Huutokauppa huijari

Häpeä

Heli ja Aki, eikö hävetä huijata ihmisiä. Itse tunnen joka kerta suurta myötähäpeää kun huijaatte ihmisiä. Viime jaksossa Mikkeliläinen nainen toi pihaanne hyvät tavarat. Sokeakin näki että rahanarvoista tavaraa oli reilusti. Tarjosit tavaroista 120€ ja suostuit viimein maksamaan 150€. Sait tavaroista 555€ Lieko edes myit vielä kaikkea..

Myynti palkkiosi oli siis 72.97% Nainen sai bensarahat Mikkeli-hirvaskangas-Mikkeli ja pullakahvit nesteeltä...vitutukseen.

67

2546

Vastaukset

 • En ole viimeistä jaksoa vielä katsonut, niin en tiedä millaisesta määrästä ja minkälaisesta tavarasta oli kyse.
  Tietysti myyjä olisi voinut kuvata joka tavaran monesta suunnasta ja laittaa ilmoituksia huutonettiin/tori.fi tai johonkin vastaavaan.
  Hieronut sitten kauppaa mahdollisten kiinnostuneiden kanssa tavara kerrallaan ja jos jotain menee kaupaksi miettii miten kaupat sovitaan, vienkö ostajalle, hakeeko ostaja, vai pakkaanko tavaran ja lähetän postissa.
  Tällä tavalla hyvät tavara menee varmaankin suhtnopeesti kaupaksi, vähän huonompi ei.
  Tällä tavalla myyden olisi myyjä varmaankin saanut tuon 555€

  Nyt kerta kauppa heti helpolla 150, tai hirveä vaiva ja ehkä puoli-1 vuosi aikaa 555.
  Jokainen itse valitsee.

 • Ei kai se ole Helin tai Akin vika jos tyhmät maksaa, esim. 10€ arvoisesta kuparipannusta 100-200€

 • Kauppa se on mikä kannattaa, mut kyll työlkin ellää!

  • Niin kai, mutta kun sitä työtä joutuu paiskii paljon enemmän pärjätäkseen.


 • Kaupankäynti on yksinkertaisuudessaan sitä, että ostat halvemmalla ja myyt kalliimmalla.
  Ei ole pakko tuoda myytäväksi eikä ole pakko hyväksyä tarjousta.

  • Eihän kenenkää oo pakko myydä! 🤔Eikä huutaa et jokainen tietää kun heille myy mikä on juju! Se et ei kerro myyjälle et on arvokas tuote!!!?.🤔! Mut onhan heillä kulujakin!!!. Niinkuin meillä kaikilla!


 • Huijari se on. Jopa itsekin sen myöntää kun kertoo että jos pöydällä on jotain arvokasta niin ei saa myyjälle näyttää edes ilmeillään.. Rehellisyys maan perii ja epärehellisyys metsätilat.

  • Jokainen ostaja huomatessaan arvokkaan tuotteen myytävän halvalla ei kerro tietoaan tuotteesta. Vai ilmoittaisitko itse myyjälle, että myyt liian halvalla?


 • Kyllä rehellinen ihminen maksaa käyvän hinnan. Katso esim ohjelmaa: Amerikan kovimmat keräilijät. Siinä nämä kaksi miestä ajaa pitkin poikin amerikan maata tuhansia ja tuhansia kilometrejä. Tavaraa ostaessaan tähtäävät n. 20-30% myynti voittoon.

  A Palsanmäki itkee jos pitää käydä vaikka Helsingissä asti. A Palsanmäki on myös sanonut että voiton pitää olla 75% muuten ei pärjää.

  Palsanmäkien tulot v. 2016 oli noin 350 000€

  • Joo--Amerikkalaiset keräilijät useinkin sanovat, että maksavat enemmän, jos myyjä on ehdottanut liian vähäistä hintaa . Kyllä niin arvostan heidän rehellisyyttään!


  • Tulothan heillä on hyvät.Mä en enää katso koko ohjelmaa koska sanoivat omista tuloistaan leveesti että mitä heidän tulot kuuluu koko Suomen kansaalle.YÄK meni maku noista ihmisistä.Se joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön.Sanoi joskus Mikko Kivinen.Se joka telkkariin haluaa kestäköön myös julkisuuden tuomat varjopuolet.


 • Kupletin juoni on siinä et ihmiset haluu töllöön. Palsamäen tehtävä on älyttää kameroiden edessä arastelevia ihmisiä, jotka joutuvat luopumaan alihintaan romppeiostaan.
  Alkujaan jopa tappiokauppoja ja proenttimyyntiä tehnyt kauppias ei nykyisin sitä tee, ja sen myötä maku koko ohjelman suhteen on mennyt.

  Suurimmantilin Palsamäet kuitenkin tekevät meklaroimalla huutokauppatilaisuuksissa ympärisuomea.

  • Tässähän mennään jo pikavippifirmojen tuottoprosentteihin. Olisikin syytä näin tv:ssä käytävään kaupankäyntiin sisällyttä klausuuli jossa myyjän osuus on sovitu kauppahinta ja takuu vähintään 50% kauppahinnasta. Näin estettäisiin väärinkäytökset ja todellisen arvotavaran alihinnoittelu.
   Romujaan tosin ihmiset pääosin tuo, itse en ottaisi ilmankaan homeisia varastoissa lojuneita rytöjä.


 • Voi luoja näitä kateellisia ihmisiä, onko joku kieltänyt teiltä yrittämisen? Siitä vaan pankkiin hakemaan lainaa, luottotiedot vaan pitää olla tietysti kunnossa..

 • Ei ole kieltänyt. Mutta huijaaminen pitäisi olla käsittääkseni kiellettyä Suomessa. Luottotiedot kunnossa, käyn töissä lähes joka päivä. Oliko muuta? Ainiin kateellinen...pitää ihan miettiä. No ei tullut mitään mieleen mistä olisin heille kateellinen. Suuremmat vuositulot kyllä, mutta minulla on sentään omanarvontuntoni tallella.

  • Huutokauppahan on aivan avointa, tiedät mitä sait ja mitä he saivat tuotteista.
   Minusta suurta huijjausta on pikavipit, jotka on jostain syystä sallittu vaikka koronkiskonta on kielletty...


  • Koronkiskonta kirjoitti:

   Huutokauppahan on aivan avointa, tiedät mitä sait ja mitä he saivat tuotteista.
   Minusta suurta huijjausta on pikavipit, jotka on jostain syystä sallittu vaikka koronkiskonta on kielletty...

   Juuripa näin 🤗! Palsanmäki näkyvää huijausta jos nyt voi niin sanoa😂!. Antaa vaan meklata 🔨! Mutkun ihmisten pitää päsmätä en tykkää ja tykkään! Ei oo pakko kattoo ohjelmia mistä ei pidä!


 • Heli huutaa arvokkaimmat tavarat ennotarjouksena, jos meinaa lähtee liian halvalla.. Tarjous on sen verran suuri, että huutokappaväellä menee luu kurkkuun..

  • No jos hönö porukka maksaa, siitä vaan. En oikein usko, että olisivat keksinet moisen kusetuksen, tai onhan heillä tuotantoyhtiö takana.
   Kun porukka maksaa parin euron kuparipannusta "nimmareineen" satoja euroja
   ja vielä ylpeänä esittelee kapista ostostaan, ovat ansainneet helppoheikkinsä. Parasta on kun tästä Markusta on tehty niin haluttava mies, siis millä lihaksilla. Hyvin keksitty että tämä mies saa naiset heikoiksi ja ninpistelemään.
   Mitä ne naiset moisesta hakevat.


 • Ja Markku teetättää kaiken nikkaroinnin ulkopuolisella. Ehkä jonkin kalaverkko-kehys-hässäkän osaa tehdä.

 • siinä formaatissa kusetetaan? Eikös noi ihmiset luovu tavaroista itse hyväksymäänsä hintaan? Jos joku myy kamppeensa kaverille, tai jollekkin meklarille, selkeästi alle markkinahinnan, niin eikö se ole peili sellaisia varten? Möisivät itte rojunsa. Meklari tekee tiliä tasan niin paljon kuin ostohinnan ja jälleenmyyntihinnan väliin jää verojen jälkeen, ei enempää.
  Vaikuttais enempikin semmoiselta perisuomalaiselta kateudelta tuo aloitus.

 • Heh heh. Mikä kauppa se kannattaa, jos maksaa saman mitä tavara maksaa. No korkeintaan maailman vanhin tavarakauppa

 • Todellisuudessahan tuo ahne sika on vain suulas pelkuri, joka pelkää jopa lentokoneeseen menoa.
  Juuri tuollaiset, joka paikan äänekkäät ylipainoiset pullamössöt, eivät osaa edes uida useimmiten. Sitten esitetään muka NIIN rempseää miehistä miestä.
  :-D

  Tämä röyhkeä silavakasahan ryöstää työkseen vain ihmiset ja tunnearvoiset kuolinpesät törkeällä alihinnoittelullaan ja myy ne sitten huimin voitoin.
  Minua ainakin on aina inhottanut rahaa palvovat ahneet ihmiset, jotka pyrkivät rahallisesti hyötymään muiden ahdingosta/heikosta takoudellisesta asemasta
  (mm. asianajajat, automyyjät, asuntovälittäjät, poliitikot, Palsanmäet jne. ).

  Eli menisi tuokin törkeä äänekäs paskanjauhaja lenkille tai opettelisi jollain tapaa liikkumaan, ahneuden ja huijaamisen sijaan, ettei ole lähitulevaisuudessa pelkkä sairauskulujemme ja verovarojemme suurkuluttaja.

 • Mitä tähän sannoo isoperseHeli?

  • No hulluhan se on joka ei tarjoa puolta


  • Heli on muodokas nainen. Göstan Sopivasti lihava laulu osuu kohdilleen. Mutta Aki on tyytyväinen niin ei se muille kuulu kun tykkää runsaammista muodoista.


 • Miksi Aki ja Heli eivät ota ennen huutokauppaa ostamistaan tavaroista pois sitä tavaraa, jonka haluavat itselleen. Esim. Katsoin ohjelmaa, jossa Heli huusi itselleen liilaa kristallikulhoa. Hinta nousi 500 euroon. Hölmöläisten hommaako? Vai saavatko jotain etua, kun kierrättävät tavaran kirjanpitoon.

 • Yrittäjän pitää maksaa tuotostaan vakuutukset, verot, omat eläkemaksut (YEL), sosiaalikulut, kiinteistökustannukset, palkat, tässä tapauksessa hakukustannukset jne. Eli voitto ei ole puhdasta voittoa.
  Yrittäjän jäädessä lomalle palkka ei juokse, toisin kuin palkansaajalla.

 • Keksisi muutakin kuin "tehtiin hyvät kaupat". Törkeesti kusi silmään sitä parikymppistä poikaa joka möi kastelahjansa. Tarjoaisi jälkikäteen jotain jos tuotteella saakin huippuhinnan. Suorastaan valehtelee, kun väittää ettei voi joistakin tarjota enempää, kun niillä saa max 100e. Ja hups, saikin 400e. Luihua touhua.

  Ei kiitos.

 • Ei noilla hinnoilla ole mitään tekemistä reaalihintojen kanssa , perustuu ihan tv-linssiluteisiin , teennäistä huttua !

 • Hommahan pyörii niin, että yrittäjä haalii tavaraa halvalla ja myy kalliimmalla. Käytetyn auton kauppakin ostaa jonkun kärryn muutamalla satasella sisään ja myy sen sitten muutamalla tonnilla eteenpäin. Ei sellanen putiikki kauaa pystyssä ole, jos tavaraa ostetaan kalliimmalla ja myydään halvalla eteenpäin. Esim. ostaa rannekellon 30 eurolla ja myy pois 17 eurolla. Kukaan niin hullu oo, että semmoseen tappiotouhuun lähtis. Ei, kyllä siitä pitää voittoa kertyä, jotta homma kannattaa ja että homma voi ylipäätään pyöriä.

 • Minulla otti kyllä syrämmestä siinä jaksossa kun Kirsin kaverilta ostettiin pronssinen tuntematon sotilas patsas muutamalla eurolla ja myytiin eteen päin 750€. "Ei tiedetty että on niin arvokas" Olisivat reiluuden nimissä voineet antaa myyjälle pari sataa jäkikäteen niin kauppa olisi ollut edes lähellä reilua. Vaan eipä mitä, Aki ja heli pisti äkkiä hillot taskuun ja sanoi että voi voi! Kyllä vitutti! Vituttaa vieläkin.

 • Kyllä tuossa hommassa pitää olla vaihtoautokauppiaan luonne. Ettei menetä yöuniaan vaikka kusee asiakasta silmään. Tärkeintä on se mitä saa viivan alle jäämään.

 • Mitäs tyhmät suostuvat myymään niin naurettavan alhaisen tarjouksen mukaan. Aki osaa puhua niin että tavara tuntuu halvemmalta kuin on. Jos Hirvaskankaan huutokaupan hinnoittelu on tavaran lähtökohtainen hinta, se ei tarkoita että muualla siitä saisi saman verran. Aki osaa olla niin ilkeä ja röyhkeä että bisnes kannattaa. Jos hän sanoo että huutopaukassa tietystä tuotteesta saa muutaman kympin, se ei määrittele todellista hintaa. Ihmiset menevät niin helposti ansaan. Jättäisivät vain myymättä ja pitäytyisivät hinnassaan. Aki nyt tinkii vielä kahdesta eurostakin osan pois.

 • Eikö kukaan itke, kun citymarket myy talvitakin lokakuussa 180 eurolla ja maaliskuussa saman takin 70 euron hintaan, eikä silloinkaan tappiokseen?

  Nykyisin on myyjän helppo selvittää tavaran hinta netin kautta, eikä pidä luulla saavansa siitä samaa myydessään sen välittäjän, huutokauppiaan kautta.

  • Eikös sen saa maaliskuussa 30 eurolla. Kevätvaatteiden myynti alkaa jo tammikuussa ja kesävaatteiden huhtikuussa.


 • Kohta pitäisi alkaa uudet jaksot. Vielä löytyy huijattavia sekä heitä ketkä haluavat naamansa telkkariin.

  • Yks tyhmyyden osoitus on siinä, että menee naamoineen telkkariin näyttämään, että kuinka meikäläistä on hyvä huijata. Kun naama tulee tunnetuksi, niin kaikki alkaa huijata, kun tietävät, miten hyvä sitä on viedä kuin litran mittaa.


 • Ihme mutinaa täällä.
  Kulut, verot ja kahden ihmisen palkka (Markku on varmaankin tukityöllistetty).
  Kyllähän kaikki divaritkin tähtää siihen, että korkeintaan puolet myyntihinnasta maksetaan ostettaessa. Enempää ei voi maksaa, muuten ei tule tuottoa.

  Kuparipannut kyllä tuottaa, uusimmassa jaksossa hinta 700€.

  Se kyllä ihmetyttää kun alussa sanotaan, että kaikki myydään ilman pohjahintoja. Silti kaikkien alkuhinta on 5€.

 • Se on aikamoista teatteria, jos on joku julkkis myymässä, niin Aki maksaa saitana ihmisenä enemmänkin kun tavalliselle tallaajalle.
  Mutta röyhkeys ja hävyttömyys lyö tuossa ohjemassa kyllä aika usein silmille.
  Ja en ymmärrä tuota Markun ihailua,, mun mielestä se on vähän ,, hitailla käyjä ja turhan jaarittelija.
  Mutta jotkut ostavat vaikka koiranpaskaa jos pääsevät julkisuuteen ,,naurettavia rassukoita.

 • Tällaista se on pihtarTällaista se on pihtariyrittäjän arki kun jotenkin pitäisi taloutta pyörittää. Mitäs tyhmät myyvät niin halvalla. Lähes kaikista ostetuista/tehdyistä kaupoista Aki nettoaa puolet enemmän myyntihinnasta. Mutta on kaverilla pokkaa ja röyhkeyttä tarjota tuhannen euron tavaroista satasen. Jättäisi vain kohteliaasti tarjoamatta mitään.iyrittäjän arki kun jotenkin pitäisi taloutta pyörittää. Mitäs tyhmät myyvät niin halvalla. Lähes kaikista ostetuista/tehdyistä kaupoista Aki nettoaa puolet enemmän myyntihinnasta. Mutta on kaverilla pokkaa ja röyhkeyttä tarjota tuhannen euron tavaroista satasen. Jättäisi vain kohteliaasti tarjoamatta mitään.

 • Koskaan ei tiedä ketä pääsee huijaamaan ja siinä se on tämän jutun suola!

  Toissa jaksossa myyntikatteet oli 100-300%
  Reiluissa kaupoissa ne olisi n. 30-40%

  Ahmed ahne.

 • "Nyt on puolet eroa hintapyynnissä, saa nähdä jääkö kaupat tekemättä"

  Joka jaksossa toivon että joku ei suostu myymään puolin ilmaiseksi vaan jättää myymättä jos huutokauppahuijarin ei suostu maksamaan käypää hintaa.

 • Saa nähdä jääkö kaupat tekemättä.. Ei jäänyt, taaskaan,ilmaiseksi sai nuukamutteri tavarat ja myi ne 300% hinnalla

  Miksi mä katson tätä?

 • Tämähän pelle perustelee tavaran arvon kun Hirvaskankaan junttihuutokaupassa ei kukaan huuda tavaroille niiden todellista hintaa. Jos sanoo että tonnin tavaroista Hirvaskankaan pellehuutokaupasta saa sen 100 € niin myyjähän tämän tietenkin uskoo.

 • Kaupanteot on sovittuja juttuja. Kukaan ei kuitenkaan hylkää Akin tarjouksia. Ne jotka hylkäävät, eivät päädy ohjelmaan asti.

 • 12 kielinen Ibanez. Tuollaisen kitaran myyntihinta on 70€..sanoi Aki ennen kuin osti tavarat pilkkahintaan.

  Huutokaupassa kitaran hinta nousi 170€. Silloin Aki sanoi että hän veikkasi myyntihinnaksi 160€ ja sanoi vielä että kyllä hänkin jotain tietää hinnoista???

  Mitä vittua?

 • Akihan on suorastaan avokätinen verrattuna kivijalkahuutokauppoihin, joissa tonnin tavarasi muuttuu sataseksi. En vie niille huijareille enää koskaan mitään.

 • Rikastuminen loppuu siihen kun ennakkotarjoukset ovat korkeintaan 10 euroa ja paikalla väki tarjoaa vitosen ilman kisailua. Montakohan nauhoitusta sen jälkeen tulisi ulos teeveestä?

 • Tavaroiden todellista hintaa ei Hirvaskankaan huutokaupoissa mitata. Naurettavia huutoja. Esim. militariaa lähtee tuolta pikkahintaan. Kannattaa tuolta hakea halvat tavarat ja myydä ne eteenpäin moninkertaisilla voitoilla todellisille keräilijöille. Eräänkin militarian tuote Hirvaskankaan huutokaupassa myytiin parilla kympillä kun se asiantuntijan mukaan olisi todellisessa arvossaan toista tonnia.

  • Militariaa kyllä ostavat pilkkahintaan, mutta myyntihinta on ollut mielestäni kohdillaan. Taisi siellä kerran joku ss-puku tms. mennä reiluun alihintaan.

   Kohteet on netissäkin hyvän aikaa ennen huutokauppaa, että kyllä keräilijät ne hyvin on löytänyt.


 • "inulla otti kyllä syrämmestä siinä jaksossa kun Kirsin kaverilta ostettiin pronssinen tuntematon sotilas patsas muutamalla eurolla ja myytiin eteen päin 750€. "Ei tiedetty että on niin arvokas" Olisivat reiluuden nimissä voineet antaa myyjälle pari sataa jäkikäteen niin kauppa olisi ollut edes lähellä reilua. Vaan eipä mitä, Aki ja heli pisti äkkiä hillot taskuun ja sanoi että voi voi! Kyllä vitutti! Vituttaa vieläkin."

  Edelleen vituttaa, ei kai ne vaan kuvaa lisää tätä paskaa. Noh, jokuhan sitä vielä kai katsoo.

  • Saisi loppua koko touhu, huijausta ja ihmisten tavaroiden alentamista. Joku sanoikin, että ne militaria jutusta osti pilkkahintaan ja todella olikin arvokasta. En luota yhtään noihin hintoihin, rahastusta. En aio osaltani sitä mahdollistaa. Näkemiin sarja, tullut tiensä päähän.


 • Kuka tarkastaa että huijaako aki ennakkotarjousten kanssa..?

  Jos myytävänä olisi esim akin mielestä noin 500€ arvoinen tuote.

  Ennakko huutaja1 on laittanut tarjouksensa katoksi 450€

  Ennakkohuutaja2 on tarjonnut 250€

  Aki epäilee ettei sali huuda yli 250€ jolloi tuote myytäisiin 255€ .lla ennakkohuutaja1.lle

  Silloin aki naputtaa ennen huutokauppaa koneella feikki huudon esim 400€ jolloin tuote myytäisiin ennakkohuutaja1.lle 405€.lla.

  Niin aki hankkisi 150€ enemmän.

  Vai onko muka niin ettei palsanmäet näe ennakkotarjousten summia ennen kuin tarjoaminen sulkeutuu.?

  Eräässä jaksossa aki sanoi että tästä tuotteesta on tullut monta ennakkotarjousta. Että onko se ainoa tieto minkä saavat, että tarjouksia on tullut?

  • Luulisin, että Heli hoitaa yksinään nuo ennakkohommat, toimii siis huutajan edustajana, eikä Aki tiedä niistä ennakkohuudoista.
   Ehkä Heli on sitten joskus tullut maininneekai, että jostain tavarasta on paljon niitä tullut.


 • "12 kielinen Ibanez. Tuollaisen kitaran myyntihinta on 70€..sanoi Aki ennen kuin osti tavarat pilkkahintaan.

  Huutokaupassa kitaran hinta nousi 170€. Silloin Aki sanoi että hän veikkasi myyntihinnaksi 160€ ja sanoi vielä että kyllä hänkin jotain tietää hinnoista???"

  Totta, katsoin juuri tällaisen jakson uusintana. Tässä jaksossa Heli myös osti jonkun tuotteen ennakkotarjoajan nenän edestä pois, olisi vissiin menny liian halvalla.

  • Myymätön tuote jää myyjän taseeseen. Mistä saavat paremman hinnan?


 • Turvat kiinni siellä Suomessa!

 • Tässä näkee kuinka helposti huijattavissa on suomalaiset....

 • Pakko ostaa halvalla ja kusta myyjiä silmiin, ei tuon tason bisneksen liikevaihto ole paljoa.

 • Tää on täys huijari,eikö ihmiset ymmärrä,joku kohtuus myynti voittoihin.älkää myydä pilkka hinnalla tavaroitanne.

  • Nää on näitä. Ryssän jälkeläisiä.


 • Tais olla kallein kuprupannu jotakin 600€.
  Jonka keisari sai kaupaksi.

  Nyt oli uusi pannu jossa oli Etupenkin Erkin nimmari.
  Paljonkohan oli huutohinta.??

  • Välillä kun nää käy ostamassa huudettavaa, niin vaikka mukana satsissa ois kolmekin kuparipannua niin niille ne anna mitään arvoa. Saattavat ostaa sen läjän tavaraa parilla sadalla.

   Ja sit lopuks kertoo et ihan hyvät kaupat tuli, kun saatiin 350€. Jättävät huomioimatta montako sataa ne niistä pannuista saa.


 • Eli voitto ei ole puhdasta voittoa. Me oltais kaikki yrittjiä, jos se olis helppoa...
  Yrittäjän pitää maksaa tuotostaan vakuutukset, verot, omat työeläkemaksut (YEL), sosiaalikulut, kiinteistökustannukset, palkat työnantajamaksuineen, tässä tapauksessa hakukustannuksetkin jne.
  Yrittäjän jäädessä lomalle palkka ei juokse, toisin kuin palkansaajalla.
  Kauppamies ostaa halvemmalla ja myy kalliimmalla, muuten homma ei toimi.

 • En ymmärrä tuota että huutavat ostamiaan tavaroita ja tällä tavalla nostavat huuto hintaa ja sitten jää kelkasta pois kun hinta miellyttää🤬🤬🤮 Rosvoja saatana!!

  • Onkohan edes laillistakaan huutaa omia tavaroitaan. Tällä tavalla varmistavat ainakin sen ettei mene huonolla hinnalla hyvä tavara.

   On toi kyllä aika nappikauppaa jos voittoja ostetuista tavaroista tulee muutama satanen/erä. Täytyy tuohon katteeseen tehdä aika paljon ostoja ja huutokauppoja jotta pysyy toiminta järkevänä. Ilmeisesti ovat vain tv-ohjelman takia vielä pystyssä. Akin pihtauksessa ja tinkimisessä näkyy hyvin se ettei kovin kannattavaa tuo homma ole.


Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  127
  5463
 2. Sanni Ovaska In Memoriam

  Silla lailla.. https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2687488814630636&id=100001086306601 Lähi-idästä sotaa, sekasortoa, kuolemaa, nälkää, ka
  Maailman menoa
  75
  981
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  129
  942
 4. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  26
  575
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  21
  395