Huutokauppa huijari

Häpeä

Heli ja Aki, eikö hävetä huijata ihmisiä. Itse tunnen joka kerta suurta myötähäpeää kun huijaatte ihmisiä. Viime jaksossa Mikkeliläinen nainen toi pihaanne hyvät tavarat. Sokeakin näki että rahanarvoista tavaraa oli reilusti. Tarjosit tavaroista 120€ ja suostuit viimein maksamaan 150€. Sait tavaroista 555€ Lieko edes myit vielä kaikkea..

Myynti palkkiosi oli siis 72.97% Nainen sai bensarahat Mikkeli-hirvaskangas-Mikkeli ja pullakahvit nesteeltä...vitutukseen.

114

6919

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eikade

      En ole viimeistä jaksoa vielä katsonut, niin en tiedä millaisesta määrästä ja minkälaisesta tavarasta oli kyse.
      Tietysti myyjä olisi voinut kuvata joka tavaran monesta suunnasta ja laittaa ilmoituksia huutonettiin/tori.fi tai johonkin vastaavaan.
      Hieronut sitten kauppaa mahdollisten kiinnostuneiden kanssa tavara kerrallaan ja jos jotain menee kaupaksi miettii miten kaupat sovitaan, vienkö ostajalle, hakeeko ostaja, vai pakkaanko tavaran ja lähetän postissa.
      Tällä tavalla hyvät tavara menee varmaankin suhtnopeesti kaupaksi, vähän huonompi ei.
      Tällä tavalla myyden olisi myyjä varmaankin saanut tuon 555€

      Nyt kerta kauppa heti helpolla 150, tai hirveä vaiva ja ehkä puoli-1 vuosi aikaa 555.
      Jokainen itse valitsee.

    • fgfgfgfg

      Ei kai se ole Helin tai Akin vika jos tyhmät maksaa, esim. 10€ arvoisesta kuparipannusta 100-200€

      • Anonyymi

        Joo kyllä suomalaiset on ihan mänttejä. Maksaa tosiaa610 e kupari pannusta jopa 600 e. Mä voisin aikani kuluks mennä sinne ja tarjota pannusta piruuttani jopa 30 e. Mutta haluaisin ehdottomasti tohon hintaan puhtaan pannun. Siis ehdottomasti ilman noitten kolmen onnettoman sählääjän ja yli ylpeän ja pihin, ahneen mottipään nimikirjoituksilla.


    • pullerot

      Kauppa se on mikä kannattaa, mut kyll työlkin ellää!

      • miltkantiltfundeeraa

        Niin kai, mutta kun sitä työtä joutuu paiskii paljon enemmän pärjätäkseen.


    • Nollakatteellaeipärjää

      Kaupankäynti on yksinkertaisuudessaan sitä, että ostat halvemmalla ja myyt kalliimmalla.
      Ei ole pakko tuoda myytäväksi eikä ole pakko hyväksyä tarjousta.

      • Anonyymi

        Eihän kenenkää oo pakko myydä! 🤔Eikä huutaa et jokainen tietää kun heille myy mikä on juju! Se et ei kerro myyjälle et on arvokas tuote!!!?.🤔! Mut onhan heillä kulujakin!!!. Niinkuin meillä kaikilla!


    • Häpeä

      Huijari se on. Jopa itsekin sen myöntää kun kertoo että jos pöydällä on jotain arvokasta niin ei saa myyjälle näyttää edes ilmeillään.. Rehellisyys maan perii ja epärehellisyys metsätilat.

      • NuppeNopa

        Jokainen ostaja huomatessaan arvokkaan tuotteen myytävän halvalla ei kerro tietoaan tuotteesta. Vai ilmoittaisitko itse myyjälle, että myyt liian halvalla?


      • Anonyymi

        Ihan kusettaja koko äijä/ co


      • Anonyymi

        Ennakko hinnatkin taitaa olla hihasta vedettyjä


    • Häpeä

      Kyllä rehellinen ihminen maksaa käyvän hinnan. Katso esim ohjelmaa: Amerikan kovimmat keräilijät. Siinä nämä kaksi miestä ajaa pitkin poikin amerikan maata tuhansia ja tuhansia kilometrejä. Tavaraa ostaessaan tähtäävät n. 20-30% myynti voittoon.

      A Palsanmäki itkee jos pitää käydä vaikka Helsingissä asti. A Palsanmäki on myös sanonut että voiton pitää olla 75% muuten ei pärjää.

      Palsanmäkien tulot v. 2016 oli noin 350 000€

      • ahneellakakkaloppu

        Joo--Amerikkalaiset keräilijät useinkin sanovat, että maksavat enemmän, jos myyjä on ehdottanut liian vähäistä hintaa . Kyllä niin arvostan heidän rehellisyyttään!


      • Anonyymi

        Tulothan heillä on hyvät.Mä en enää katso koko ohjelmaa koska sanoivat omista tuloistaan leveesti että mitä heidän tulot kuuluu koko Suomen kansaalle.YÄK meni maku noista ihmisistä.Se joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön.Sanoi joskus Mikko Kivinen.Se joka telkkariin haluaa kestäköön myös julkisuuden tuomat varjopuolet.


    • naborforpalsa

      Kupletin juoni on siinä et ihmiset haluu töllöön. Palsamäen tehtävä on älyttää kameroiden edessä arastelevia ihmisiä, jotka joutuvat luopumaan alihintaan romppeiostaan.
      Alkujaan jopa tappiokauppoja ja proenttimyyntiä tehnyt kauppias ei nykyisin sitä tee, ja sen myötä maku koko ohjelman suhteen on mennyt.

      Suurimmantilin Palsamäet kuitenkin tekevät meklaroimalla huutokauppatilaisuuksissa ympärisuomea.

      • naborforpalsa

        Tässähän mennään jo pikavippifirmojen tuottoprosentteihin. Olisikin syytä näin tv:ssä käytävään kaupankäyntiin sisällyttä klausuuli jossa myyjän osuus on sovitu kauppahinta ja takuu vähintään 50% kauppahinnasta. Näin estettäisiin väärinkäytökset ja todellisen arvotavaran alihinnoittelu.
        Romujaan tosin ihmiset pääosin tuo, itse en ottaisi ilmankaan homeisia varastoissa lojuneita rytöjä.


      • Anonyymi

        Huijauksesta en tiedä, mutta viime viikon jaksossa, ihan siinä lopussa piti oikein esittää pariskuntaa, pusuja vaihdettiin kun kamera kääntyi heitä kohti, nainen oikein tarras mieheen että nyt pussataan kun telkkariin päästään, kiesus mitä esitystä. Kuitenkin ovat eronneet jo. Ei tuolla tarvii kuolia vaihtaa.


    • jyjuyy

      Voi luoja näitä kateellisia ihmisiä, onko joku kieltänyt teiltä yrittämisen? Siitä vaan pankkiin hakemaan lainaa, luottotiedot vaan pitää olla tietysti kunnossa..

    • Häpeä

      Ei ole kieltänyt. Mutta huijaaminen pitäisi olla käsittääkseni kiellettyä Suomessa. Luottotiedot kunnossa, käyn töissä lähes joka päivä. Oliko muuta? Ainiin kateellinen...pitää ihan miettiä. No ei tullut mitään mieleen mistä olisin heille kateellinen. Suuremmat vuositulot kyllä, mutta minulla on sentään omanarvontuntoni tallella.

      • Koronkiskonta

        Huutokauppahan on aivan avointa, tiedät mitä sait ja mitä he saivat tuotteista.
        Minusta suurta huijjausta on pikavipit, jotka on jostain syystä sallittu vaikka koronkiskonta on kielletty...


      • Anonyymi
        Koronkiskonta kirjoitti:

        Huutokauppahan on aivan avointa, tiedät mitä sait ja mitä he saivat tuotteista.
        Minusta suurta huijjausta on pikavipit, jotka on jostain syystä sallittu vaikka koronkiskonta on kielletty...

        Juuripa näin 🤗! Palsanmäki näkyvää huijausta jos nyt voi niin sanoa😂!. Antaa vaan meklata 🔨! Mutkun ihmisten pitää päsmätä en tykkää ja tykkään! Ei oo pakko kattoo ohjelmia mistä ei pidä!


    • Hommatoimii

      Heli huutaa arvokkaimmat tavarat ennotarjouksena, jos meinaa lähtee liian halvalla.. Tarjous on sen verran suuri, että huutokappaväellä menee luu kurkkuun..

      • kaikkeakanssa

        No jos hönö porukka maksaa, siitä vaan. En oikein usko, että olisivat keksinet moisen kusetuksen, tai onhan heillä tuotantoyhtiö takana.
        Kun porukka maksaa parin euron kuparipannusta "nimmareineen" satoja euroja
        ja vielä ylpeänä esittelee kapista ostostaan, ovat ansainneet helppoheikkinsä. Parasta on kun tästä Markusta on tehty niin haluttava mies, siis millä lihaksilla. Hyvin keksitty että tämä mies saa naiset heikoiksi ja ninpistelemään.
        Mitä ne naiset moisesta hakevat.


    • u657657

      Ja Markku teetättää kaiken nikkaroinnin ulkopuolisella. Ehkä jonkin kalaverkko-kehys-hässäkän osaa tehdä.

    • Ketähän

      siinä formaatissa kusetetaan? Eikös noi ihmiset luovu tavaroista itse hyväksymäänsä hintaan? Jos joku myy kamppeensa kaverille, tai jollekkin meklarille, selkeästi alle markkinahinnan, niin eikö se ole peili sellaisia varten? Möisivät itte rojunsa. Meklari tekee tiliä tasan niin paljon kuin ostohinnan ja jälleenmyyntihinnan väliin jää verojen jälkeen, ei enempää.
      Vaikuttais enempikin semmoiselta perisuomalaiselta kateudelta tuo aloitus.

    • Kaikonmänt

      Heh heh. Mikä kauppa se kannattaa, jos maksaa saman mitä tavara maksaa. No korkeintaan maailman vanhin tavarakauppa

    • PasiT-

      Todellisuudessahan tuo ahne sika on vain suulas pelkuri, joka pelkää jopa lentokoneeseen menoa.
      Juuri tuollaiset, joka paikan äänekkäät ylipainoiset pullamössöt, eivät osaa edes uida useimmiten. Sitten esitetään muka NIIN rempseää miehistä miestä.
      :-D

      Tämä röyhkeä silavakasahan ryöstää työkseen vain ihmiset ja tunnearvoiset kuolinpesät törkeällä alihinnoittelullaan ja myy ne sitten huimin voitoin.
      Minua ainakin on aina inhottanut rahaa palvovat ahneet ihmiset, jotka pyrkivät rahallisesti hyötymään muiden ahdingosta/heikosta takoudellisesta asemasta
      (mm. asianajajat, automyyjät, asuntovälittäjät, poliitikot, Palsanmäet jne. ).

      Eli menisi tuokin törkeä äänekäs paskanjauhaja lenkille tai opettelisi jollain tapaa liikkumaan, ahneuden ja huijaamisen sijaan, ettei ole lähitulevaisuudessa pelkkä sairauskulujemme ja verovarojemme suurkuluttaja.

    • Isävainaa

      Mitä tähän sannoo isoperseHeli?

      • Terve.vaanmenoa

        No hulluhan se on joka ei tarjoa puolta


      • Keskinäinen.asia

        Heli on muodokas nainen. Göstan Sopivasti lihava laulu osuu kohdilleen. Mutta Aki on tyytyväinen niin ei se muille kuulu kun tykkää runsaammista muodoista.


      • Anonyymi

        Metrin leveä


    • Eiymmärrätätä

      Miksi Aki ja Heli eivät ota ennen huutokauppaa ostamistaan tavaroista pois sitä tavaraa, jonka haluavat itselleen. Esim. Katsoin ohjelmaa, jossa Heli huusi itselleen liilaa kristallikulhoa. Hinta nousi 500 euroon. Hölmöläisten hommaako? Vai saavatko jotain etua, kun kierrättävät tavaran kirjanpitoon.

    • Kaikkiyrittäjiksi

      Yrittäjän pitää maksaa tuotostaan vakuutukset, verot, omat eläkemaksut (YEL), sosiaalikulut, kiinteistökustannukset, palkat, tässä tapauksessa hakukustannukset jne. Eli voitto ei ole puhdasta voittoa.
      Yrittäjän jäädessä lomalle palkka ei juokse, toisin kuin palkansaajalla.

      • Anonyymi

        Luettele myös mitä vähennyksiä voivat tehdä, varmaan sen taidon osaavat.


      • Anonyymi

        Oikein.maksakoon oikein kunnolla, sen verran kusettaa kyllä


    • kanavanvaihto

      Keksisi muutakin kuin "tehtiin hyvät kaupat". Törkeesti kusi silmään sitä parikymppistä poikaa joka möi kastelahjansa. Tarjoaisi jälkikäteen jotain jos tuotteella saakin huippuhinnan. Suorastaan valehtelee, kun väittää ettei voi joistakin tarjota enempää, kun niillä saa max 100e. Ja hups, saikin 400e. Luihua touhua.

      Ei kiitos.

      • Anonyymi

        🐷 huijari.ihmetellä täytyy että porukka myy tavaroita ilmaiseksi. Äijä hohottaa tekonarua ja yrittää olla hauska..


    • cdjdhh

      Ei noilla hinnoilla ole mitään tekemistä reaalihintojen kanssa , perustuu ihan tv-linssiluteisiin , teennäistä huttua !

    • persnetollakopitäisi

      Hommahan pyörii niin, että yrittäjä haalii tavaraa halvalla ja myy kalliimmalla. Käytetyn auton kauppakin ostaa jonkun kärryn muutamalla satasella sisään ja myy sen sitten muutamalla tonnilla eteenpäin. Ei sellanen putiikki kauaa pystyssä ole, jos tavaraa ostetaan kalliimmalla ja myydään halvalla eteenpäin. Esim. ostaa rannekellon 30 eurolla ja myy pois 17 eurolla. Kukaan niin hullu oo, että semmoseen tappiotouhuun lähtis. Ei, kyllä siitä pitää voittoa kertyä, jotta homma kannattaa ja että homma voi ylipäätään pyöriä.

    • Mustisonkovakoville

      Minulla otti kyllä syrämmestä siinä jaksossa kun Kirsin kaverilta ostettiin pronssinen tuntematon sotilas patsas muutamalla eurolla ja myytiin eteen päin 750€. "Ei tiedetty että on niin arvokas" Olisivat reiluuden nimissä voineet antaa myyjälle pari sataa jäkikäteen niin kauppa olisi ollut edes lähellä reilua. Vaan eipä mitä, Aki ja heli pisti äkkiä hillot taskuun ja sanoi että voi voi! Kyllä vitutti! Vituttaa vieläkin.

    • kannentiivistevuotaa

      Kyllä tuossa hommassa pitää olla vaihtoautokauppiaan luonne. Ettei menetä yöuniaan vaikka kusee asiakasta silmään. Tärkeintä on se mitä saa viivan alle jäämään.

    • 56t789587965

      Mitäs tyhmät suostuvat myymään niin naurettavan alhaisen tarjouksen mukaan. Aki osaa puhua niin että tavara tuntuu halvemmalta kuin on. Jos Hirvaskankaan huutokaupan hinnoittelu on tavaran lähtökohtainen hinta, se ei tarkoita että muualla siitä saisi saman verran. Aki osaa olla niin ilkeä ja röyhkeä että bisnes kannattaa. Jos hän sanoo että huutopaukassa tietystä tuotteesta saa muutaman kympin, se ei määrittele todellista hintaa. Ihmiset menevät niin helposti ansaan. Jättäisivät vain myymättä ja pitäytyisivät hinnassaan. Aki nyt tinkii vielä kahdesta eurostakin osan pois.

    • eihyväntekeväisyyttä

      Eikö kukaan itke, kun citymarket myy talvitakin lokakuussa 180 eurolla ja maaliskuussa saman takin 70 euron hintaan, eikä silloinkaan tappiokseen?

      Nykyisin on myyjän helppo selvittää tavaran hinta netin kautta, eikä pidä luulla saavansa siitä samaa myydessään sen välittäjän, huutokauppiaan kautta.

      • Halvallapannaan

        Eikös sen saa maaliskuussa 30 eurolla. Kevätvaatteiden myynti alkaa jo tammikuussa ja kesävaatteiden huhtikuussa.


    • Pronssinenpokaali

      Kohta pitäisi alkaa uudet jaksot. Vielä löytyy huijattavia sekä heitä ketkä haluavat naamansa telkkariin.

      • urpoleenat

        Yks tyhmyyden osoitus on siinä, että menee naamoineen telkkariin näyttämään, että kuinka meikäläistä on hyvä huijata. Kun naama tulee tunnetuksi, niin kaikki alkaa huijata, kun tietävät, miten hyvä sitä on viedä kuin litran mittaa.


    • sarjadiggari

      Ihme mutinaa täällä.
      Kulut, verot ja kahden ihmisen palkka (Markku on varmaankin tukityöllistetty).
      Kyllähän kaikki divaritkin tähtää siihen, että korkeintaan puolet myyntihinnasta maksetaan ostettaessa. Enempää ei voi maksaa, muuten ei tule tuottoa.

      Kuparipannut kyllä tuottaa, uusimmassa jaksossa hinta 700€.

      Se kyllä ihmetyttää kun alussa sanotaan, että kaikki myydään ilman pohjahintoja. Silti kaikkien alkuhinta on 5€.

    • voi-jeesus

      Se on aikamoista teatteria, jos on joku julkkis myymässä, niin Aki maksaa saitana ihmisenä enemmänkin kun tavalliselle tallaajalle.
      Mutta röyhkeys ja hävyttömyys lyö tuossa ohjemassa kyllä aika usein silmille.
      Ja en ymmärrä tuota Markun ihailua,, mun mielestä se on vähän ,, hitailla käyjä ja turhan jaarittelija.
      Mutta jotkut ostavat vaikka koiranpaskaa jos pääsevät julkisuuteen ,,naurettavia rassukoita.

    • tfu686

      Tällaista se on pihtarTällaista se on pihtariyrittäjän arki kun jotenkin pitäisi taloutta pyörittää. Mitäs tyhmät myyvät niin halvalla. Lähes kaikista ostetuista/tehdyistä kaupoista Aki nettoaa puolet enemmän myyntihinnasta. Mutta on kaverilla pokkaa ja röyhkeyttä tarjota tuhannen euron tavaroista satasen. Jättäisi vain kohteliaasti tarjoamatta mitään.iyrittäjän arki kun jotenkin pitäisi taloutta pyörittää. Mitäs tyhmät myyvät niin halvalla. Lähes kaikista ostetuista/tehdyistä kaupoista Aki nettoaa puolet enemmän myyntihinnasta. Mutta on kaverilla pokkaa ja röyhkeyttä tarjota tuhannen euron tavaroista satasen. Jättäisi vain kohteliaasti tarjoamatta mitään.

    • Helinisothousut

      Koskaan ei tiedä ketä pääsee huijaamaan ja siinä se on tämän jutun suola!

      Toissa jaksossa myyntikatteet oli 100-300%
      Reiluissa kaupoissa ne olisi n. 30-40%

      Ahmed ahne.

    • Höyläjuna

      "Nyt on puolet eroa hintapyynnissä, saa nähdä jääkö kaupat tekemättä"

      Joka jaksossa toivon että joku ei suostu myymään puolin ilmaiseksi vaan jättää myymättä jos huutokauppahuijarin ei suostu maksamaan käypää hintaa.

    • Voivitttu

      Saa nähdä jääkö kaupat tekemättä.. Ei jäänyt, taaskaan,ilmaiseksi sai nuukamutteri tavarat ja myi ne 300% hinnalla

      Miksi mä katson tätä?

    • tyu567568

      Tämähän pelle perustelee tavaran arvon kun Hirvaskankaan junttihuutokaupassa ei kukaan huuda tavaroille niiden todellista hintaa. Jos sanoo että tonnin tavaroista Hirvaskankaan pellehuutokaupasta saa sen 100 € niin myyjähän tämän tietenkin uskoo.

    • huutokauppa

      Kaupanteot on sovittuja juttuja. Kukaan ei kuitenkaan hylkää Akin tarjouksia. Ne jotka hylkäävät, eivät päädy ohjelmaan asti.

    • Heluna

      12 kielinen Ibanez. Tuollaisen kitaran myyntihinta on 70€..sanoi Aki ennen kuin osti tavarat pilkkahintaan.

      Huutokaupassa kitaran hinta nousi 170€. Silloin Aki sanoi että hän veikkasi myyntihinnaksi 160€ ja sanoi vielä että kyllä hänkin jotain tietää hinnoista???

      Mitä vittua?

    • perintökamat.meni.siinä

      Akihan on suorastaan avokätinen verrattuna kivijalkahuutokauppoihin, joissa tonnin tavarasi muuttuu sataseksi. En vie niille huijareille enää koskaan mitään.

    • Nuija

      Rikastuminen loppuu siihen kun ennakkotarjoukset ovat korkeintaan 10 euroa ja paikalla väki tarjoaa vitosen ilman kisailua. Montakohan nauhoitusta sen jälkeen tulisi ulos teeveestä?

    • re6546

      Tavaroiden todellista hintaa ei Hirvaskankaan huutokaupoissa mitata. Naurettavia huutoja. Esim. militariaa lähtee tuolta pikkahintaan. Kannattaa tuolta hakea halvat tavarat ja myydä ne eteenpäin moninkertaisilla voitoilla todellisille keräilijöille. Eräänkin militarian tuote Hirvaskankaan huutokaupassa myytiin parilla kympillä kun se asiantuntijan mukaan olisi todellisessa arvossaan toista tonnia.

      • miIitaristi

        Militariaa kyllä ostavat pilkkahintaan, mutta myyntihinta on ollut mielestäni kohdillaan. Taisi siellä kerran joku ss-puku tms. mennä reiluun alihintaan.


        Kohteet on netissäkin hyvän aikaa ennen huutokauppaa, että kyllä keräilijät ne hyvin on löytänyt.


    • Nakkilanmannet

      "inulla otti kyllä syrämmestä siinä jaksossa kun Kirsin kaverilta ostettiin pronssinen tuntematon sotilas patsas muutamalla eurolla ja myytiin eteen päin 750€. "Ei tiedetty että on niin arvokas" Olisivat reiluuden nimissä voineet antaa myyjälle pari sataa jäkikäteen niin kauppa olisi ollut edes lähellä reilua. Vaan eipä mitä, Aki ja heli pisti äkkiä hillot taskuun ja sanoi että voi voi! Kyllä vitutti! Vituttaa vieläkin."

      Edelleen vituttaa, ei kai ne vaan kuvaa lisää tätä paskaa. Noh, jokuhan sitä vielä kai katsoo.

      • Kaikenjonähnyt

        Saisi loppua koko touhu, huijausta ja ihmisten tavaroiden alentamista. Joku sanoikin, että ne militaria jutusta osti pilkkahintaan ja todella olikin arvokasta. En luota yhtään noihin hintoihin, rahastusta. En aio osaltani sitä mahdollistaa. Näkemiin sarja, tullut tiensä päähän.


    • Markunhattu

      Kuka tarkastaa että huijaako aki ennakkotarjousten kanssa..?

      Jos myytävänä olisi esim akin mielestä noin 500€ arvoinen tuote.

      Ennakko huutaja1 on laittanut tarjouksensa katoksi 450€

      Ennakkohuutaja2 on tarjonnut 250€

      Aki epäilee ettei sali huuda yli 250€ jolloi tuote myytäisiin 255€ .lla ennakkohuutaja1.lle

      Silloin aki naputtaa ennen huutokauppaa koneella feikki huudon esim 400€ jolloin tuote myytäisiin ennakkohuutaja1.lle 405€.lla.

      Niin aki hankkisi 150€ enemmän.

      Vai onko muka niin ettei palsanmäet näe ennakkotarjousten summia ennen kuin tarjoaminen sulkeutuu.?

      Eräässä jaksossa aki sanoi että tästä tuotteesta on tullut monta ennakkotarjousta. Että onko se ainoa tieto minkä saavat, että tarjouksia on tullut?

      • sarjadiggari

        Luulisin, että Heli hoitaa yksinään nuo ennakkohommat, toimii siis huutajan edustajana, eikä Aki tiedä niistä ennakkohuudoista.
        Ehkä Heli on sitten joskus tullut maininneekai, että jostain tavarasta on paljon niitä tullut.


    • Tisainpaimarkku

      "12 kielinen Ibanez. Tuollaisen kitaran myyntihinta on 70€..sanoi Aki ennen kuin osti tavarat pilkkahintaan.

      Huutokaupassa kitaran hinta nousi 170€. Silloin Aki sanoi että hän veikkasi myyntihinnaksi 160€ ja sanoi vielä että kyllä hänkin jotain tietää hinnoista???"

      Totta, katsoin juuri tällaisen jakson uusintana. Tässä jaksossa Heli myös osti jonkun tuotteen ennakkotarjoajan nenän edestä pois, olisi vissiin menny liian halvalla.

      • Anonyymi

        Myymätön tuote jää myyjän taseeseen. Mistä saavat paremman hinnan?


    • Etelässämakaajat

      Turvat kiinni siellä Suomessa!

    • Anonyymi

      Tässä näkee kuinka helposti huijattavissa on suomalaiset....

    • Anonyymi

      Pakko ostaa halvalla ja kusta myyjiä silmiin, ei tuon tason bisneksen liikevaihto ole paljoa.

    • Anonyymi

      Tää on täys huijari,eikö ihmiset ymmärrä,joku kohtuus myynti voittoihin.älkää myydä pilkka hinnalla tavaroitanne.

      • Anonyymi

        Nää on näitä. Ryssän jälkeläisiä.


    • Anonyymi

      Tais olla kallein kuprupannu jotakin 600€.
      Jonka keisari sai kaupaksi.

      Nyt oli uusi pannu jossa oli Etupenkin Erkin nimmari.
      Paljonkohan oli huutohinta.??

      • Anonyymi

        Välillä kun nää käy ostamassa huudettavaa, niin vaikka mukana satsissa ois kolmekin kuparipannua niin niille ne anna mitään arvoa. Saattavat ostaa sen läjän tavaraa parilla sadalla.

        Ja sit lopuks kertoo et ihan hyvät kaupat tuli, kun saatiin 350€. Jättävät huomioimatta montako sataa ne niistä pannuista saa.


    • Anonyymi

      Eli voitto ei ole puhdasta voittoa. Me oltais kaikki yrittjiä, jos se olis helppoa...
      Yrittäjän pitää maksaa tuotostaan vakuutukset, verot, omat työeläkemaksut (YEL), sosiaalikulut, kiinteistökustannukset, palkat työnantajamaksuineen, tässä tapauksessa hakukustannuksetkin jne.
      Yrittäjän jäädessä lomalle palkka ei juokse, toisin kuin palkansaajalla.
      Kauppamies ostaa halvemmalla ja myy kalliimmalla, muuten homma ei toimi.

    • Anonyymi

      En ymmärrä tuota että huutavat ostamiaan tavaroita ja tällä tavalla nostavat huuto hintaa ja sitten jää kelkasta pois kun hinta miellyttää🤬🤬🤮 Rosvoja saatana!!

      • Anonyymi

        Onkohan edes laillistakaan huutaa omia tavaroitaan. Tällä tavalla varmistavat ainakin sen ettei mene huonolla hinnalla hyvä tavara.

        On toi kyllä aika nappikauppaa jos voittoja ostetuista tavaroista tulee muutama satanen/erä. Täytyy tuohon katteeseen tehdä aika paljon ostoja ja huutokauppoja jotta pysyy toiminta järkevänä. Ilmeisesti ovat vain tv-ohjelman takia vielä pystyssä. Akin pihtauksessa ja tinkimisessä näkyy hyvin se ettei kovin kannattavaa tuo homma ole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onkohan edes laillistakaan huutaa omia tavaroitaan. Tällä tavalla varmistavat ainakin sen ettei mene huonolla hinnalla hyvä tavara.

        On toi kyllä aika nappikauppaa jos voittoja ostetuista tavaroista tulee muutama satanen/erä. Täytyy tuohon katteeseen tehdä aika paljon ostoja ja huutokauppoja jotta pysyy toiminta järkevänä. Ilmeisesti ovat vain tv-ohjelman takia vielä pystyssä. Akin pihtauksessa ja tinkimisessä näkyy hyvin se ettei kovin kannattavaa tuo homma ole.

        Ostavat ja myyvät muutakin kuin mitä tekevät kauppoja lähetyksessä. Olisi lyhyt huutokauppa, jos olisi myytävänä vain ne näytetyt kaupat


      • Anonyymi

        Netissä on huutokauppa menossa aina samaan aikaan, ihan normaalia nykyään. Luuletko tosissasi, että itse huutavat? Voi hyvää päivää tätä järjen köyhyyttä.


    • Anonyymi

      Tekivät hyvät kaupat. Kuinkahan moni tekee huomattavaa voittoa myyjän tietämättömyyttä hyväksikäyttäen.

    • Anonyymi

      Ihmiset myyvät sillä hinnalla mihin itse suostuvat. Ja voisivat ihan vapaasti tarkistaa hintoja netistä etukäteen. Jos Aki ja Heli eivät tarjoa riittävästi, niin voivat ottaa jotain pois myynnistä. Huutokauppakeisari ottaa riskin ja joskus joku ostoerä on mennyt tappiollakin tai ollut vain niin niukasti plussalla että kulujen jälkeen on varmasti ollut tappiolla.

      Ohjelmassa on aika paljon julkkiksiakin myymässä ja olen miettinyt, että saavatko he lisäksi jonkun kuvauspalkkion. En usko, että he itse ovat ottaneet yhteyttä vaan luulen, että tuotantoyhtiö on ehdottanut "treffejä".

    • Anonyymi

      Eiköhän nuo kaupantekotilanteet ole käsikirjoitettuja. Välikommentit (Akin) on tehty jälkeenpäin jne.

    • Anonyymi

      Lopun huutokauppa on suht koht aito tilanne...muut kohtaukset on käsikirjoitettu!

    • Anonyymi

      Ihan käsinkirjoitettuja on noi huutokauppatilanteet. Nelonen maksaa tuon pyydetyn summan, tv:ssä vain näytetään että Aki saisi kaiken aina pilkkahintaan. Kaikki myyjät on aina tosi tyytyväisiä kauppihin kun ovat saaneet 1000€:n kamat myytyä 100€:lla. Nelonen maksaa erotuksen ja annetaan ymmärtää että kauppatilanne on aito ja Aki saa aina pyytämäänsä summaan.

      • Anonyymi

        Myyjän lähtöhinnat ovat yleensä ylihinnoiteltuja. Usein enemmän tunteeseen perustuvia kuin realismiin. Mutta näin saadaan ohjelmaan sisältöä.


    • Anonyymi

      Täällä taas joku kitisevä kelan tuilla elävä joka ei ymmärrä yrittämisestä mitään. Luulitko tosiaan, että voiton maksimointi ei ole tavoite?! Vapaaehtoistyötäkö pitäisi tehdä??

    • Anonyymi

      Viihde on viihdettä. Yrittäkää nillittäjät ymmärtää se. Ketään ei pakoteta myymään roinaansa Palsanmäelle alihintaan. Se joka oikeasti haluaa maksimaalisen hinnan tavaroilleen, myy sen muuta kautta, kuin huutiskeisarin. Hinta on ihan sivuseikka niille, jotka tavaroitaan Palsanmäelle tarjoavat myyntiin.

    • Anonyymi

      Upporikas huij toi ukko ja akka

      • Anonyymi

        Joo,hakivat yritystukea,pelosta palauttivat,firma tuotti viimeksi voittoa noin 130.000€,oli Iltalehdessä juttu,sikamaisia ja ahneita huijareita.


    • Anonyymi

      Mitäs se Markku meinaa linnunpöntöstä loihtia ... aa siitä tuli uus katto meijän kesämökkiin..

    • Anonyymi

      10 kpl lilan värisiä isohousuja. Myydään yksitellen, minimi huuto 120€. Huom, paljon käytettyjä! 120 ja kolmas kerta, myyty apupoika markulle. Ja 120 kolmas kerta, myyty etupenkin erkille...nyt näitä aletaan jakamaan 120€ hintaan, kättä pystyyn vaan..

      • Anonyymi

        Heli huutaa ENNAKKOTARJOUS 250 e/kpl. Pitää itse kun meinaa lähtee liian halvalla.. Aki 250 e eka toinen ja kolmas kerta myyty ennakkotarjouksen tehneelle.


    • Anonyymi

      Paras jakso oli se kun Markku osti Helille epsanjassa tekokyrrvän ja maalasi sen tersskan kynsilakalla lilaksi ja heli sanoi että tosi hyvä idea markulta..

      • Anonyymi

        Sitä sitten siinä puoli tuntia ihailtiin ja kehuttiin Markun erikoistaitoja. Heli läks sitte testaamaan. Seuraavassa huutokaupassa myynnissä leimalla Made by Markku ja Aki takaa että testattu on ja toimii. Etupenkin Erkki ostaa sen 500 egellä.


      • Anonyymi

        Oliko Markku tehnyt omiin mittoihin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oliko Markku tehnyt omiin mittoihin?

        Ei varmaa tietoa. Puhuivat kahviporukat Hirvaskankaan nesteellä että Markulla olisi kylän suurin..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei varmaa tietoa. Puhuivat kahviporukat Hirvaskankaan nesteellä että Markulla olisi kylän suurin..

        Voi pitää paikkaansa. Katsoin uusintoja ja myynnissä oli melko valtava lasikyrpä, noin 25-30 cm. Yleisöstä kuuluin Markun ihmettelevä ääni: onko niitä noinkin pieniä? Heli kuunteli posket punaisina, aivan kuin olisi tiennyt mistä Markku puhuu..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi pitää paikkaansa. Katsoin uusintoja ja myynnissä oli melko valtava lasikyrpä, noin 25-30 cm. Yleisöstä kuuluin Markun ihmettelevä ääni: onko niitä noinkin pieniä? Heli kuunteli posket punaisina, aivan kuin olisi tiennyt mistä Markku puhuu..

        Tuijotitko oikein?


    • Anonyymi

      Joo nämä kaksimieliset vitsit🤔! Tykkään kyllä käydä kirpputoreilla ja huutokaupoissa !! Mutta kesari tulee parasta aikaa uusintana sama jakso tuli viimmeviikolla!!!!. Eihän näitä uusintoja ja uusintoja viitti katella !!! Tv- ohjelman tarjonta😒!

    • Anonyymi

      Hirvaskankaan John Holmes paita tilattu. Lähetän sen Markulle synttärilahjaksi.

    • Anonyymi

      Nämä on pahimpia kusettajia. En ikinä myy näille mitään. Saan itse suoramyynnillä paljon paremman hinnan.

      • Anonyymi

        Tietysti saa ilman välikäsiä mitkä joutuu maksamaan verotkin voitoista ja työvoimasta, TV-ohjelmastahan ne varmaan eniten saa rahaa.

        Ei kenekään ole pakko myydä, mutta typerää väittää aina ettei niilä saa kuin 200€ ja sitten saakin 600-800€. Hyvin harvoin menee tappiolla tai sillä mitä väittävät. Moni haluaa varmaan päästä ohjelmaan ja varmaan ainakin julkkikset saa jonkin korvauksenkin.


    • Anonyymi

      Toivottavasti loppuu ohjelma Helin syövän takia.

    • Anonyymi

      Ihan hauska tuota on katsoa, näkee uusia vanhoja tavaroitakin. Paranemisia vaan ja kannattaa alkaa ehkä kuntoilla enemmän, autossa istuskelu ja kevyt työ ei ole hyväksi ellei liiku ja syö terveellisesti.

      Onkos näillä muuten lapsia jatkajaksi yritykseen? Tai pitäisi myydä jollekin joka jatkaa TV-sarjaa sitten kun joskus lopettavat. Joku antiikkisarja saisi aina pyöriä, sekin Lovejoy oli hyvä vaikka en paljon muistakaan enää. Onhan niitä muitakin menossa ja varmaan tulee uusia kotimaisiakin.

    • Anonyymi

      😌 no kyllä tämä tältä on näyttänyt jo pitkään ja julkkikset kun uskalla köyhyyspäissään sanoo ei 😀😂 ai herranisä ja posket vaan leviää helillä ja Akilla 😀

    • Anonyymi

      Ei kukaan pakota ketään myymään, omalla vastuulla ottaa selvää tavaroiden arvosta ellei tiedä. Usein menee tosi halvalla, ei huutokaupassa voi ottaa isoa riskiä, parempi myydä itse jos haluaa parhaan hinnan.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Olisi kannattanut Akin jäädä muusikon uralle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisi kannattanut Akin jäädä muusikon uralle.

        No ei, TV sarjaa katsoa edelleen, mutta muusikkona ei kiinnostaisi yhtään. Kevennyksenä voi ohjelmassa hiukan musisoida.


    • Anonyymi

      Vuosi vaihtui ja Huutokauppa keisaria näytetään jokapäivä vanhoja jaksoja !!. Voi hyväpäivää tätä ohjelman tarjontaa. !!!

      • Anonyymi

        Toivottavasti ihmiset ymmärtävät, että tollanen kusettaja häipyy maisemista


    • Anonyymi

      Tänäänkin tulee juuri vanhajakso🤔!

      • Anonyymi

        Paljon enemmän monia muita sarjoja tulee uusintoina, samoin elokuvia. Ainakaan samaan aikaan ei tarvitsisi tulla uusia jaksoja ja uusintoja, menee vaan sekaisin. Tuokin jääkiekosta tehty 95 uudelleen tjsp, kuka sitä kahteen kertaan muka katsoo, pitkäveteinen ja sitten itse ottelua vain muutama minuutti.


      • Anonyymi

        Ja katsot...


    • Anonyymi

      Enempi ku täys käkoijareita

    • Anonyymi

      Akihan on todella reilu moneen muuhun verrattuna, tässäkin hyvä esimerkki.

      "Soitin Ostetaan kuolinpesiä -yrittäjälle, mutta hän olikin kiinnostunut myymään palveluaan: talon tyhjennys olisi maksanut noin tuhat euroa.

      Nopeasti hän kuitenkin poimi vielä läpikäymättömästä huoneesta käsitehdyn kirveen avaamattomassa pakkauksessaan, hienon puukon, pari kelloa ja kymmenkunta kolikkoa ja tarjosi niistä 100 euroa. Ei ratkaissut isojen tavaroiden ongelmaa, ei tullut kauppoja. Kirves näkyi maksavan 180 euroa, isän kello joitakin satasia, googlasin jälkikäteen."
      https://www.is.fi/asuminen/art-2000009903559.html

      Eihän ne ota edes ilmaiseksi kun vaatii työtä, eikä ehdi tietysti myymäänkään kaikkea kun kuolinpesiä tulee jatkuvasti. Paras tapa on pitää huutokauppa tai kirpputori paikan päällä, loput sitten antaa ilmaiseksi ja saa valita vapaasti niin ei tarvitse varauksia.

      Nuokin kuolinpesän tyhjentäjät laittaa suurimman osan hyvää tavaraa roskalavoille ja välillä menee arvokastakin kun eivät tunnista.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6402
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4123
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      268
      2543
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1508
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1367
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe