Sarja Kaunis elämä.

MInäJAtaasMinä

Sopivampi nimi sarjalle olisi turhuuden markkinat. Siinä on ainakin neljä ex-missiä, joista olemme kuulleet jo kaiken, aivan kaiken kyllästymiseen saakka.

Sarjaan olisi voitu valita sellaisia henkilöitä, joista ei ole kuulunut mitään moniin vuosiin. Ne todella älykkäät missit ovat menneet eteenpäin elämässään. Siis kouluttautuneet ja hankkineet ammatin. Misseys on ollut vain pelkkä nuoruuden kokemus.

Näille jotka nyt ovat ohjelmassa ovat jääneet missitasolle koko elämänsä ajaksi.

30

1738

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MTVpöllö

      Jää nähtäväksi, katsooko sitä kukaan. :D Milloin maikkarilla on alkanut tämä alamäki??

    • onnexeitarvitsekatsoo

      Kaikki ne tyrkky missit todellakin, jotka ovat kertoneet liikaakin itsestään. Taas samat naamat, hyi hemmetti !

    • Tennissukka

      Voi helvetti .mitä kaunottaria noi muka on itkua tuhertavia sääliä kerjäävät räjähtämis pisteessä olevia .yksi Suomen telvisiohistorian surkein ohjelma .vain J tukiainen puuttuu porukasta .voi voi lolita kyllä sinulla on ollut rankka elämä

    • Onhan se ohjelma jossa nähdään samalla kuinka Suomi on vuosien varrella kehittynyt. Olen samaa ikäpolvea kuin Lenita ja nähnyt pommitukset ja vanhempien vaikeudet Karjalaisen suvun vahimman pojan vaimon velvollisuuksista Kun oli pulaa kaikesta, vaimon oli oltava suvun ilmainen piika. Onneksi nyt on sosiaaliturva.

      • 85aaa

        eiköhän olisi jo aika unohtaa ne sota jutut ja nostele vaan sitä sosiaaliturvaa


    • 7uet5

      Paljonkohan Tarja S. painaa nykyään?

    • Poipojoo

      Veikkaisin että 68 kiloa.

      • Jokajanna

        Herregud, niinkö vähän?


    • tyhjäpäät

      Täytyy sanoa, kun katsoin viime jakson, että tunsin todella myötähäpeää. Siis mikä tämän ohjelman tarkoitus on? Kaikista saa sen kuvan, että ovat ihan tyhjäpäitä. Istuvat sohvalla pakkeloituna ja itkeä tihruttavat, tai ainakin ovat pyyhkivinään silmiään, kun kukin vuorollaan kertoo "rankasta" elämästään. Tarja Smura laittoi toiset kaulimaan taikinaa ja tekemään karjalanpiirakoita, yrittivät sitten lakatuilla tekokynsillä jotain näpertää, kukaan ei ollut koskaan eläissään laittanut ruokaa, eikä kaulin istunut kenenkään käteen, vähänkö säälitti. Onko ihmisen elämä täynnä vaan meikkejä ja vaatteita, muotia, sekö on näillä naisilla elämän sisältö.

      • olensamaamieltä

        Olenko ainoa, jota ärsyttää Riitta Väisänen kyseisessä ohjelmassa? Minusta on aivan tavattoman tympeän näköinen ja oloinen, vaikka tämä ohjelmahan oli hänen ideansa ja juuri hän sen alulle laittoi! Ei sano eikä kommentoi juuri mitään, paitsi erikseen kysyttäessä, ja se mitä sieltä sitten tulee on monasti aivan ääliömäistä, kuten se "hei Lenita, oliks sul vaihdevuodet, kun mulla ne oli niin huitsin vaikeet?!" Huomasitteko, kuinka vaivaantuneelta Lenita näytti? Toinen, joka pääasiassa vain istuu naama aivan norsunv----la sanomatta sanaakaan on Lola Odusoga. Odotin, että hän jos kuka osallistuisi kaikkeen, koska on aina suuriäänisesti laukomassa mielipiteitään joka asiaan. Miksi ihmeessä nämä muijat ovat suostuneet ohjelmaan mukaan, kun siellä oleminen näyttää heitä niin vituttavan? Positiivisimman kuvan itsestään ovat antaneet Tarja Smura, Pia Lamberg, Heidi Sohlberg ja Lotta Hintsa. He sentään avoimesti juttelevat ja pitävät keskustelua yllä.


    • mielenkiintoinensarja

      Tämä on pitkästä aikaa ohjelma jonka takia täytyy pistää oikein kello soimaan että muistaa katsoa. Mielenkiintoista kuulla vanhojenkin missien taustoja ja kulissien takana olleita tilanteita. Ei ole mikään pintaliito- ohjelma muttei mikään Vain elämää itkupiirikään. Sopivasti pintaa ja sopivasti syvällisiäkin asioita. Ja Pia on Smuran jälkeen tähän asti kaunein missi. Aivan uskomattoman häikäisevä nainen ja Losiin muutto oli kaikesta päätellen oikea ratkaisu. Nainen on puhjennut oikein kukoistukseensa.

      Joten lopettakaa se urputus. Jos ei ole kuulemisen arvoista sanottavaa voi jättää sanomatta.

      • tyhjänpäiväistähömppää

        Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, jos tuo ohjelma on sinulle unelmien täyttymys ja se on sinusta mielenkiintoinen, niin katso ja kehu ihmeessä, minä en katso, mulle tuo ohjelma ei anna mitään.


      • perusnegaatio
        tyhjänpäiväistähömppää kirjoitti:

        Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, jos tuo ohjelma on sinulle unelmien täyttymys ja se on sinusta mielenkiintoinen, niin katso ja kehu ihmeessä, minä en katso, mulle tuo ohjelma ei anna mitään.

        Mistä kumpuaa tarve kommentoida asiaa joka "ei merkitse sinulle mitään"? Mikset vain elä elämääsi välittämättä asiasta joka ei ole millään tavalla tärkeä sinulle? Tämä on ikuinen mysteeri teissä perusnegatiivisissa ihmisissä.


      • näitäriittää
        perusnegaatio kirjoitti:

        Mistä kumpuaa tarve kommentoida asiaa joka "ei merkitse sinulle mitään"? Mikset vain elä elämääsi välittämättä asiasta joka ei ole millään tavalla tärkeä sinulle? Tämä on ikuinen mysteeri teissä perusnegatiivisissa ihmisissä.

        Miksi sinä kommentoit täällä jostain televisio-ohjelmasta kommentoivia ihmisiä, koeta keskittyä kommentoimaan kyseistä ohjelmaa. Sinä et edes tunne täällä kommentoivia ihmisiä, joten ihan turhaan auot päätäs.


    • AikasTurhaProggis

      kun siin on vain 2 KV. kaunotarta, ja loput mis maitolaituritasoa!

      • typeräohjelma

        Tästä ohjelmasta näkee, kuinka valtavan paljon meikki, kampaukset ja kaikki muu puleeraus vaikuttavat ulkonäköön. Valtaosaa noista ei edes tunnistaisi ilman paksuja maaleja, niin taviksen näköisiä ovat omana itsenään, kaikkea muuta kuin missien näköisiä. Tarja Smura lihonut ja rupsahtanut aivan järkyttävästi, samaten Väisänen, eikä Odusoga heistä juuri jälkeen jää. Kauneus on todellakin ollut katoavaista.


    • outovanhus

      Kauhistuin tuota Lenitaa, kun sanoi, että ei ole koskaan laittanut ruokaa, ei osaa kokata mitään. Ihminen on yli kasikymppinen, eikä osaa kokata...ohhoh! Naamaansako vaan paklaa, kun ei ehdi opetella perustaitoja.

      • voivoivoivoivoi

        Musta tuntuu, että Lenita osaa älyttömän paljon muita taitoja, kuin perus kokkaajat!


    • Ykspettynyt

      Koko ohjelma on täysin jonninjoutava, leikitään typeriä piirakanleipomisleikkejä ja istutaan illallisella syömässä ja puhumassa yhdentekeviä, jotka koko Suomen kansa on kuullut jo monta monituista kertaa. Odotin, että tässä ohjelmassa olisi edes jotakin sisältöä eli se olisi jokaisen missin kohdalla eräänlainen "walk down memory lane" eli näytettäisiin TV-välähdyksiä ja kuvia vuosien ja vuosikymmenten takaa, esim. otoksia eri missien TV-haastatteluista missivuotenaan, upeita kuvia niiltä ajoilta, ehkä jopa pätkiä niistä missikisoista, joihin kyseiset henkilöt osallistuivat, kuten Miss Universum-kisoista. Mutta koko ohjelma on aivan turha ja tyhjänpäiväinen, kaikesta näkee, että tehty ihan juosten kusten. Tuosta aiheesta ja aihepiiristä olisi saanut todella kiehtovan ohjelman, jossa tosiaan olisi voitu muistella ja luodata jokaisen missin missiaikoja ja hänen persoonaansa missiaikoinaan, jokaisen missivuoden kohokohtia ja dramaattisimpia käänteitä ja sitä, miten ne ovat osaltaan vaikuttaneet itse kunkin missin nykyelämään. Olisi ollut tosi kiva nähdä, miltä itse kukin heistä näytti missiaikoinaan, jne. mutta nyt se kaikki kuitataan parilla kuvalla joistakin senaikaisista iltapäivälehtien lööpeistä ja jollakin parin kolmen minuutin maininnalla. Koko ohjelman toteutus on ihan paska! Turhempaa ohjelmaa saa etsiä, toivottavasti jää yhden tuotantokauden pituiseksi!

    • Mamsellix

      Katsoin Smuran jakson, en aio muuta katsoakkaan.Lenitan peruukki aina paikoillaan. Ja miksi Väisäskä on niin tympeän oloinen? Huono ohjelma.

    • pelkkäelämä

      Ei ollut ohjelma kyllä ihan sitä, mitä odotti. Piasta oli aikaisemmin kyllä täysin erilainen kuva, samoin Lotasta. Pia onkin todella kultaisen oloinen ja kaunis nainen. Lotta taas tyhmän puoleinen ja todella eri näköinen kuin kuvissa. Miten lie missiksi päässyt.

    • Hämeenlinnalainen

      Riitta Väisänen ja Lola Odusoga on todellakin tympeän näköisiä koko ajan.
      Ihan kuin heidät olisi pakoitettu mukaan ohjelmaan. Näiltä kahdelta puuttuu enää kesken ohjelman, peittelemätön, ikävystynyt haukotus, ehkä sekin vielä nähdään.
      Katsoin jaksoa, jossa Heidi Sohlberg kertoi koko ajan, vain syövästään. ihmettelen sitä, että miten hän jaksaa loputtomasti kaikkialla kertoa omasta syöpätaistelustaan.

      Tulee vähän sellainen tunne, ihan kuin kukaan muu ei olisi koskaan joutunut vastaavaan tilanteeseen, kuin yksin Heidi Solberg. Vaikka syöpäsairaita on kuinka paljon ja lisää tulee.
      Myös lapsia ja nuoria. Mutta vain yksi toitottaa omasta syöpätaistelustaan loputtomiin julkisuudessa. Ihmiset suhtautuu tietysti eritavalla kokemuksiinsa. Myös minä omalla tavallani. Olen myös sairastanut rintasyövän ja käynyt läpi leikkauksen ja ne raskaat jälkihoidot. Mutta, sen ruljanssin jälkeen, en halua puhua tuosta ajasta. Haluan vain unohtaa.

      Tässä jaksossa hämmästytti myös naurujooganvetäjä. Väkinäiseltä ja hölmöltä naurulta se kuulosti. Missiporukkakin yritettiin saada mukaan kikattamaan lapsellisen pupuleikin avulla.
      Ihan kuin jossakin lasten päiväkerhossa.
      Vanajanlinnakin näyttäytyy ohjelmassa parempana, mitä todellisuudessa on.
      Paikka on sisätiloistaan, loppujen lopuksi aika kolkko ja puutteitakin löytyy.
      Esim. Inva wc.tilat puuttuu kokonaan. Eikä niitä sinne tulla koskaan saamaankaan.
      Eivät kuulemma saa lupaa rakentaa sellaista historialliseen paikkaan. Siitä huolimatta, vaikka vanajanlinnassa pidetään paljon häitä ym.juhlia, joihin saapuu myös pyörätuolilla liikkuvia invalideja. Tästäkään puutteesta ei moni ole tietoinen. Ilman wc.tä jonkun juhla voi olla pilalla.

    • rasistinensuomi

      Olipa negatiivinen tämä Lolan jakso. Vasta loppusanoissa muisti mainita että elämässä on ollut jotain positiivistakin. Ja sekin vasta kun Lenita johdatteli huomioimaan että Lolan elämässä on varmasti jotain positiivistakin ollut. Olisipa joskus kiva nähdä ei- valkoinen suomalainen joka ei kitise ja marise rasismia joka käänteessä. Suomalainen "rasisti" yhteiskunta on mahdollistanut Lolalle loistavan uran. Hän omienkin sanojensa mukaan oli jo missikiertueellaan ylivoimaisesti suurin ennakkosuosikki. Sekin tietysti kielii suomalaisten rasismista? Ja tämä tyttö säästää parin sekopäisen rasistin jokaisen törkykirjeen ja pistää kehyksiin seinälle. En ymmärrä.

      Oliko se lapsena Lolalle heitetty läppä että "pureeko se" nyt oikeasti noin kauhea juttu? Mullekin heitettiin lapsena vaikka mitä läppää josta voisi halutessan loukkaantua.

      • ykspettynyt

        Kyllähän Lola on paljon rasismia joutunut kohtaamaan ja se on selvästi ja täysin ymmärrettävästi satuttanut häntä syvältä, sen näki tämäniltaisesta jaksosta. Mutta itsekin olen joskus ihmetellyt, miksei hän koskaan puhu sanaakaan kaikista niistä hyvistä ja positiivisista kirjeistä ja viesteistä, joita aivan varmasti myös missiaikoinaan sai. Eri lehdet ja niiden yleisönosastotkin oli tulvillaan Lolan kauneutta ja eksoottisuutta suitsuttavia kirjoituksia. Ja hän oli todella vuoden 1996 Miss Suomi-kisoissa täysin ylivoimainen ennakkosuosikki, myös kansan suosikki, johan sekin kertoo siitä, että hänellä oli myös paljon ihailijoita. Miksi pitää keskittyä vain siihen negatiiviseen puoleen ja törkyrasismiin?

        Ihmettelin myös, miksi lähes koko jakson ajan jauhettiin Lolan ns. isäsuhdetta, jota ei Lolan omien sanojen mukaan ole todellisuudessa olemassakaan? Kyseiset jutut kuten tämän isän totaalinen poissaolo Lolan elämästä on kerrottu lehdissä tuhanteen kertaan! Kuitenkin siihen keskityttiin enemmän kuin mihinkään muuhun. Kyseisen asian olisi voinut kuitata paljon vähemmällä ja kaiken siihen menneen ajan käyttää vaikka Lolan upean Miss Universum-menestyksen kertaamiseen. Olisi voitu näyttää vaikka pätkiä kyseisistä kisoista, nehän kuitenkin aivan ehdottomasti olivat Lolan missivuoden huippukohta. Nyt kyseiset kisat ja Lolan menestys siellä kuitattiin parilla lauseella ja parilla vanhalla valokuvalla. Ihan syvältä koko ohjelma, todella huonosti ideoitu ja toteutettu!! Kun nyt kerta osallistujat ovat entisiä missejä, sitä kuvittelisi, että heidän missiaikoihinsa keskityttäisiin edes vähän, varsinkin kansainvälisellä tasolla noin menestyneen missin ollessa kyseessä, mutta sitä ei todellakaan ole tapahtunut! Huono ja täysin turha ohjelma!!


      • suomieiolerasistinenmaa
        ykspettynyt kirjoitti:

        Kyllähän Lola on paljon rasismia joutunut kohtaamaan ja se on selvästi ja täysin ymmärrettävästi satuttanut häntä syvältä, sen näki tämäniltaisesta jaksosta. Mutta itsekin olen joskus ihmetellyt, miksei hän koskaan puhu sanaakaan kaikista niistä hyvistä ja positiivisista kirjeistä ja viesteistä, joita aivan varmasti myös missiaikoinaan sai. Eri lehdet ja niiden yleisönosastotkin oli tulvillaan Lolan kauneutta ja eksoottisuutta suitsuttavia kirjoituksia. Ja hän oli todella vuoden 1996 Miss Suomi-kisoissa täysin ylivoimainen ennakkosuosikki, myös kansan suosikki, johan sekin kertoo siitä, että hänellä oli myös paljon ihailijoita. Miksi pitää keskittyä vain siihen negatiiviseen puoleen ja törkyrasismiin?

        Ihmettelin myös, miksi lähes koko jakson ajan jauhettiin Lolan ns. isäsuhdetta, jota ei Lolan omien sanojen mukaan ole todellisuudessa olemassakaan? Kyseiset jutut kuten tämän isän totaalinen poissaolo Lolan elämästä on kerrottu lehdissä tuhanteen kertaan! Kuitenkin siihen keskityttiin enemmän kuin mihinkään muuhun. Kyseisen asian olisi voinut kuitata paljon vähemmällä ja kaiken siihen menneen ajan käyttää vaikka Lolan upean Miss Universum-menestyksen kertaamiseen. Olisi voitu näyttää vaikka pätkiä kyseisistä kisoista, nehän kuitenkin aivan ehdottomasti olivat Lolan missivuoden huippukohta. Nyt kyseiset kisat ja Lolan menestys siellä kuitattiin parilla lauseella ja parilla vanhalla valokuvalla. Ihan syvältä koko ohjelma, todella huonosti ideoitu ja toteutettu!! Kun nyt kerta osallistujat ovat entisiä missejä, sitä kuvittelisi, että heidän missiaikoihinsa keskityttäisiin edes vähän, varsinkin kansainvälisellä tasolla noin menestyneen missin ollessa kyseessä, mutta sitä ei todellakaan ole tapahtunut! Huono ja täysin turha ohjelma!!

        Negatiiviseenkin palautteeseen ja jopa häiriköihin pitää varautua kun itse valitsee julkisuuden. Ei siinä ole mitään ihmeellistä että kun suomalaiseksi missiksi valitaan tummaihoinen se herättää puhetta ja kohinaa. Menepä Nigeriaan suomalaisena blondina missikisoihin, taatusti sekin herättäisi kohua paikanpäällä. Voi kauhea sentään.

        Lola itse on useassa aikaisemmassa jaksossa painottanut muille misseille kuinka sitä ja tätä ja tuota pitää kestää koska se kuuluu työnkuvaan. Ei saa ruikuttaa turhista, se on Lolan asenne muita kohtaan. Itse ruikuttaa heti kun saaa pienenkin aiheen.

        On se ihme juttu että vasta tässä jaksossa tuli ilmi että muitakin missejä on ahdisteltu. Tuomola on joutunut jopa lähestymiskieltoa hakemaan jollekin sekopäälle. Ei muilla tunnu olevan erityistä tarvetta tuoda tällaisia negaatioita julki ja laittaa niille noin kovasti painoarvoa. Mikä siinä on että jos lyömäaseena on rotu, niin se on muka jotenkin erityisen vakavaa?

        Olen itse tumma suomalainen. Saman ikäinen kuin Lola. Olen saanut paljon huomiota tummuudestani läpi elämäni eikä se ole koskaan ollut sävyltään negatiivista. Minun on hyvin vaikea uskoa näitä itseni kanssa samaa ikäluokkaa edustavia ei- suomalaisen näköisiä jotka väittävät kokeneensa niin kovasti rasismia jo lapsena. En usko pätkääkään. Meidän ikäluokan lapsuudessa tummuus oli eksoottista. Varsinkin afrikkalaistausta oli erityisen hienoa. Meitä tummia nostetiin jalustalle ja ihailtiin. Meitä pidettiin kuin kukkaa kämmenellä. Rasismia voi halutessaan löytää mistä tahansa kun muita ihmisiä ja tilanteita tulkitsee tarpeeksi tarkoitushakuisesti. Jos minä saisin hakaristimerkein varustettua postia ei tulisi mieleen alkaa säilytellä ja vaalia niitä muussa tapauksessa kuin korkeintaan jos kyseessä olisi oikeasti sairas vainoaja. Mutta jos joku ääliö nyt huutaa jotain neekeriä tai mutiaista niin mitä siitä? Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Onko se jotenkin pahempaa kuin jos joku huutaa rillipää tai hörökorva?

        Ärsytti myös erityisesti Heidin asialle antama huomio. Vieläkin jotkut elävät suomessa jossa ei- valkoisia pitää vähän lepytellä todistaakseen omaa rasismittomuuttaan. Onneksi Väisänen pisti suhteellisuudentajua peliin.


    • saaraaaltofanforeverXOXO
    • Misseistä.parhain

      Voin sen kertoa tässäkin. Hän on Anne Pohtamo.

    • mcmnv

      Katsoin minäkin pari jaksoa kokonaan tästä paljon hehkutetusta ohjelmasta ja petyin toteutukseen niin ettei sitten tullut kaikkia jaksoja katsottuakaan.
      Alku alkoi lupaavasti Lenitan osuudella ja hän oli siinä oma räiskyvä itsensä. Enemmän olisi siinäkin saanut olla kuvia juttujen tueksi, mutta ymmärrän ettei kuvatarjontaa ole -50 luvulta niin kuin nykyisin.
      Toinen jonka katsoin kokonaan, oli Tiluksen osuus ja siitä ei jäänyt mieleeni oikein mitään koska en muistanut hänen missivuottaankaan.
      Toiset kaunottaret ja heidän juttunsa sivuutin vierailuilla ohjelman aikana mutta kun ei näyttänyt olevan kovin kiinnostavaa vaihdoin kanavaa.
      Nimimerki " yks pettynyt" kuvaa hyvin miten tämä ohjelma olisi pitänyt toteuttaa että se olisi vastannut ennakko odotuksia.
      Ohjelmassa oli se hyvä puoli nähdä että missitkin vanhetessaan lihovat ja rapistuvat niin, ettei nykyisin enää erotu tavallisista tallaajista.

      • dfghjklölkhgfdfhjk

        Lihovat ja sitten poksuu polvet, kun se 48kg hennon naisen luusto ei kestä tuplapainoa ja rumiakin tuollaiset läskit, vaikka olisivat entisiä missejä.


    • kirric

      Tarja Smurassa on mielestäni elämän kokevaa ja kasvattanutta naista,henkisesti . JA ulkonäöltään sekoitus Monacon ruhtinatar Crase Kellyä ja Anne Pohtamoa,kaunis ,Lenita on ihanan elämää paljon maistellut nainen,tietää ja kokee asioita monetsa kantilta,puhui kauniisti elämän rajallisuuksita parisuhteissa ja siitä miten suhde muuttuu ajan saatoissa syvällisemmäksi,tosi hienoa puhetta. Riitta Väisnen tylsä,ikuinen vaihdevuosi akka,varmaan aikanaan teki sioa n umeroaan siskonsa kanssa murrosiän ihmeellisyyksistäkin,,,liekö päiväkirjaansa merkinnyt kehitystään tarkasti,kilpaillen siskonsa kanssa.Väisänen olisi voinut enemmän kertoa hevosista kuin intiimivaivoistaan!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe