Hei rukoilijat

T..Mirka

Rukoukset eivät toimi.

Hitlerin tuhoamisleireiltä selvinneet todistavat ettei rukoukset toimi millään tavalla.

10

128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Di.Tutkija

      Yksikään tieteellisen tarkasti tehty tutkimus rukousten toimivuudesta, ei anna mitään aihetta edes epäillä rukousten toimivan.

      • JOPAAJOOO

        Ateistit pääsevät herroiksi paratiisiin jossa heille on aina kylmää olutta saatavilla.
        Kattilat lämmitetään uskovaisilla jne. Kaikista ala-arvoisimmat työt teetetään uskovaisilla (maailman pohjasakalla).. Uskovaisten sielut säilötään viemäreihin. Tämän voi myös haistaa.


    • kuhanhöpötät

      Olen lukenut monta kirjaa juuri siitä miten rukoukset ovat auttaneet ja antaneet voiman kestää noidenkin kärsimysten yli. No he jotka tapettiin heti kaasukammioissa säästyivät pitkän keskitysleirin kärsimyksistä.

      • T..Mirka

        ""No he jotka tapettiin heti kaasukammioissa säästyivät pitkän keskitysleirin kärsimyksistä""
        - Noinko se jumala olikin sen suunitellut. Mielikuvituksenne on sairas.

        Ps. Jumalaanne on tutkittu todella paljon, maailman eniten tutkituin aihe. Yhtään todistetta jumalastanne ei ole edellekään. Mikään tosiasia ei anna aihetta edes epäillä jumalaa todeksi.


      • Älkää.pelleilkö

        "Olen lukenut monta kirjaa juuri siitä miten rukoukset ovat auttaneet"

        - Jokainen voi lukea ihan mitä vaan ja jokainen voi sepittää mitä vaan. Totuus löytyy kuitenkin vain tieteellisillä tutkimuksilla.
        Aku-Ankka rukoukset toimii ja auttaa 100% yhtä hyvin kuin jumala rukouksenne.


      • T..Mirka kirjoitti:

        ""No he jotka tapettiin heti kaasukammioissa säästyivät pitkän keskitysleirin kärsimyksistä""
        - Noinko se jumala olikin sen suunitellut. Mielikuvituksenne on sairas.

        Ps. Jumalaanne on tutkittu todella paljon, maailman eniten tutkituin aihe. Yhtään todistetta jumalastanne ei ole edellekään. Mikään tosiasia ei anna aihetta edes epäillä jumalaa todeksi.

        Ihmiset veivät nuo ihmiset keskitysleireihin.. ihmiset panivat heidät kaasukammioihin.. ihmisten pahuus .. juuri niiden ihmisten pahuu ylitti kaikki karmeimmatkin kuvitelmat, jotka olivat hyljänneet Jumalan tien ja lähimmäisen rakastamisen, Juuri ateistit perkeleen valtaan antautuneet ihmiset surmasivat yli 6 miljoonaa juutalaista.. juuri nuo, jotka kielsivät Kristuksen rakkauden itseltään ja siksi tulivat täyteen vihaa ja surmasivat nuo viattomat ..


    • böö777

      Jumalan olemassa oloa ei ole pystytty todistamaan, mutta ollaanko pystytty todistamaan ettei jumalaa ole?

      • T..Mirka

        Meinaatko että sadut ovat totta, niin kauan kuin toisin todistetaan ? HEH HEH HEH ...

        Ei ole olemassa yhtään sellaista tosiasiaa mikä antaisi aihetta edes epäillä jumalaa todeksi. Tämä todistaa, ettei jumalaa ole.


    • Sopii vähän katsoa tosiasioita silmiin!
      Raamattu satua vai totta?
      Sinulle uskomattomuus Raamattuun on itsestään selvyys, niin kuin minulle taas usko Raamatun Sanaan. Sinulle Raamattu on valhetta ja satua. Lähestytäänpäs asiaa ensin ymmärryksen ja järjen tasolta, koska sinun on varmaan helpompi siten lähestyä esimerkiksi maailmankaikkeuden suurta mysteeriä. Minä luulen, että uskot, että maailmankaikkeus sai alkunsa erittäin kuumasta ja tiheästä pisteestä, joka räjähtäessään synnytti maailmankaikkeuden. Sinä olet myös varmasti pohtinut kysymystä siitä, että mitä oli ennen alkuräjähdystä? Oliko esim. 100 miljardia vuotta sitten olemassa olemattomuus, jolloin ei ollut mitään, vai oliko kenties alkeishiukkasten joukko levällään aiemmassa universumissa? Tällaisia kysymyksiä tiedeihmiset ainakin tutkailevat ja pohtivat, että mistä tulivat ne alkeishiukkaset, jotka pakkautuivat erittäin kuumaksi ja tiheäksi pisteeksi. Jos uskot, että olemattomuudesta itsekseen syntyi jotain, sinulla on suuri usko – suurempi kuin minulla - onnittelen.
      Mitä minä sitten uskon maailmankaikkeuden alusta? Tuo tiedeihmisten kuvailema alkuräjähdys kuvaa vallan hienosti sitä hetkeä, kun minun Jumalani sanoi: ’Tulkoon maailmankaikkeus.’ Tuon Jumalan sanan jälkeen alkoi aivan järisyttävällä tavalla, räjähdysmäisesti ja äärimmäisellä nopeudella tapahtua asioita. Tuo alun tapahtumien nopeus on tiedeihmistenkin mielestä aivan käsittämätön, koska se ylittää nykytieteen fysiikan lakien mukaiset nopeuden lait aivan käsittämättömän monikertaisesti. Minulle tuo Jumalan alun luomisen kuvaus kertoo Jumalan suuruudesta, kaikkivaltiudesta, ylivertaisesta viisaudesta ja älystä ja luovuudesta vailla vertaa. Tuon valtaisan alkutapahtuman seurauksena ei syntynytkään alkeishiukkasten valtaisaa kaaosta laajenevaan maailmankaikkeuteen, vaan syntyi alkuaineiden jaksollinen järjestelmä, jota tarvittiin Jumalan tulevien suunnitelmien rakennusaineiksi ja alkoi muotoutua galaksien valtaisa mittaamaton joukko aurinkoineen ja planeettoineen ja kuineen ja vieläpä humoristisen Jumalan pyrstötähtineen, jotka kaikki kuitenkin alkoivat pyöriä omien lakiensa mukaan ja valmistaa maailmankaikkeutta johonkin uuteen, joka oli jo Jumalan unelmissa. Näin minä uskon. Tiedeihmisten mukaan alussa oli ehkä pienempi piste, kuin Sotkan muna, ehkä puolukkaakin pienempi, Aika hyviä vertauksia, joten voimme sanoa, että elämme ihmeessä. Se, että noin pienestä pisteestä voi syntyä jotain niin valtaisaa, kertoo minulle ylivertaisen Jumalan luomiskyvystä.
      Mutta se, että sanot minun Jumalani Sanaa valheeksi ja saduiksi loukkaa minua. Ehkä loukkasit minua tahattomasti, ajattelematta asiaa, saat silloin sen anteeksi. Ehkä et ole kunnolla perehtynyt edes puheena olevaan kirjaan - Raamattuun, siitä huolimatta annoit siitä kovin vakuuttavasti asiantuntijalausuntosi . Jos loukkasit minua tahallisesti, saat senkin anteeksi, sillä se Jeesus, jonka sinäkin sentään tunnustit eläneen, kehoittaa minua elämään anteeksiantamisen prosessissa. Toivottavasti et kuitenkaan tee matkaasi tällä kiviplaneetalla satuttaen ja loukaten kanssakulkijoita, vaan kuljet jakaen ympärillesi iloa ja rakkautta ja hyväksyntää. Täällä on nimittäin liian paljon jo pahuutta, jota saamme katsoa, kuulla ja lukea päivittäin tiedotusvälineistä. Ehkä siihenkin aiheeseen palaamme tulevissa kirjeissäni, niin kuin uskon todelliseen sisältöönkin ja elämän mysteeriin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1806
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe