Naiset yliseksualisoi mediailmapiirin

uteliasfeminiini

Naisten paljastavasta pukeutumisesta on tullut arkipukeutumista, kun ennen se liittyi iltajuhliin tai kesäisiin helleasuihin. Esimerkiksi rintavaon näyttämistä pidettiin ennen sopimattomana työasussa. Nyt terveyskeskuslääkärillä saattaa olla niin avara t-paita, että rintavako näkyy. (Näin kuvan paikallislehdessä.) Siinä saattaa potilaana olevan vanhan miehen verenpaine nousta ihan huomaamatta..

Minihame oli vielä 60 vuotta sitten prostituoidun (huoran) tunnusmerkki, niin kuin verkkosukatkin. Nyt tyttäreni oli keikkatöissä eräillä messuilla, pukukoodi kuului: hame oltava muutama sentti polven yläpuolella. Täytyyhän miehillä olla jotain nähtävää!

Julkkis- ja medianaiset esittelevät sulojaan hyvinkin vapaamielisesti, ja teinitytöt matkivat heitä. Esimerkiksi nyt muodissa olevat legginsit ovat niin tiukkoja, että kangas usein uppoutuu takapuolen vakoon, mikä minusta on too much. Olen työssä koulussa, ja olen huomannut, että pojat laskevat keskenään leikkiä tällaisista pukeutujista, mutta samalla niin sanotusti kuolaavat perään, kun eivät muuta voi.

Luultavasti suuri osa miehistä on ihan tyytyväinen silmänruoan lisääntymiseen, he saavat siitä energiaa ja tunnetta, että ovat elossa.

Mutta on myös miehiä, jotka haluaisivat keskittyä johonkin muuhun kuin naisten tisseihin ja takapuoleen, esim.jonkin vaativan ajatusprosessin läpikäymiseen tai muuhun naisesta riippumattomaan toimintaan. Mutta julkkisnaiset hierovat oman sukupuolisuutensa vasten miesten naamaa tällä hetkellä, eivätkä anna miehille tilaa ajatella muuta.

Tosiasia on, että mies on evolutiivisesti naisen armoilla seksuaalisesti: monet miehen reaktiot visuaaliseen seksuaaliseen ärsykkeeseen ovat tahdosta riippumattomia: syke nousee, pupilit laajenevat, mies alkaa valmistautua seksuaalisiin toimintoihin. Mutta turhaan. Ilmankos seksiterapeuttien mukaan yleisin syy miesten vastaanotolle tulemiseen on nykyään haluttomuus: liika on liikaa tässäkin, eivätkä miehet jaksa koko ajan olla valmiusasemissa seksiä varten,kun sitä ei kumminkaan anneta. Julkkis- ja mainosnaiset herättävät halun, mutta eivät vastaa seurauksista. Tekevät siitä hyvän tilin, tietysti.

Tämä on naisen näkökulma, mitä miehet ajattelette?

6

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miestenyliseksuaalisuus

      Että nainen ei voi olla eikä ottaa vastuuta kenenkään miehen mielentilasta. Jos vaan on ja pukeutuu. Miehillähän piti oleman isompi pää jolla tämänkin virikkeen saa ohitettua. Kevyt vaatetus on niin helppoa ja miellyttävää. Tosin nykymuoti on usein miesten suunnittelemaa. Chanel oli nainen ja jakkunsa aika peittäviä mutta kaunis yt-nainen sai nekin seksikkäiksi. Esim.

      • tartan_guy

        Minä pukeudun minihameeseen samasta syystä kuin naiset eli itseäni varten. Eli jokainen saa pukeutua kuten haluaa, eikä sitä tarvitse selitellä kenellekään.


    • evovika

      ei oo helppoo ku markkinat määrää mulla ois uus innovaatio joku voorumi mis vois vaan jutella ilman luuloi ja taka ajatuksii tarkotan semmosille ihmisil jotka on sen myllyn käyny läpi ja kyllästyneet tohon touhuun (ylisekualiuuteen) luulisin et molemmilla puolilla on uhriutumista.. (ja vallanhalua.. tietysti)

      Jos ihmiseellä ei ole minuutta.(oikea minäkuva) tilaalle tulee aina jotain muuta. Usein kuulee niinkin päin että mies on seksikäs jos se on itsevarma varmaan evoluution vika ?

    • Kävin tänään paikkakuntamme suurimmassa päivittäistavarakaupassa, jossa minulla on tapana näihin aikoihin viikosta käydä. Ruokaostosten lisäksi sieltä saa yleensä paljon silmänruokaakin. Asiakkaina saattaa nimittäin olla tyttöjä, joiden tiukkapöksyt tuovat kehon salaisimpien solien aarteet kaikkien katsottaviksi, taikka joiden rinnat pursuavat avokaulaisista paidoista lähestulkoon tavalla kuin olisivat aikeissa imettää siinä paikassa. Jos silmänruokaa ei sattuisi saamaankaan, niin kassatytöiltä saa ainakin kauniin hymyn. Näin siis yleensä.

      Tänään poikkeuksellisesti lähes kaikki kaupan nuoret naisasiakkaat tuntuivat huomaavan minut ennen kuin pääsin heitä sen paremmin tutkailemaan. Jos tyttöasiakkaat sattuivat olemaan ostoksilla yksinään, katselivat he minua ensin nivusien kohdalle, josta nostivat katseensa hitaasti ja arvostelevasti ylöspäin. Joissain tapauksissa sain arvioivan katseen jälkeen arvoituksellisen hymyn, ja joissain tapauksissa minua vain tuijotettiin närkästyneen näköisesti kuin olisin pilaantunutta makkaraa. Pareittain taikka suuremmassa joukossa liikkuneet tytöt vilkuilivat minua, supattivat keskenään ja tirskuivat ujosti, kun menin heidän ohitseen.

      En ole luonteeltani mitenkään ujo, joten erikoinen kohtelu ei hämmentänyt minua. Ajattelin, että ilmeisesti sisäinen viehätysvoimani alkaa vähitellen näkyä ulospäin, taikka sitten partavesimainokset pitävät tosiaan paikkansa ja naiset hullaantuvat haistaessaan sellaista miehellä.

      Menin huomiosta tarpeeksi nautittuani ostoksineni kassalle, jossa minua palveli kaupan suloisin tyttö. Yritän muutoinkin valita aina hänet, koska ainahan sitä keski-ikääkin lähestyvä mies haaveilee treffeistä nuoren, söpön ja pirtsakkaan tyttelin kanssa. Yleensä tyttö hymyilee minulle ystävällisesti, mutta tällä kertaa hän tuijotti minua vähän kiusaantuneen näköisenä. Koko maksutapahtuman ajan hän oli sen näköinen, että olisi halunnut sanoa minulle jotain.

      Olin jo aikeissa pyytää häntä kahville, koska ilmeisesti juuri sitä hänkin halusi minulta kysyä, mutta juuri silloin äänekäs pariskunta alkoi lapata ostosvuorta kassahihnalle. Päätin poistua ilman, että pyydän tyttöä mihinkään, koska en halunnut nolata häntä muiden asiakkaiden edessä. Voisin pyytää häntä treffeille seuraavallakin kerralla kun kauppaan tulen.

      Kun kotona nostelin ostoksia jääkaappiin, huomasin syyn yllättävästi lisääntyneeseen viehätysvoimaani. Se ei johtunut uudesta partavedestä. Sepalukseni vain oli jäänyt rehottamaan oikein kunnolla auki.

      • sekasikiökalvo

        Omasta taulustaan noin kommentoi. Katkeruutensa lienee lähtöisin Helsingin pommitusten kokemisesta.


    • intr

      mielenkiintoista parasta on persoonallisuus kyl se siitä alottajalla intrestink points.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 126
      3269
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      91
      3001
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2278
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      25
      1796
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1539
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1504
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1447
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1407
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1345
    Aihe