilijät useinkin sanovat, että maksavat enemmän, jos myyjä on ehdottanut liian vähäistä hintaa . Kyllä niin arvostan heidän rehellisyyttään!
+Lisää kommentti
Kupletin juoni on siinä et ihmiset haluu töllöön. Palsamäen tehtävä on älyttää kameroiden edessä arastelevia ihmisiä, jotka joutuvat luopumaan alihintaan romppeiostaan.
Alkujaan jopa tappiokauppoja ja proenttimyyntiä tehnyt kauppias ei nykyisin sitä tee, ja sen myötä maku koko ohjelman suhteen on mennyt.

Suurimmantilin Palsamäet kuitenkin tekevät meklaroimalla huutokauppatilaisuuksissa ympärisuomea.
1 VASTAUS:
Tässähän mennään jo pikavippifirmojen tuottoprosentteihin. Olisikin syytä näin tv:ssä käytävään kaupankäyntiin sisällyttä klausuuli jossa myyjän osuus on sovitu kauppahinta ja takuu vähintään 50% kauppahinnasta. Näin estettäisiin väärinkäytökset ja todellisen arvotavaran alihinnoittelu.
Romujaan tosin ihmiset pääosin tuo, itse en ottaisi ilmankaan homeisia varastoissa lojuneita rytöjä.
+Lisää kommentti
Voi luoja näitä kateellisia ihmisiä, onko joku kieltänyt teiltä yrittämisen? Siitä vaan pankkiin hakemaan lainaa, luottotiedot vaan pitää olla tietysti kunnossa..
Ilmoita
Ei ole kieltänyt. Mutta huijaaminen pitäisi olla käsittääkseni kiellettyä Suomessa. Luottotiedot kunnossa, käyn töissä lähes joka päivä. Oliko muuta? Ainiin kateellinen...pitää ihan miettiä. No ei tullut mitään mieleen mistä olisin heille kateellinen. Suuremmat vuositulot kyllä, mutta minulla on sentään omanarvontuntoni tallella.
1 VASTAUS:
Huutokauppahan on aivan avointa, tiedät mitä sait ja mitä he saivat tuotteista.
Minusta suurta huijjausta on pikavipit, jotka on jostain syystä sallittu vaikka koronkiskonta on kielletty...
+Lisää kommentti
Heli huutaa arvokkaimmat tavarat ennotarjouksena, jos meinaa lähtee liian halvalla.. Tarjous on sen verran suuri, että huutokappaväellä menee luu kurkkuun..
1 VASTAUS:
No jos hönö porukka maksaa, siitä vaan. En oikein usko, että olisivat keksinet moisen kusetuksen, tai onhan heillä tuotantoyhtiö takana.
Kun porukka maksaa parin euron kuparipannusta "nimmareineen" satoja euroja
ja vielä ylpeänä esittelee kapista ostostaan, ovat ansainneet helppoheikkinsä. Parasta on kun tästä Markusta on tehty niin haluttava mies, siis millä lihaksilla. Hyvin keksitty että tämä mies saa naiset heikoiksi ja ninpistelemään.
Mitä ne naiset moisesta hakevat.
+Lisää kommentti
Ja Markku teetättää kaiken nikkaroinnin ulkopuolisella. Ehkä jonkin kalaverkko-kehys-hässäkän osaa tehdä.
Ilmoita
siinä formaatissa kusetetaan? Eikös noi ihmiset luovu tavaroista itse hyväksymäänsä hintaan? Jos joku myy kamppeensa kaverille, tai jollekkin meklarille, selkeästi alle markkinahinnan, niin eikö se ole peili sellaisia varten? Möisivät itte rojunsa. Meklari tekee tiliä tasan niin paljon kuin ostohinnan ja jälleenmyyntihinnan väliin jää verojen jälkeen, ei enempää.
Vaikuttais enempikin semmoiselta perisuomalaiselta kateudelta tuo aloitus.
Ilmoita
Heh heh. Mikä kauppa se kannattaa, jos maksaa saman mitä tavara maksaa. No korkeintaan maailman vanhin tavarakauppa
Ilmoita
Todellisuudessahan tuo ahne sika on vain suulas pelkuri, joka pelkää jopa lentokoneeseen menoa.
Juuri tuollaiset, joka paikan äänekkäät ylipainoiset pullamössöt, eivät osaa edes uida useimmiten. Sitten esitetään muka NIIN rempseää miehistä miestä.
:-D

Tämä röyhkeä silavakasahan ryöstää työkseen vain ihmiset ja tunnearvoiset kuolinpesät törkeällä alihinnoittelullaan ja myy ne sitten huimin voitoin.
Minua ainakin on aina inhottanut rahaa palvovat ahneet ihmiset, jotka pyrkivät rahallisesti hyötymään muiden ahdingosta/heikosta takoudellisesta asemasta
(mm. asianajajat, automyyjät, asuntovälittäjät, poliitikot, Palsanmäet jne. ).

Eli menisi tuokin törkeä äänekäs paskanjauhaja lenkille tai opettelisi jollain tapaa liikkumaan, ahneuden ja huijaamisen sijaan, ettei ole lähitulevaisuudessa pelkkä sairauskulujemme ja verovarojemme suurkuluttaja.
1
Ilmoita
Mitä tähän sannoo isoperseHeli?
2 VASTAUSTA:
No hulluhan se on joka ei tarjoa puolta
Heli on muodokas nainen. Göstan Sopivasti lihava laulu osuu kohdilleen. Mutta Aki on tyytyväinen niin ei se muille kuulu kun tykkää runsaammista muodoista.
+Lisää kommentti
Miksi Aki ja Heli eivät ota ennen huutokauppaa ostamistaan tavaroista pois sitä tavaraa, jonka haluavat itselleen. Esim. Katsoin ohjelmaa, jossa Heli huusi itselleen liilaa kristallikulhoa. Hinta nousi 500 euroon. Hölmöläisten hommaako? Vai saavatko jotain etua, kun kierrättävät tavaran kirjanpitoon.
Ilmoita
Yrittäjän pitää maksaa tuotostaan vakuutukset, verot, omat eläkemaksut (YEL), sosiaalikulut, kiinteistökustannukset, palkat, tässä tapauksessa hakukustannukset jne. Eli voitto ei ole puhdasta voittoa.
Yrittäjän jäädessä lomalle palkka ei juokse, toisin kuin palkansaajalla.
Ilmoita
Keksisi muutakin kuin "tehtiin hyvät kaupat". Törkeesti kusi silmään sitä parikymppistä poikaa joka möi kastelahjansa. Tarjoaisi jälkikäteen jotain jos tuotteella saakin huippuhinnan. Suorastaan valehtelee, kun väittää ettei voi joistakin tarjota enempää, kun niillä saa max 100e. Ja hups, saikin 400e. Luihua touhua.

Ei kiitos.
Ilmoita
Ei noilla hinnoilla ole mitään tekemistä reaalihintojen kanssa , perustuu ihan tv-linssiluteisiin , teennäistä huttua !
Ilmoita
Hommahan pyörii niin, että yrittäjä haalii tavaraa halvalla ja myy kalliimmalla. Käytetyn auton kauppakin ostaa jonkun kärryn muutamalla satasella sisään ja myy sen sitten muutamalla tonnilla eteenpäin. Ei sellanen putiikki kauaa pystyssä ole, jos tavaraa ostetaan kalliimmalla ja myydään halvalla eteenpäin. Esim. ostaa rannekellon 30 eurolla ja myy pois 17 eurolla. Kukaan niin hullu oo, että semmoseen tappiotouhuun lähtis. Ei, kyllä siitä pitää voittoa kertyä, jotta homma kannattaa ja että homma voi ylipäätään pyöriä.
Ilmoita
Minulla otti kyllä syrämmestä siinä jaksossa kun Kirsin kaverilta ostettiin pronssinen tuntematon sotilas patsas muutamalla eurolla ja myytiin eteen päin 750€. "Ei tiedetty että on niin arvokas" Olisivat reiluuden nimissä voineet antaa myyjälle pari sataa jäkikäteen niin kauppa olisi ollut edes lähellä reilua. Vaan eipä mitä, Aki ja heli pisti äkkiä hillot taskuun ja sanoi että voi voi! Kyllä vitutti! Vituttaa vieläkin.
1
Ilmoita
Kyllä tuossa hommassa pitää olla vaihtoautokauppiaan luonne. Ettei menetä yöuniaan vaikka kusee asiakasta silmään. Tärkeintä on se mitä saa viivan alle jäämään.
Ilmoita
Mitäs tyhmät suostuvat myymään niin naurettavan alhaisen tarjouksen mukaan. Aki osaa puhua niin että tavara tuntuu halvemmalta kuin on. Jos Hirvaskankaan huutokaupan hinnoittelu on tavaran lähtökohtainen hinta, se ei tarkoita että muualla siitä saisi saman verran. Aki osaa olla niin ilkeä ja röyhkeä että bisnes kannattaa. Jos hän sanoo että huutopaukassa tietystä tuotteesta saa muutaman kympin, se ei määrittele todellista hintaa. Ihmiset menevät niin helposti ansaan. Jättäisivät vain myymättä ja pitäytyisivät hinnassaan. Aki nyt tinkii vielä kahdesta eurostakin osan pois.
Ilmoita
Eikö kukaan itke, kun citymarket myy talvitakin lokakuussa 180 eurolla ja maaliskuussa saman takin 70 euron hintaan, eikä silloinkaan tappiokseen?

Nykyisin on myyjän helppo selvittää tavaran hinta netin kautta, eikä pidä luulla saavansa siitä samaa myydessään sen välittäjän, huutokauppiaan kautta.
1 VASTAUS:
Eikös sen saa maaliskuussa 30 eurolla. Kevätvaatteiden myynti alkaa jo tammikuussa ja kesävaatteiden huhtikuussa.
+Lisää kommentti
Kohta pitäisi alkaa uudet jaksot. Vielä löytyy huijattavia sekä heitä ketkä haluavat naamansa telkkariin.
1 VASTAUS:
Yks tyhmyyden osoitus on siinä, että menee naamoineen telkkariin näyttämään, että kuinka meikäläistä on hyvä huijata. Kun naama tulee tunnetuksi, niin kaikki alkaa huijata, kun tietävät, miten hyvä sitä on viedä kuin litran mittaa.
+Lisää kommentti
Ihme mutinaa täällä.
Kulut, verot ja kahden ihmisen palkka (Markku on varmaankin tukityöllistetty).
Kyllähän kaikki divaritkin tähtää siihen, että korkeintaan puolet myyntihinnasta maksetaan ostettaessa. Enempää ei voi maksaa, muuten ei tule tuottoa.

Kuparipannut kyllä tuottaa, uusimmassa jaksossa hinta 700€.

Se kyllä ihmetyttää kun alussa sanotaan, että kaikki myydään ilman pohjahintoja. Silti kaikkien alkuhinta on 5€.
1
Ilmoita
Se on aikamoista teatteria, jos on joku julkkis myymässä, niin Aki maksaa saitana ihmisenä enemmänkin kun tavalliselle tallaajalle.
Mutta röyhkeys ja hävyttömyys lyö tuossa ohjemassa kyllä aika usein silmille.
Ja en ymmärrä tuota Markun ihailua,, mun mielestä se on vähän ,, hitailla käyjä ja turhan jaarittelija.
Mutta jotkut ostavat vaikka koiranpaskaa jos pääsevät julkisuuteen ,,naurettavia rassukoita.
Ilmoita
Tällaista se on pihtarTällaista se on pihtariyrittäjän arki kun jotenkin pitäisi taloutta pyörittää. Mitäs tyhmät myyvät niin halvalla. Lähes kaikista ostetuista/tehdyistä kaupoista Aki nettoaa puolet enemmän myyntihinnasta. Mutta on kaverilla pokkaa ja röyhkeyttä tarjota tuhannen euron tavaroista satasen. Jättäisi vain kohteliaasti tarjoamatta mitään.iyrittäjän arki kun jotenkin pitäisi taloutta pyörittää. Mitäs tyhmät myyvät niin halvalla. Lähes kaikista ostetuista/tehdyistä kaupoista Aki nettoaa puolet enemmän myyntihinnasta. Mutta on kaverilla pokkaa ja röyhkeyttä tarjota tuhannen euron tavaroista satasen. Jättäisi vain kohteliaasti tarjoamatta mitään.
Ilmoita
Koskaan ei tiedä ketä pääsee huijaamaan ja siinä se on tämän jutun suola!

Toissa jaksossa myyntikatteet oli 100-300%
Reiluissa kaupoissa ne olisi n. 30-40%

Ahmed ahne.
2
Ilmoita
"Nyt on puolet eroa hintapyynnissä, saa nähdä jääkö kaupat tekemättä"

Joka jaksossa toivon että joku ei suostu myymään puolin ilmaiseksi vaan jättää myymättä jos huutokauppahuijarin ei suostu maksamaan käypää hintaa.
Ilmoita
Saa nähdä jääkö kaupat tekemättä.. Ei jäänyt, taaskaan,ilmaiseksi sai nuukamutteri tavarat ja myi ne 300% hinnalla

Miksi mä katson tätä?
Ilmoita
Tämähän pelle perustelee tavaran arvon kun Hirvaskankaan junttihuutokaupassa ei kukaan huuda tavaroille niiden todellista hintaa. Jos sanoo että tonnin tavaroista Hirvaskankaan pellehuutokaupasta saa sen 100 € niin myyjähän tämän tietenkin uskoo.
1
Ilmoita
Kaupanteot on sovittuja juttuja. Kukaan ei kuitenkaan hylkää Akin tarjouksia. Ne jotka hylkäävät, eivät päädy ohjelmaan asti.
Ilmoita
12 kielinen Ibanez. Tuollaisen kitaran myyntihinta on 70€..sanoi Aki ennen kuin osti tavarat pilkkahintaan.

Huutokaupassa kitaran hinta nousi 170€. Silloin Aki sanoi että hän veikkasi myyntihinnaksi 160€ ja sanoi vielä että kyllä hänkin jotain tietää hinnoista???

Mitä vittua?
1
Ilmoita
Akihan on suorastaan avokätinen verrattuna kivijalkahuutokauppoihin, joissa tonnin tavarasi muuttuu sataseksi. En vie niille huijareille enää koskaan mitään.
1
Ilmoita
Rikastuminen loppuu siihen kun ennakkotarjoukset ovat korkeintaan 10 euroa ja paikalla väki tarjoaa vitosen ilman kisailua. Montakohan nauhoitusta sen jälkeen tulisi ulos teeveestä?
Ilmoita
Tavaroiden todellista hintaa ei Hirvaskankaan huutokaupoissa mitata. Naurettavia huutoja. Esim. militariaa lähtee tuolta pikkahintaan. Kannattaa tuolta hakea halvat tavarat ja myydä ne eteenpäin moninkertaisilla voitoilla todellisille keräilijöille. Eräänkin militarian tuote Hirvaskankaan huutokaupassa myytiin parilla kympillä kun se asiantuntijan mukaan olisi todellisessa arvossaan toista tonnia.
1 VASTAUS:
Militariaa kyllä ostavat pilkkahintaan, mutta myyntihinta on ollut mielestäni kohdillaan. Taisi siellä kerran joku ss-puku tms. mennä reiluun alihintaan.

Kohteet on netissäkin hyvän aikaa ennen huutokauppaa, että kyllä keräilijät ne hyvin on löytänyt.
+Lisää kommentti
"inulla otti kyllä syrämmestä siinä jaksossa kun Kirsin kaverilta ostettiin pronssinen tuntematon sotilas patsas muutamalla eurolla ja myytiin eteen päin 750€. "Ei tiedetty että on niin arvokas" Olisivat reiluuden nimissä voineet antaa myyjälle pari sataa jäkikäteen niin kauppa olisi ollut edes lähellä reilua. Vaan eipä mitä, Aki ja heli pisti äkkiä hillot taskuun ja sanoi että voi voi! Kyllä vitutti! Vituttaa vieläkin."

Edelleen vituttaa, ei kai ne vaan kuvaa lisää tätä paskaa. Noh, jokuhan sitä vielä kai katsoo.
1 VASTAUS:
Saisi loppua koko touhu, huijausta ja ihmisten tavaroiden alentamista. Joku sanoikin, että ne militaria jutusta osti pilkkahintaan ja todella olikin arvokasta. En luota yhtään noihin hintoihin, rahastusta. En aio osaltani sitä mahdollistaa. Näkemiin sarja, tullut tiensä päähän.
+Lisää kommentti
Kuka tarkastaa että huijaako aki ennakkotarjousten kanssa..?

Jos myytävänä olisi esim akin mielestä noin 500€ arvoinen tuote.

Ennakko huutaja1 on laittanut tarjouksensa katoksi 450€

Ennakkohuutaja2 on tarjonnut 250€

Aki epäilee ettei sali huuda yli 250€ jolloi tuote myytäisiin 255€ .lla ennakkohuutaja1.lle

Silloin aki naputtaa ennen huutokauppaa koneella feikki huudon esim 400€ jolloin tuote myytäisiin ennakkohuutaja1.lle 405€.lla.

Niin aki hankkisi 150€ enemmän.

Vai onko muka niin ettei palsanmäet näe ennakkotarjousten summia ennen kuin tarjoaminen sulkeutuu.?

Eräässä jaksossa aki sanoi että tästä tuotteesta on tullut monta ennakkotarjousta. Että onko se ainoa tieto minkä saavat, että tarjouksia on tullut?
1 VASTAUS:
Luulisin, että Heli hoitaa yksinään nuo ennakkohommat, toimii siis huutajan edustajana, eikä Aki tiedä niistä ennakkohuudoista.
Ehkä Heli on sitten joskus tullut maininneekai, että jostain tavarasta on paljon niitä tullut.
+Lisää kommentti
"12 kielinen Ibanez. Tuollaisen kitaran myyntihinta on 70€..sanoi Aki ennen kuin osti tavarat pilkkahintaan.

Huutokaupassa kitaran hinta nousi 170€. Silloin Aki sanoi että hän veikkasi myyntihinnaksi 160€ ja sanoi vielä että kyllä hänkin jotain tietää hinnoista???"

Totta, katsoin juuri tällaisen jakson uusintana. Tässä jaksossa Heli myös osti jonkun tuotteen ennakkotarjoajan nenän edestä pois, olisi vissiin menny liian halvalla.
1 VASTAUS:
Myymätön tuote jää myyjän taseeseen. Mistä saavat paremman hinnan?
+Lisää kommentti
Turvat kiinni siellä Suomessa!
Ilmoita
Tässä näkee kuinka helposti huijattavissa on suomalaiset....
Ilmoita
Pakko ostaa halvalla ja kusta myyjiä silmiin, ei tuon tason bisneksen liikevaihto ole paljoa.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Huutokauppa huijari

Heli ja Aki, eikö hävetä huijata ihmisiä. Itse tunnen joka kerta suurta myötähäpeää kun huijaatte ihmisiä. Viime jaksossa Mikkeliläinen nainen toi pihaanne hyvät tavarat. Sokeakin näki että rahanarvoista tavaraa oli reilusti. Tarjosit tavaroista 120€ ja suostuit viimein maksamaan 150€. Sait tavaroista 555€ Lieko edes myit vielä kaikkea..

Myynti palkkiosi oli siis 72.97% Nainen sai bensarahat Mikkeli-hirvaskangas-Mikkeli ja pullakahvit nesteeltä...vitutukseen.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta