Hiilidioksiditavoitteet huuhaata ilman ydinvoimaa

nielu.ydin

Hyvinä esimerkkeinä Saksa ja Ranska. Useita muita maita Suomi mukaanlukien eivät voi pärjätä hiilidioksidille ilman ydinvoimaa vielä vuosikymmeniin. Korvaavan tuotannon tulee toimia 24/7 täydellä teholla kun puhutaan varteenotettavasta vaihtoehdosta (tuuli/aurinko hyviä lisukkeita). Energiakäänteissä ei ole onnistuttu korvaamaan fossiilisia polttoaineita. Tämä todettu yli puoluekantojen ja maanrajojen.

17

509

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Anonyymi

        Hiiltä on aina ollut ilmakehässä ja se on elämän ehto.Sensijaan ilmakehän lämmittänen on aiheuttanut ongelman josta pitää päästä eroon. Siksi kaupungit pitää hävittää ja tehdä työt kuten muutkin elukat. Luonnon maksimaalinen ryöstö on lopettava. Rikastuminen luontoa raiskaamalla on aiheuttanut väliaikaisen lämpenemisen . Tasapainoon päästään lopettamalla pörssipeli ja suuryritykset .


    • idjot

      "Suomea ei saa ajaa tilanteeseen, jossa se lähes ainoana eu-valtiona tuottaa ydinsähköä eu-tarpeisiin."

      Älä pelkää paapero, ydinsähköä eu-tarpeisiin tuottaa jatkossakin eu-valtiot, joiden ydinsähkön tuotanto on Suomea paljon suurempi.

      • Anonyymi

        Tällaisia hulluja riittää jotka luulevat sähkön olevan joku ratkaisu energiaongelmiin. Ja ydinsähkö vielä. Kaistapäät eivät käsitä mitään todellisuudesta ja yrittävät vielä naureskella. Kohta näette mihin tämä pelleily johtaa mutta varmasti liian myöhään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tällaisia hulluja riittää jotka luulevat sähkön olevan joku ratkaisu energiaongelmiin. Ja ydinsähkö vielä. Kaistapäät eivät käsitä mitään todellisuudesta ja yrittävät vielä naureskella. Kohta näette mihin tämä pelleily johtaa mutta varmasti liian myöhään.

        Varsinainen kaistapää näkyy päästävän ihaa pehmoisia. Ilman sähköä ei tulla toimeen, eikä näitäkään viestejä läheteltäsi. Akutkin täytyy ladata. Nyt kun vihreätkin myöntävät asian jää vain muutama osaamaton höyryämään pehmeitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varsinainen kaistapää näkyy päästävän ihaa pehmoisia. Ilman sähköä ei tulla toimeen, eikä näitäkään viestejä läheteltäsi. Akutkin täytyy ladata. Nyt kun vihreätkin myöntävät asian jää vain muutama osaamaton höyryämään pehmeitä.

        Kyseessä lienee yksi vakiohäirikkö joka ilmaantuu palstalle ajoittain, koska Suomen terveydenhuolto joutuu rahapulassa muuttelemaan potilaiden hoitopaikkoja.


    • Anonyymi

      Nyt sen hyväksyvät jopa vihreät Suomessa oikein puheenjohtajansa suulla kerrottuna. Näin se takki kääntyi hitaimmillakin.

    • Anonyymi

      " Hiilidioksiditavoitteet huuhaata ilman ydinvoimaa."

      Väite on totta.
      Eu-maista vain Ruotsissa (32%), Suomessa (43%) ja Ranskassa (50%) fossiilisten polttoaineiden osuus energiantuotannosta vuonna 2019 oli alle 60% .
      Ja mikähän yhdistää Ruotsia, Suomea ja Ranskaa? Aivan oikein; ydinvoiman merkittävä osuus energiantuotannossa.
      Esimerkiksi vihreiden ylistämässä Energiakäänne- Saksassa fossiilisten polttoaineiden osuus oli 80% ja Eu-maissa keskimäärin 71%.
      Lähde Eurostat, energiantuotanto v. 2019

    • Anonyymi

      Ydinvoimaa vastustavat nykypäivänä vain typerät kylähullut.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ydinvoima jätteet tulevaisuuden pommit pommittaa auki tai pienikin maan järistys joten sähköauto se vasta ympäristö saaste pommi on
      Polttomoottori on täysin saasteeton ydin säteilyyn verrattuna
      Ja sitoo meidät venäjän mafiaan ja rosatomiin. Joka miehittää suomen heti jos ostamme heiltä voimaloita, sanovat olemme investoineet Suomeen niin paljon että Suomi tulee imettää Venäjään, eli olemme venäjän omaisuutta jos menemme maapallon saastuttavimman sähköautoon.

    • Anonyymi

      "Puoluekannan mukaan selkeästi kielteisimmin ydinvoimaan suhtautuvat Vihreiden äänestäjät, joskin heistäkin 28 prosenttia vastasi myönteisesti. Kokonaisuutena Vihreiden kannattajia näyttää kuitenkin leimaavan ennemminkin ristiriitaiset kuin suoraan kielteiset ajatukset. Vain 29 prosenttia vihreistä torjui ydinvoiman, ja loppu 43 prosenttia ei osannut sanoa."

      ts. Vihreistä kantansa kertoneista puolet kannattaa ydinvoimaa, puolet ei.
      Onko Vihreistä tulossa Suomen ydinvoimamyönteisin puolue ?

      • Anonyymi

        Kyllä on tulossa ja puoluejohdon kommentitkin sen kertovat. Ilmastomuutoksen takia kaikki co2 päästötön tuotanto käy heille. Kun eduskunnassakin heiltä kysytään Soten edistymisestä niin ilmastomuutoshan sieltä vastauksesta ensin tulee. Monet vedot olen voittanut heidän ilmastomuutosvastauksillaan.


    • Anonyymi

      Onneksi Venäläiset ydinvoimalat ovat luotettavia loviisa 1,2 Olkiluoto 1,2 toimineet moitteettomasti jo 1970 luvulta lähtien sekä viides venäläinen ydinreaktori joka otetaan käyttöön 2029 pohjois - pohjanmaalla Pyhäjoella. Ydinvoimaan kannattaa sijoittaa Suomessa ja Itänaapurin ydinkeneraattoreitten hinta laatu suhde on kohdillaan eli luottamuksen arvoista.

    • Anonyymi

      Jos halutaan sähköistää Suomea niin ydinvoima on keskeinen toimiala eikä tuulivoima. Sähkönkulutus kasvaa eikä se ole vähenemään päin.
      Tuulivoimalla ei turvata energiansaantia eikä se ole edes huoltovarmaa energian saantia. Ville Niinistöllä ei ollut kaikki muumit kotonaan kun puolusti tuulivoimaloita korvaamaan ydinvoimaa a-studiossa 4.5.21. Hänen ajatuksena oli tietysti rupeleiden kaupungit jossa myllyjä on joka katolla. Mustavihreiden talouspolitiikka on huuhaata joka tulee elinkeinoelämälle ja suomenkansalle maksamaan jos pääsevät suhroimaan todenteolla. Maksakirroosiista tulee kansasairaus jos vihreiden näkemyksen mukaan pitäisi mennä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1459
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1358
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1340
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      41
      1283
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1228
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1126
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe